CRUZCONTROL WEBSERVICES

Contactgegevens CRUZCONTROL WEBSERVICES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CRUZCONTROL WEBSERVICES: address, phone, fax, email, website, opening hours

CRUZCONTROL WEBSERVICES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Postbus 109, 3290 DIEST, België

Telefoon (phone): 013 325856 (+32-013 325856) 013 325856 (+32-013 325856)

Fax (fax): +32 (53) 806-64-22 +32 (53) 806-64-22

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CRUZCONTROL WEBSERVICES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CRUZCONTROL WEBSERVICES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CRUZCONTROL WEBSERVICES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CRUZCONTROL WEBSERVICES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CRUZCONTROL WEBSERVICES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CRUZCONTROL WEBSERVICES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CRUZCONTROL WEBSERVICES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CRUZCONTROL WEBSERVICES
Products information CRUZCONTROL WEBSERVICES

BTW identificatienummer (tax): BE08499816894
Ondernemingsnummer: 6173736572
Hoofdstad (capital): 672,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 146,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in CRUZCONTROL WEBSERVICES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CRUZCONTROL WEBSERVICES
(Get full report from official database of BE for CRUZCONTROL WEBSERVICES)

Aanvulling soorten activiteiten voor CRUZCONTROL WEBSERVICES
Addition kinds of activities for CRUZCONTROL WEBSERVICES

329207. Asbest tegels producten | Asbestos tile products
20240301. Fruit pops, bevroren | Fruit pops, frozen
25140204. Keukenkasten: metaal | Kitchen cabinets: metal
26790705. Muur tegel, geëmailleerde masoniet: gemaakt van gekocht materiaal | Wall tile, enameled masonite: made from purchased material
27599909. Flexografisch drukwerk | Flexographic printing
28420201. Autolak | Automobile polish
38420401. Abdominale supporters, beugels en stutten | Abdominal supporters, braces, and trusses
39140402. Bestek, geplateerd (alle metalen) | Cutlery, plated (all metals)
51820000. Wijn en gedistilleerde dranken | Wine and distilled beverages
87349902. Kalibratie en certificatie | Calibration and certification

Werken bij CRUZCONTROL WEBSERVICES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CRUZCONTROL WEBSERVICES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CRUZCONTROL WEBSERVICES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CRUZCONTROL WEBSERVICES. Looking for open vacancies in other companies

  • BIJVERDIENSTE MAANDAGOCHTEND EN/OF ZATERDAGOCHTEND VERKOOP (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant die actief is in de pluimveesector zoekt Forum nog een student of bijverdiener! Je werkt de maandagochtend op de markt in Maldegem en/of de zaterdagochtend in Brugge. Takenpakket: - kraam opzetten - Verkopen kippen - Klanten bedienen - Voorraad aanvullen - Opruimen kraam

  • Ploegleider (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt als people manager de leiding over een groep medewerkers die jij die werken binnen ons productieproces en je werkt nauw samen met andere collega-afdelingsverantwoordelijken. Je beschikt over de maturiteit en uitstraling om mensen aan te sturen, te ondersteunen en om hun vragen te beantwoorden. Je leert de verschillende stappen in het productieproces hands-on aan, zodat je weet wat er moet gebeuren binnen de afdeling. Je rapporteert aan de Productie Manager en kan meedenken over oplossingen. Je verzorgt het administratieve luik van de afdeling, maakt planningen op, volgt het productieproces op en springt bij waar nodig.

  • Stacker / Heftruckchauffeur (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een innoverend en vooruitstreven bedrijf in de Waaslandhaven te Kallo zijn wij op zoek naar een toegewijde en gemotiveerde heftruckchauffeur. Je zal tewerkgesteld worden in een logistieke firma waar je oa verantwoordelijk bent voor het verplaatsen van goederen met de heftruck, maar ook van de containers op de terminal.

  • Verkoper (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verkoper in een boetiek in het hartje van Kortrijk sta je in voor: - het adviseren en helpen van klanten - de inrichting van de etalage en de winkel - het plaatsen van bestellingen - het afrekenen aan de klanten - het proper en net houden van de winkel

  • ORDERPICKER (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote internationale speler te Willebroek gaan wij op zoek naar logistieke werkkrachten. Je wordt ingeschakeld als orderpicker: jouw verantwoordelijkheid is het correct klaarmaken van de bestellingen.

  • verkoper / verkoopster slagerij (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als parttime verkoper/verkoopster in deze beenhouwerij zitten onderstaande taken in jouw takenpakket: verkoop van charcuterie kaas en verse vleeswaren afrekenen aan de kassa bijvullen van de toonbank algemeen onderhoud van de winkel vlot communiceren met het atelier om de producten die op zijn aan te vullen Je werkt steeds op zaterdagnamiddag zondagvoormiddag en maandagvoormiddag. Na een maand kunnen hier meer uren aan toegevoegd worden op dinsdag donderdag en/of vrijdag tot een maximum van 25uur/ week.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Gent solliciteer via sms (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Student Automechanica (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Dag Student! Voor een garage in Brugge zoeken we een student automechanica. Volg je de richting automechanica of een gelijkaardige studie? Heb je ervaring met automechanica? En ben je beschikbaar in augustus? Lees dan snel verder!

  • Lesgever groepslessen spinning en/of dans- bijverdienste (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een sport- en fitnesscomplex in Tongeren zijn we op zoek naar een lesgever voor groepslessen spinning en/of dans. Je bereidt zelf je les voor en zorgt voor voldoende variatie en uitdaging. Verder informeer je de klant correct over lopende acties, tarieven, abonnementen,... Voor spinning gaan de lessen door op dinsdag, woensdag en zondag. Voor dans op woensdag.

  • Douane Declaranten (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CEVA LOGISTICS BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Douane Declarant lever je assistentie aan onze logistieke organisatie op het gebied van douane aangelegenheden. Met andere woorden je verzorg alle voorkomende douaneaangiften (import/export/transit) en verricht de daarbij behorende administratieve handelingen. Dit zowel voor zowel air, ocean als road zendingen. Bonded Warehouse verrichtingen (inslag/uitslag) zullen eveneens tot het takenpakket kunnen behoren. Je werkt nauw samen met onze expediteurs en warehouses. Je laat documenten aan de juiste instanties bezorgen en je informeert onze klanten. Uiteraard dien je goede contacten met de locale douanediensten te onderhouden Daarnaast verzorg je rapportages op week- en maandbasis en voor douanezaken ben je het aanspreekpunt voor (directe) collega’s en klanten. Je werkt volgens de werkinstructies en helpt bij het continue verbeteren van onze douaneverrichtingen en procedures Waar kom je te werken? Je komt werken in de Customs afdeling van CEVA Freight. Samen werken jullie aan een optimale uitvoering van operationele douaneprocessen voor onze verschillende klanten. Dat is alles behalve saai! Je hebt als standplaats Antwerpen. We leveren logistieke dienstverlening aan diverse industriële klanten en we groeien! Je rapporteert aan de Customs Compliance Coordinator. Wie zijn wij? CEVA Logistics is een van de grootste logistieke dienstverleners ter wereld. Wij ontzorgen onze klanten op het gebied van Contract Logistiek, Freight en Transport Management. De kracht van ons bedrijf zit in het talent van onze mensen; samen willen we ons elke dag verbeteren. Je krijgt bij CEVA dan ook veel ruimte voor jouw ideeën en genoeg kansen om jezelf te ontplooien. How far do you want to go?

  • Werknemer publieke ruimte (openbare netheid-groen-begraafplaatsen) (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: STAD BERINGEN

    Type: Werfreserve

    Als teamlid sta je samen met andere collega's in voor het uitvoeren van specifieke taken in het vakgebied van de functie en dit zowel voor de stad als het OCMW. Er wordt een polyvalente inzetbaarheid verwacht in het kader van het beheer van de publieke ruimte en dit onder meer op het vlak van openbare netheid, begraafplaatsen en de groenvoorzieningen. Binnen het onderdeel openbare netheid sta je onder andere in voor : Opruimen van zwerfvuil Opruimen van sluikstorten Het ledigen van vuilbakken Opruimen van de markten en evenementen (ook op zaterdag en zondag) Binnen het onderdeel begraafplaatsen sta je onder andere in voor : Groenbeheer op de begraafplaatsen Uitvoeren van begrafenissen (ook op zaterdag) Leggen van tegels. Binnen het onderdeel groenvoorzieningen sta je onder andere in voor : Onderhouden van het openbaar groen Maaien gras Hakken en wieden Snoeien van hagen, struiken en bomen. Alternatieve onkruidbestrijding Er kan steeds een flexibele inzetbaarheid verwacht worden binnen andere ploegen van de stedelijke werkplaatsen indien nodig.

Zoek naar antwoorden van CRUZCONTROL WEBSERVICES in sociale netwerken
Look for responds of CRUZCONTROL WEBSERVICES in social networks

Lees alle opmerkingen voor CRUZCONTROL WEBSERVICES. Laat een reactie achter voor CRUZCONTROL WEBSERVICES. CRUZCONTROL WEBSERVICES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CRUZCONTROL WEBSERVICES. Leave a respond for CRUZCONTROL WEBSERVICES. CRUZCONTROL WEBSERVICES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CRUZCONTROL WEBSERVICES op de google maps. Adres en contacten CRUZCONTROL WEBSERVICES
Location of CRUZCONTROL WEBSERVICES on the google maps. Address and contacts of CRUZCONTROL WEBSERVICES

Andere gerelateerde bedrijven als come CRUZCONTROL WEBSERVICES CRUZCONTROL WEBSERVICES: ARTISANALE EUROPEENNE SPRL | JEAN HAENRAETS | FRANKY DE NIL | Cornet J C | TELEBOETIEK

Other related companies as CRUZCONTROL WEBSERVICES: ARTISANALE EUROPEENNE SPRL | JEAN HAENRAETS | FRANKY DE NIL | Cornet J C | TELEBOETIEK

CRUZCONTROL WEBSERVICES is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CRUZCONTROL WEBSERVICES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08499816894. Het bedrijf CRUZCONTROL WEBSERVICES bevindt zich op het adres: Postbus 109, 3290 DIEST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 672,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 146,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in CRUZCONTROL WEBSERVICES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CRUZCONTROL WEBSERVICES is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CRUZCONTROL WEBSERVICES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CRUZCONTROL WEBSERVICES, openstaande posities, locatie van CRUZCONTROL WEBSERVICES op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CRUZCONTROL WEBSERVICES is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is CRUZCONTROL WEBSERVICES, company assigned to the tax number BE08499816894. The company CRUZCONTROL WEBSERVICES is located at the address: Postbus 109, 3290 DIEST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 672,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 146,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in CRUZCONTROL WEBSERVICES were not found.
The main activity of CRUZCONTROL WEBSERVICES is National Security and International Affairs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of CRUZCONTROL WEBSERVICES is not available. You also can look at reviews of CRUZCONTROL WEBSERVICES, open positions, location of CRUZCONTROL WEBSERVICES on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CRUZCONTROL WEBSERVICES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CRUZCONTROL WEBSERVICES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CRUZCONTROL WEBSERVICES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CRUZCONTROL WEBSERVICES, employees, financial statistics.