U.S. MELLIER

Contactgegevens U.S. MELLIER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data U.S. MELLIER: address, phone, fax, email, website, opening hours

U.S. MELLIER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU VIVIER 22BC; 6860; LEGLISE, België

Telefoon (phone): 63433748 (+32-63433748) 63433748 (+32-63433748)

Fax (fax): +32 (59) 396-91-10 +32 (59) 396-91-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) U.S. MELLIER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "U.S. MELLIER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "U.S. MELLIER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van U.S. MELLIER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen U.S. MELLIER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of U.S. MELLIER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees U.S. MELLIER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti U.S. MELLIER
Products information U.S. MELLIER

BTW identificatienummer (tax): BE08502014160
Ondernemingsnummer: 3583160400
Hoofdstad (capital): 236,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 900,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in U.S. MELLIER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor U.S. MELLIER
(Get full report from official database of BE for U.S. MELLIER)

Aanvulling soorten activiteiten voor U.S. MELLIER
Addition kinds of activities for U.S. MELLIER

154199. Industriële gebouwen en magazijnen, nec | Industrial buildings and warehouses, nec
262101. Handdoeken, weefsels en servetten; | Towels, tissues and napkins; paper and stock
275405. Publicatie drukwerk, gravure | Publication printing, gravure
22110502. Cheviots, katoen | Cheviots, cotton
39999912. Vingerafdrukapparatuur | Fingerprint equipment
65120205. Winkelcentrum, buurt (30.000-100.000 m²) | Shopping center, neighborhood (30,000-100,000 sq ft)

Werken bij U.S. MELLIER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in U.S. MELLIER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor U.S. MELLIER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for U.S. MELLIER. Looking for open vacancies in other companies

  • Tuinier (m/v/x) Diverse Diensten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: STAD GENT

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Dit is dé job voor jou, want: Je maait het gras, ruige terreinen, graslandperceeltjes, rietvegetaties, wegbermen en plantstroken en werkt alles mooi af. Je spit, schoffelt, wiedt, harkt, verwijdert afgestorven of vernielde planten, struiken en bomen en verzamelt bladeren. Je helpt mee bij het (her)aanleggen van groenzones door mee uit te meten volgens plan, planten aan te planten en te rooien, grond te zuiveren, om te spitten en te nivelleren, gras te zaaien, perken aan te leggen,... Je voert kleine technische werken uit zoals het plaatsen van omheiningen, aanleggen van verharding,… Je ruimt zwerfvuil en sluikstort. Je maakt paden langs en in openbare groenzones sneeuw- en ijzelvrij. Kortom, onderhoud en (her)aanleg van groen zit jou in de vingers.

  • Credit Collector - Drogenbos (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Credit Collector (m/v) voor een bedrijf actief in de automobielsector in Drogenbos. Het bedrijf is gevestigd in Drogenbos. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Credit Collector zijn: * Je beheert een eigen klantenportefeuille (creatie en opvolging); * Je screent klanten (openstaande rekeningen) en verwerkt kredietlimieten; * Je contacteert jouw klanten en zorgt voor een constructieve oplossing; * Je zorgt voor de administratieve opvolging van de dossiers; * Je rapporteert wekelijks over de stand van zaken in verband met openstaande rekeningen. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Deeltijds Commercieel Bediende | Dynamisch bedrijf te Wommelgem (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Commercieel Bediende sta je in voor de administratieve ondersteuning van de category manager Zuivel & Bakkerij. Je bent het aanspreekpunt voor commerciële vragen en problemen van de winkels, alsook van de leveranciers. Je probeert deze zelfstandig op te lossen of escaleert waar nodig. Je contacteert leveranciers om de correcte informatie betreffende de folder te bekomen. Je staat in voor een correcte folderadministratie. Je controleert de correctheid van de acties, doet een review van de folderproef,… Je bereidt de analyse van de promo’s en folders van concurrenten voor en verzamelt hiervoor de nodige gegevens. Dit om de Category Manager in staat te stellen een correct prijsbeleid te voeren en sterk te staan in onderhandelingen met de leveranciers. Je doet het voorbereidend werk voor de assortimentsherzieningen. Je zorgt voor de praktische organisatie en opvolging van promoties en animaties in de winkels. Je bereidt leveranciersbezoeken, uitmonsteringen en verschillende evenementen voor.

  • Huishoudhulp dienstencheques Roeselare - Oekene - Rumbeke - Beveren (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Jobstudent: Afwasser (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: BISTRO-OPERA

    Type: Studentenjob

    Momenteel zijn wij voor onze bistro op zoek naar een afwasser.

  • Bijlesgever wiskunde (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • ADVISORS ENECO (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: IN2COM

    Type: Vaste Job

    Voor de energieleverancier Eneco zijn we op zoek naar commerciële profielen. De Advisors krijgen inkomende oproepen van mensen die meer informatie wensen over de verschillende producten van Eneco. Het is dan aan de Advisors om de potentiële klanten te overtuigen een contract bij Eneco te nemen. Door middel van een aantal gerichte vragen kunnen ze een persoonlijk interessant voorstel doen. We zoeken dus empathische profielen die de behoeften van de prospecten kunnen vaststellen en zo de juiste Eneco producten kunnen voorstellen als oplossingen op maat. Bij Eneco staat klantvriendelijkheid centraal: een beleefde houding en een glimlach in de stem zijn noodzakelijk. Daarnaast volgen de Advisors hun dossiers via outbound campagnes persoonlijk op. Andere outbound activiteiten betreffen het terugbellen van klanten, bellen naar mensen die aangeven te verhuizen en dergelijke. Cold calling behoort niet tot het takenpakket. We zijn op zoek naar collega’s die een uitdaging niet uit de weg gaan en zich constant willen verbeteren waarbij wij hen de nodige ondersteuning en hulp op maat bieden. Er is een initiële opleiding voorzien die wordt aangevuld met workshops en refreshes doorheen de carrière bij in2com.

  • Health & Safety Officer (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een internationaal gekende speler in de milieusector. We rekruteren voor hen een Health & Safety Officer ter uitbreiding van het QESH-team! In de rol van Health & Safety Officer ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van de managers met de implementatie van de Health & Safety policies. Je assisteert de site managers en de projectmanagers van de 5 Belgische sites. Je rolt het H&S beleid uit (audits, wetgeving, procedures, ...). In samenspraak met de H&S Manager Europa bepaal je de jaarlijkse H&S targets. Je zorgt voor de voorbereiding en het beheer van de budgetten voor actieplannen m.b.t. gezondheid en veiligheid op de werkvloer en op de externe werven. Je bent betrokken bij diverse lokale H&S projecten.

  • Chauffeur CE (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: VAN ROOY - FBT

    Type: Vaste Job

    Je hoofdtaak bestaat uit het vervoeren van bouwmaterialen en -machines van en naar de werven. Daarnaast sta je open om je collega's een hand te helpen op de werven. Zie je jezelf tussen deze collega's werken? ( zie foto in bijlage) Neem dan zeker contact met ons op!

  • Allround technicus (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: RCJC HET ENTREPOT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een CREATIEVE VRIJHAVEN in Brugge. Het Entrepot is een open huis voor jongerencultuur met ruimte om te creëren, om te feesten en om te experimenteren. Op vier locaties bieden we onderdak aan iedereen die bezig is met fotografie, video, radio, muziek, theater, dans, performance, grafisch ontwerp, ondernemen, en alles wat daar tussenin valt. Het Entrepot is een dealer in jongerencultuur en presenteert, stimuleert, ondersteunt en faciliteert creativiteit in alle mogelijke vormen. Dat realiseren we door het opzetten van de meest uiteenlopende activiteiten, zoals expo’s, festivals, beurzen, vormingen en coachingtrajecten. We doen dat waar mogelijk samen met onze fantastische vrijwilligerscrew en bevriende organisaties. Voor de technische realisatie van de uiteenlopende en veelal multidisciplinaire producties zoals het zomerfestival Vama Veche, het audiovisueel event Are We Here?, expo’s in De Tank, concerten, podiumkunsten, feesten, … maar ook voor de technische uitrusting van onze verschillende locaties zoekt Het Entrepot een allround technicus.

  • Schrijnwerker Vlaams-Brabant Regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Freelance docent wenkbrauwstyling (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Beste docent! We zoeken een nieuwe collega die les zal geven aan onze school. Centrum voor Avondonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Als freelance docent bij het Centrum voor Avondonderwijs geef je les aan onze cursisten. Dit doe je vanuit jouw praktijkervaring. Je houdt rekening met de desbetreffende doelgroep.

Zoek naar antwoorden van U.S. MELLIER in sociale netwerken
Look for responds of U.S. MELLIER in social networks

Lees alle opmerkingen voor U.S. MELLIER. Laat een reactie achter voor U.S. MELLIER. U.S. MELLIER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for U.S. MELLIER. Leave a respond for U.S. MELLIER. U.S. MELLIER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie U.S. MELLIER op de google maps. Adres en contacten U.S. MELLIER
Location of U.S. MELLIER on the google maps. Address and contacts of U.S. MELLIER

Andere gerelateerde bedrijven als come U.S. MELLIER U.S. MELLIER: MICHEL DAUWE | PHILIPS-ANYS | SPORTVR. KRUIS-& TIERSTR. | P?TISSERIE SCHAMP & FILS | TREMAC

Other related companies as U.S. MELLIER: MICHEL DAUWE | PHILIPS-ANYS | SPORTVR. KRUIS-& TIERSTR. | P?TISSERIE SCHAMP & FILS | TREMAC

U.S. MELLIER is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is U.S. MELLIER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08502014160. Het bedrijf U.S. MELLIER bevindt zich op het adres: RUE DU VIVIER 22BC; 6860; LEGLISE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 236,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 900,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Producten gemaakt in U.S. MELLIER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van U.S. MELLIER is Educatieve diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van U.S. MELLIER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van U.S. MELLIER, openstaande posities, locatie van U.S. MELLIER op de kaart.

U.S. MELLIER is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is U.S. MELLIER, company assigned to the tax number BE08502014160. The company U.S. MELLIER is located at the address: RUE DU VIVIER 22BC; 6860; LEGLISE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 236,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 900,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Products created in U.S. MELLIER were not found.
The main activity of U.S. MELLIER is Educational Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of U.S. MELLIER is not available. You also can look at reviews of U.S. MELLIER, open positions, location of U.S. MELLIER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over U.S. MELLIER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf U.S. MELLIER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about U.S. MELLIER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company U.S. MELLIER, employees, financial statistics.