KOENRAAD DEMYTTENAERE

Contactgegevens KOENRAAD DEMYTTENAERE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KOENRAAD DEMYTTENAERE: address, phone, fax, email, website, opening hours

KOENRAAD DEMYTTENAERE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ARTEMEERSSTRAAT 5; 8700; TIELT, België

Telefoon (phone): 51633576 (+32-51633576) 51633576 (+32-51633576)

Fax (fax): +32 (4) 659-30-25 +32 (4) 659-30-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KOENRAAD DEMYTTENAERE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KOENRAAD DEMYTTENAERE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KOENRAAD DEMYTTENAERE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KOENRAAD DEMYTTENAERE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KOENRAAD DEMYTTENAERE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KOENRAAD DEMYTTENAERE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KOENRAAD DEMYTTENAERE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KOENRAAD DEMYTTENAERE
Products information KOENRAAD DEMYTTENAERE

BTW identificatienummer (tax): BE06278381347
Ondernemingsnummer: 6246246337
Hoofdstad (capital): 172,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 139,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in KOENRAAD DEMYTTENAERE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Producteurs de l茅gumes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KOENRAAD DEMYTTENAERE
(Get full report from official database of BE for KOENRAAD DEMYTTENAERE)

Aanvulling soorten activiteiten voor KOENRAAD DEMYTTENAERE
Addition kinds of activities for KOENRAAD DEMYTTENAERE

363199. Huishoudelijke kookapparatuur, NIET | Household cooking equipment, nec
384103. Instrumenten en apparaten van dierenartsen | Veterinarians' instruments and apparatus
22730503. Tapijten, machine geweven | Rugs, machine woven
26790601. Machinerollen, papier toevoegen: gemaakt van aangekocht materiaal | Adding machine rolls, paper: made from purchased material
34969904. Betonversterkende gaas en draad | Concrete reinforcing mesh and wire
37110202. Truck trekkers voor snelweg gebruik, montage van | Truck tractors for highway use, assembly of
37289902. Stranden, vliegtuigen | Beaching gear, aircraft

Werken bij KOENRAAD DEMYTTENAERE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KOENRAAD DEMYTTENAERE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KOENRAAD DEMYTTENAERE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KOENRAAD DEMYTTENAERE. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch Productiemedewerker / Monteur - Zaventem - Daguren (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Zaventem GT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij technisch aangelegd en steek je graag de handen uit de mouwen? Ideaal dan ben jij misschien wel de "Technisch Productiemedewerker / Monteur (m/v)" die wij zoeken te Zaventem. Dit voor een klant actief in de productie van plofkoffers. Als technisch productiemedewerker vallen volgende zaken onder jouw takenpakket: Je wordt tewerkgesteld in de productie Je zorgt voor de opbouw van 'plofkoffers'. De koffers komen toe en je zal instaan voor de beveiliging te deassembleren- assembleren. Volgende zaken dien je te doen: boren, slijpen, monteren, demonteren

  • Productie medewerker bloemisterij (MOERBEKE-WAAS)

    Regio: MOERBEKE-WAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je kan een team aansturen in de productie. Uitvoerende taken verrichten in het teeltproces. Instellen, controleren en bedienen van machines is voor u geen probleem. Het verzamelen en verzendklaar maken van bestellingen. Verrichten van bandwerk.

  • Chauffeur C (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een distribiteur van alle mogelijke artikelen voor in en rond je huis (bvb. tuinmeubilair, boxsprings, kookpotten,...) zijn we op zoek naar een ervaren Chauffeur C. Ben je als chauffeur C op zoek naar een nieuwe transportuitdaging met mooie rijtijden, dan hebben we een match. Als Chauffeur C sta je in voor het uitleveren van de goederen. Tevens help je bij het monteren van goederen (wasmachine, boxsprings,...)

  • KASSABEDIENDE Supermarkt- ZAVENTEM (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kassier sta je in de verkoop, kassa, orde en netheid bewaren. Goederen en producten ontvangen, de levering controleren. De kassa bij het begin van de werkdag controleren, de kassa-inhoud bij sluiting tellen. Producten of artikels in de winkelrekken plaatsen en aanvullen.

  • Werfleider CV/S (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Brussel zijn we op zoek naar een gemotiveerde werfleider. Je hebt de leiding over je team en helpt ook mee waar nodig.

  • Jobstudent in metaalfabriek SEPTEMBER (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Je wordt tewerkgesteld in een metaalfabriek en je staat in voor de controle van uitgaande goederen. Het nauwkeurig opmeten hydraulische slangen en controle of deze voldoende geperst zijn.

  • student lader - losser deeltijds zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO SANORICE

    Type: Studentenjob

    Voor Sanorice een rijstwafelfabriek in Zottegem zijn we op zoek naar studenten die op afroepbasis regelmatig kunnen inspringen als LADER-LOSSER zowel buiten als tijdens de schoolvakanties dus eens een dagje geen les, kan je jou standby laten zetten om voor deze opdrachten opgeroepen te worden TAKEN: stapelen van afgewerkte producten in de containers op de laadkade WERKREGIMES: deeltijds, afhankelijk van de planning van de logistieke dienst wordt je opgeroepen om te komen laden de ene week is dat van maandag tot vrijdag, de andere week enkele dagen. (héél variabel werkrooster) maar met werkuren van 6-10 of van 6-12u en soms van 6-14u.

  • ICT en PC technicus (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: PC Tech

    Type: Vaste Job

    Sinds 2007 levert PCTECH in Vichte zijn klanten in Vlaanderen en Wallonië totaaloplossingen inzake IT en telecom. Dankzij onze gedegen product- en marktkennis en onze ruime visie kunnen wij als geen ander een alomvattende dienstverlening aanbieden.   Om onze service t.a.v. de klant nóg te verbeteren, zoeken wij momenteel een (m/v) ICT en PC technicus Ben jij een handige Harry met een meer dan normale interesse voor hardware? Heb je tijdens je studies een passie ontwikkeld voor hardware? Dan hebben wij misschien wel de job van je dromen! Als Hard en Software technicus sta jij bij onze klanten in voor de snelle en correcte plaatsing en installatie van hardware en de implementatie van software en bijbehorende updates. Zodra een klant zijn computer, printer of ander toestel uit ons uitgebreide assortiment ontvangen heeft, trek jij ter plekke om alles te installeren en werkingsklaar te maken. Daarbij heb je ook ruime aandacht voor de softwarekant: je installeert de gevraagde programma’s, verzorgt updates voor bijvoorbeeld de firewall en antivirusprogramma’s en checkt de werking van het back-upsysteem. Daarbij hou je je steeds aan de door ons vastgelegde procedures.

  • Energiecoördinator Eoly (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: WE POWER

    Type: Vaste Job

    Colruyt Group zet al jaren in op het verduurzamen van haar activiteiten en besteedt daarom veel aandacht aan de vergroening van haar energieverbruik. Naast de productie van hernieuwbare energie, is energie-efficiëntie prioritair. Als energie-coördinator stroomlijn je de initiatieven rond energie-efficiëntie binnen Colruyt Group. Je zorgt mee voor de opmaak en het beheer van een energiereductieplan en informeert over het globaal energieverbruik van de groep. Je eerste focus ligt op het bewustzijn van energie en energie-efficiëntie bij de collega’s binnen Colruyt Group. In je job als energie-coördinator werk je samen met verschillende afdelingen en mensen over de hele firma waaronder technisch experts en leidinggevenden. Je bekijkt samen met hen de mogelijkheden om het energieverbruik actief te verlagen en enthousiasmeert hen om hierop in te zetten. Je maakt deel uit van Eoly, een jong energiebedrijf binnen Colruyt Group met een ambitieus groeipad. Ons team staat in voor de productie van duurzame energie en is energieleverancier voor de verschillende partners binnen Colruyt Group en externe bedrijven. Slim omgaan met energie is hierbij ons uitgangspunt.

  • Onderhoudstechnieker (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Techniekers gezocht! Meld je nu aan voor de job van je leven! Een blik op je werkdag: Je stapt 's morgens met het juiste been uit bed, en in je verkregen werkkledij. Daarna rij je met je firmawagen naar het project waarmee je zelf aangegeven hebt of dit je ligt of niet. Je bent de hele dag het uithangbord van deze groeiende en dynamische firma, en daar ben je trots op. Herstellingen in het machinepark uitvoeren, snelle intervanties en depannages,... behoort tot jouw takenpakket en doe je met vingers in de neus. Omdat jij je steeds van de beste kant wil laten zien, durf je de handen vuil te maken. Een correcte administratie is een belangrijk punt binnen de job, op het einde van de daghou jij bij waar, wanneer je werkt. Vrijdag? top, je brengt je papieren en kilometers binnen, en ziet jouw collega's als een gezellige afsluiter van de week.

  • chefkok (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: BELFLEUR

    Type: Vaste Job

    je staat in voor het dagdagelijks gebeuren van de keuekenwerkzaamheden. Je werkt zelf actief mee in de keuken als kok. je kan zelfstandig werken maar ook in team. je kan je collega's sturen. kennis van warme kant koude kant en desserts is ene must! je bent gemotiveerd, flexibel, gevoel voor ritme, je gaat 100% voor de gast!

  • business coach (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HURRICANE MARKETING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een enthousiaste persoon met een commerciële flair? Heb je een bruisende en dynamische persoonlijkheid? Hou je van sociaal contact? Dan ben jij de business coach waar wij naar op zoek zijn! Als brand ambassador ben je een merkvertegenwoordiger. Je staat in voor het vertegenwoordigen van bekende merken en producten. Daarnaast heb je je eigen team die je coached en begeleidt, volg je mee meetings (binnen en buitenland), stel je mee de planningen op, test je nieuwe producten, start je mee nieuwe campagnes op, Je communiceert op een dagelijkse basis met de manager de routings, placements, visits, new accountsn nieuwe teamleden,... enz.

Zoek naar antwoorden van KOENRAAD DEMYTTENAERE in sociale netwerken
Look for responds of KOENRAAD DEMYTTENAERE in social networks

Lees alle opmerkingen voor KOENRAAD DEMYTTENAERE. Laat een reactie achter voor KOENRAAD DEMYTTENAERE. KOENRAAD DEMYTTENAERE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KOENRAAD DEMYTTENAERE. Leave a respond for KOENRAAD DEMYTTENAERE. KOENRAAD DEMYTTENAERE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KOENRAAD DEMYTTENAERE op de google maps. Adres en contacten KOENRAAD DEMYTTENAERE
Location of KOENRAAD DEMYTTENAERE on the google maps. Address and contacts of KOENRAAD DEMYTTENAERE

Andere gerelateerde bedrijven als come KOENRAAD DEMYTTENAERE KOENRAAD DEMYTTENAERE: Création et Construction JP De Conynck | GARAGE VANDERMEREN | Shamrock | HUIS SPOOREN | ACTION SHOP ATHOIS SPRL

Other related companies as KOENRAAD DEMYTTENAERE: Création et Construction JP De Conynck | GARAGE VANDERMEREN | Shamrock | HUIS SPOOREN | ACTION SHOP ATHOIS SPRL

KOENRAAD DEMYTTENAERE is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KOENRAAD DEMYTTENAERE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06278381347. Het bedrijf KOENRAAD DEMYTTENAERE bevindt zich op het adres: ARTEMEERSSTRAAT 5; 8700; TIELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 172,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 139,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Producteurs de l茅gumes. Producten gemaakt in KOENRAAD DEMYTTENAERE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KOENRAAD DEMYTTENAERE is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KOENRAAD DEMYTTENAERE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KOENRAAD DEMYTTENAERE, openstaande posities, locatie van KOENRAAD DEMYTTENAERE op de kaart.

KOENRAAD DEMYTTENAERE is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is KOENRAAD DEMYTTENAERE, company assigned to the tax number BE06278381347. The company KOENRAAD DEMYTTENAERE is located at the address: ARTEMEERSSTRAAT 5; 8700; TIELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 172,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 139,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Producteurs de l茅gumes. Products created in KOENRAAD DEMYTTENAERE were not found.
The main activity of KOENRAAD DEMYTTENAERE is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of KOENRAAD DEMYTTENAERE is not available. You also can look at reviews of KOENRAAD DEMYTTENAERE, open positions, location of KOENRAAD DEMYTTENAERE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KOENRAAD DEMYTTENAERE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KOENRAAD DEMYTTENAERE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KOENRAAD DEMYTTENAERE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KOENRAAD DEMYTTENAERE, employees, financial statistics.