GARAGE BOCCHINI

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • GARAGE BOCCHINI
Private companiesTobacco Products • GARAGE BOCCHINI

Contactgegevens GARAGE BOCCHINI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE BOCCHINI: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE BOCCHINI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Gilly 348; 6043; Charleroi (Ransart), België

Telefoon (phone): 071 37 63 00 (+32-071 37 63 00) 071 37 63 00 (+32-071 37 63 00)

Fax (fax): +32 (87) 472-53-94 +32 (87) 472-53-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE BOCCHINI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE BOCCHINI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE BOCCHINI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE BOCCHINI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE BOCCHINI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE BOCCHINI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE BOCCHINI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE BOCCHINI
Products information GARAGE BOCCHINI

BTW identificatienummer (tax): BE08731079101
Ondernemingsnummer: 1265594482
Hoofdstad (capital): 845,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 834,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in GARAGE BOCCHINI zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Garages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE BOCCHINI
(Get full report from official database of BE for GARAGE BOCCHINI)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE BOCCHINI
Addition kinds of activities for GARAGE BOCCHINI

283603. Vaccins en andere immuniserende producten | Vaccines and other immunizing products
729100. Belastingdienstvoorbereiding | Tax return preparation services
753900. Auto reparatie winkels, nec | Automotive repair shops, nec
20529902. Koekjes, droog | Biscuits, dry
22210906. Parachute stoffen | Parachute fabrics
38410402. canules | Cannulae
51490504. Frisdranken | Soft drinks
79299906. Entertainment service | Entertainment service

Werken bij GARAGE BOCCHINI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE BOCCHINI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE BOCCHINI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE BOCCHINI. Looking for open vacancies in other companies

  • Industrieel reiniger te Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons te Lokeren zijn wij op zoek naar een industrieel reiniger.  Takenpakket: Intern reinigen van tankwagens, bulkwagen, containerwagens… Rijden met een heftruck, depot van containers… Opvolging van de werkzaamheden bij de cleaningsactiviteiten (o.a. aanvullen van reinigingsmiddelen…) Bedrijfsprofiel: Een bedrijf gespecialiseerd in tankreiniging.

  • Verantwoordelijke afdeling bazar (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gespecialiseerd in buurtdiscount en non-food distributie zijn we op zoek naar een verantwoordelijke voor de afdeling bazar. - Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten en zorgt voor een warm onthaal - Jouw oog voor detail maakt dat de winkel er ordelijk, uitnodigend en aantrekkelijk bij ligt voor de klant - Je zorgt voor de uitpak van leveringen en verwerkt de nieuwe stukken in de rekken - Bij bepaalde koopacties (Kerst, Halloween) doe je er alles aan om deze producten in de verf te zetten - Aan de kassa breng je iedere betaaltransactie tot een goed einde

  • Huishoudhelden regio Ranst. Solliciteer per SMS! (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Ranst, Emblem, Broechem en Oelegem. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp regio Zonhoven (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ASSIST AT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp voor het werken bij gezinnen aan huis in de regio Zonhoven. Starten aan ongeveer 20u/week in oktober 2018.

  • Student m/v met passie voor mode regio Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Studentenjob

    Beste student! Voor een kledingzaak in Tielt zijn we dringend op zoek naar studenten die er op regelmatige basis kunnen werken. je staat in voor de verkoop van kledij je helpt de klanten bij de paskamers je hebt een passie voor mode je gaat met een glimlach op je gezicht werken

  • Student verkoop kledij (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben jij een commerciële student met een passie voor mode? Dan kan je misschien aan de slag bij ZEB! Als student bij ZEB werk je zowel aan de kassa als in de winkel zelf. Je helpt alle klanten op een enthousiaste, klantvriendelijke en commerciële manier met hun aankopen. Aan de paskamers sta je hen ook bij met eerlijk en up-to-date mode-advies. Daarnaast help je de winkel op orde houden en ruim je de kledij op waar nodig. Nieuwe kledingstukken hang je op de juiste plaatsen in de rekken. In het magazijn help je met uitpakken en labelen van nieuw geleverde artikels. We zoeken momenteel vooral studenten die in de maand december beschikbaar zijn om te werken, zowel op weekdagen als in het weekend. Tijdens de blokperiode (december - januari) kunnen een aantal van de vaste studenten niet ingeschakeld worden, waardoor we op zoek zijn naar extra versterking voor het team. In de winkel betekent het eindejaar immers SOLDEN! en is het dan ook erg druk. Je kan reeds vroeger dan december opstarten en ook nadien kan je aan de slag blijven als vaste student voor ZEB.

  • JOBSTUDENTEN horeca (m/v) - Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Kasteel de Plaisance (Ieper) is op zoek naar gemotiveerde jobstudenten (M/V) die graag als kelner of afwasser willen werken. Taken: Opdienen, afruimen, afwas, bar, helpen aan het buffet, ... Je werkt op zaterdagavond en / of zondagmiddag.

  • Magazijnier LiquidFloors (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: LIQUID FLOORS

    Type: Vaste Job

    Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor de ontvangst van de goederen. Je beheert de voorraad en controleert de leveringen. Je zorgt ervoor dat alle kwaliteitseisen worden nageleefd. Je bent medeverantwoordelijk voor een ordelijk en gestructureerd magazijn. Verwacht: Je bent verantwoordelijk voor de logistieke opvolging van het magazijn en de nodige materialen. Hiervoor zal je instaan voor volgende taken: Magazijnbeheer van A tot Z Coördineren en controleren van logistieke activiteiten bij ontvangst, verzending en levering van goederen Opvolgen van terugkerende pakketten Stockbeheer Organisatie en verdeling van werkmaterialen Bestellingen plaatsen van alle nodige werfmaterialen Factuurcontrole t.o.v. bestelbon Opvolgen van herstellingen en garantie werkmaterialen Besturen van heftruck

  • Drupal Front-end developer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Claerhout NV Communicatiehuis

    Type: Vaste Job

    Functie Je werkt creatieve voorstellen verder uit op basis van aangeleverde designs. Je zet flowcharts, wireframes of prototypes op aan de hand van een functionele analyse. Samen met de back-end developer bepaal je mee de technische analyse in functie van theming & UX. In nauwe samenwerking met een back-end developer bouw je Drupal sites. Je zet webdesigns moeiteloos om in HTML5 + CSS3 + JS. Je werkt volgens een concrete methodologie en workflow. Je begeleidt de klant of projectmanager bij de invulling van de websites. Je bouwt en onderhoudt custom base-themes. In team bepaal je de aanpak en planning van een project. Je ondersteunt je collega’s met jouw kennis van Drupal front-end development.

  • Capaciteit Planner Ingenieur (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Experis Belgium

    Type: Vaste Job

    INTRODUCTIE Onze klant is 's wereld grootste biofarmaceutisch bedrijf met een productaanbod voor alle fasen in een mensenleven, een sterke productenpijplijn en toonaangevend research- en productiecapaciteiten. Hun missie: samen werken aan een gezondere wereld. Binnen de afdeling Operation Excellence - Plant Performance zijn ze op zoek naar een Long Range Capacity Planner; een spilfiguur in het analyseren van de capaciteit. FUNCTIE - Je bent verantwoordelijk voor het analyseren van de beschikbare capaciteit van equipment op middellange en lange termijn - Je neemt zowel bestaande volumes als voorstellen voor nieuwe producten mee op in de analyses - Je voert deze analyses proactief uit zodat capaciteitstekorten tijdig kunnen vermeden worden - Je maakt voorstellen om deze capaciteitstekorten op te vangen: business cases opstellen voor nieuw equipment, organisatorische aanpassingen of projecten voorstellen om efficiëntie te verhogen - Op een eenvoudige en pragmatische manier visualiseren en presenteren - Je presentatie is de basis voor de strategische beslissingen die de site moet nemen PROFIEL - Hogere technische opleiding of gelijk door ervaring - Aantal jaren projectervaring in een productie omgeving - Ervaring met het implementeren van optimalisaties (DMAIC, six sigma, lean) - Yellow & Green belt certifiëring is een plus - Goed zelfstandig en in team kunnen werken - Goede communicatieve en sociale vaardigheden - Taalvaardigheden: Nederlands en Engels OFFERTE Onze klant biedt u een aantrekkelijk salaris binnen een dynamisch bedrijf. Wilt u er meer over weten? Of is dit nog niet helemaal wat u zoekt? Contacteer Charlotte Vincentelli;

  • Regionale Sales representant(e) Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: BESTVISIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bestvisit.eu is een jong creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben jij onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) Bestvisit.eu is een creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) ben jij verantwoordelijk voor het promoten bij de lokale Kmo's van advertenties en marktplaatsaccounts in je eigen exclusieve regio. Kortom, jij maakt jou Bestvisit regio tot een succes in je gemeente! Ben je bereid samen met ons het netwerk uit te bouwen ? Aan jou de taak om klanten te overtuigen en te begeleiden bij de keuze van het type jaar abonnement samen met de afwikkeling en het opstarten van hun account .. Daarnaast zal je ook een frequent contact opnemen met de klant. Verdienste & bespreekbaar

  • Javemat - Operationeel Directeur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Javemat

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn Javemat! - Ervaren, gemotiveerd en professioneel in afbraakwerken regio Antwerpen - In het bezit van een professioneel machinepark - Projecten voor zowel bedrijven als particulieren - Milieuvriendelijke mindset binnen ons afvalbeleid Jij bent - Beschikbaar op korte termijn & werkzaam op zelfstandige basis - Ervaren in het direct aansturen van medewerkers - Gestructureerd - Handson & KMO-gericht - Communicatief en diplomatisch - Proactief & ondernemend Jij mag - De eindverantwoordelijkheid opnemen over de dagdagelijkse operationele activiteiten - De commerciële klantengesprekken voor jouw rekening nemen - Jouw teams direct aansturen - Verdere structuur brengen binnen de onderneming - Werken binnen een klein team binnen een groeiende KMO omgeving - Autonoom werken

Zoek naar antwoorden van GARAGE BOCCHINI in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE BOCCHINI in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE BOCCHINI. Laat een reactie achter voor GARAGE BOCCHINI. GARAGE BOCCHINI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE BOCCHINI. Leave a respond for GARAGE BOCCHINI. GARAGE BOCCHINI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE BOCCHINI op de google maps. Adres en contacten GARAGE BOCCHINI
Location of GARAGE BOCCHINI on the google maps. Address and contacts of GARAGE BOCCHINI

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE BOCCHINI GARAGE BOCCHINI: DEXIA | DE GOEDE SOORT | WASSERIJ PERFEKT | MAISON JEUNES DE HODIMONT | Schuermans A

Other related companies as GARAGE BOCCHINI: DEXIA | DE GOEDE SOORT | WASSERIJ PERFEKT | MAISON JEUNES DE HODIMONT | Schuermans A

GARAGE BOCCHINI is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE BOCCHINI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08731079101. Het bedrijf GARAGE BOCCHINI bevindt zich op het adres: Chaussée de Gilly 348; 6043; Charleroi (Ransart). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 845,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 834,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Garages. Producten gemaakt in GARAGE BOCCHINI zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GARAGE BOCCHINI is Tabaksproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE BOCCHINI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE BOCCHINI, openstaande posities, locatie van GARAGE BOCCHINI op de kaart.

GARAGE BOCCHINI is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARAGE BOCCHINI, company assigned to the tax number BE08731079101. The company GARAGE BOCCHINI is located at the address: Chaussée de Gilly 348; 6043; Charleroi (Ransart). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 845,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 834,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Garages. Products created in GARAGE BOCCHINI were not found.
The main activity of GARAGE BOCCHINI is Tobacco Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE BOCCHINI is not available. You also can look at reviews of GARAGE BOCCHINI, open positions, location of GARAGE BOCCHINI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE BOCCHINI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE BOCCHINI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE BOCCHINI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE BOCCHINI, employees, financial statistics.