DAS RUDI

Contactgegevens DAS RUDI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DAS RUDI: address, phone, fax, email, website, opening hours

DAS RUDI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Burgemeester Henrylaan 127; 3650; Dilsen-Stokkem (Rotem), België

Telefoon (phone): 089 86 88 78 (+32-089 86 88 78) 089 86 88 78 (+32-089 86 88 78)

Fax (fax): 089 86 88 78 (+32-089 86 88 78) 089 86 88 78 (+32-089 86 88 78)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DAS RUDI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DAS RUDI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DAS RUDI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DAS RUDI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DAS RUDI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DAS RUDI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DAS RUDI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DAS RUDI
Products information DAS RUDI

BTW identificatienummer (tax): BE03892150878
Ondernemingsnummer: 2611968994
Hoofdstad (capital): 916,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 434,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Automobile - Breakdown recovery

Product categorie (product category): Garages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DAS RUDI
(Get full report from official database of BE for DAS RUDI)

Aanvulling soorten activiteiten voor DAS RUDI
Addition kinds of activities for DAS RUDI

329105. Synthetische schuurmiddelen | Synthetic abrasives
506402. Elektrische entertainment apparatuur | Electrical entertainment equipment
10610204. Rhodochrosite mijnbouw | Rhodochrosite mining
23429905. Gordels en panty gordels | Girdles and panty girdles
30890400. Boot of schoenproducten, kunststoffen | Boot or shoe products, plastics
38220400. Hydronische controles | Hydronic controls
76992500. Diverse reparatie van gebouwartikelen | Miscellaneous building item repair services
79999909. Picknickbewerking | Picnic ground operation

Werken bij DAS RUDI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DAS RUDI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DAS RUDI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DAS RUDI. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpak medewerker - 2PL - Regio Ieper of Lo-Reninge (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in de regio van Ieper en Lo-Reninge gaan wij op zoek naar enthousiaste inpakmedewerkers!

  • Medewerker Aankoopdienst (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klant zijn we op zoek naar een medewerker voor de aankoopdienst. * Ben je een aankoper in hart en nieren? * Zit onderhandelen in jouw bloed? * Naast nauwkeurig ben je ook iemand die zelf initiatieve neemt. Dan ben jij die persoon die we zoeken! Wat word er van je verwacht? Je start je dag met het opvolgen van je mailbox (in combinatie met een koffietje). Vervolgens voer je de inkooporders in het het systeem en bezorg je de bestellingen aan de leveranciers. Vlak voor de middag help je jouw collega bij de werkzaamheden. Na de middag volg je de bestellingen op die nog niet geleverd zijn en contacteer je de leveranciers voor vragen en opmerkingen. Je dag sluit je af met het opvolgen van de administratie. Tussendoor hou je de collega's op de hoogte van de leveringsdata.

  • Operator 2 ploegen (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start de werkweek ofwel om 5u ofwel om 13u, afhankelijk in welke ploeg je die week werkt uiteraard. Aangezien je over een ruim en uitgebreid takenpakket beschikt, weet je wel wat gedaan! Maar samen met de collega's is dat des te leuker! Dit gaat als volgt: - Plaatsen van de aluminiumband op de haspel - Opstarten en stoppen van de machine en de orders in de computer - Instellen van de machine naargelang het type rolluikkasten - Uitvoeren van tussentijdse controles op de kwaliteit van de geproduceerde rolluikkasten (zowel visueel als met behulp van schuifpasser en hulpstukken) - Nemen van corrigerende acties bij vaststellen van afwijkingen - Melden van afwijkingen aan de kwaliteitsverantwoordelijke - Registreren van vaststellingen op de controlefiche - Verpakken van de afgewerkte rolluikkasten - Verhelpen van kleine technische storingen Na 8 uren een bezige bij te zijn zorg je er voor dat je de werkruimte proper achterlaat voor jouw collega's die de volgende shift werken.

  • Technisch operator m/v (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van de productiemachines, je bent multi-inzetbaar (verschillende productie afdelingen) - Je zorgt dat de producten voldoen aan de kwaliteitseisen - Je stuurt kleine problemen bij en je kan vlot werken met handgereedschap - Je stelt zelf de machine om - Je zorgt voor het naleven van de interne veiligheid en orde

  • Medewerker Verkoop binnendienst (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: OFFICE TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een medewerker Verkoop Binnendienst in Jette. Onze klant is actief in de voedingssector. Zij zijn op zoek naar een medewerker Verkoop Binnendienst (M/V) in Jette, die reeds enkele jaren werkervaring achter de rug heeft. De verantwoordelijkheden voor deze functie als medewerker Verkoop Binnendienst (M/V) zijn: Je werkt klantenfiches bij en verwerkt ze tot productiefiches; Je controleert of de klantendata in het systeem correct zijn; Je houdt de productiegegevens van klanten up to date; Je adviseert en begeleidt de klant in zijn productkeuze; Je informeert de verkoop over de wijzigingen bij de klant; Je beheert je toegewezen klantenportefeuille; Je onderhoudt de contacten met de verantwoordelijke van de klantbesteldienst; Je staat in voor de kritische controle van de ontvangen bestellingen Je staat in voor de verkoop naar de klanten binnen het omschreven kader; Je staat in voor de interne coördinatie van de logistieke afspraken met de klant in overleg met logistiek; Je staat in contact met de klant en informeert hem over afwijkingen t.o.v. zijn bestelling (tekorten â€" vervangend product); Je staat in voor de organisatie van naleveringen naar de klant in samenspraak met logistiek; Je verzorgt de retourname van goederen en de opvolging; Je verwerkt ontvangen klachten in de klachtendatabase en zorgt voor de afhandeling en opvolging ervan. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Hamme-Waasmunster (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp M/V regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: Daoust Jobcenter Blankenberge

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust Dienstencheques werd opgericht in 2003 en sindsdien stelden onze meer dan 3.000 huishoudhulpen bijna 13.000 klanten tevreden. Onze gespecialiseerde Dienstenchequesconsulentes zorgen voor een professionele omkadering en staan bovendien steeds tot je beschikking! Mogelijke taken: wassen en strijken naaiwerkjes bereiden van maaltijden schoonmaken van particuliere woningen, met inbegrip van de ramen

  • Student inbound regio Gent (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een heel tof bedrijf aan Gent-Dampoort zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde studenten voor de inbound. Je helpt bestaande klanten met vragen over telefonie e.d., je helpt een beetje met de facturatie en probeer de klant tevreden te houden.

  • Enthousiaste jobstudent onthaalbediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ben jij een enthousiaste jobstudent? Heb jij nog voldoende vrije uren en kan jij jou op regelmatige basis vrijmaken? Lees dan zeker verder! Voor deze klant van ons zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent onthaalbediende (m/v). Je wordt tewerkgesteld aan de balie en staat in voor o.m.: het beantwoorden van vragen van de klanten klanten de goede weg tonen verhuur van rolstoelen en/of kinderwagens verkoop van o.m. cadeaubonnen ... Je werkt tijdens drukke momenten: vrijdagavond, zaterdag en vakantieperiodes. Het is dus belangrijk dat jij voldoende uren vrij hebt en jou flexibel kan opstellen!

  • Verpleegkundige (ZOUTLEEUW)

    Regio: ZOUTLEEUW

    Bedrijf: vzw Sint-Elisabeth's Dal

    Type: Vaste Job

    Je voert verpleegkundige taken uit, tevens help je bij de dagelijkse verzorging van de ouderen die hulp nodig hebben bij alle activiteiten van het dagelijks leven.

  • Schoonmaakmedewerker late ploeg farmaceutische omgeving te Beerse (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: CARE

    Type: Vaste Job

    Voor de cleaningwerkzaamheden bij Janssen Pharmaceutica in Beerse zijn wij op zoek naar een gemotiveerde cleaningmedewerker. Je bent verantwoordelijk voor het reinigen van vergaderlokalen en burelen, kleedkamers, sanitair, vloeren, muren, plafonds en de afkuis van meubilair, … in een farmaceutische productieomgeving. Je volgt de geldende regels en procedures op vlak van veiligheid en kwaliteit strikt op. Je werkt met de nodige beschermkledij (afhankelijk van de taak van veiligheidsschoenen, veiligheidsbril, overall, haarnetje tot volgelaatsmasker,..). Je vult planningsdocumenten in en meldt afwijkingen. Je wordt ingeschakeld in een vaste late ploeg. Je werkt van maandag tot donderdag van 14u tot 22u en op vrijdag van 13u tot 20u30.

  • SALES ENGINEER GROENE VOERTUIGEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Hays Kortrijk

    Type: Vaste Job

    ● Technische bachelor (autotechnologie / elektriciteit) of gelijkwaardig ● Heavy duty voertuigen ● Sleutelrol binnen het salesteam Voor een bedrijf in regio Roeselare, actief in de automobielsector en gespecialiseerd in heavy duty voertuigen, is HAYS Engineering Kortrijk op zoek naar een Salesmanager om het oostelijk deel van het land en een stuk van Nederland te bewerken. In deze job als sales engineer ben je verantwoordelijk voor de technische ondersteuning van verschillende vestigingen en importeurs aangaande ecologische voertuigen. Je staat in voor de begeleiding van lopende offertes bij overheden en kmo's: je begeleidt de klanten in hun technische vraagstukken. Hierbij heb je oog voor commerciële opportuniteiten. Daarnaast stel je landspecifieke specificaties conform de wetgeving op. Door jouw technische kennis fungeer je als aanspreekpunt voor kandidaat-klanten, klanten en collega's en dit voor de verschillende sites.

Zoek naar antwoorden van DAS RUDI in sociale netwerken
Look for responds of DAS RUDI in social networks

Lees alle opmerkingen voor DAS RUDI. Laat een reactie achter voor DAS RUDI. DAS RUDI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DAS RUDI. Leave a respond for DAS RUDI. DAS RUDI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DAS RUDI op de google maps. Adres en contacten DAS RUDI
Location of DAS RUDI on the google maps. Address and contacts of DAS RUDI

Andere gerelateerde bedrijven als come DAS RUDI DAS RUDI: BACOB | Espace Ongles | REITHO | MAVIDO | MICHEL DAUWE

Other related companies as DAS RUDI: BACOB | Espace Ongles | REITHO | MAVIDO | MICHEL DAUWE

DAS RUDI is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DAS RUDI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03892150878. Het bedrijf DAS RUDI bevindt zich op het adres: Burgemeester Henrylaan 127; 3650; Dilsen-Stokkem (Rotem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 916,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 434,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Garages. Lijst met producten zijn Automobile - Breakdown recovery.
De hoofdactiviteit van DAS RUDI is Educatieve diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DAS RUDI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DAS RUDI, openstaande posities, locatie van DAS RUDI op de kaart.

DAS RUDI is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is DAS RUDI, company assigned to the tax number BE03892150878. The company DAS RUDI is located at the address: Burgemeester Henrylaan 127; 3650; Dilsen-Stokkem (Rotem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 916,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 434,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Garages. List of products are Automobile - Breakdown recovery.
The main activity of DAS RUDI is Educational Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DAS RUDI is not available. You also can look at reviews of DAS RUDI, open positions, location of DAS RUDI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DAS RUDI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DAS RUDI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DAS RUDI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DAS RUDI, employees, financial statistics.