Ferrari Maserati Antwerpen

Particuliere bedrijvenGroothandel - Nondurable Goods • Ferrari Maserati Antwerpen
Private companiesWholesale Trade - Nondurable Goods • Ferrari Maserati Antwerpen

Contactgegevens Ferrari Maserati Antwerpen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ferrari Maserati Antwerpen: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ferrari Maserati Antwerpen

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ertbruggestraat 108C; 2110; Wijnegem, België

Telefoon (phone): 03 828 54 00 (+32-03 828 54 00) 03 828 54 00 (+32-03 828 54 00)

Fax (fax): +32 (53) 906-62-50 +32 (53) 906-62-50

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ferrari Maserati Antwerpen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ferrari Maserati Antwerpen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ferrari Maserati Antwerpen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ferrari Maserati Antwerpen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ferrari Maserati Antwerpen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ferrari Maserati Antwerpen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ferrari Maserati Antwerpen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ferrari Maserati Antwerpen
Products information Ferrari Maserati Antwerpen

BTW identificatienummer (tax): BE06872467041
Ondernemingsnummer: 4444213867
Hoofdstad (capital): 814,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 319,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in Ferrari Maserati Antwerpen zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Garages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ferrari Maserati Antwerpen
(Get full report from official database of BE for Ferrari Maserati Antwerpen)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ferrari Maserati Antwerpen
Addition kinds of activities for Ferrari Maserati Antwerpen

15420203. Silo bouw, landbouw | Silo construction, agricultural
20130103. Kalf's voetjelly, van gekocht vlees | Calf's foot jelly, from purchased meat
20920202. Fish Sticks | Fish sticks
24991500. Stoppers en stekkers, hout | Stoppers and plugs, wood
27590102. Valuta: gegraveerd | Currency: engraved
34440602. Kappers, plaatwerk | Canopies, sheet metal
34829910. Wads, munitie: 30 mm. | Wads, ammunition: 30 mm. and below
61539903. Mercantiele financiering | Mercantile financing

Werken bij Ferrari Maserati Antwerpen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ferrari Maserati Antwerpen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ferrari Maserati Antwerpen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ferrari Maserati Antwerpen. Looking for open vacancies in other companies

  • arbeider, technieker (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: JANSENS

    Type: Vervanging brugpensioen

    1 ervaren technieker voor het reinigen en afstellen van CV-ketels met attest + het opstarten en uitvoeren van herstellingen aan huishoudelijke cv-installaties en sanitaire installaties. De te onderhouden installaties zijn enkel installaties die door ons eigen bedrijf werden geïnstalleerd bij een vast clïenteel. Onze huidige technieker kan de kanidaat nog een tijdje begeleiden want hij gaat binnen enkele maanden met brugpensioen.

  • Chauffeur CE internationaal transport (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transportbedrijf in Zuid-Limburg zijn we dringend op zoek naar een chauffeur met rijbewijs CE voor internationaal transport. Je werkt van maandag t.e.m. vrijdag. Je vertrekt rond 7u00. Je doet +/- 3 tot 5 overnachtingen/week, maar in het weekend kom je altijd naar huis. Je vertrekt vanuit Zuid-Limburg of vanuit Luik. Je vervoert palletgoederen, die je niet zelf moet laden en lossen.

  • Polyvalent IT-technieker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Go4Jobs Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * Je versterkt het technische team * Het herstellen IT gerelateerde producten zoals PC's, Iphone's,... behoort tot je takenpakket. * Je herstelt evenwel voor particulieren als kleine bedrijven

  • HUISHOUDHULP Gierle, Lille, Poederlee, Wechelderzande - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen meteen een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op en we houden rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Ook het aantal uur is bespreekbaar: wanneer een voltijdse job voor jou niet haalbaar is, kan je werken in een deeltijds rooster van minimaal 13 uur per week. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Lille, Gierle, Poederlee en Wechelderzande. Woon je niet in Lille? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten en deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je persoonlijke coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Energieke & mobiele HUISHOUDHULP - Oelegem-Zandhoven (OELEGEM)

    Regio: OELEGEM

    Bedrijf: VAN CAUTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Overtuig ons met jouw enthousiasme én goesting om als huishoudhulp aan de slag te gaan en deze job is voor jou! Huishoudhulp Van Cauteren is een familiaal bedrijf, zeer lokaal binnen een kleine regio. Wij kénnen al onze huishoudhulpen, wat maakt dat er een vertrouwde en open sfeer is. Samen met jou bepalen wij zeer zorgvuldig een werkrooster op maat waarbij iedereen zich gelukkig voelt. Verre verplaatsingen worden vermeden zodat een vervanging vlot kan worden ingepland. Wij bieden een vaste job binnen een stabiel bedrijf waarin opleiding, persoonlijke begeleiding en oprechte waardering een vaste waarde zijn. Met een warm onthaal en een vriendelijke lach word je door onze kantoormedewerkers verwelkomd. Kleinschaligheid samen met een uitermate professionele omkadering. Zo maken wij reeds tien jaar het verschil. Goesting om ons enthousiast team te versterken? Aarzel niet en bel 03 294 37 67. Wij maken graag met je kennis.

  • Redders (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: SPORTY CREATIEF

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van kinderen en jongeren in het zwembadgedeelte. Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures met het oog op hygiëne en optimale veiligheid.

  • Jobstudent Barman / Barvrouw (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: DE ENGEL

    Type: Studentenjob

    Je helpt de drankbestellingen klaarzetten. Je vult nadien de toog en de frigo's terug aan.

  • Project Manager E&I (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Brunel

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf is Brunel op zoek naar een Project Manager E&I. Ze zijn actief op het gebied van transmissie en distributie van elektriciteit, proces- en productieautomatisering, gebouwen, installaties, elektrische, elektronische en installatietechnische producten en systemen. Spreekt dit jouw helemaal aan? Lees dan zeker verder! Je coördineert alle operationele activiteiten met betrekking tot de realisatie van het project. Je volgt de budgetten (kostprijsbewaking, rentabiliteitsopvolging en garanties) nauw op. Je bewaakt de planning, om teneinde de gewenste deadline te verzekeren. Je bewaakt de veiligheid tijdens de uitvoering van de projecten. Jij selecteert de externe leveranciers en onderaannemers, en regelt de bijhorende contractonderhandelingen. Ook de projectdocumentatie behoort tot jouw takenpakket: het ter beschikking stellen van alle documentatie en technische specificaties aan de betrokken partijen en de correcte naleving hiervan opvolgen. Je onderhoudt de technisch-commerciële relaties met de klanten met het oog op klantentevredenheid en het onderhouden en uitbouwen van langetermijnrelaties. Je motiveert en stuur het projectteam aan. Dit team bestaat uit projectingenieurs en onderaannemer.

  • MECHANIEKER (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: NINATRANS

    Type: Vaste Job

    Voor onze garage zijn we op zoek naar een polyvalente medewerker voor het onderhouds- en reparatiewerk van onze eigen vrachtwagens en opleggers. U bent flexibel ingesteld, hebt zin voor orde en organisatie en hebt passie voor vrachtwagens.

  • Preventieadviseur Freelance (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als preventieadviseur bij Logi-Technic maak je deel uit van de gemeenschappelijke interne dienst van The House of HR. Door het inplannen van regelmatige overlegmomenten, zorgen we voor nieuwe inzichten en een verruiming van de functie. Je coördineert de veiligheid tussen verschillende belanghebbenden: de medewerker, de klant, Logi-Technic en onze interne preventiedienst. Als preventieadviseur verleen je advies over de veiligheid op de werf van de klant. Je plant werfbezoeken en vergaderingen zelf in, maakt verslagen op en zorgt voor een goede opvolging van de dossiers. Je onderhoudt contacten met de verschillende betrokken partijen en optimaliseert het interne veiligheidsbeleid. Je werkt mee aan een gedragen veiligheidssfeer en gaat creatief om met de veiligheidsaspecten zodat het credo: “safety first” telkens op een originele manier tot bij de medewerkers, hiërarchische lijn en klanten komt. Je hebt een goede kennis van veiligheids-en gezondheidsplannen, risicoanalyses, checklijsten, keuringen, toolboxen, werkplekinspecties,… Je begeleidt onze klanten en medewerkers in de meest ruime zin qua veiligheid tijdens hun dagelijkse activiteit.

  • Gezocht: kinesist/osteopaat/manueel therapeut/massagetherapeut/... (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: KINE LAUREYS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken één of meerdere therapeuten om een praktijkruimte met parkeerplaatsen te huren in de gym van personal trainer “Personal Coach 4 U” te Deurne Zuid, dit vanaf februari-maart 2019. Sportmedische disciplines of kennis van manuele therapie zijn een pluspunt. De praktijk is zelf nog verder mee uit te bouwen. Exacte startperiode is bespreekbaar. Voor meer info contacteer: [email protected] of [email protected]

  • Tekenaar Bouwkunde (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een tekenaar bouwkunde met ervaring in het uittekenen van de wapening en eventueel de bekisting van bouwkundige constructies. Ook algemene bouwkundige plannen uittekenen, behoort tot uw taak. Dit is een functie op het studiebureau. De werklocatie ligt in het centrum van Brussel.

Zoek naar antwoorden van Ferrari Maserati Antwerpen in sociale netwerken
Look for responds of Ferrari Maserati Antwerpen in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ferrari Maserati Antwerpen. Laat een reactie achter voor Ferrari Maserati Antwerpen. Ferrari Maserati Antwerpen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ferrari Maserati Antwerpen. Leave a respond for Ferrari Maserati Antwerpen. Ferrari Maserati Antwerpen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ferrari Maserati Antwerpen op de google maps. Adres en contacten Ferrari Maserati Antwerpen
Location of Ferrari Maserati Antwerpen on the google maps. Address and contacts of Ferrari Maserati Antwerpen

Andere gerelateerde bedrijven als come Ferrari Maserati Antwerpen Ferrari Maserati Antwerpen: COVEE | FREDERIC VANDEPITTE | MAISON MILCO | SUPERMARKT FELICETTI | Neptunus Drukkerij Schoonbaert

Other related companies as Ferrari Maserati Antwerpen: COVEE | FREDERIC VANDEPITTE | MAISON MILCO | SUPERMARKT FELICETTI | Neptunus Drukkerij Schoonbaert

Ferrari Maserati Antwerpen is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ferrari Maserati Antwerpen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06872467041. Het bedrijf Ferrari Maserati Antwerpen bevindt zich op het adres: Ertbruggestraat 108C; 2110; Wijnegem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 814,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 319,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Garages. Producten gemaakt in Ferrari Maserati Antwerpen zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ferrari Maserati Antwerpen is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ferrari Maserati Antwerpen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ferrari Maserati Antwerpen, openstaande posities, locatie van Ferrari Maserati Antwerpen op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Ferrari Maserati Antwerpen is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ferrari Maserati Antwerpen, company assigned to the tax number BE06872467041. The company Ferrari Maserati Antwerpen is located at the address: Ertbruggestraat 108C; 2110; Wijnegem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 814,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 319,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Garages. Products created in Ferrari Maserati Antwerpen were not found.
The main activity of Ferrari Maserati Antwerpen is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Ferrari Maserati Antwerpen is not available. You also can look at reviews of Ferrari Maserati Antwerpen, open positions, location of Ferrari Maserati Antwerpen on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ferrari Maserati Antwerpen, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ferrari Maserati Antwerpen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ferrari Maserati Antwerpen, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ferrari Maserati Antwerpen, employees, financial statistics.