MAISON JEUNES DE HODIMONT

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • MAISON JEUNES DE HODIMONT
Private companiesTobacco Products • MAISON JEUNES DE HODIMONT

Contactgegevens MAISON JEUNES DE HODIMONT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAISON JEUNES DE HODIMONT: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAISON JEUNES DE HODIMONT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU MOULIN 62; 4800; VERVIERS, België

Telefoon (phone): 87332716 (+32-87332716) 87332716 (+32-87332716)

Fax (fax): +32 (60) 265-56-56 +32 (60) 265-56-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAISON JEUNES DE HODIMONT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAISON JEUNES DE HODIMONT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAISON JEUNES DE HODIMONT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAISON JEUNES DE HODIMONT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAISON JEUNES DE HODIMONT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAISON JEUNES DE HODIMONT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAISON JEUNES DE HODIMONT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAISON JEUNES DE HODIMONT
Products information MAISON JEUNES DE HODIMONT

BTW identificatienummer (tax): BE03210449218
Ondernemingsnummer: 7588226318
Hoofdstad (capital): 245,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 516,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Types d'Installations: Murs d?Escalade en Salle.

Product categorie (product category): Installations and terrains de sport hors centres sportifs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAISON JEUNES DE HODIMONT
(Get full report from official database of BE for MAISON JEUNES DE HODIMONT)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAISON JEUNES DE HODIMONT
Addition kinds of activities for MAISON JEUNES DE HODIMONT

395301. Embossing zegels en handzegels | Embossing seals and hand stamps
22990702. Tops, combing en converting | Tops, combing and converting
24910200. Bruggen en bochten, behandeld hout | Bridges and trestles, treated wood
34529908. Houtschroeven | Wood screws
35850204. Ijsmachines | Ice making machinery
38420000. Chirurgische apparaten en benodigdheden | Surgical appliances and supplies
42219900. Opslag en opslag van landbouwproducten, niet inbegrepen | Farm product warehousing and storage, nec
50840603. Motoren, benzine | Engines, gasoline
51910301. Bloem en veldbollen | Flower and field bulbs
75389902. Algemene vrachtwagen reparatie | General truck repair

Werken bij MAISON JEUNES DE HODIMONT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAISON JEUNES DE HODIMONT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAISON JEUNES DE HODIMONT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAISON JEUNES DE HODIMONT. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zorgt voor het optimaal functioneren van enkele productiemachines volgens de geldende instructies en voorschriften inzake veiligheid en hygiëne. Je neemt procestechnische taken waar en bent tevens verantwoordelijk voor de procescontrole. Je volgt daartoe een aantal specifieke productieprocessen en parameters op binnen de controlekamer en ook ter plaatse aan de productiemachines. Je voert de vereiste kwaliteitscontroles uit en vervolledigt de daartoe bestemde formulieren. Voorts verzorg je het algemeen onderhoud en kom je tussen bij (eenvoudige) storingen, voer je het klein onderhoud uit aan enkele productiemachines en zorg je voor een goed onderhouden, hygiënische productieomgeving.

  • Logistiek medewerker (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze nationale klant zijn wij op zoek naar een logistiek medewerker ter ondersteuning van hun logistiek centrum te Leuven. Je werkt actief mee aan de dagelijkse organisatie en continue optimalisatie van de goederenstromen. Jouw takenpakket bestaat uit: - actief meedenken en analyseren van mogelijke verbeterprocessen en zelfstandig voorstellen uitwerken; - actief meewerken aan de implementatie van diverse projecten ter verbetering van de goederenstroom en de transportplanning; - bijkomende administratieve taken, zoals het opmaken en afleveren van documenten, registratie in het logistiek managementsysteem; - klant- en leveranciersinformatie up to date houden, zoals de contracten met transporteurs onderhouden en de klachtenbehandeling

  • Productiemedewerker volcontinu gezocht optie vast! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw taak bestaat uit: verpakken en verbinden van coils met staalband, hardboard en papier. De staalband wordt met een soort pistool aangespannen (pneumatische machine) de manier waarop het produkt moet verpakt worden, wordt aangegeven met codes. Dit zijn 3 cijfers en/of letters. Iedereen krijgt een kaart met deze codes. de rol wordt met een kraan op de lijn gezet de verpakker meet de rol op en scant de code. Hij geeft de meting ook in via een scanner verpakken met staalband, papier of hardboard indien papierverpakking, moet dit mooi ingevouwen worden. Er wordt nadien ook een binnenring in de rol gestoken na de verpakking, worden nog banden rond de rol gestoken de rollen wegen tussen de 15 en 30 ton

  • administratief/commercieel bediende (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In nauwe samenwerking met de directie zal u instaan voor de klantenontvangst en -begeleiding alsook voor de administratieve follow-up van de verkochte projecten. Als klantencontactpersoon ontvangt u particuliere klanten in onze burelen u verstrekt informatie over de woningen u begeleidt hen bij het bezoek aan een modelwoning en maakt de nodige afspraken i.v.m. specifieke bouwwensen. U staat ons in de verkoop ook op administratief vlak bij.

  • Huishoudhulp regio BORNEM (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Is poetsen jouw passie? Dan ben jij de witte raaf die we zoeken! U kan zich makkelijk verplaatsen en bent flexibel bij voorgestelde opdrachten en/of vervangingen die Tempo-Team u aanbiedt. U wil parttime of fulltime werken (tussen 10u/week en 38u/week). U bent stipt, eerlijk en klantvriendelijk. Ervaring in de sector is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. U hebt kennis van huishoudelijke schoonmaakproducten. U kan vlot communiceren in het Nederlands.

  • Huishoudhulp regio SCHILDE - onmiddellijke opstart! (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: Itzu

    Type: Dienstenchequebaan

    Onmiddellijke opstart : Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Sint-Gillis-Waas/De Klinge (DE KLINGE)

    Regio: DE KLINGE

    Bedrijf: FIX & CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds uurrooster. Fix & Clean biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij de enthousiaste en gemotiveerde kandidaat die wij zoeken? Stuur dan snel jouw CV naar [email protected].

  • Accountant (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Vaste Job

    Als Accountant heb je volgende verantwoordelijkheden: Beheer opvolging en optimalisatie van klantendossiers van vooral KMO's en vrije beroepen. Opstellen Btw-aangifte. Zelfstandige opmaak en afwerking van balans jaarrekening en fiscale aangifte. Je bent verantwoordelijk voor de volledige afhandeling van een dossier waarbij je kan rekenen op ondersteuning van de ervaren accountants van het kantoor. Je bent aanspreekpunt van je klanten.

  • Commerciële binnendienst A -Z (projecten) NL/FR - Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Internal Sales Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    In deze functie heb je de verantwoordelijkheid over het volledige verkoopproces, van offerte tot oplevering en dit project per project van A tot Z. TAKEN: • Opmaken, verwerken en opvolgen van de offertes inclusief prijscalculatie; • De binnenkomende orders plaatsen bij onze leveranciers en onderaannemers; • De aankooporders opvolgen en afstemmen tussen de betrokken partijen om zo een gedegen planning te bekomen; • Opvragen en controle van de uitvoeringsdocumenten; • Opmaken van de facturatie na oplevering; • Administratieve en telefonische ondersteuning van de sales • Klachtenbehandeling Kortom, een zeer gevarieerd takenpakket Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler en Europese marktleider in hun segment. Samen met klant en leverancier streven ze naar een duurzame toekomst Ter uitbreiding van hun team zijn ze op zoek naar een dynamische commerciële medewerker die zich vlot kan behelpen in het Frans Je komt terecht in een jeugdig tof team waar je de kansen krijgt om je carrière (verder) uit te bouwen. Interesse om deel uit te maken van dit internationaal topbedrijf?  Wacht niet langer en solliciteer nu online

  • Talent Officer (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AUSY

    Type: Vaste Job

    Je overlegt op regelmatige basis met de business omtrent personeelstekorten, vacatures, opleidingsbehoeften, team functioneren, etc. Je staat mee in voor de rekrutering van diverse profielen (vnl. ingenieurs). Je volgt het RCR proces op van A tot Z: intakes, job postings, sourcing, CV screening en interviews, testing, contractonderhandelingen en follow-up. Je bent verantwoordelijk voor de uitzendkrachten, neemt het contact met de partners op alsook de administratieve opvolging. Je werkt campus recruitment activiteiten uit en volgt het Televic stage programma op. Je garandeert een correct onboarding proces voor nieuwe collega's. Je werkt mee aan de implementatie van de Televic Training Academy.

  • Logistiek medewerker / magazijnier (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ADDAX MOTORS

    Type: Vaste Job

    Addax Motors Addax Motors is de eerste Belgische constructeur die elektrische utilitaire voertuigen ontwikkelt en produceert. De onderneming is in Deerlijk gevestigd en werkt met lokale partners voor de uitvoering van bepaalde hoofdtaken. Een deel van de R&D van Addax wordt uitgevoerd in samenwerking met de KULeuven en Flanders Make. De wagens worden vanaf januari 2019 in Deerlijk geassembleerd. Door onze groei en evolutie zijn we op zoek naar een purchasing assistant. Jobomschrijving Als logistiek medewerker staat u in voor: Ontvangen, uitpakken, controleren en inscannen van geleverde goederen en toekennen aan de juiste magazijnlocatie Controleren en aanvullen van de voorraden op de productielijn en klaarzetten van voorraadbakken voor de verschillende werkposten Verpakken van de onderdelen voor klantenorders Het uitboeken van de huidige stock Op eigen initiatief de werkplek opruimen en deze proper houden Flexibel inzetbaar zijn op de verschillende werkposten en zones Inventarisatie

  • Weekendbakker Sint-Denijs-Westrem (flexi) (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Flexijob

    Voor een bakkerij in de regio van Sint-Denijs-Westrem zoeken wij nog een bakker die zich elke zaterdag + zondag wilt inzetten. Concreet sta je in voor de productie van de bakkerij en dit enkel in het weekend. Je staat samen met vaste werknemers en in de winkel zelf lopen er ook enkele studenten via Konvert interim Gent.

Zoek naar antwoorden van MAISON JEUNES DE HODIMONT in sociale netwerken
Look for responds of MAISON JEUNES DE HODIMONT in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAISON JEUNES DE HODIMONT. Laat een reactie achter voor MAISON JEUNES DE HODIMONT. MAISON JEUNES DE HODIMONT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAISON JEUNES DE HODIMONT. Leave a respond for MAISON JEUNES DE HODIMONT. MAISON JEUNES DE HODIMONT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAISON JEUNES DE HODIMONT op de google maps. Adres en contacten MAISON JEUNES DE HODIMONT
Location of MAISON JEUNES DE HODIMONT on the google maps. Address and contacts of MAISON JEUNES DE HODIMONT

Andere gerelateerde bedrijven als come MAISON JEUNES DE HODIMONT MAISON JEUNES DE HODIMONT: THةآTRE FRACTION NEIGE | HUIS BAGATELLE BIS | Malpertuus Trading BVBA | SOCOTHERM RENARD | INFOTEC

Other related companies as MAISON JEUNES DE HODIMONT: THةآTRE FRACTION NEIGE | HUIS BAGATELLE BIS | Malpertuus Trading BVBA | SOCOTHERM RENARD | INFOTEC

MAISON JEUNES DE HODIMONT is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAISON JEUNES DE HODIMONT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03210449218. Het bedrijf MAISON JEUNES DE HODIMONT bevindt zich op het adres: RUE DU MOULIN 62; 4800; VERVIERS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 245,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 516,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Lijst met producten zijn Types d'Installations: Murs d?Escalade en Salle..
De hoofdactiviteit van MAISON JEUNES DE HODIMONT is Tabaksproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAISON JEUNES DE HODIMONT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAISON JEUNES DE HODIMONT, openstaande posities, locatie van MAISON JEUNES DE HODIMONT op de kaart.

MAISON JEUNES DE HODIMONT is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAISON JEUNES DE HODIMONT, company assigned to the tax number BE03210449218. The company MAISON JEUNES DE HODIMONT is located at the address: RUE DU MOULIN 62; 4800; VERVIERS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 245,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 516,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Installations and terrains de sport hors centres sportifs. List of products are Types d'Installations: Murs d?Escalade en Salle..
The main activity of MAISON JEUNES DE HODIMONT is Tobacco Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of MAISON JEUNES DE HODIMONT is not available. You also can look at reviews of MAISON JEUNES DE HODIMONT, open positions, location of MAISON JEUNES DE HODIMONT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAISON JEUNES DE HODIMONT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAISON JEUNES DE HODIMONT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAISON JEUNES DE HODIMONT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAISON JEUNES DE HODIMONT, employees, financial statistics.