Naway (Ets Eugène) SPRL

Particuliere bedrijvenLandbouwproductie - Gewassen • Naway (Ets Eugène) SPRL
Private companiesAgricultural Production - Crops • Naway (Ets Eugène) SPRL

Contactgegevens Naway (Ets Eugène) SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Naway (Ets Eugène) SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Naway (Ets Eugène) SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Herve 24; 4651; Herve (Battice), België

Telefoon (phone): 087 67 42 14 (+32-087 67 42 14) 087 67 42 14 (+32-087 67 42 14)

Fax (fax): +32 (82) 978-20-78 +32 (82) 978-20-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Naway (Ets Eugène) SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Naway (Ets Eugène) SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Naway (Ets Eugène) SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Naway (Ets Eugène) SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Naway (Ets Eugène) SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Naway (Ets Eugène) SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Naway (Ets Eugène) SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Naway (Ets Eugène) SPRL
Products information Naway (Ets Eugène) SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE08083435058
Ondernemingsnummer: 6587921142
Hoofdstad (capital): 157,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 192,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in Naway (Ets Eugène) SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beer and ale - Dealers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Naway (Ets Eugène) SPRL
(Get full report from official database of BE for Naway (Ets Eugène) SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Naway (Ets Eugène) SPRL
Addition kinds of activities for Naway (Ets Eugène) SPRL

025299. Kip eieren, nec | Chicken eggs, nec
201505. Ganzen slachten en verwerken | Geese slaughtering and processing
283600. Biologische producten, behalve diagnostisch | Biological products, except diagnostic
24999912. Zadelsbomen, hout | Saddle trees, wood
33121001. Zwarte plaat | Black plate

Werken bij Naway (Ets Eugène) SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Naway (Ets Eugène) SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Naway (Ets Eugène) SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Naway (Ets Eugène) SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Heusden (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Huishoudhulp Lanaken (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: ITZU HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en op orde zetten van particuliere woonruimtes in de regio Lanaken. Soms sta je in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, enz. Daarnaast komt het voor dat je andere huishoudelijke taken uitvoert, afhankelijk van de behoeften van de klanten : wassen, strijken, boodschappen doen, kleine naaiwerken uitvoeren en eventueel maaltijden klaarmaken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

  • Weekend jobstudenten slagerij (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij te Izegem zoekt Randstad 2 jobstudenten om mee te helpen tijdens het weekend zaterdagochtend 8-12u = 5 u of zaterdag namiddag 13.30-19.30u = 6 u en/of zondagochtend 7.45-12.45u = 5 u te werken Helpen bij het bestellen + kassa + opkuis Interesse ? geef ons snel een seintje.

  • Bijlesgever statistiek (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor statistiek aan studenten van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • JOBSTUDENT DEGUSTATIE (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM FOOD ROESELARE

    Type: Studentenjob

    We zijn voor onze klant Centercourt op zoek naar studenten om te werken op zaterdag regio Roeselare en regio Kust. Dit om af en toe een degustatie te geven. Het is de bedoeling dat u een stand opzet in een supermarkt of drankenhandel, proevertjes uitschenkt, mensen bedient en eventueel wat meer uitleg geeft over het drankje.

  • INDUSTRIEEL ELEKTRICIEN - Logi Technic (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een Industrieel Elektricien voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als vaste technieker van Logi-Technic sta je in voor de technische ondersteuning en onderhoud bij onze klanten. Je wordt ingezet op verschillende projecten te Oost-Vlaanderen, waarbij we rekening houden met de woonplaats van de medewerker. Onderstaande taken kunnen tot jouw opdracht behoren: •Elektrische installatietechnieken kennen en toepassen •Elektrische motoren en hun bedieningscomponenten aansluiten •Onderhoud in het elektrisch gedeelte van productie-installaties •Instellingen en storingen verhelpen van elektronische aandrijvingen van elektrische machines (gelijkstroomsturingen, frequentieregelingen) •Elektrisch onderhoud van elektrische machines en hun sturingen

  • Software engineer bedrijfsautomatisatie / RFID / procescontrole (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als software engineer/developer ontwikkel je in C#. Je analyseert de vraag van de klant. Je kneedt de softwarepakketten op maat. Je werkt een oplossing uit die je uitvoert ter plaatse bij de klant. Je werkt in team samen aan projecten die draaien op web, windows en mobiele platformen. Je bezoekt klanten ter plaatse. Als developer/software engineer rapporteer je aan het hoofd software development.

  • METSER (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: BOUWONDERNEMING K&V

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken dringend een gemotiveerde metselaar. Wij zijn gespecialiseerd in algemene nieuwbouw van residentiële woningen alsook renovatiewerken. Onze werven liggen voornamelijk in eigen regio. Je werkt in team van 2 personen maar je kan ook zelfstandig werken.

  • Zelfstandige, ondernemende & sportieve Verdelers van Voedinssuplementen M/V (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: MiekBrebels.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen, die interesse hebben in BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE en SPORTIEVE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must.Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

  • Meetings and Events Consultant (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Bewakingsagent (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: OBSIN

    Type: Werfreserve

    OBSIN Security is steeds op zoek naar professionele en gemotiveerde bewakingsagenten om ons huidig team te komen versterken! Ben jij de juiste man/vrouw die wij zoeken? Je profiel Je bent een teamspeler maar je kan tevens zelfstandig werken Je spreekt goed Nederlands en kan je goed behelpen in het Frans en/of Engels Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent flexibel ingesteld Je bent bereid om Weekend- en nachtwerk te doen Je hebt een gezonde security awareness en je beschikt daarnaast over een grote dosis verantwoordelijkheidszin Je positieve houding maakt dat je erin slaagt om elke situatie op een discrete en professionele en manier te benaderen en af te handelen Je beschikt over een eigen wagen Je bent reeds in het bezit van het algemeen bekwaamheidsattest bewakingsagent en het PTO-atttest

  • STIJLVOLLE KELNERS HORECA EVENTS (GENT) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLYING SERVICE LEUVEN

    Type: Werfreserve

    Voor ons kantoor te Gent zijn wij op zoek naar stijlvolle kelners (m/v) voor boeiende horeca-events in de regio van Gent. Studenten zijn ook welkom. In teamverband sta je in voor de zaalbediening op allerlei evenementen. Tijdens de week, tijdens het weekend, overdag, 's avonds, 's nachts... Flying Service heeft altijd werk voor jou!

Zoek naar antwoorden van Naway (Ets Eugène) SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Naway (Ets Eugène) SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Naway (Ets Eugène) SPRL. Laat een reactie achter voor Naway (Ets Eugène) SPRL. Naway (Ets Eugène) SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Naway (Ets Eugène) SPRL. Leave a respond for Naway (Ets Eugène) SPRL. Naway (Ets Eugène) SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Naway (Ets Eugène) SPRL op de google maps. Adres en contacten Naway (Ets Eugène) SPRL
Location of Naway (Ets Eugène) SPRL on the google maps. Address and contacts of Naway (Ets Eugène) SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Naway (Ets Eugène) SPRL Naway (Ets Eugène) SPRL: Makart Boissons | FA. PRINT & SCREEN | Annick D (Coiffure) | Daems P | zconcept

Other related companies as Naway (Ets Eugène) SPRL: Makart Boissons | FA. PRINT & SCREEN | Annick D (Coiffure) | Daems P | zconcept

Naway (Ets Eugène) SPRL is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Naway (Ets Eugène) SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08083435058. Het bedrijf Naway (Ets Eugène) SPRL bevindt zich op het adres: Rue de Herve 24; 4651; Herve (Battice). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 157,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 192,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Beer and ale - Dealers. Producten gemaakt in Naway (Ets Eugène) SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Naway (Ets Eugène) SPRL is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Naway (Ets Eugène) SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Naway (Ets Eugène) SPRL, openstaande posities, locatie van Naway (Ets Eugène) SPRL op de kaart.

Naway (Ets Eugène) SPRL is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Naway (Ets Eugène) SPRL, company assigned to the tax number BE08083435058. The company Naway (Ets Eugène) SPRL is located at the address: Rue de Herve 24; 4651; Herve (Battice). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 157,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 192,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Beer and ale - Dealers. Products created in Naway (Ets Eugène) SPRL were not found.
The main activity of Naway (Ets Eugène) SPRL is Agricultural Production - Crops, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Naway (Ets Eugène) SPRL is not available. You also can look at reviews of Naway (Ets Eugène) SPRL, open positions, location of Naway (Ets Eugène) SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Naway (Ets Eugène) SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Naway (Ets Eugène) SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Naway (Ets Eugène) SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Naway (Ets Eugène) SPRL, employees, financial statistics.