GARAGE ANHEE MOTOR SA

Contactgegevens GARAGE ANHEE MOTOR SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE ANHEE MOTOR SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE ANHEE MOTOR SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Dinant 1; 5537; Anhée, België

Telefoon (phone): 082 61 38 47 (+32-082 61 38 47) 082 61 38 47 (+32-082 61 38 47)

Fax (fax): 082 61 43 95 (+32-082 61 43 95) 082 61 43 95 (+32-082 61 43 95)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE ANHEE MOTOR SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE ANHEE MOTOR SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE ANHEE MOTOR SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE ANHEE MOTOR SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE ANHEE MOTOR SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE ANHEE MOTOR SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE ANHEE MOTOR SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE ANHEE MOTOR SA
Products information GARAGE ANHEE MOTOR SA

BTW identificatienummer (tax): BE05800476074
Ondernemingsnummer: 7196563720
Hoofdstad (capital): 181,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 693,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in GARAGE ANHEE MOTOR SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Garages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE ANHEE MOTOR SA
(Get full report from official database of BE for GARAGE ANHEE MOTOR SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE ANHEE MOTOR SA
Addition kinds of activities for GARAGE ANHEE MOTOR SA

308901. Plastics containers, behalve schuim | Plastics containers, except foam
346399. Nonferrous smeden, nec | Nonferrous forgings, nec
20660200. Cacao- en cacaoproducten | Cocoa and cocoa products
24999901. Applicators, hout | Applicators, wood
35790304. Papiersnijpers, trimmers en stoten | Paper cutters, trimmers, and punches
36639914. Globale positioneringssystemen (gps) apparatuur | Global positioning systems (gps) equipment
51690205. Droog ijs | Dry ice

Werken bij GARAGE ANHEE MOTOR SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE ANHEE MOTOR SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE ANHEE MOTOR SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE ANHEE MOTOR SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Lader/Lossers Luchthaven (m/v) - buiten (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Xtra-interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de luchthaven in Zaventem zijn wij op zoek naar nieuwe mensen voor het lossen en laden van vliegtuigen op het tarmac. Ben je geïnteresseerd in een afwisselende job op de luchthaven? Dan is deze vacature misschien iets voor jou. Je komt in contact met de vliegtuigen en werkt voornamelijk buiten.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Opwijk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP BALEN (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • Monitor om kinderen te leren programmeren met Scratch (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob om kinderen de wondere wereld van programmeren te leren ontdekken? Je begeleidt kinderen bij het leren programmeren aan de hand van het programma Scratch. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. De leren programmeren activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend leren programmeren en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • LESGEVER OMNISPORT (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een les omnisport aan het lager onderwijs op 29 en/of 31 oktober 2018 (08:30-12:00) in Ertvelde zijn we op zoek naar een losse lesgever. De les wordt gegeven aan volwassenen. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Productiearbeider - student (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    In de drukkerij zal je deel uitmaken van het productieteam verantwoordelijk voor de afwerking of rotatie. Concreet sta je in voor het opleggen, drukken, afwerken van kranten / magazines. Tijdens de productie voer je nauwkeurig je werk uit met oog op productiviteit. dynamisch en motiveer je collega's aan de machine wat het werken aangenaam maakt. Bij Roularta Media Group staat de mens centraal. Wil je naast je studies nog bijverdienen? Lees dan zeker verder!

  • Jobstudent telefonist (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Konvert Office Hasselt

    Type: Studentenjob

    Ben je een jobstudent die graag een cent wilt bijverdienen door als telefonist(e) te werken? Voor een firma een 8-tal uren per week rondbellen naar firma's ter opvolging van de reeds gecommuniceerde offertes naar de klanten. Je zal de klanten in twee talen te woord staan : in het Nederlands en het Frans. Je kan je uren tijdens de week inplannen in samenspraak met de firma. Wil je aan de slag? Neem dan snel contact op met Konvert Office Hasselt: 011/32.58.29 of [email protected]

  • VERANTWOORDELIJKE COMMERCIAL PRINT (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: INNI group

    Type: Vaste Job

    Je stuurt twee kleine teams van de afdeling commercial print aan. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en opvolgen van de productieplanning van deze teams. Je kent je prioriteiten en zorgt ervoor dat wijzigingen vlot in de planning worden opgenomen. Je voert analyses uit aan de hand van productiecijfers en werkt mee aan het kwaliteitsplan binnen productie. Je volgt de orders in onderaanneming nauw op en bent hun eerste aanspreekpunt. Daarnaast ben je de rechterhand van de operations managers.

  • MONTEURS-HULPMONTEURS industriële bekledingen (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: DAS

    Type: Vaste Job

    Plaatsen van dak- en wandbekleding op werven gelegen over gans België. Werken in teamverband van 3 à 4 mensen met een meewerkende ploegbaas. Enige ervaring in de sector is een pluspunt maar geen must. Een interne opleiding is voorzien. Ook schoolverlaters komen in aanmerking.

  • Instructeur (trice) de maquillage – Revenu complémentaire dans votre propre région (Regio Charleroi)

    Regio: Regio Charleroi

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vous avez déjà un travail à temps plein ou à temps partiel, mais vous êtes encore à la recherche d’une activité secondaire agréable ou d’un revenu complémentaire Nous sommes partenaires d’une des plus grandes compagnies en network-marketing et un des leaders européen de la distribution directe en Europe au niveau de Santé & Beauté. Ceci vient d’être confirmé avec le Prix Selda “Compagnie de l’année 2015”. Actuellement nous sommes à la recherche de quelqu’un pour donner des ateliers de maquillage et des soins anti-âge afin d’ expendre nos activités dans votre région. A cette fin nous sommes à la recherche de collègues motivés, dynamiques et entreprenants qui veulent organiser ces ateliers. Vous voulez partager votre connaissance sur le maquillage en petits groupes et apprendre comment se maquiller, donner des conseils personnels et promouvoir les produits.

  • Flexijob verkoop slagerij (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Flexijob

    Voor een slagerij gelegen te Staden zijn we momenteel op zoek naar een gemotiveerde verkopers/verkoopsters. Je staat in voor het bedienen van de klanten en het opruimen van de winkel na sluiting.

  • bakkershulp (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: RUBEN COOLS

    Type: Flexijob

    Flexijob bakkerij voor het weekend ed. Geen nachtwerk. Geen ervaring vereist. Wel leergierig zijn en intresse voor het product.

Zoek naar antwoorden van GARAGE ANHEE MOTOR SA in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE ANHEE MOTOR SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE ANHEE MOTOR SA. Laat een reactie achter voor GARAGE ANHEE MOTOR SA. GARAGE ANHEE MOTOR SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE ANHEE MOTOR SA. Leave a respond for GARAGE ANHEE MOTOR SA. GARAGE ANHEE MOTOR SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE ANHEE MOTOR SA op de google maps. Adres en contacten GARAGE ANHEE MOTOR SA
Location of GARAGE ANHEE MOTOR SA on the google maps. Address and contacts of GARAGE ANHEE MOTOR SA

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE ANHEE MOTOR SA GARAGE ANHEE MOTOR SA: Bostoen Ch | ROGER TRUYENS | Derycke M | CAPTOR NV | CRUZCONTROL WEBSERVICES

Other related companies as GARAGE ANHEE MOTOR SA: Bostoen Ch | ROGER TRUYENS | Derycke M | CAPTOR NV | CRUZCONTROL WEBSERVICES

GARAGE ANHEE MOTOR SA is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE ANHEE MOTOR SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05800476074. Het bedrijf GARAGE ANHEE MOTOR SA bevindt zich op het adres: Chaussée de Dinant 1; 5537; Anhée. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 181,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 693,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Garages. Producten gemaakt in GARAGE ANHEE MOTOR SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GARAGE ANHEE MOTOR SA is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE ANHEE MOTOR SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE ANHEE MOTOR SA, openstaande posities, locatie van GARAGE ANHEE MOTOR SA op de kaart.

GARAGE ANHEE MOTOR SA is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARAGE ANHEE MOTOR SA, company assigned to the tax number BE05800476074. The company GARAGE ANHEE MOTOR SA is located at the address: Chaussée de Dinant 1; 5537; Anhée. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 181,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 693,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Garages. Products created in GARAGE ANHEE MOTOR SA were not found.
The main activity of GARAGE ANHEE MOTOR SA is National Security and International Affairs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE ANHEE MOTOR SA is not available. You also can look at reviews of GARAGE ANHEE MOTOR SA, open positions, location of GARAGE ANHEE MOTOR SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE ANHEE MOTOR SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE ANHEE MOTOR SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE ANHEE MOTOR SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE ANHEE MOTOR SA, employees, financial statistics.