Gonthier NV

Contactgegevens Gonthier NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gonthier NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Gonthier NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Antwerpsesteenweg 118; 2550; Kontich, België

Telefoon (phone): 03 457 35 35 (+32-03 457 35 35) 03 457 35 35 (+32-03 457 35 35)

Fax (fax): 03 457 03 44 (+32-03 457 03 44) 03 457 03 44 (+32-03 457 03 44)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gonthier NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gonthier NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gonthier NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gonthier NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gonthier NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gonthier NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gonthier NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gonthier NV
Products information Gonthier NV

BTW identificatienummer (tax): BE01631164550
Ondernemingsnummer: 4314849853
Hoofdstad (capital): 174,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 467,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Automobile-body repair

Product categorie (product category): Garages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gonthier NV
(Get full report from official database of BE for Gonthier NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Gonthier NV
Addition kinds of activities for Gonthier NV

3273. Klaarbeton | Ready-mixed concrete
07510301. Schapendompendiensten | Sheep dipping services
26210906. Gebouw papier, verzadiging | Building paper, saturating
30890314. Versterkende gaas, kunststof | Reinforcing mesh, plastics
34790203. Coating elektroden | Coating electrodes
36259907. Elektrische besturing en controle accessoires, industriële | Electric controls and control accessories, industrial
73810203. Lie detectie service | Lie detection service

Werken bij Gonthier NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gonthier NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gonthier NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gonthier NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief medewerker sociaal verhuurkantoor Woondienst JOGI (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: SVK WOONDIENST JOGI

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Woondienst JOGI is een sociaal verhuurkantoor en heeft als hoofdopdracht het huren van woningen op de private huurmarkt en deze door te verhuren aan gezinnen met beperkte financiële mogelijkheden. SVK Woondienst JOGI verhuurt woningen in Jabbeke, Oudenburg, Gistel, Ichtegem en Torhout. Taakomschrijving: Als administratief medewerker ondersteun je de dienst zodat een optimale interne werking en klantgerichte dienstverlening tot stand komt. Zelfstandig uitvoeren en controleren van diverse administratieve werkzaamheden. Administratieve ondersteuning door middel van invoeren administratieve gegevens en controle hiervan, o.a. huuropvolging, facturatie, boekhoudkundige verrichtingen. Instaan voor verzenden, verspreiden, klasseren, archiveren en kopiëren. Uitvoeren van administratieve taken in opdracht van de leidinggevende. Telefonisch onthaal en onthaal aan de balie. Informeren en correct doorverwijzen.

  • TIG Lasser (OELEGEM)

    Regio: OELEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Tig-lassen van starre en flexibele buisleidingen

  • Productiearbeider (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Overpelt, zijn we op zoek naar een productiemedewerker Takenpakket: - Goederen in de productielijnen plaatsen - Verpakken van de materialen - Bestellingen klaarmaken - Instellen van de machines

  • Operator fysiek werk (m/v) Tijdelijk (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Zelzate

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een operator (m/v) die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. Je bent bereid om te werken in 3 ploegen of volcontinu. Je kan zwaar fysiek werk aan. Je werkt in hoge temperaturen. Ploegenwerk en vuil werk schrikken jou niet af. Interesse? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op!

  • Customer service medewerker in regio Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent het eerste aanspreekpunt van de klant. Je bent in voortdurend contact met hem via telefoon en mail. Je specifieke taken als Customer service medewerker (m/v) zijn: ondersteuning salesteam bestellingen verwerken: aannemen en ingeven in het ERP-systeem telefonische oproepen en schriftelijke aanvragen van klanten en buitendienstmedewerkers beantwoorden (i.v.m. artikelreferenties, productbeschikbaarheid, status van een bestelling, duplicaat van factuur of afleveringsbon...) klachtenbehandeling: aannemen, registreren en opvolgen technische fiches aanvullen en updaten salescatalogus helpen opstellen en aanvullen met de meest recente en relevante informatie

  • HUISHOUDHULP (M/V) - REGIO Sint-Amandsberg! Kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Piétrebais, 8 uur per week (PIETREBAIS)

    Regio: PIETREBAIS

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Piétrebais Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent Bon'Ap Tongeren (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je bedient elke klant steeds met een glimlach. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je bedient klanten aan het broodjesmeubel en produceert traiteurproducten zoals salades en kant-en-klare maaltijden. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Regio Sales Manager HVAC (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Gentis SA

    Type: Vaste Job

    Gentis is een Belgisch recruitmentbedrijf met de hoofdzetel in Brussel. Het bedrijf is gespecialiseerd in het verstrekken van permanente personeelsbezetting evenals project sourcing-oplossingen voor meerdere sectoren wereldwijd. Voor een producent van o.a. HVAC installaties zijn wij op zoek naar een regio sales manager. Naast HVAC produceren zij ook andere producten zoals verschillende soorten huishoudelijke apparaten. Als producent hebben zij een goede naam op de markt maar ook zeker als werkgever staan ze goed aangeschreven. Het is een organisatie die veel in zijn medewerkers investeert en bovendien zijn er mooie carrièrekansen. Wat ga je doen? Als regio sales manager ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van een sales strategie in de aan jouw toegewezen regio. Je bepaald de KPI`s, doelen, en budgetten. Je zorgt er voor dat deze gehaald worden door middel van account management maar ook zeker door het aantrekken van nieuwe klanten, zoals groothandels, engineerings- en studiebureau`s. Je streeft er altijd naar een goede en lange-termijnrelatie met ze op te bouwen. Je geeft advies aan je klanten en voorziet in de nodige producttrainingen. Deze trainingen werk je uit in samenwerking met de marketingafdeling. Ook zit je regelmatig samen met het management om nieuwe plannen voor te leggen en rapport uit te brengen van de stand van zaken. Door jouw teamspirit en ambities voor de toekomst weet je samen met de andere mensen binnen jouw team de afdeling naar het volgende niveau te tillen.

  • Vastgoedmakelaar of stagiair met BIV nummer (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: IMMOBLUE KNOKKE

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde vastgoedmakelaar of stagiair met BIV nummer voor een immobiliën kantoor te Knokke-Heist.

  • Recruiter (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Solvus

    Type: Vaste Job

    Zeven uur. Wekker. Opstaan en genieten van een gezond ontbijt voor je op weg gaat naar je Unique-kantoor te AALST en de dag overloopt met je collega's bij een tas koffie. Die wordt druk: in de voormiddag verwelkom jij de nieuwe kandidaten die langskomen. Omdat je de openstaande vacatures goed kent, kan je tijdens die gesprekken vooral focussen op het inschatten en testen van je kandidaten. In je hoofd ben je dan al bezig met de zoektocht naar de perfecte vacature. In de namiddag ga je verder met de matchmaking. Tussendoor bel je ook met klanten om kandidaten aan te prijzen en nieuwe kansen op te snorren. En dan is er ook nog dat leuke nieuws natuurlijk: twee van je kandidaten mailen je dat ze nog even langskomen om hun nieuwe contract te ondertekenen. Met een supergevoel sluit je je pc af. Zo zien wij je functie als consultant: Onze consultants zijn de schakel tussen kandidaten en onze klanten. Dat is een functie met best veel verantwoordelijkheid. Kandidaten zitten immers op hete kolen: zij hopen dat je snel met een leuke en gepaste job op de proppen komt. Intussen wachten klanten op een nieuwe collega. Tussen die twee partijen ben jij de schakel en dat vind je best een prettige rol. Wat zijn je taken als consultant: Je voert gesprekken met kandidaten, test en screent ze, en beoordeelt hun cv. Je vergelijkt kandidaten met vacatures en maakt perfecte matches. Je overtuigt de klant van je match en begeleidt het proces tot aan de ondertekening van het contract. Je belt spontaan klanten op om te vragen of ze nieuwe vacatures voor je hebben, en prijst kandidaten aan bij bedrijven waar we nog niet voor werken. Je gedraagt je als een ondernemer die kansen grijpt, nieuwe mogelijkheden ziet en nastreeft.

  • FLEXIJOB: ZAALMEDEWERKER (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: RESTAURANT WOODS

    Type: Flexijob

    Wij zijn opzoek naar een flexi job medewerker voor de zaalbediening van ons nieuw, gezellig weekend restaurantin het centrum van Geel. Het is een totaalconcept waar mensen kunnen genieten van een vernieuwde en eerlijke keuken in een warm, industrieel decor. Het restaurant zal opengaan begin januari 2019. Wil jij graag een centje bijverdienen, zonder extra belastingen te betalen? Wil jij samen met ons een nieuw avontuur beginnen? Wil je werken in een leuke sfeer met toffe collega's? Heb je een passie voor horeca en vind je weekendwerk geen probleem? Vervoeg je dan bij ons jong en dynamisch team! → Wat is een flexi-job? Een vorm van tewerkstelling waarbij een gepensioneerde of een werknemer die minstens 4/5 werkt bij één of meerdere andere werkgevers, aan zeer gunstige voorwaarden kan bijverdienen in bepaalde sectoren. Je krijgt een nettoloon, waarop geen belastingen of sociale bijdragen betaald worden. Er is geen beperking op het aantal uren dat iemand als flexi-werknemer mag presteren. Er is ook geen limiet op wat je mag bijverdienen. Onbeperkt en heel interessant dus. Twijfel je of je in aanmerking komt voor een flexi-job? Neem contact op met de RSZ. Zij kunnen op basis van je rijksregisternummer nakijken of je aan de voorwaarden voldoet. Je zal onder andere verantwoordelijk zijn voor : Ontvangen van gasten Het opnemen van bestellingen Bereiden van drankjes aan de bar Opdienen en afruimen Ontvangen van betalingen

Zoek naar antwoorden van Gonthier NV in sociale netwerken
Look for responds of Gonthier NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gonthier NV. Laat een reactie achter voor Gonthier NV. Gonthier NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gonthier NV. Leave a respond for Gonthier NV. Gonthier NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gonthier NV op de google maps. Adres en contacten Gonthier NV
Location of Gonthier NV on the google maps. Address and contacts of Gonthier NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Gonthier NV Gonthier NV: FREDDY DE BAERDEMAECKER | COMPACT | Colpaert Projekt en Woondesign | TEMMERMAN JAN | YVES PYNAERT

Other related companies as Gonthier NV: FREDDY DE BAERDEMAECKER | COMPACT | Colpaert Projekt en Woondesign | TEMMERMAN JAN | YVES PYNAERT

Gonthier NV is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Gonthier NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01631164550. Het bedrijf Gonthier NV bevindt zich op het adres: Antwerpsesteenweg 118; 2550; Kontich. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 174,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 467,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Garages. Lijst met producten zijn Automobile-body repair.
De hoofdactiviteit van Gonthier NV is Landbouwdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gonthier NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gonthier NV, openstaande posities, locatie van Gonthier NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Gonthier NV is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Gonthier NV, company assigned to the tax number BE01631164550. The company Gonthier NV is located at the address: Antwerpsesteenweg 118; 2550; Kontich. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 174,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 467,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Garages. List of products are Automobile-body repair.
The main activity of Gonthier NV is Agricultural Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Gonthier NV is not available. You also can look at reviews of Gonthier NV, open positions, location of Gonthier NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gonthier NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gonthier NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gonthier NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gonthier NV, employees, financial statistics.