PEUGEOT-ROSA AGENT

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • PEUGEOT-ROSA AGENT
Private companiesReal Estate • PEUGEOT-ROSA AGENT

Contactgegevens PEUGEOT-ROSA AGENT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PEUGEOT-ROSA AGENT: address, phone, fax, email, website, opening hours

PEUGEOT-ROSA AGENT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Rose 158; 4102; Seraing (Ougrée), België

Telefoon (phone): 04 336 52 39 (+32-04 336 52 39) 04 336 52 39 (+32-04 336 52 39)

Fax (fax): +32 (81) 213-15-75 +32 (81) 213-15-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PEUGEOT-ROSA AGENT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PEUGEOT-ROSA AGENT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PEUGEOT-ROSA AGENT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PEUGEOT-ROSA AGENT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PEUGEOT-ROSA AGENT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PEUGEOT-ROSA AGENT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PEUGEOT-ROSA AGENT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PEUGEOT-ROSA AGENT
Products information PEUGEOT-ROSA AGENT

BTW identificatienummer (tax): BE05208312988
Ondernemingsnummer: 7856842041
Hoofdstad (capital): 394,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 473,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in PEUGEOT-ROSA AGENT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Garages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PEUGEOT-ROSA AGENT
(Get full report from official database of BE for PEUGEOT-ROSA AGENT)

Aanvulling soorten activiteiten voor PEUGEOT-ROSA AGENT
Addition kinds of activities for PEUGEOT-ROSA AGENT

341100. Metalen blikjes | Metal cans
20929905. Vis, bevroren: bereid | Fish, frozen: prepared
24269902. Vloeren, hardhout | Flooring, hardwood
25999901. Boards: planning, display, notice | Boards: planning, display, notice
32690100. Aardappelkoken en keukenartikelen | Pottery cooking and kitchen articles
34480200. Geprefabriceerde metalen componenten | Prefabricated metal components
50460102. mannequins | Mannequins

Werken bij PEUGEOT-ROSA AGENT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PEUGEOT-ROSA AGENT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PEUGEOT-ROSA AGENT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PEUGEOT-ROSA AGENT. Looking for open vacancies in other companies

  • ICT HARDWARE SOFTWARE // ONDERHOUD ONTWIKKELING (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Tielt actief in de voedingssector zijn wij op zoek naar een ICT VERANTWOORDELIJKE die (1) geen schrik heeft van first line support binnen een firma (2) en zal instaan voor het beheer en onderhoud van de informatica- en telefooninfrastructuur en het oplossen van incidenten, dit voor zowel hard- als software.

  • POETSHULP Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • Huishoudhulp regio Pajottenland (Herne, Gooik, Kester) (LENNIK)

    Regio: LENNIK

    Bedrijf: TEMPO-TEAM DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Zin in een job met flexibele uren en afwisselende taken? Met een aantrekkelijk loon en heel wat voordelen? Ga dan aan de slag als huishoudhulp via Tempo-Team. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Pajottenland (Herne, Gooik, Lennik, Pepingen, Bellingen,...) Je staat in voor het huishouden bij verschillende gezinnen. Wat zijn je mogelijk taken? - Onderhoud van de keuken, leefruimtes en slaapkamers - Stoffen en stofzuigen - Dweilen en sanitair onderhoud - Wassen en strijken Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en helpt je bij al jouw vragen.

  • Magazijnier tijdelijke opdracht 2, 3 november en van 5 tem 9 november (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Hasselt zijn we op zoek naar 4 magazijniers om te werken op 2, 3 en van 5 tem 9 november. Je staat in voor algemeen magazijn- en opruimwerken: uitpakken, scannen, tellen, beveiliging aanbrengen, inpakken, uitgave van goederen aan de loskade... Je werkt iedere dag van 10u tot 18u.

  • STUDENT Loketbediende (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Waasland zijn we op zoek naar een student bediende. U zal klanten te woord staan aan het loket.

  • Customer Care Klantenservice (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Vaste Job

    Voor een mobiliteitsbedrijf in Zwijndrecht zijn we momenteel op zoek naar een Customer Care medewerker op de klantenservice (m/v). Jouw takenpakket: • Je bent het eerste aansprekingspunt voor onze klanten die je op een professionele manier informatie en advies verleent, via verschillende kanalen (telefoon, e-mail, chat en/of face to face) • Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van en voor onze leden, zoals wijzigingen, up- en cross-sell, betalingen, wegenwacht aansluitingen, tankkaarten, webwinkel bestellingen, ... • Je werkt aan een lange termijn relatie met onze leden, je werkt aan retentie door een passende oplossing voor te stellen • Als Klantenadviseur bij VAB zet je steeds de klant op de eerste plaats • Je analyseert grondig de vraag en behoefte van onze klanten en je gaat steeds op zoek naar de beste oplossing voor de klant; je gaat proactief aan de slag • Met de kennis die je op doet, bouw je actief mee aan het optimaliseren van de dienstverlening

  • Hoofdverpleegkundige voor onze residentie Rubens (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: ORPEA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    ORPEA is één van de grootste aanbieders in de sector van de woonzorgcentra en assistentiewoningen in België met een internationaal karakter. Met een netwerk van meer dan 61 vestigingen en 7387 bedden zijn wij een gevestigde waarde en dit alles met een hart voor ouderenzorg. Naast onze Belgische vestigingen tellen wij ook meerder vestigingen gespreid over heel Europa. Frankrijk, Spanje, Italie, … zijn slechts enkele van de landen waar u onze enthousiaste medewerkers kan treffen. Onze steeds groeiende onderneming is steevast op zoek naar medewerkers om samen te sleutelen aan het Orpea-verhaal en onze visie verder uit te bouwen. Durf jij het aan om deel uit te maken van een dynamisch team? Heb jij zin om te vertoeven in een gezellige en huiselijke werkomgeving ? Maar nog belangrijker : Ben jij klaar om het lichtpunt te zijn en de beste vriend te worden van onze helden op pensioen? Dan ben jij de persoon die we zoeken ! Ter versterking van onze WZC Rubens te Mortsel zijn wij momenteel naarstig op zoek naar een Hoofdverpleegkundige De Hoofdverpleegkundige waarborgt en is verantwoordelijk voor de kwaliteitszorg met respect van de ethische en deontologische regels. Je waakt over de zorgprocedures. Je informeert de bewoners en hun familie omtrent de zorg. Je beheert de apotheek en de producten. Ook de voorbereiding van de geneesmiddelen behoren tot jouw verantwoordelijkheid. Je staat mee in voor het onthaal van nieuwe verpleegkundigen en volgt nauwkeurig hun evolutie op. Alsook ben jij het aanspreekpunt omtrent vorming. De planning volg jij mee op de voet en je bent de steun en toeverlaat voor jouw multidisciplinair team.

  • Business Consultant (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: HUNTR

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een bedrijf die leider is in het aanwerven van finance professionals. Ze zijn op zoek naar een nieuwe collega business consultant voor het kantoor in Zaventem. Je staat mee in voor het matchen van onze consultants met opdrachten (tijdelijke ondersteuning en/of interim management) binnen finance afdelingen bij de klanten. Je ondersteunt recruiters bij hun zoektocht naar professionals en ondersteunt de business development managers bij het opvolgen van alle projecten; Je bent mee verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de business unit waarin je werkt Ondersteuning recruitment Ondersteuning commerciële activiteiten Je beheert een zeer goed contact met kandidaten, finance professionals Je werkt samen met collega business development managers, consultants, recruiters, coaches, .. Je bent betrokken bij strategische ontwikkeling en verdere groei van de business unit waarin je werkt. Dit wil zeggen dat je meewerkt aan initiatieven rond communicatie, evenementen, .. Interesse? Solliciteer meteen! referentie: 404456

  • MAGAZIJNIER/CHAUFFEUR (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: ALLIED VINTNERS INTERNATIONAL

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een magazijnmedewerker. Je zet de bestellingen klaar, je behandelt de inkomende goederen. Ordenpicken behoort ook tot je takenpakket. Indien nodig zal je af en toe een levering naar de klant uitvoeren.

  • Tester, Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Gentis SA

    Type: Vaste Job

    Gentis is a Belgian recruitment company headquartered in Brussels and providing permanent staffing as well as project sourcing solutions worldwide in multiple sectors. Voor een vooraanstaand bedrijf actief in de retailsector zijn wij momenteel op zoek naar een Tester! Heb jij interesse in het werken voor een jong en dynamisch bedrijf? Lees dan verder en reageer via onderstaande gegevens. Je komt terecht in een jong en dynamisch team die voor alle bedrijven van de groep in vier verschillende landen, IT en digital experience oplossingen bouwt. Jij zal je focussen of het manueel testen van de applicaties en uiteindelijk werken aan het automatiseren hiervan.

  • INSPECTEUR AUTOKEURING HOBOKEN (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: AUTOVEILIGHEID - BTC HOBOKEN

    Type: Vaste Job

    Voor het keuringstation in Hoboken zijn we nog steeds op zoek naar enthousiaste medewerkers voor de keuring van motorvoertuigen en aanhangwagens. Bekijk ook onze website: www.autoveiligheid.be

  • Teamleader (M/V) Expert Cleaning Regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: CARE

    Type: Vaste Job

    Voor de versterking van ons team zijn wij op zoek naar een: Teamleader (M/V) Expert Cleaning Regio Leuven Gewoon schoonmaken? Care Expert Cleaning helpt mee nieuwe geneesmiddelen ontdekken en produceren. Care Expert Cleaning reinigt en desinfecteert cleanrooms en labo’s in de farmaceutische, medische en technologische industrie. Werken in een cleanroom is niet evident, dit vergt structuur, organisatie en discipline. Procedures moeten strikt gevolgd worden en je maakt schoon wat visueel niet vuil is. Daarom werkt Care Expert Cleaning met perfectionisten, met mensen met een grote drive, die daarenboven leergierig zijn. Functie Als teamleader ben je het eerste aanspreekpunt van onze klanten. Bij de klant ben jij verantwoordelijk voor het georganiseerde verloop van de reinigingswerkzaamheden. Dit doe je door de werkzaamheden te plannen, te inspecteren maar bovenal door de juiste leiding te geven aan onze medewerkers op de werkvloer. Je weet je team te coachen zodat onze cleaning operators probleemloos alle procedures volgen en voldoen aan de veiligheids- en kwaliteitsvereisten van de klanten. Een greep uit je takenpakket: Opstellen van de planning van de cleaning operators Opvolging van de werkzaamheden Controle van de kwaliteit van de werkzaamheden Single point of contact voor de aan jou toegewezen klanten Je geeft leiding aan de cleaning operators die tewerkgesteld zijn bij je klanten Aanwerven van cleaning operators in samenwerking met HR Enkele administratieve taken, zoals het opmaken van rapportages, plaatsen van bestellingen, beheren van gepresteerde uren, voorbereiding van facturatie

Zoek naar antwoorden van PEUGEOT-ROSA AGENT in sociale netwerken
Look for responds of PEUGEOT-ROSA AGENT in social networks

Lees alle opmerkingen voor PEUGEOT-ROSA AGENT. Laat een reactie achter voor PEUGEOT-ROSA AGENT. PEUGEOT-ROSA AGENT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PEUGEOT-ROSA AGENT. Leave a respond for PEUGEOT-ROSA AGENT. PEUGEOT-ROSA AGENT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PEUGEOT-ROSA AGENT op de google maps. Adres en contacten PEUGEOT-ROSA AGENT
Location of PEUGEOT-ROSA AGENT on the google maps. Address and contacts of PEUGEOT-ROSA AGENT

Andere gerelateerde bedrijven als come PEUGEOT-ROSA AGENT PEUGEOT-ROSA AGENT: HENRI MASSAERT | YVES ROCHE | ALL-IN TENT | VANESSA DE BEHR | RANSTE FIETS TOERISTEN

Other related companies as PEUGEOT-ROSA AGENT: HENRI MASSAERT | YVES ROCHE | ALL-IN TENT | VANESSA DE BEHR | RANSTE FIETS TOERISTEN

PEUGEOT-ROSA AGENT is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PEUGEOT-ROSA AGENT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05208312988. Het bedrijf PEUGEOT-ROSA AGENT bevindt zich op het adres: Rue de la Rose 158; 4102; Seraing (Ougrée). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 394,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 473,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Garages. Producten gemaakt in PEUGEOT-ROSA AGENT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PEUGEOT-ROSA AGENT is Onroerend goed, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PEUGEOT-ROSA AGENT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PEUGEOT-ROSA AGENT, openstaande posities, locatie van PEUGEOT-ROSA AGENT op de kaart.

PEUGEOT-ROSA AGENT is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is PEUGEOT-ROSA AGENT, company assigned to the tax number BE05208312988. The company PEUGEOT-ROSA AGENT is located at the address: Rue de la Rose 158; 4102; Seraing (Ougrée). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 394,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 473,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Garages. Products created in PEUGEOT-ROSA AGENT were not found.
The main activity of PEUGEOT-ROSA AGENT is Real Estate, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PEUGEOT-ROSA AGENT is not available. You also can look at reviews of PEUGEOT-ROSA AGENT, open positions, location of PEUGEOT-ROSA AGENT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PEUGEOT-ROSA AGENT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PEUGEOT-ROSA AGENT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PEUGEOT-ROSA AGENT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PEUGEOT-ROSA AGENT, employees, financial statistics.