TEMMERMAN JAN

Contactgegevens TEMMERMAN JAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TEMMERMAN JAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

TEMMERMAN JAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-MARTENSSTRAAT 16; 9000; GENT-CENTRUM, België

Telefoon (phone): 92230441 (+32-92230441) 92230441 (+32-92230441)

Fax (fax): +32 (57) 237-40-68 +32 (57) 237-40-68

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TEMMERMAN JAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TEMMERMAN JAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TEMMERMAN JAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TEMMERMAN JAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TEMMERMAN JAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TEMMERMAN JAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TEMMERMAN JAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TEMMERMAN JAN
Products information TEMMERMAN JAN

BTW identificatienummer (tax): BE07082580566
Ondernemingsnummer: 3095367431
Hoofdstad (capital): 577,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 655,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Types de Conseillers: Avocats.. Services: Droit des Soci茅t茅s, Droit Fiscal, Droit Commercial & Concurrentiel.. Sp茅cialit茅s: Droit Fiscal, Droit des Soci茅t茅s, Droit Commercial & Concurrentiel.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques. Balie van Gent. Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TEMMERMAN JAN
(Get full report from official database of BE for TEMMERMAN JAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor TEMMERMAN JAN
Addition kinds of activities for TEMMERMAN JAN

314900. Schoeisel, met uitzondering van rubber | Footwear, except rubber, nec
322100. Glascontainers | Glass containers
493900. Combinatiewerkzaamheden, nec | Combination utilities, nec
36249904. Elektrische koolwaterstoffen | Electric carbons
37959901. Amfibische tanks, militairen | Amphibian tanks, military
92220101. Procureur-generaal's kantoor | Attorney general's office

Werken bij TEMMERMAN JAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TEMMERMAN JAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TEMMERMAN JAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TEMMERMAN JAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker expeditie (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wat is je missie? Binnen de expeditiedienst van ons magazijn te Zaventem, biedt je administratieve ondersteuning. Je staat in voor het klassement en zorgt dat de afnamebons bij de juiste ploeg in het magazijn terechtkomen. Je ondersteunt je collega's bij de voorbereiding van de vrachtwagen tournees. Je waakt mee over de orde en netheid op de laadkaaien. Indien nodig assisteer je bij het laden van een vrachtwagen.

  • Poederlakker (tijdelijke opdracht tot het einde van het jaar) (NEDER-OVER-HEEMBEEK)

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Neder-Over-Heembeek zijn wij op zoek naar een Poederlakker voor de Colour afdeling. * Je voorziet alle aluminiumprofielen van een coating volgens de aanvraag/specificaties van de klant. * Ophangen/afhalen van aluminiumprofielen. * Behandelt de aluminiumprofielen met een spuitpistool in de verschillende kleuren. (poederlakken)

  • Customer service medewerker in regio Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent het eerste aanspreekpunt van de klant. Je bent in voortdurend contact met hem via telefoon en mail. Je specifieke taken als Customer service medewerker (m/v) zijn: ondersteuning salesteam bestellingen verwerken: aannemen en ingeven in het ERP-systeem telefonische oproepen en schriftelijke aanvragen van klanten en buitendienstmedewerkers beantwoorden (i.v.m. artikelreferenties, productbeschikbaarheid, status van een bestelling, duplicaat van factuur of afleveringsbon...) klachtenbehandeling: aannemen, registreren en opvolgen technische fiches aanvullen en updaten salescatalogus helpen opstellen en aanvullen met de meest recente en relevante informatie

  • LAGO zoekt: horecamedewerker in een sportief jasje! (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Vergeet de hagelwitte stranden op Aruba en de Zeedijk in Blankenberge, LAGO Beveren is dé place to be als je van zwemmen houdt. Met hun spannende wildwaterbaan, verwarmd buitenbad, verzorgd wellnesscomlex en veilige peuterbaden biedt dit zwemparadijs voor ieder wat wils! Met hun hip Rest-eau-Café speelt LAGO perfect in op je buikgevoel: want zeg nu zelf, wat is er heerlijker dan een lekkere maaltijd na een middagje zwemmen? Om hun team enthousiaste obers te versterken, gaat LAGO op zoek naar nieuw talent. Als ober sta je in voor het culinair genot van alle bezoekers. Je verzorgt de mise-en-place, neemt hun bestelligen op, speelt in op hun noden en wensen en zorgt voor een correcte en klantvriendelijke bediening.

  • Tuinarbeider (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een tuinbouwbedrijf regio Pittem zoeken wij dringend EEN TUINARBEIDER (M/V) Functie - planten van bomen, hagen, tuinplanten, struiken en zaaien van gras - het maken van tuinelementen zoals : paden , terrassen, vijvers en afsluitingen - het snoeien en trimmen van bomen, struiken en hagen - het plaatsen van plantsteunen en plantbescherming - het rollen, maaien en verticuleren van gazons en afsteken van graskanten - het onderhouden van tuinen : vb opruimen van bladeren, sneeuw en afval verwijderen, water geven, onkruid wieden - het onderhouden en repareren van tuingereedschap en uitrusting

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO NEVELE (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Jobstudenten schoonmaak gezocht - deeltijds - 18+ - zomervakantie - regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een aantal bedrijven in regio Geel zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die aan de slag willen als schoonmaker tijdens de zomervakantie.

  • Accountmanager A'pen-Limb (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: JONGERAVEN

    Type: Vaste Job

    Deze JongeRaaf kan zijn plan trekken, is gedisciplineerd en (kan) gebeten (worden) door metaal(bewerking). Een KMO met naam in de branche, een no nonsense mentaliteit, en een verregaande autonomie, dat is waar je als hands on verkoper best in aardt? Dan ga je straks enkele dagen intense opleiding tegemoet, waarna je je salesskills zal kunnen bewijzen. Na verloop van tijd krijg je uitgebreidere opleidingen bij buitenlandse fabrikanten waarmee je jouw regio jaarlijks met stevige double digit cijfers zal laten groeien.

  • Automecanicien (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor een klant te Hasselt zijn we dringend op zoek naar een zelfstandige automecanicien. Je staat in voor het onderhoud van personenwagens.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Borgloon)

    Regio: Regio Borgloon

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Expert schade verzekeringen (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672287-inline.html?cid=Partner_VDAB Wij zijn momenteel op zoek naar een ingenieur en/of architect, Wij zijn momenteel op zoek naar een ingenieur en/of architect, Ingenieur en/of architect, liefst met ervaring in de bouw, of gelijkgesteld door ervaring. De kandidaten dienen in het bezit te zijn van een rijbewijs B. Wij zoeken een Nederlandstalige expert NL/FR voor de regio’s  Vlaams Brabant, Antwerpen en Brussel. Door onze vennootschap wordt een specifieke opleiding gegeven in schaderegeling voor verzekeringsmaatschappijen. Het werk wordt uitgevoerd op zelfstandige basis.

  • STAGAIR Webdesign (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Leercontract

    Wil jij een stage doen waarin je proeft van het echte leven? Droom je ervan als stagiair terecht te komen in een leuk team met collega’s waarvan je iets opsteekt? Bij Conversal kan je aan de slag als stagiair webdesign. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun online-activiteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Dààrom zijn wij een sterk groeiend digital agency. Conversal helpt klanten echt vooruit. We bieden hen alle diensten die ze nodig hebben voor een sterke onlinestrategie: - Design: ontwerp van websites, webshops, huisstijl, … - Development: ontwikkeling van websites, webshops, applicaties en koppelingen op maat,… - Marketing: SEO, SEA, social media marketing, … Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Vandaag bieden we graag een kans aan een stagiair webdesign. Wat doe jij? Je draait volop mee op onze ‘Projects’-afdeling. Uiteraard krijg je als stagiair de nodige leerkansen, maar we geven je ook eigen taken en projecten. Zo wordt jouw stage bij Conversal een echte meerwaarde in jouw ontwikkeling tot professioneel webdesigner. Als stagiair webdesign werk je mee aan de designs die wij voorleggen aan onze klanten. Onder verantwoordelijkheid van onze webdesigner pas je jouw kennis van courante webtechnieken toe op de designs. Daarbij hou je rekening met zowel de wensen van de klant als de vuistregels voor doeltreffend webdesign. Je komt terecht in een professionele omgeving. Werken met deadlines, eisen van klanten en interne afspraken maakt deel uit van jouw stage.

Zoek naar antwoorden van TEMMERMAN JAN in sociale netwerken
Look for responds of TEMMERMAN JAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor TEMMERMAN JAN. Laat een reactie achter voor TEMMERMAN JAN. TEMMERMAN JAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TEMMERMAN JAN. Leave a respond for TEMMERMAN JAN. TEMMERMAN JAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TEMMERMAN JAN op de google maps. Adres en contacten TEMMERMAN JAN
Location of TEMMERMAN JAN on the google maps. Address and contacts of TEMMERMAN JAN

Andere gerelateerde bedrijven als come TEMMERMAN JAN TEMMERMAN JAN: JOSE | Servauto total SA | BERNARD CHAUFOURAUX | DESCAMPS (TUINEN) BVBA | CH. DETRY

Other related companies as TEMMERMAN JAN: JOSE | Servauto total SA | BERNARD CHAUFOURAUX | DESCAMPS (TUINEN) BVBA | CH. DETRY

TEMMERMAN JAN is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TEMMERMAN JAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07082580566. Het bedrijf TEMMERMAN JAN bevindt zich op het adres: SINT-MARTENSSTRAAT 16; 9000; GENT-CENTRUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 577,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 655,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Balie van Gent. Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Types de Conseillers: Avocats.. Services: Droit des Soci茅t茅s, Droit Fiscal, Droit Commercial & Concurrentiel.. Sp茅cialit茅s: Droit Fiscal, Droit des Soci茅t茅s, Droit Commercial & Concurrentiel..
De hoofdactiviteit van TEMMERMAN JAN is Landbouwdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TEMMERMAN JAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TEMMERMAN JAN, openstaande posities, locatie van TEMMERMAN JAN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

TEMMERMAN JAN is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is TEMMERMAN JAN, company assigned to the tax number BE07082580566. The company TEMMERMAN JAN is located at the address: SINT-MARTENSSTRAAT 16; 9000; GENT-CENTRUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 577,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 655,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Avocats and conseillers juridiques. Balie van Gent. Avocats and conseillers juridiques. List of products are Types de Conseillers: Avocats.. Services: Droit des Soci茅t茅s, Droit Fiscal, Droit Commercial & Concurrentiel.. Sp茅cialit茅s: Droit Fiscal, Droit des Soci茅t茅s, Droit Commercial & Concurrentiel..
The main activity of TEMMERMAN JAN is Agricultural Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of TEMMERMAN JAN is not available. You also can look at reviews of TEMMERMAN JAN, open positions, location of TEMMERMAN JAN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over TEMMERMAN JAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TEMMERMAN JAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TEMMERMAN JAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TEMMERMAN JAN, employees, financial statistics.