Garage Gregoor

Contactgegevens Garage Gregoor: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Garage Gregoor: address, phone, fax, email, website, opening hours

Garage Gregoor

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Industrieweg 1; 2490; Balen, België

Telefoon (phone): 014 23 15 31; 014 81 38 57; 014 81 38 77; 0475 26 01 08 (+32-014 23 15 31; 014 81 38 57; 014 81 38 77; 0475 26 01 08) 014 23 15 31; 014 81 38 57; 014 81 38 77; 0475 26 01 08 (+32-014 23 15 31; 014 81 38 57; 014 81 38 77; 0475 26 01 08)

Fax (fax): 014 81 38 61 (+32-014 81 38 61) 014 81 38 61 (+32-014 81 38 61)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Garage Gregoor: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Garage Gregoor"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Garage Gregoor"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Garage Gregoor, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Garage Gregoor. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Garage Gregoor, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Garage Gregoor. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Garage Gregoor
Products information Garage Gregoor

BTW identificatienummer (tax): BE02193939208
Ondernemingsnummer: 5678527832
Hoofdstad (capital): 513,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 512,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Trucks - Dealers; Trucks & delivery vans - Used

Product categorie (product category): Garages for trucks - Mainten. and Repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Garage Gregoor
(Get full report from official database of BE for Garage Gregoor)

Aanvulling soorten activiteiten voor Garage Gregoor
Addition kinds of activities for Garage Gregoor

172101. Residentieel schilderij | Residential painting
275907. Zak, wrapper, en afdichting afdrukken en gravure | Bag, wrapper, and seal printing and engraving
28160103. Loodpigmenten: witte lood, loodoxiden, loodsulfaat | Lead pigments: white lead, lead oxides, lead sulfate
33390203. Zilveren raffinage (primaire) | Silver refining (primary)
36610108. Telefoon centrale kantoorapparatuur, draaiknop of handleiding | Telephone central office equipment, dial or manual

Werken bij Garage Gregoor: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Garage Gregoor: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Garage Gregoor. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Garage Gregoor. Looking for open vacancies in other companies

  • TECHNISCH TEKENAAR (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gespecialiseerd in het maken van kranen, zijn wij op zoek naar een TEKENAAR. Bij de aanvang van een project pas je het 3D-model aan naar de wensen van de klant. Hierbij sta je in voor het implementeren van zowel hydraulische als elektrische aspecten. Nadien ben je verantwoordelijk voor het maken van productie tekeningen en lasplannen. Als technisch tekenaar denk je actief mee met de klanten en dit doe je door oplossingen te creëren. Van zodra de componenten klaar zijn, dienen deze toegevoegd te worden aan de database voor de aankoopdienst.

  • Ploegbaas Metser (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Konvert Construct Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Olen zijn we op zoek naar een PLOEGBAAS METSER. Je mag leiding geven aan een ploeg van 3 à 4 medewerkers, en zorgt ervoor dat de werven gestructureerd verlopen volgens de regels van de kunst. Plannen lezen, gebouwen uitzetten… hebben voor u geen geheimen. Heb je interesse, mail dan je CV naar [email protected].

  • Kwaliteitsgerichte ploegbaas (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Konvert Interim Boom

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsfirma uit de regio Aartselaar gaan we op zoek naar een kwaliteit gerichte ploegchef voor de productie. Jij zal met je kennis en vaardigheden verantwoordelijk zijn voor een ploeg van 25 personen: opvolgen geplande productie, optimaliseren van ombouw activiteiten, durven beslissingen nemen met en over je ploeg, KPI's binnen een ploeg opvolgen en ook werkdocumenten voorbereiden voor de volgende ploeg. Voel jij je goed in een leidinggevende functie en ben je stressbestendig? Solliciteer dan NU door je CV door te mailen naar [email protected] of bel naar 03/458.74.90

  • Magazijniers automotive sector dagdienst, Tienen, fulltime (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je taken bestaan uit: Laden en lossen van de vrachtwagens Klaarmaken van bestellingen Laden en lossen van vrachtwagen .... .

  • Allround ruwbouwarbeider - Brecht/Hoogstraten (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een stabiele onderneming , actief in de industriebouw. Voor hun Allround-ploeg uit Brecht zijn ze op zoek naar versterking. Een greep uit je takenpakket : uitvoeren van funderingswerken: uitvoeren van traditionele bekisting alsook systeembekisting, plaatsen wapening, betonneren meehelpen bij montagewerken : monteren van constructie in staal/beton, prefabwanden als betonpanelen, cellenbetonplaten, sandwichpanelen. meehelpen bij het monteren van dak-en wandplaten en de afwerking hiervan. uitvoeren van metselwerken: betonblokken of snelbouw en het plaatsen van PVC rioleringen. uitvoeren van diverse aanpassingswerken enige ervaring met hoogwerker/verreiker/graafkraan is een pluspunt

  • Deeltijds (Student)Receptionist(e) - Sint-Agatha-Berchem (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: Receptel

    Type: Studentenjob

    Ben jij een geboren host/hostess en sta jij graag in voor de gastvrije en professionele ontvangst van bezoekers en klanten? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! Voor één van onze klanten zijn we op zoek naar een gedreven, service-minded en sociaalvaardig persoon, om te werken als onthaalbediende. Takenpakket: Naast een kwalitatieve dienstverlening naar bezoekers en medewerkers toe, sta je in voor volgende taken: • Je beheert inkomend telefoonverkeer in het Engels, Frans en Nederlands • Je staat in voor een optimaal beheer van de vergaderzalen • Je zorgt voor administratieve ondersteuning in het domein van post en leveringen, catering, bestellingen kantoormateriaal, …

  • Expert Non-Automotive BOAR (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: DEKRA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    De afdeling DEKRA Expert Services is de innovatieve marktleider in het uitvoeren van schadebegrotingen in Brand, Aansprakelijkheid en andere risico’s voor verzekeraars. Voor deze afdeling zijn we op zoek naar gemotiveerde experten. Na een interne opleidingsperiode (duur afhankelijk van diploma en voorkennis) breng je individueel bezoeken bij schadelijders voor nazicht van schadegevallen. De expertises betreffen voornamelijk gebouwschades veroorzaakt door brand, water/vocht, ongevallen en andere risico’s. Je zal daarbij zowel de oorzaak moeten onderzoeken als de omvang van de schade moeten ramen, de schade toetsen aan de polisvoorwaarden, de mogelijke tussenkomst van de verzekeraar evalueren en de nodige uitleg verschaffen aan de partijen ter plaatse. Je bent de draaischijf tussen alle betrokken partijen (opdrachtgevers, verzekerden, tegenpartijen). Indien noodzakelijk dien je tevens een overeenkomst op te stellen met de betrokken partijen om de schadebedragen vast te leggen. Je staat mee in voor de administratieve afhandeling van de dossiers in samenwerking met je dossierbeheerders.

  • Personal Trainer in Fitness (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: HPA

    Type: Vaste Job

    Scava.be is actief in de verkoop van 'fitness en Wellness' producten en zijn op zoek naar een personal trainer die onze klanten kan begeleiden in het maken van de juiste oefeningen en hen op gang zet met een aangepast trainingsschema. Je bent het uithangbord van ons bedrijf en onze klanten zien in jou het perfecte voorbeeld. Een kwalitatieve service is voor jou prioritair en daarom help je de klanten op een professionele manier verder. Naast het geven van groeplessen en workshops, geef je de klanten ook een persoonlijk voedingsadvies. Extra troeven zijn mogelijks jouw commerciële vaardigeheden, waardoor je ook de juiste accessoires of fitness toestellen kan verkopen en/of aanbevelen.

  • Magazijnier (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Als magazijnier sta je in voor ontvangst van de geleverde goederen, beheert ernaast ook nog de goederenstroom.

  • Franchisenemer Healthy Food | CopperBranch (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Pas opgestart in 2015 in Canada, openden daar al 25 restaurants en staan er meer dan het dubbel aantal openingen in de steigers. COPPER BRANCH is hot, en binnenkort ook buiten Canada want het concept waait nu uit naar alle uithoeken ter wereld. Er staat een kapitaalkrachtige machine achter deze franchiseformule, die snelle restauratie aanbiedt op basis van enkel lekkere, verse en gezonde plantaardige voeding. WijzeRaven rekruteert voor de Benelux, we zoeken ondernemende managers die oprecht geloven in gezonde voeding en die in staat zijn een team medewerkers enthousiast te coachen. Geen diplomavereisten nodig, wel een eigen kapitaalinbreng van 120 à 150K.

  • Kinesist (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: LOCOLOGO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Kinesist

  • FLEXI Verkoper / Verkoopster slagerij m/v (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Flexijob

    Jij helpt met de glimlach elke klant verder die de winkel binnen komt. Je snijdt charcuterie, verpakt alles netjes en rekent af met de klanten. Je geeft advies waar nodig.

Zoek naar antwoorden van Garage Gregoor in sociale netwerken
Look for responds of Garage Gregoor in social networks

Lees alle opmerkingen voor Garage Gregoor. Laat een reactie achter voor Garage Gregoor. Garage Gregoor bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Garage Gregoor. Leave a respond for Garage Gregoor. Garage Gregoor on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Garage Gregoor op de google maps. Adres en contacten Garage Gregoor
Location of Garage Gregoor on the google maps. Address and contacts of Garage Gregoor

Andere gerelateerde bedrijven als come Garage Gregoor Garage Gregoor: Librairie Hannutoise SA | Jumet J P | Vanthuyne L | MAISON MAGIS SPRL | CHENEE T.C.

Other related companies as Garage Gregoor: Librairie Hannutoise SA | Jumet J P | Vanthuyne L | MAISON MAGIS SPRL | CHENEE T.C.

Garage Gregoor is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Garage Gregoor, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02193939208. Het bedrijf Garage Gregoor bevindt zich op het adres: Industrieweg 1; 2490; Balen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 513,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 512,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Garages for trucks - Mainten. and Repair. Lijst met producten zijn Trucks - Dealers; Trucks & delivery vans - Used.
De hoofdactiviteit van Garage Gregoor is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Garage Gregoor is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Garage Gregoor, openstaande posities, locatie van Garage Gregoor op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Garage Gregoor is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Garage Gregoor, company assigned to the tax number BE02193939208. The company Garage Gregoor is located at the address: Industrieweg 1; 2490; Balen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 513,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 512,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Garages for trucks - Mainten. and Repair. List of products are Trucks - Dealers; Trucks & delivery vans - Used.
The main activity of Garage Gregoor is Membership Organizations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Garage Gregoor is not available. You also can look at reviews of Garage Gregoor, open positions, location of Garage Gregoor on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Garage Gregoor, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Garage Gregoor, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Garage Gregoor, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Garage Gregoor, employees, financial statistics.