Librairie Hannutoise SA

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • Librairie Hannutoise SA
Private companiesMembership Organizations • Librairie Hannutoise SA

Contactgegevens Librairie Hannutoise SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Librairie Hannutoise SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Librairie Hannutoise SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Landen 53A; 4280; Hannut, België

Telefoon (phone): 019 51 45 31 (+32-019 51 45 31) 019 51 45 31 (+32-019 51 45 31)

Fax (fax): 019 51 31 37 (+32-019 51 31 37) 019 51 31 37 (+32-019 51 31 37)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Librairie Hannutoise SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Librairie Hannutoise SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Librairie Hannutoise SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Librairie Hannutoise SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Librairie Hannutoise SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Librairie Hannutoise SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Librairie Hannutoise SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Librairie Hannutoise SA
Products information Librairie Hannutoise SA

BTW identificatienummer (tax): BE05490936279
Ondernemingsnummer: 2018981933
Hoofdstad (capital): 149,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 869,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in Librairie Hannutoise SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Booksellers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Librairie Hannutoise SA
(Get full report from official database of BE for Librairie Hannutoise SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Librairie Hannutoise SA
Addition kinds of activities for Librairie Hannutoise SA

792206. Kostuum- en landschapsontwerp diensten | Costume and scenery design services
12210105. Oppervlakte mijnbouw, bitumineuze, nec | Surface mining, bituminous, nec
50329900. Baksteen, steen, en gerelateerd materiaal, nec | Brick, stone, and related material, nec
50990102. Vuurwapens, behalve sportieve | Firearms, except sporting
56320201. dancewear | Dancewear

Werken bij Librairie Hannutoise SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Librairie Hannutoise SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Librairie Hannutoise SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Librairie Hannutoise SA. Looking for open vacancies in other companies

  • VERPAKKER- SLITTER 2PL (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat aan de versnijdingsmachine en zorgt er voor dat alles vlot verloopt. Je stelt de machines in en verpakt de versneden stukken.

  • Proces operator - Regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf die acties is in de materiaaltechnologie, zijn we op zoek naar een proces operator. Taken: Bedienen van meerdere machines en reactoren en analyseren van stalen uit het productieproces, volgens de vooropgestelde werkinstructies, om de opgelegde productie output te garanderen binnen de gestelde normen kwantiteit, kwaliteit, milieu en veiligheid. Bespreken en controleren van toegewezen productieorder, in afstemming met leidinggevende, Controleren en aanvoeren van de nodige hoeveelheden grondstoffen uit wachtzones Laden en bedienen van machine(s)/reactoren volgens voorgeschreven werkprocedures, in samenspraak met mede proces- en hoofdoperatoren UItvoeren van diverse fysische en chemische standaardtesten op stalen uit het productieproces Registreren van de gevraagde procesgegevens en opgemerkte afwijkingen

  • Technieker - dienst wegenbouw (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: T-INTERIM ASSE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    -       Indienststellingen vannieuwe machines (voornamelijk bestemd voor de wegenbouw en uit volgend gamma: Dynapacwalsen en asfaltafwerkmachines & ATC thermocontainers) bij onze klanten -      Preventiefonderhoud op bovengenoemde machines -      Opsporenen herstellen van storingen aan voorgenoemde machines

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20 u Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!U werkt bij dit gezin altijd in de namiddag. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Studenten stadsbegeleidingen (m/v) (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken over heel Vlaanderen enthousiaste en spraakzame studenten die groepen (bedrijven, families, vrijgezellen, ...) willen begeleiden in combinatie met een potje mini golf, bier en of chocolade degustatie en of City Foot Golf. - Elke tour duurt ongeveer 3u, in deze tour heb je 6 tot 9 holes. - Bij elke stop die je doet (aan een belangrijk monument, kerk, bank, enz...) vertel je een leuk weetje. - Hierbij mag je groep dan een balletje slaan naar belangrijk item. - Aan de hand van een score blad hou je bij wie met de minste slagen het doel bereikt heeft. Deze persoon is dan de ultieme winnaar. - Tijdens deze tour kan je groep ook genieten van een drankenstop, een warme chocomelk, koffie of frisse pint, alles is mogelijk. Deze balletjes zijn speciaal ontworpen zodat ze geen schade kunnen berokkenen aan de straat en of het materiaal waar het belangrijk item uit gemaakt is.

  • Jobstudent verkoop bakkerij m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Als student help jij klanten verder, je rekent af en vult de winkel verder aan. Je wil graag werken in het weekend of woensdagnamiddag.

  • machineoperator (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Wielsbeke zijn wij op zoek naar een machine operator.

  • Elektromechanieker - Bachelor - Regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: AGO Technics

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een voedingsfirma in de regio van Deinze is AGO Technics op zoek naar uitvoerend elektromecanieker (bachelor) . Als elektromecanieker word je all round ingezet op de preventieve en curatieve taken van het onderhoudsteam. Je functie: Je bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud. Doordat jij het aanspreekpunt bent op vlak van machines en infrastructuur, zorg je ervoor dat je ten alle tijde op de hoogte bent van de stand van zaken omtrent al dan niet geplande onderhoudswerken. Als er zich storingen voordoen, probeer je zo snel mogelijk ter plekke te gaan om zo eventueel samen met een collega-technieker, een oplossing te zoeken. Je zoekt gericht oplossingen op zowel mechanisch als elektrisch vlak. Je brengt verbeteringen aan waar nodig.

  • Administratief bediende productie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een metaalbedrijf regio groot Kortrijk zijn wij op zoek naar een administratief bediende die de productieverantwoordelijke ondersteunt: - Het team uit deze afdeling bestaat uit een 15-tal medewerkers - Je hebt nauw contact met klanten en leveranciers, dit zowel telefonisch als via mail - Je maakt orders aan in het systeem en volgt deze verder op - Je hebt geen schrik om je interne collega's erop aan te spreken dat de geleverde datum moet nageleefd worden - Je ondersteunt bij het opmaken van de productieplanning - Je controleert het toegeleverd materiaal - Je bezorgt de verzendingslijsten aan de magazijniers - Je steekt af en toe zelf de handen uit de mouwen om bij te springen in productie  

  • STUDIECOACHES (regio TIENEN/VLAAMS-BRABANT) (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: TIE2018

  • Lesgever Nederlands (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: SIBILANT TAALTRAININGEN&VERTAALWERK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft les over algemene en zakelijke communicatie in het Nederlands. Dit op verplaatsing bij de klant zelf. De klanten bevinden zich in de regio Brussel (prioriteit) en op termijn ook in de regio Antwerpen.

  • Winkelmedewerker (flexijob) (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: MINGNEAU

    Type: Flexijob

    Je helpt in het weekend in onze slagerij/traiteurszaak. Je bedient klanten. Je vult de toonbank aan. ...

Zoek naar antwoorden van Librairie Hannutoise SA in sociale netwerken
Look for responds of Librairie Hannutoise SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Librairie Hannutoise SA. Laat een reactie achter voor Librairie Hannutoise SA. Librairie Hannutoise SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Librairie Hannutoise SA. Leave a respond for Librairie Hannutoise SA. Librairie Hannutoise SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Librairie Hannutoise SA op de google maps. Adres en contacten Librairie Hannutoise SA
Location of Librairie Hannutoise SA on the google maps. Address and contacts of Librairie Hannutoise SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Librairie Hannutoise SA Librairie Hannutoise SA: COIFFURE MICHبLE | MARC TILLEMAN | HOME PROTECT | SCAPA OF SCOTLAND | T.I. Group Automotive Systems Belgium NV

Other related companies as Librairie Hannutoise SA: COIFFURE MICHبLE | MARC TILLEMAN | HOME PROTECT | SCAPA OF SCOTLAND | T.I. Group Automotive Systems Belgium NV

Librairie Hannutoise SA is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Librairie Hannutoise SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05490936279. Het bedrijf Librairie Hannutoise SA bevindt zich op het adres: Rue de Landen 53A; 4280; Hannut. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 149,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 869,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Booksellers. Producten gemaakt in Librairie Hannutoise SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Librairie Hannutoise SA is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Librairie Hannutoise SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Librairie Hannutoise SA, openstaande posities, locatie van Librairie Hannutoise SA op de kaart.

Librairie Hannutoise SA is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Librairie Hannutoise SA, company assigned to the tax number BE05490936279. The company Librairie Hannutoise SA is located at the address: Rue de Landen 53A; 4280; Hannut. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 149,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 869,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Booksellers. Products created in Librairie Hannutoise SA were not found.
The main activity of Librairie Hannutoise SA is Membership Organizations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Librairie Hannutoise SA is not available. You also can look at reviews of Librairie Hannutoise SA, open positions, location of Librairie Hannutoise SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Librairie Hannutoise SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Librairie Hannutoise SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Librairie Hannutoise SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Librairie Hannutoise SA, employees, financial statistics.