HENRI MASSAERT

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • HENRI MASSAERT
Private companiesReal Estate • HENRI MASSAERT

Contactgegevens HENRI MASSAERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HENRI MASSAERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

HENRI MASSAERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VRIJE-ACADEMIELAAN 11B9; 1070; ANDERLECHT/ANDERLECHT, België

Telefoon (phone): 25236938 (+32-25236938) 25236938 (+32-25236938)

Fax (fax): +32 (82) 502-24-51 +32 (82) 502-24-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HENRI MASSAERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HENRI MASSAERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HENRI MASSAERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HENRI MASSAERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HENRI MASSAERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HENRI MASSAERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HENRI MASSAERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HENRI MASSAERT
Products information HENRI MASSAERT

BTW identificatienummer (tax): BE07178985595
Ondernemingsnummer: 7558837890
Hoofdstad (capital): 659,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 207,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in HENRI MASSAERT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HENRI MASSAERT
(Get full report from official database of BE for HENRI MASSAERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor HENRI MASSAERT
Addition kinds of activities for HENRI MASSAERT

24269905. Ronden of rungs, ladder: hardhout | Rounds or rungs, ladder: hardwood
50850604. Gereedschappen, nec | Tools, nec
57369906. Wind instrumenten | Wind instruments
79220305. Repertory, weg- of voorraadmaatschappijen: theatraal | Repertory, road or stock companies: theatrical
86110303. Industriële normen commissie | Industrial standards committee

Werken bij HENRI MASSAERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HENRI MASSAERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HENRI MASSAERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HENRI MASSAERT. Looking for open vacancies in other companies

 • Ploegbaas/Monteur staalsconstructies (KINROOI)

  Regio: KINROOI

  Bedrijf: ASAP BREE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  voor een bedrijf specialiseerd in het monteren van prefabbeton- en cellenbetonelementen en staalconstructies, zijn we op zoek naar een Ploegbaas/monteur. Als ploegbaas sta je in voor de montage van staalconstructies en prefabbeton.

 • Elektriciens (BIZET)

  Regio: BIZET

  Bedrijf: Talentus Ieper

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Afdeling elektrische installaties: Installeren en in werking stellen van diverse elektrische installaties bij klanten (industrie, woon-zorgcentra, kantoorgebouwen, …) Kabels trekken en kabelgoten hangen. Plaatsen van flexibele leidingen. Monteren en aansluiten van elektrische kasten, stopcontacten, schakelaars, verlichtingsarmaturen,.. Afdeling automatisering : Het installeren en in werking stellen van installaties bij industriële klanten zoals bijvoorbeeld geautomatiseerde productielijnen. Kabels trekken en kabelgoten hangen voor de voeding van de machines. Aansluiten van kabels naar de motoren, kasten en sturingen. Testen van de draai-zin van de motoren en controle van de digitale in-en uitgangen. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een groeiende familiebedrijf. De medewerkers van onze klant kunnen zelfstandig werken aan uitdagende projecten en ze krijgen het vertrouwen en de werkzekerheid die ze verdienen. De firma is op zoek naar dynamische elektriciens voor de afdelingen  'elektrische installaties' en 'automatisering'. 

 • TIJDELIJKE CUSTOMER SERVICE MEDEWERKER (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: Hays Response Zaventem

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Customer Service Uitstekende kennis Nederlands én Frans Diegem Voor een bedrijf in Diegem is Hays Response op zoek naar een Customer Service Medewerker met een vlotte kennis Nederlands en Frans voor een tijdelijke opdracht van 6 maanden. Als Customer Service Medewerker kom je terecht in een bedrijf met een uitgebreid productengamma. Je bent verantwoordelijk voor de verwerking en opvolging van de bestellingen. Je beheert een eigen klantenportefeuille en hebt contact met klanten via telefoon en e-mail.

 • Heftruckchauffeur - Twee ploegen (KRUISHOUTEM)

  Regio: KRUISHOUTEM

  Bedrijf: Konvert Interim Deinze

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een textielbedrijf, regio Kruishoutem, zijn wij op zoek naar een heftruckchauffeur voor onmiddellijke opstart. Jouw taakomschrijving: - vervoeren van afgewerkte tapijtrollen naar het magazijn (pinclarck). - Stockeren van coupons. - Opmaken van verzenddocumenten.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Kortenberg (KORTENBERG)

  Regio: KORTENBERG

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • DRINGEND ! Huishoudhulp in kader dienstencheques regio Staden, Oostniewkerke, Roeselare, .... (OOSTNIEUWKERKE)

  Regio: OOSTNIEUWKERKE

  Bedrijf: Net-Werk!

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn een stabiel dienstenchequebedrijf die op zoek zijn naar meerdere nieuwe medewerkers, zowel voltijds als deeltijds. Bij onze dienst word je opgeleid, opgevolgd en ondersteund in uw werk! Jouw vaste werkuren worden in samenspraak met jou opgemaakt, in functie van uw gezinsleven en jouw verlangens.Aantal uren is bespreekbaar: tussen 12u/week en 38u/week. kan ook gecombineerd worden met een andere deeltijdse job! Er kan ook rekening gehouden worden met 2-wekelijkse uurroosters, om makkelijker te combineren met co-ouderschapsregelingen. (ene week meer werken dan andere week) De taken bestaan vooral uit poetsen, wassen, strijken dit bij particulieren, zowel bij bejaarden als bij jonge gezinnen. Deze aanwervingen zijn voor onbepaalde duur. Extra premie's te verdienen, bovenop het baremaloon! Leeftijd, geslacht, herkomst en ervaring spelen geen rol! Motivatie en enthousiasme zijn belangrijker! Dé ideale job voor mensen die hun beroepsleven willen afstemmen op hun gezinsleven!

 • Huishoudhulp regio Wevelgem deeltijds of voltijds (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

  Type: Dienstenchequebaan

  Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Mortsel-Edegem-Kontich (MORTSEL)

  Regio: MORTSEL

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN - BERCHEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Hou je van klantencontact ? Studentenjob - thuiswerk ! (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Takenpakket: Je staat in voor het spontaan opbellen van mensen die online hun huis zelf te koop hebben gezet. Hierbij tracht je te achterhalen of ze interesse hebben het immobiliënkantoor in te schakelen en stel je bijhorende diensten voor. Dit alles mag je van thuis uit doen. Prospectie

 • Verkoopmedewerker kampeermateriaal (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

  Type: Vaste Job

  Voltijdse betrekking van dinsdag tot zaterdag Kassawerk Kleine herstellingen Ervaring in kamperen en kampeermateriaal Leergierig Klantvriendelijk Een goede kennis Frans Is deze opsomming volledig jouw ding? Stuur dan snel jouw cv Bedrijfsprofiel: De winkel is een relatief kleine keten met een groot verhaal. Het bedrijf focust op kamperen en avontuurlijke reizigers.

 • Masterdata medewerk(st)er | Kortrijk (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: HR Concept

  Type: Vaste Job

  Als masterdata medewerker sta je in voor een correct beheer en de administratieve opvolging van de data in onze IT-systemen zoals ERP en PIM, om zo de kwaliteit van onze werking en dienstverlening te kunnen bijsturen en optimaliseren. Concreet verzamel, controleer en update je data van nieuwe en bestaande producten, documentatie, specificaties en locatiebeheer, dit in onderling overleg met masterdata beheerder. Bij wijzigingen zorg je voor correcte input en opvolging. Je brengt de betrokken partijen op de hoogte.

 • Medewerker technische helpdesk (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Jouw takenpakket zal zijn: Je biedt zowel telefonisch als geschreven support aan klanten in verband met technische issues. Je staat klaar met een persoonlijke service. Je zorgt voor een oplossing op maat. Bedrijfsprofiel: Voor onze groeiende klant te Sint- Truiden zijn wij opzoek naar medewerkers die andere personen/bedrijven graag verder helpen door het oplossen van hun technische problemen. Ben jij in het bezit van technische capaciteiten of heb je veel interesse in de wereld van IT en technologie? Dan zal deze vacature jou zeker aanspreken!

Zoek naar antwoorden van HENRI MASSAERT in sociale netwerken
Look for responds of HENRI MASSAERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor HENRI MASSAERT. Laat een reactie achter voor HENRI MASSAERT. HENRI MASSAERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HENRI MASSAERT. Leave a respond for HENRI MASSAERT. HENRI MASSAERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HENRI MASSAERT op de google maps. Adres en contacten HENRI MASSAERT
Location of HENRI MASSAERT on the google maps. Address and contacts of HENRI MASSAERT

Andere gerelateerde bedrijven als come HENRI MASSAERT HENRI MASSAERT: CONTAINERPARK KORTEMARK | PEMATIC | ASSURANCES ALBINGIA | UFT TOOLS BVBA | Van Mele NV

Other related companies as HENRI MASSAERT: CONTAINERPARK KORTEMARK | PEMATIC | ASSURANCES ALBINGIA | UFT TOOLS BVBA | Van Mele NV

HENRI MASSAERT is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HENRI MASSAERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07178985595. Het bedrijf HENRI MASSAERT bevindt zich op het adres: VRIJE-ACADEMIELAAN 11B9; 1070; ANDERLECHT/ANDERLECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 659,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 207,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Beheer onroerend goed. Producten gemaakt in HENRI MASSAERT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HENRI MASSAERT is Onroerend goed, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HENRI MASSAERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HENRI MASSAERT, openstaande posities, locatie van HENRI MASSAERT op de kaart.

HENRI MASSAERT is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is HENRI MASSAERT, company assigned to the tax number BE07178985595. The company HENRI MASSAERT is located at the address: VRIJE-ACADEMIELAAN 11B9; 1070; ANDERLECHT/ANDERLECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 659,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 207,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Beheer onroerend goed. Products created in HENRI MASSAERT were not found.
The main activity of HENRI MASSAERT is Real Estate, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of HENRI MASSAERT is not available. You also can look at reviews of HENRI MASSAERT, open positions, location of HENRI MASSAERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HENRI MASSAERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HENRI MASSAERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HENRI MASSAERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HENRI MASSAERT, employees, financial statistics.