FORTIS

Contactgegevens FORTIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FORTIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

FORTIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WOLVERTEMSESTEENWEG 84; 1850; GRIMBERGEN, België

Telefoon (phone): 22693394 (+32-22693394) 22693394 (+32-22693394)

Fax (fax): +32 (82) 136-92-20 +32 (82) 136-92-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FORTIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FORTIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FORTIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FORTIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FORTIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FORTIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FORTIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FORTIS
Products information FORTIS

BTW identificatienummer (tax): BE04650756835
Ondernemingsnummer: 5965545654
Hoofdstad (capital): 706,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 318,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in FORTIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Banken and kredietinstellingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FORTIS
(Get full report from official database of BE for FORTIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor FORTIS
Addition kinds of activities for FORTIS

599909. Medische apparatuur en benodigdheden | Medical apparatus and supplies
20790203. Groentekortingen (behalve maïsolie) | Vegetable shortenings (except corn oil)
24219907. Scheepvaartmolen, onafhankelijk: behalve millwork | Planing mill, independent: except millwork
35310604. Kranen, nec | Cranes, nec
36630101. Airborne radio communicatie apparatuur | Airborne radio communications equipment
36790106. Passieve repeaters | Passive repeaters
50390101. Metalen gebouwen | Metal buildings
73420200. Pestbestrijdingsdiensten | Pest control services
73890407. Hosiery pairing | Hosiery pairing
80110303. Medisch verzekeringsplan | Medical insurance plan

Werken bij FORTIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FORTIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FORTIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FORTIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het goede verloop van de verschillende taken op de koer. Het cliënteel is jouw eerste prioriteit en je doet er alles aan om een kwalitatieve dienstverlening te verzekeren: Je zorgt dat de klanten de juiste goederen in ontvangst nemen Je lost de geleverde goederen, controleert ze en zet ze op de correcte plaats in het magazijn Je onderhoudt jouw zone en het materiaal dat je wordt toevertrouwd Je zet de bestellingen voor de klant kaar en helpt de chauffeurs laden Je opent en sluit de vestigingen correct Je volgt de normen en procedures van het bedrijf feilloos op

  • Onderhoudstechnieker kaaimachines (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor het algemeen onderhoud van diverse types kaaimachines : Tugmasters, reachstackers, forklifts,.. Daarnaast voert u herstellingen uit in de werkplaats en verzorgt u interventies op kaai.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Broechem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BROECHEM)

    Regio: BROECHEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent schoonmaak 12 september - 13 euro/uur (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People

    Type: Studentenjob

    Voor een schoonmaakbedrijf te Brugge zijn wij op zoek naar een jobstudent die beschikbaar is te werken op woensdag 12 september. Er wordt om 6 u afgesproken aan de Decathlon - Bpark Brugge. Je wordt opgepikt door een vaste medewerker, waarna jullie verschillende bedrijven regio groot Brugge gaan schoonmaken. Na jouw werkdag word je terug afgezet aan de Decathlon.

  • LESGEVER STEPAEROBICS (LO-RENINGE)

    Regio: LO-RENINGE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks stepaerobics aan volwassenen (start 7/11 - 28/11) in Lo zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen gaan wekelijks door op woensdag van 20:00-21:00u. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Tactisch aankoper Medisch (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Vaste Job

    Vacaturenummer: 5771 Locatie: ZNA Stuivenberg in Antwerpen, maar je werkt ZNA overkoepelend. Afdeling/ Bedrijfseenheid: Aankoop Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: onbepaalde duur Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je bent verantwoordelijk voor het aankopen van goederen en/of diensten – in samenspraak met de betrokken stakeholders - volgens het TCO principe teneinde de interne diensten te gepasten tijde te kunnen bevoorraden met kwalitatieve goederen of te voorzien van kwalitatieve diensten conform de geldende wetgeving op de overheidsopdrachten. Je realiseert zelfstandig binnen de toegewezen inkoopgroepen de geplande en “ad hoc” aankoopdossiers. Op regelmatige basis wordt er per product of per project een marktstudie uitgevoerd en wordt er gericht contact opgenomen met leveranciers. Je onderhandelt over de prijs en de voorwaarden en stelt het contract op. Je werkt conform de Wet op de Overheidsopdrachten, stelt het lastenboek mee samen en je communiceert hierover met de interne klanten. Samen met je collega’s zorg je voor de uitvoering van de aankoopdossiers binnen “Compliance”. Het realiseren en opvolgen van savings/cost avoidance/added value services per dossier behoort tot jouw taken. Je werkt business cases mee uit samen met de strategische aankopers en biedt maximale ondersteuning aan de strategische aankopers. Je beantwoordt in 2e lijn vragen van interne klanten in verband met leveringen, klachten, prijzen en onderhoudt contacten met verschillende partijen binnen ZNA (artsen, verpleegkundigen, IT, (bio)technische dienst, juristen,…). Op regelmatige basis voer je leveranciersevaluaties en business reviews en initieer je verbeteracties, daar waar nodig, conform de JCI normen en bijhorende ME. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Natasha Pavlova, HR recruiter, op 03 234 45 80. Meer weten over de functie? Contacteer Andy Sempels – Manager Strategische Aankoop ZNA - contacteren op 03 217 74 64. Voel jij je aangesproken?

  • Dispatcher chemie (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Als Dispatcher in dit chemisch gerelateerd bedrijf zorg je voor een tijdige en correcte levering bij de klanten. Je organiseert de bulkbeleveringen zodanig dat de afhaalquota gerespecteerd worden. Je houdt de transportkost zo laag mogelijk met een maximale klantentevredenheid als doelstelling. Je volgt de telemetrie op. Je werkt samen met je collega’s mee aan een beurtrol (wachtdienst) die noodoproepen of spoedtransporten verzekert na de diensturen.  Deze wachtdienst is weliswaar eerder beperkt. 

  • Mechanieker (m/v) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Maxicon

    Type: Vaste Job

    Om onze teams bij diverse van onze klanten te versterken zijn wij op zoek naar gedreven technici die gebeten zijn van techniek! Zoek je werkzekerheid, variatie en uitdaging in je job? Dan is Maxicon de uitgelezen werkgever voor jou! Als mechanieker sta je in voor herstellingen en onderhoud de installaties (pompen,kleppen, etc..) in de petrochemie.

  • Operator met Technische skills (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het bedienen en instellen van diverse machines en kan met jouw technische skills ook kleine pannes en storingen oplossen. Door jouw leergierigheid ben je instaat om de verschillende machines in een mum van tijd aan te leren.

  • Assistent coordinator badkamerrenovaties (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: VAN CALSTER

    Type: Vaste Job

    Binnen Vloeren Van Calster zal u administratief mede instaan voor de administratieve verwerking van onze dossiers 'badkamerrenovaties'. Van zodra het dossier verkocht is in onze toonzalen, komt het bij jou terecht. U zal de offerte indien nodig, na opmeting van onze werfleider, aanpassen en finaliseren en bezorgen aan onze klant. U bestelt ook de nodige materialen (sanitair / vloer etc) en zorgt er mede voor dat alles klaar staat voor de uitvoeringsteams. U bent het centraal aanspreekpunt voor de werfleiders, klant en toonzalen.

  • MEDEWERKER VERKOOP : Regio Turnhout (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: ALDI

    Type: Vaste Job

    Zin om mee te schrijven aan het succesverhaal van ALDI? Dit kan als : MEDEWERKER VERKOOP Jouw taken : Je speelt een belangrijke rol in de dagelijkse werking van de winkel: Je verzekert een vlotte kassabediening. Je zorgt ervoor dat de rekken steeds aangevuld zijn. Dankzij jou is de winkel altijd tiptop in orde, zodat onze klanten aangenaam kunnen winkelen. Je helpt onze klanten met een glimlach.

  • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: BERT BEUSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

Zoek naar antwoorden van FORTIS in sociale netwerken
Look for responds of FORTIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor FORTIS. Laat een reactie achter voor FORTIS. FORTIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FORTIS. Leave a respond for FORTIS. FORTIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FORTIS op de google maps. Adres en contacten FORTIS
Location of FORTIS on the google maps. Address and contacts of FORTIS

Andere gerelateerde bedrijven als come FORTIS FORTIS: MOLSE BOUWONDERNEMING NV | Bloesem | HAUTE COIFFURE FREDDY | Eco-Colors NV | KOENRAAD DEMYTTENAERE

Other related companies as FORTIS: MOLSE BOUWONDERNEMING NV | Bloesem | HAUTE COIFFURE FREDDY | Eco-Colors NV | KOENRAAD DEMYTTENAERE

FORTIS is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FORTIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04650756835. Het bedrijf FORTIS bevindt zich op het adres: WOLVERTEMSESTEENWEG 84; 1850; GRIMBERGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 706,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 318,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Banken and kredietinstellingen. Producten gemaakt in FORTIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FORTIS is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FORTIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FORTIS, openstaande posities, locatie van FORTIS op de kaart.

FORTIS is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is FORTIS, company assigned to the tax number BE04650756835. The company FORTIS is located at the address: WOLVERTEMSESTEENWEG 84; 1850; GRIMBERGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 706,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 318,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Banken and kredietinstellingen. Products created in FORTIS were not found.
The main activity of FORTIS is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FORTIS is not available. You also can look at reviews of FORTIS, open positions, location of FORTIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FORTIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FORTIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FORTIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FORTIS, employees, financial statistics.