FREDERIC VANDEPITTE

Contactgegevens FREDERIC VANDEPITTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FREDERIC VANDEPITTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

FREDERIC VANDEPITTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): L. VANDER ZIJPENSTRAAT 41; 1780; WEMMEL/WEMMEL, België

Telefoon (phone): 24605174 (+32-24605174) 24605174 (+32-24605174)

Fax (fax): +32 (63) 502-93-49 +32 (63) 502-93-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FREDERIC VANDEPITTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FREDERIC VANDEPITTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FREDERIC VANDEPITTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FREDERIC VANDEPITTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FREDERIC VANDEPITTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FREDERIC VANDEPITTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FREDERIC VANDEPITTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FREDERIC VANDEPITTE
Products information FREDERIC VANDEPITTE

BTW identificatienummer (tax): BE01028015136
Ondernemingsnummer: 8928009033
Hoofdstad (capital): 769,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 481,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in FREDERIC VANDEPITTE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstellingen and onderhoud van auto's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FREDERIC VANDEPITTE
(Get full report from official database of BE for FREDERIC VANDEPITTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor FREDERIC VANDEPITTE
Addition kinds of activities for FREDERIC VANDEPITTE

5149. Levensmiddelen en aanverwante producten, nec | Groceries and related products, nec
5712. Meubelwinkels | Furniture stores
504799. Medische en ziekenhuisuitrusting, nec | Medical and hospital equipment, nec
02720000. Paarden en andere paarden | Horses and other equines
14469901. Schuurzandwinning | Abrasive sand mining
38419901. Inhalatie therapie apparatuur | Inhalation therapy equipment
38420111. Stralingsafscherming schorten, handschoenen, lakens, enz. | Radiation shielding aprons, gloves, sheeting, etc.
57120202. Maatwerk meubilair, behalve kasten | Custom made furniture, except cabinets

Werken bij FREDERIC VANDEPITTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FREDERIC VANDEPITTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FREDERIC VANDEPITTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FREDERIC VANDEPITTE. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende afdeling ondergoed en parfumerie (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote winkel in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelbediende voor de ondergoedafdeling. Je bent verantwoordelijk voor jouw afdeling. Je zorgt ervoor dat alles netjes in de rekken komt, bewaart de orde in de rayons, staat de klanten te woord en geeft hen advies.

  • Afwerker drukwerk - dagdienst - opstart 25/10/2018 (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent donderdag 25/10/2018 beschikbaar om te werken als afwerker van bedrukte materialen. Dit zijn onder andere postkaarten, flyers, affiches,...Tevens controleer je ook de kwaliteit van deze producten pak je ze in.

  • KOK HEVERLEE (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Umami catering, actief in de bedrijfscatering, is AGO JOBS & HR op zoek naar een kok in Leuven om een dynamisch team van keukenmedewerkers te leiden! Onze klant is niet de zoveelste cateraar maar staat voor het leveren van niet gewoon een mond vol, maar een heel buffet aan mogelijkheden. Een ware foodbeleving op maat van elke organisatie. En vooral: op maat van elk individu dat daar een plaats in heeft. Je hebt ervaring als kok in een (groot)keuken? Je bent gedreven, hebt een grote verantwoordelijkheidszin en beschikt over stabiele werkervaringen? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Je staat in voor de menu\\\'s en stemt je voorraad en bestellingen hierop af. Als ervaren chef ben je een voorbeeld en referentie voor je medewerkers. Je stuurt ze bij waar nodig met de nodige tips en tricks maar steekt ook zelf je handen uit de mouwen. Je doet de mise-en-place voor alle warme en koude bereidingen. Je werkt de gerechten af en respecteert hierbij bepaalde tijdsplanning, receptuur, werkmethode …

  • Chauffeur CE (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in aanleg opritten en parkings zoeken wij een meewerkend Chauffeur C E ! Je brengt als chauffeur de materialen aan op de werven over heel Vlaanderen : asfalt, klinkers, blauwsteen, gravé, enz Je helpt mee borduren zetten, gravé opendoen , klinkerwerken en asfaltwerken. Je vertrekt (naargelang de werven) om 7u vanuit Oudenaarde (voor langere ritten vanaf 6u)

  • Assistent meestergast - nacht - Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met de ploegleider sta je in voor het reilen en zeilen van de volledige nachtploeg. -Je stuurt een ploeg van ongeveer 20 werknemers aan. -Je staat in voor de opleiding van de werknemers. -Je ziet toe op de werkzaamheden van de logistieke afdeling. -Bij grote technische storingen spreek je de technische ploeg aan. -Je overlegt met collega's en leidinggevenden om duurzame oplossingen voor te stellen. -Je hebt regelmatig contact met de productie- en personeelsplanner en rapporteert aan de productiemanager. -Als assistent meestergast toon je het goede voorbeeld in alle processen en communicatie. -Je draagt de waarden van de firma hoog in het vaandel. -Je respecteert de veiligheid-, kwaliteits- en milieuvoorschriften.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO ZOTTEGEM (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE ZOTTEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Zottegem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Administratief bediende leveranciersboekhouding (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Gedreven door cijfers en nauwkeurig ga je dagelijks aan de slag. Je wil dat het plaatje klopt en staat in voor de administratie en registratie van de leveranciersboekhouding. Inkoopfacturen vergelijk je met de ontvangen goederen van de leveranciers. Verder sta je in voor: Inboeken van facturen controle, zowel naar hoeveelheden als naar prijzen  opvolging verschillen  klassement Je verzorgt de volledige opvolging van onze leveranciers bij fouten, hiervoor zal je geregeld contact hebben met andere departementen (magazijnen, bestandsbeheer) en/of leveranciers. Diverse administratieve (doorfacturatie prospectiefacturen,…).  Je doet de verwerkingen binnen een SAP-omgeving en een eigen ontwikkeld logistiek pakket.

  • Laborant - 2 ploegen (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Als LABORANT voert u op een systematische wijze en volgens voorgeschreven procedures controles uit op grondstoffen, op tussenproducten, het proces en op afgewerkte producten met als doel alle afwijkingen te detecteren. U rapporteert hierbij aan de teamleader labo. Hierbij zijn uw voornaamste taken en verantwoordelijkheden: Uitvoeren van kwaliteitscontroles volgens voorgeschreven methodes en procedures Verwerken, rapporteren en vrijgeven van analyse resultaten (SAP, Excel of Access); Kalibratie van meetapparatuur Sensorische analyses Up-to-date houden van het labohandboek

  • Zelfstandige thuisverpleegkundige (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Thuisverpleging Margo Thys

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je zal instaan voor de verpleging aan huis in regio Heist-op-den-Berg en Hulshout. Mogelijke taken: inspuitingen wondzorg toiletverzorging ...

  • kapster/kapper (BAZEL)

    Regio: BAZEL

    Bedrijf: POLDERVLIET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn dringend op zoek naar een kapster die op zelfstandige basis bij osn wil werken We hebben 87 bewoners die wekelijks langs komen voor brushings, mis en plis, permanent, knippen enz Kapsalon ter beschikking! Uren/ planning zelf te bepalen Starten binnen 1 a 2 weken

  • Senior Android Developers (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    U bent een ervaren Freelance Android Developer? U bent op zoek naar een nieuw uitdagend project? Bedrijf Mijn klant in Gent is op zoek naar Senior Android Developers. Ze maken op maat software voor de automobielindustrie en doen het zeer goed. Voor hun groei te kunnen blijven verzekeren hebben ze natuurlijk extra mensen nodig! Maak deel uit van dit schitterend bedrijf en groei met hen mee! Functiebeschrijving Ontwikkeling van volledig nieuwe Android-applicaties. Onderhoud van de bestaande applicaties. Nauw samenwerken met de back-end developers. Experimenteren met nieuwe technologieën. Jouw kennis Minstens 5 jaar ervaring in Android. Vlot Nederlands & Engels spreken. Vlot overweg kunnen met Android Studio. Kennis van: Kotlin (vereist), Dagger, Retrofit, Picasso,.. Het aanbod Je komt terecht in een enthousiast en getalenteerd team. Een mooie dagelijkse vergoeding naargelang jouw ervaring. Onbeperkte extensiemogelijkheden bij goede resultaten. Kennismaken met mooie technologieën waardoor jouw niveau nog beter wordt. Bij interesse aarzel niet en stuur jouw C.V. via de knop hieronder. Naar mijn mening is dit een heel mooie opportuniteit voor een Android Developer dus informeer zeker eens bij mij!

  • Thuisverpleegkundige in eigen regio (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN - BERCHEM

    Type: Werfreserve

    ls thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

Zoek naar antwoorden van FREDERIC VANDEPITTE in sociale netwerken
Look for responds of FREDERIC VANDEPITTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor FREDERIC VANDEPITTE. Laat een reactie achter voor FREDERIC VANDEPITTE. FREDERIC VANDEPITTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FREDERIC VANDEPITTE. Leave a respond for FREDERIC VANDEPITTE. FREDERIC VANDEPITTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FREDERIC VANDEPITTE op de google maps. Adres en contacten FREDERIC VANDEPITTE
Location of FREDERIC VANDEPITTE on the google maps. Address and contacts of FREDERIC VANDEPITTE

Andere gerelateerde bedrijven als come FREDERIC VANDEPITTE FREDERIC VANDEPITTE: AUTOGAS R.V.G. | VIRGILIO CORDA | DODO NV | KRIBBE DE KLEINE BERG(VANAF 18MND) | V.C. GLAZUUR GLABBEEK

Other related companies as FREDERIC VANDEPITTE: AUTOGAS R.V.G. | VIRGILIO CORDA | DODO NV | KRIBBE DE KLEINE BERG(VANAF 18MND) | V.C. GLAZUUR GLABBEEK

FREDERIC VANDEPITTE is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FREDERIC VANDEPITTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01028015136. Het bedrijf FREDERIC VANDEPITTE bevindt zich op het adres: L. VANDER ZIJPENSTRAAT 41; 1780; WEMMEL/WEMMEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 769,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 481,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Herstellingen and onderhoud van auto's. Producten gemaakt in FREDERIC VANDEPITTE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FREDERIC VANDEPITTE is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FREDERIC VANDEPITTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FREDERIC VANDEPITTE, openstaande posities, locatie van FREDERIC VANDEPITTE op de kaart.

FREDERIC VANDEPITTE is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is FREDERIC VANDEPITTE, company assigned to the tax number BE01028015136. The company FREDERIC VANDEPITTE is located at the address: L. VANDER ZIJPENSTRAAT 41; 1780; WEMMEL/WEMMEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 769,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 481,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Herstellingen and onderhoud van auto's. Products created in FREDERIC VANDEPITTE were not found.
The main activity of FREDERIC VANDEPITTE is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FREDERIC VANDEPITTE is not available. You also can look at reviews of FREDERIC VANDEPITTE, open positions, location of FREDERIC VANDEPITTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FREDERIC VANDEPITTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FREDERIC VANDEPITTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FREDERIC VANDEPITTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FREDERIC VANDEPITTE, employees, financial statistics.