Deuquet M

Contactgegevens Deuquet M: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Deuquet M: address, phone, fax, email, website, opening hours

Deuquet M

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Bruxelles 79; 1470; Genappe (Baisy-Thy), België

Telefoon (phone): 067 77 22 66 (+32-067 77 22 66) 067 77 22 66 (+32-067 77 22 66)

Fax (fax): +32 (65) 445-97-73 +32 (65) 445-97-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Deuquet M: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Deuquet M"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Deuquet M"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Deuquet M, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Deuquet M. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Deuquet M, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Deuquet M. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Deuquet M
Products information Deuquet M

BTW identificatienummer (tax): BE05065765380
Ondernemingsnummer: 3795471191
Hoofdstad (capital): 481,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 301,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in Deuquet M zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Garages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Deuquet M
(Get full report from official database of BE for Deuquet M)

Aanvulling soorten activiteiten voor Deuquet M
Addition kinds of activities for Deuquet M

792900. Entertainers en entertainment groepen | Entertainers and entertainment groups
01190403. Rye boerderij | Rye farm
22110810. Organdy, katoen | Organdy, cotton
22410103. Kant, automatische wind | Lace, auto wind
23290102. Badpakken en badkleding: mannen en jongens ' | Bathing suits and swimwear: men's and boys'
30210100. Beschermend schoeisel, rubber of plastic | Protective footwear, rubber or plastic
35370218. Vrachtwagens: vracht, bagage, enz .: industrieel, met uitzondering van mijnbouw | Trucks: freight, baggage, etc.: industrial, except mining
38260112. spectrofluorometers | Spectrofluorometers
51530104. Rijst, niet gepolijst | Rice, unpolished
70320200. Jeugdkampen | Youth camps

Werken bij Deuquet M: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Deuquet M: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Deuquet M. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Deuquet M. Looking for open vacancies in other companies

  • Directeur (m/v) (B6-B7) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: OCMW MENEN

    Type: Vervanging brugpensioen

    Leiding opnemen en eindverantwoordelijke voor de werking van de dag‐ enwoonondersteuning.  De visie, missie en doelstellingen van de voorziening en het OCMW nastreven en in de praktijk brengen.  Rechtstreeks leiding geven aan het personeel van niveau B en 2de evaluator zijn van volgende personeelsleden: de begeleiders, administratie en onderhoud.  Coachend leiderschap.  Komt periodiek samen met het leidinggevend team bestaande uit de medewerkers op Bniveau.  Maakt actief deel uit van de zorgstaf van het IVA en treedt daar op voor de voorziening.  Proactief de werking binnen de voorziening in goede banen leiden en inspelen op noden en behoeften, innovatief ondernemen.

  • Technieker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn wij op zoek naar een ervaren technieker (m/v)

  • Logistiek/Administratief bediende Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot, internationaal bedrijf in Ieper zijn we op zoek naar een logistiek/administratief bediende voor de supply chain afdeling. Het gaat om een contract van 1 jaar. Het bedrijf is actief in de voedingssector. Binnen de supply chain afdeling ben je specifiek verantwoordelijk voor de overzeese transporten. Je job is voornamelijk administratief, maar je hebt ook dagelijks contact (per telefoon en per mail) met heel wat interne (internationale) diensten, zoals de planners, de customer service, de magazijnen... Je komt terecht in een team van een 10-tal medewerkers. Je behandelt alle transportdocumenten en zorgt voor correcte, volledige dossiers. Je coördineert het transport tussen de haven, de lokale productiesites en de verschillende magazijnen. Je volgt frequent de stocks op in de verschillende magazijnen. Af en toe ga je mee ter plaatse in het magazijn. Je zorgt dat uitgaande goederen op tijd geleverd worden bij de klanten. Hiervoor sta je in nauw contact met (externe) transporteurs. Je bent ook verantwoordelijk voor alle facturatie die erbij komt kijken en eventuele klachtenbehandeling.

  • Telenet Brussel zoekt enthousiaste collega's! (36u/w) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: IPG Group Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Telenet zoekt een gemotiveerde enthousiaste verkoper voor hun Telenetshops regio Brussel. Profiel: - Enige ervaring in de verkoop van telecom/ICT-producten is een pluspunt, maar geen vereiste - Je houdt ervan om te werken met targets/commissieloon - Je werkt in een flexibel uurrooster waaronder zaterdag en een (vaste) recup dag gedurende de week - Je ondersteunt klanten in het maken van de juiste keuze van de Telenetproducten

  • Mecanicien van tuinmachines (WESTMALLE)

    Regio: WESTMALLE

    Bedrijf: Konvert Interim Westmalle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Malle, een tuin- en dierspeciaalzaak, zoek wij een mecanicien voor grasmaaiers. Je onderhoudt of herstelt motoren, onderdelen en uitrusting van tuinmaterieel en ander materieel met tweetakt- of viertaktmotoren. Je werkt volgens de veiligheidsvoorschriften en de regelgeving. Je bent ook bereidt om in te springen bij het verkopen van grasmaaiers. Vind jij je terug in de bovenstaande functieomschrijving? Dan bij jij de persoon die wij zoeken! Solliciteer snel door je CV met motivatie door te sturen naar [email protected].

  • Huishoudhulp (M/V) regio Tielt-Winge- Bekkevoort -Binkom-Lubbeek (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: HAPPI HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio Haacht - Tielt-Winge - Bekkevoort Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

  • Jobstudent cafetariamedewerker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Studentenjob

    Een gekende firma is op zoek naar een keukenhulp/ zaalhulp. Je helpt mee in hun cafetaria/restaurant met het opdienen en afruimen in de zaal. Daarnaast kan je af en toe bijspringen bij het bereiden van salades, broodjes, pannenkoeken en lekkere wafels. Je kan goed hoofdrekenen en gaat betrouwbaar om met geld. Ben je gemotiveerd? Heb je relevante ervaring in de horeca? Heb je een goed voorkomen en spreek je vlot Nederlands? Dan is deze toffe weekendjob voor jou!

  • VERPLEEGKUNDIGE voltijds mobiele equipe (HAALTERT)

    Regio: HAALTERT

    Bedrijf: WOONZORGCENTRUM SINT ANNA

    Type: Vaste Job

    VZW Groep Sint-Franciscus baat woonzorgcentra uit in Brakel (Sint-Franciscustehuis), Oosterzele (De Zilverlinde en OLV Ter Veldbloemen) en Haaltert (Sint Jozef en Sint Anna) en heeft momenteel een vacature voor verpleegkundige in WZC Sint Anna, stationsstraat 165, 9450 Haaltert.

  • COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Vaste Job

    Ben je een sale talent? Hou je er van om op zoek te gaan naar nieuwe opportuniteiten? Ben je commercieel sterk? Dan ben jij de COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER die we zoeken:   Als COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER ben je zowel binnen België en Luxemburg verantwoordelijk voor: Het geven van technische ondersteuning en advies aan klanten aangaande schuifdeur projectenOp zelfstandige wijze de aanvragen voor projecten beoordelen, calculeren, aanbieden en in opdracht nemen van salesorders in een B2B omgeving correcte opvolging van bestaande klanten en/of offertes Pro-actieve klantenbezoeken (architecten en bedrijven)en initiatieven nemen voor de verdere uitbouw van het segment Op zoek gaan naar nieuwe mogelijkheden binnen België en Luxemburg 2 x per maand 2 dagen aanwezig zijn in Luxemburg werkgebied gans België & Luxemburg  trefwoorden: commercieel vertegenwoordiger, sales, junior sales, account manager, hunter, luxemburg, belgië Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een internationale groep, gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en installatie van draaideuren, schuifdeuren en beveilingde toepassingen, zijn we dringend op zoek naar een COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER

  • 1 Sales Support Internal Sales (technisch administratief medewerker) (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: LUTZE CONVEYING BELUX

    Type: Werfreserve

    Als binnendienst medewerker ondersteun je onze external sales en ben je vaak de verbinding tussen ons bedrijf en onze klanten bij offertevragen en bestellingen. Veelvuldige telefonische contacten met klanten. Klanten kunnen bij jou terecht voor vragen in verband met offertes, prijzen, levertermijnen, edm. Communicatie tussen binnen- en buitendienst en met klanten en leveranciers Technisch administratieve en commerciële werkzaamheden. Calculatie van servicewerken op basis van werkbonnen techniekers. Opmaken van offertes. Verwerking en afhandeling van bestellingen. Prefacturatie en facturatie www.lutze-conveying.com

  • Telemarketing Consultant (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: TELUS

    Type: Werfreserve

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde en dynamische part-time medewerkers (bedienden, jobstudenten of werkstudenten) voor de uitvoering van onze telemarketing activiteiten. ALGEMENE MISSIE U bent verantwoordelijk voor de kwalitatieve, klantgerichte en efficiënte telefonische behandeling van uitgaande oproepen. Hiervoor voorziet u een optimale commerciële verzorging van het prospectie bestand. VERANTWOORDELIJKHEDEN Kwalitatieve, klantgerichte en efficiënte behandeling van uitgaande oproepen, volgens vooropgesteld script; Kwalitatieve, schriftelijke rapportering van uitgaande oproepen volgens standaard procedure

  • Hulpkelner - Barman (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BISTRO JAN VAN EYCK

    Type: Flexijob

    Hulp in restaurant - brasserie. Eten en drank naar de klanten brengen.

Zoek naar antwoorden van Deuquet M in sociale netwerken
Look for responds of Deuquet M in social networks

Lees alle opmerkingen voor Deuquet M. Laat een reactie achter voor Deuquet M. Deuquet M bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Deuquet M. Leave a respond for Deuquet M. Deuquet M on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Deuquet M op de google maps. Adres en contacten Deuquet M
Location of Deuquet M on the google maps. Address and contacts of Deuquet M

Andere gerelateerde bedrijven als come Deuquet M Deuquet M: U.S. MELLIER | MICHEL RAZE | PIET DELLAERT | Glibert J | MARTIN DORNY

Other related companies as Deuquet M: U.S. MELLIER | MICHEL RAZE | PIET DELLAERT | Glibert J | MARTIN DORNY

Deuquet M is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Deuquet M, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05065765380. Het bedrijf Deuquet M bevindt zich op het adres: Chaussée de Bruxelles 79; 1470; Genappe (Baisy-Thy). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 481,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 301,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Garages. Producten gemaakt in Deuquet M zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Deuquet M is Educatieve diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Deuquet M is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Deuquet M, openstaande posities, locatie van Deuquet M op de kaart.

Deuquet M is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Deuquet M, company assigned to the tax number BE05065765380. The company Deuquet M is located at the address: Chaussée de Bruxelles 79; 1470; Genappe (Baisy-Thy). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 481,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 301,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Garages. Products created in Deuquet M were not found.
The main activity of Deuquet M is Educational Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Deuquet M is not available. You also can look at reviews of Deuquet M, open positions, location of Deuquet M on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Deuquet M, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Deuquet M, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Deuquet M, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Deuquet M, employees, financial statistics.