MAVIDO

Contactgegevens MAVIDO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAVIDO: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAVIDO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KANAALSTRAAT 69BA; 3920; LOMMEL, België

Telefoon (phone): 11402713 (+32-11402713) 11402713 (+32-11402713)

Fax (fax): +32 (59) 131-81-42 +32 (59) 131-81-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAVIDO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAVIDO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAVIDO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAVIDO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAVIDO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAVIDO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAVIDO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAVIDO
Products information MAVIDO

BTW identificatienummer (tax): BE03741363525
Ondernemingsnummer: 6015258789
Hoofdstad (capital): 164,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 437,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in MAVIDO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse bouwinstallaties; Gespecialiseerde niet-residenti?le bouw; IJzerwaren,bouw- and verfmaterialen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAVIDO
(Get full report from official database of BE for MAVIDO)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAVIDO
Addition kinds of activities for MAVIDO

328105. Monument of begrafenissteen, gesneden en gevormd | Monument or burial stone, cut and shaped
799904. Tafel sport parkeerplaats operatie | Table sports parlor operation
24290303. Gordelroos, hout: gesaagd of met de hand gesplitst | Shingles, wood: sawed or hand split
27590304. Coupons: drukwerk, nsk | Coupons: printing, nsk
28430200. Afwerkingsmiddelen | Finishing agents
39990403. Pelts: schrapen, currying, looien, bleken en verven | Pelts: scraping, currying, tanning, bleaching, and dyeing
50850604. Gereedschappen, nec | Tools, nec
50850800. Schuurmiddelen en lijmen | Abrasives and adhesives
76991202. Coppersmithing, reparatiewerk | Coppersmithing, repair work

Werken bij MAVIDO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAVIDO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAVIDO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAVIDO. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker | Daguren | Aartselaar (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Synergie Boom Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf, gespecialiseerd in de productie van elektronische componenten, zijn wij op zoek naar een medewerker die zal instaan voor voor de assemblage van consoles. Ben je niet bang om de handen uit de mouwen te steken? Dan ben jij misschien wel de geschikte kandidaat die wij zoeken!

  • Monteur - TIG lasser (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalfirma in de regio van Merkem zoeken wij een gemotiveerde metaalconstructeur. We zoeken specifiek iemand dat een goeie kennis van TIG lassen kan voorleggen. Het takenpakket van het profiel bestaat in eerste instantie uit plannen lezen, samentikken, aflassen en dus constructies kunnen samenbouwen. Geen repetitief werk, projecten van A-Z, zowel atelier als plaatsing.

  • Verkoper - interieurarchitect (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze afwisselende functie sta je in voor het uittekenen van nieuwe presentaties voor onze verschillende showrooms en voor het ontwerpen van beurs-stands. Je assisteert in de ontwikkeling van nieuwe producten voor onze filialen. Je staan in voor de verkoop in onze toonzaal, staat de klanten op een creatieve en commerciële manier te woord en begeleidt hen in het keuzeproces.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO EEKLO (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren.

  • Huishoudhulp (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Agilitas Roeselare

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Bedrijfsprofiel: Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden?  Dan ben je bij Agilitas home services aan het juiste adres!! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp in de regio Roeselare, Beveren, Hooglede, Gits, Moorslede… Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.  

  • Jobstudent uitzendconsulent(e) M/V (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Konvert Interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures. •Kandidaten inschrijven en linken aan de vacatures. •Je zorgt voor een correcte administratieve opvolging. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

  • Consultant Bank Kredieten en Beleggingen (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: Connexis Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Professionele en informele sfeer Klantgericht Goed bereikbaar met openbaar vervoer Als commercieel Consultant Bank Beleggingen en kredieten kom je terecht in een dynamische en informele werksfeer. Een professionele, maar informele omgeving met de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. We zijn heel teamgericht en vinden het belangrijk onze klanten goed te adviseren en het maximale eruit te halen. Jouw takenpakket omvat: Enerzijds volg je de bestaande beleggingsportefeuille op, anderzijds contacteer je ook de spaarklanten met beleggingspotentieel. Je voert persoonlijke gesprekken met de klanten op kantoor en adviseert hen over de beleggingsproducten, waarbij je rekening houdt met hun persoonlijke situatie. Tijdens die gesprekken pols je eveneens naar het potentieel binnen de andere pijlers als sparen, verzekeringen en kredieten. Dit geef je door aan je gespecialiseerde collega's ter verdere opvolging en uitdieping. Op die manier bouw je aan een vertrouwensrelatie op lange termijn.

  • Calculator / Projectingenieur Industriebouw (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: ELEKTI

    Type: Vaste Job

    Als projectingenieur/calculator ben je de spilfiguur tussen de verkoop, onderaannemers, en de projectleider. Je taken en verantwoordelijkheden hierbij zijn: In samenwerking met de verkoop, en op basis van een voorontwerp en/of lastenboek, bereid je prijsoffertes voor. Om een competitieve offerte te bekomen heb je commerciële contacten met de verschillende onderaannemers en leveranciers. In overleg met de projectleider zorg je voor de aankopen van de lopende projecten. Na realisatie en oplevering sta je in voor de nacalculatie. Daarnaast werk je mee aan het uittekenen van voorontwerpen en 3D-ontwerpen, traceren staalstructuur, .. Je geeft ook administratieve ondersteuning aan facturatie, projectopvolging en dienst na verkoop.

  • Servicetechnieker Filialen (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Als servicetechnieker maak je deel uit van het techniekersteam en zorg je ervoor dat onze filialen steeds tip-top in orde zijn. Je bent verantwoordelijk voor de elektriciteit en de sanitaire installaties in onze filialen, verspreid over heel Vlaanderen. Je volgt een planning voor het onderhoud van onze filialen. Dringende herstellingen horen daar ook bij. Je bent ook bereid om de groenzones van onze 24 Bon’Ap-filialen te onderhouden. Je doet alles voor een glimlach en denkt mee aan een oplossing op maat voor elk filiaal.

  • Nagelstylist/manicure (BAARLE-HERTOG)

    Regio: BAARLE-HERTOG

    Bedrijf: BY LORENA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een schoonheidssalon en zijn op zoek naar een nagelstylist/manicure om op zelfstandige basis voor ons te komen werken. Plaatsen en verwijderen van gel- of acrylnagels. Het hangt er vanaf wat jouw specialisatie is; Uitvoeren van manicures en handverzorging; Ontvangst van klanten + afrekenen; Opruimen en dagelijks onderhoud van de nagelstudio.

  • Stagiair(e) | Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: G4S

    Type: Leercontract

    G4S is de wereldleider in geïntegreerde beveiliging, gespecialiseerd in securitydiensten en aanverwante services op zes continenten. De groep is actief in ongeveer 90 landen en is de grootste werkgever genoteerd op de London Stock Exchange, met meer dan 570.000 medewerkers, en met een secundaire notering in Kopenhagen. G4S is marktleider in België en stelt er meer dan 6000 mensen tewerk. Voor onze administratieve zetel te Vilvoorde zijn we op zoek naar stagiaires. We bieden de mogelijkheid aan studenten om hun kennis om te zetten in de parktijk en samen werken we graag een traject uit op basis van jouw verwachtingen en interesses. Dien je een project uit te werken rond een specifiek topic of wil je allround ervaring op doen binnen jouw domein, we bekijken het graag samen met jou. Afhankelijk van jouw studierichting kunnen we een stageplaats aanbieden op de dienst : - Engineering - Marketing - HR Recruitment & Development - Payroll - Administration - ...

  • Flexi Keuken -en zaalmedewerker - Pizza Hut Keyserlei (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken. Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal

Zoek naar antwoorden van MAVIDO in sociale netwerken
Look for responds of MAVIDO in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAVIDO. Laat een reactie achter voor MAVIDO. MAVIDO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAVIDO. Leave a respond for MAVIDO. MAVIDO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAVIDO op de google maps. Adres en contacten MAVIDO
Location of MAVIDO on the google maps. Address and contacts of MAVIDO

Andere gerelateerde bedrijven als come MAVIDO MAVIDO: MUTUALIT? LIB?RALE | FE. DOLVELDE | HAROLD WOUTERS | SOLAR TECHNICS | Vogue Coiffure

Other related companies as MAVIDO: MUTUALIT? LIB?RALE | FE. DOLVELDE | HAROLD WOUTERS | SOLAR TECHNICS | Vogue Coiffure

MAVIDO is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAVIDO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03741363525. Het bedrijf MAVIDO bevindt zich op het adres: KANAALSTRAAT 69BA; 3920; LOMMEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 164,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 437,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Diverse bouwinstallaties; Gespecialiseerde niet-residenti?le bouw; IJzerwaren,bouw- and verfmaterialen. Producten gemaakt in MAVIDO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MAVIDO is Educatieve diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAVIDO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAVIDO, openstaande posities, locatie van MAVIDO op de kaart.

MAVIDO is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAVIDO, company assigned to the tax number BE03741363525. The company MAVIDO is located at the address: KANAALSTRAAT 69BA; 3920; LOMMEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 164,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 437,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Diverse bouwinstallaties; Gespecialiseerde niet-residenti?le bouw; IJzerwaren,bouw- and verfmaterialen. Products created in MAVIDO were not found.
The main activity of MAVIDO is Educational Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of MAVIDO is not available. You also can look at reviews of MAVIDO, open positions, location of MAVIDO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAVIDO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAVIDO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAVIDO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAVIDO, employees, financial statistics.