PLAYSTATION-NINTENDO/ HET CMC

Contactgegevens PLAYSTATION-NINTENDO/ HET CMC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PLAYSTATION-NINTENDO/ HET CMC: address, phone, fax, email, website, opening hours

PLAYSTATION-NINTENDO/ HET CMC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Antwerpsestraat 63; 2850; Boom, België

Telefoon (phone): 03 888 09 77 (+32-03 888 09 77) 03 888 09 77 (+32-03 888 09 77)

Fax (fax): +32 (61) 962-62-73 +32 (61) 962-62-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PLAYSTATION-NINTENDO/ HET CMC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PLAYSTATION-NINTENDO/ HET CMC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PLAYSTATION-NINTENDO/ HET CMC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PLAYSTATION-NINTENDO/ HET CMC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PLAYSTATION-NINTENDO/ HET CMC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PLAYSTATION-NINTENDO/ HET CMC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PLAYSTATION-NINTENDO/ HET CMC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PLAYSTATION-NINTENDO/ HET CMC
Products information PLAYSTATION-NINTENDO/ HET CMC

BTW identificatienummer (tax): BE05707916259
Ondernemingsnummer: 9449584960
Hoofdstad (capital): 910,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 259,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Television & radio - Retail; Domotics

Product categorie (product category): Games computers and video games

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PLAYSTATION-NINTENDO/ HET CMC
(Get full report from official database of BE for PLAYSTATION-NINTENDO/ HET CMC)

Aanvulling soorten activiteiten voor PLAYSTATION-NINTENDO/ HET CMC
Addition kinds of activities for PLAYSTATION-NINTENDO/ HET CMC

2951. Asfalt plaveisel mengsels en blokken | Asphalt paving mixtures and blocks
3695. Magnetische en optische opname media | Magnetic and optical recording media
202201. Kaasverspreidingen, dips, pasta's en andere kaasproducten | Cheese spreads, dips, pastes, and other cheese products
329700. Nonclay vuurvaste materialen | Nonclay refractories
349599. Wireveren, nec | Wire springs, nec
26310400. Bekleed en behandeld bord | Coated and treated board
32510103. Schoorsteenblokken, radiaal: klei | Chimney blocks, radial: clay
34210000. Bestek | Cutlery
34630000. Nonferrous smeden | Nonferrous forgings
51139901. Karton en producten | Cardboard and products

Werken bij PLAYSTATION-NINTENDO/ HET CMC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PLAYSTATION-NINTENDO/ HET CMC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PLAYSTATION-NINTENDO/ HET CMC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PLAYSTATION-NINTENDO/ HET CMC. Looking for open vacancies in other companies

  • AUTOMECANICIEN (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: PEETERS

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je zal instaan voor volgende taken : Onderhoud van personenwagens en lichte bedrijfsvoertuigen tot 3.5 ton Rijklaar maken van nieuwe en occasiewagens Montage accessoires op wagens

  • Medewerker proefdiercentrum Rega Instituut (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je helpt proactief mee aan de vlotte dagelijkse werking van het Rega-animalium van kleine proefdieren (spf op A1, A2 en A3 niveau en conventioneel op A1 en A2 niveau). Je zal zowel worden ingeschakeld in de wasruimte als bij het verzorgen en voederen van de dieren. Je waakt erover dat alle materialen en verschillende ruimtes steeds proper zijn en voldoen aan de hygiënische voorschriften. Je staat in voor het reinigen, ontsmetten en steriliseren van drinkflessen, kooien en ander hulpmateriaal en dit gebruik makende van een autoclaaf en andere sterilisatiemiddelen zoals waterstofperoxide. Je staat ook in voor het onderhoud van de wasmachine, IVC-stellingen en ander apparatuur. Je zal de verantwoordelijkheid krijgen over de waszaal, zowel wat organisatie,orde en netheid betreft als het correct laten functioneren van de apparatuur (autoclaven, rack washer, bedding dump), en inclusief het opvolgen van onderhoud en eventuele herstellingen door de firma’s van deze toestellen. Je bent bij de verzorging van de dieren verantwoordelijk voor het proper maken van de kooi en je voorziet de dieren van voldoende water, voeder, kooiverrijking en beddingmateriaal. Je zorgt voor de dagelijkse opvolging van deze dieren. Je staat in voor het zelfstandig bijhouden van diergegevens in een computersysteem (LAIS). Je zal technische hulp bieden aan de onderzoekers, met inbegrip van het zelfstandig afnemen van stalen (voor bijvoorbeeld genotypering), genotypering van muizen door PCR-analyse,  microscopische analyse van bloeduitstrijkjes en hulp bij meer complexe ingrepen. Bedrijfsprofiel: De KU Leuven wenst zich te profileren als een onderzoeks-intensieve universiteit die in de eerste plaats uitstekende kwaliteit van onderzoek nastreeft en zo tot de beste universiteiten van Europa en de wereld gerekend kan worden. Het fundamenteel en toegepast onderzoek aan de universiteit wordt gekarakteriseerd door originaliteit, innovatie, maatschappelijke relevantie en multidisciplinariteit. De studie van belangrijke medische en biomedische vragen vergt dikwijls het gebruik van proefdieren die in optimale omstandigheden dienen te worden gekweekt en gehuisvest. Het proefdierencentrum van het Rega Instituut ondersteunt het proefdier-gerelateerd onderzoek dat uitgevoerd wordt door wetenschappers. Dit gebeurt onder meer door te zorgen voor een optimale huisvesting en verzorging van de proefdieren.

  • Productiemedewerker te Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze opdrachtgever is een gekende producent van matrassen en boxsprings regio Lokeren, ze zijn dringend op zoek naar productiemedewerkers. Je zal werken op de stikafdeling

  • Inpakker dagwerk M/V (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij ervaring als inpakker? Zoek je dagwerk? Wil je graag aan het werk gaan als inpakker? Lees dan snel verder: Voor een internationaal bedrijf gelegen te Waregem zijn we op zoek naar een inpakker. Je bent verantwoordelijk voor het inpakken van de productonderdelen. Je verstuurt vervolgens de verpakte onderdelen naar het juiste magazijn. Daarnaast zal je als inpakker ook ingeschakeld worden voor het uitvoeren van extra losse taken.

  • Monteur/uitrichter dagdienst (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    VDL Bus Roeselare zoekt een monteur/uitrichter: Het 'uitrichten' van bussen: de bussen ondergaan verschillende lasbewerkingen, waardoor het metaal vervormd wordt. De taak bestaat erin het vervormde metaal opnieuw recht te slaan met behulp van een voorhamer. Fysiek zwaarder werk. Montage van verschillende leidingen (pneumatica, aircoleiding, ...).

  • Operator Slitter(M/V) (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het correct versnijden van de producten. Je zorgt voor het afwerken van het eindproduct. Je bent verantwoordelijk voor het instellen en ombouwen van de machines. Je zorgt voor het invoeren van de correcte parameters. (samenstellingen, verpakkingen en schoonmaken van de machine)

  • Huishoudhulp (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Agilitas Eeklo

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken met dienstencheques is weggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een positieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen op individuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van het dagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis, namelijk: Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerken Bereiden van maaltijden Boodschappen doen

  • Werken als huishoudhulp Westmeerbeek (WESTMEERBEEK)

    Regio: WESTMEERBEEK

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Modebewuste student voor zaterdagwerk (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingswinkel gelegen te Sint-Katelijne-Waver zijn wij op zoek naar een modebewuste student die kan werken op zaterdag van 10-17 uur.

  • Koeltechnieker met interessant salarispakket (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als koeltechnieker ben je verantwoordelijk voor het beheer en het preventieve/correctieve onderhoud van koeltechnische installaties (airco, warmtepompen, etc.) bij één van onze klanten. Dit kan op een vaste werf zijn of verschillende werven - naar eigen keuze Een greep uit uw takenpakket: - Interventies en deelname aan wachtdienst - Administratieve workflow (logboeken, registratie uren, klantenbonnen opmaken, etc.) - Opmerken van verbeteringsmogelijkheden van technische installaties - U bent tevens het aanspreekpunt bij de klant omtrent koeltechnische vragen.

  • Junior Bouw (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1668790-inline.html?cid=Partner_VDAB De  junior bouw staat onder begeleiding van de project manager mee in bij de ontwikkeling en realisatie van verschillende engineeringprojecten. • De planning en doeleinden van de projecten opstellen en naleven • In samenwerking met de bouwheer en andere ontwikkelaars meewerken aan de conceptuele uitwerking van het project • De juiste afmetingen van installaties, uitrustingen en werken verzekeren • Verstrekken van richtlijnen aan het teken- en rekenteam • Controleren van opstelling en vooruitgang van de grafische documenten en meetstaten • Uitwerken van ontwerpnota’s, voorstudies, bestekken, adviesnota’s... • Het budget van de onderzochte werkzaamheden opvolgen • Controleren van offertes van inschrijvers • Het opvolgen en controleren van de uitgevoerde werken

  • DRINGEND KOKS voor hoogstaande horeca evenementen en mep (Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Kitchenstaff is een onafhankelijke ploeg van vliegende koks, chefs en keukenmedewerkers die onze klanten (cateraars / eventkantoor / restaurant) ondersteunen op momenten van grote drukte. Je krijgt de kans om op zeer uiteenlopende en exclusieve plaatsen te werken. Je komt terecht in een team van gedreven polyvalente horecaprofessionals Door groeiende activiteiten zijn we op zoek naar KEUKENMEDEWERKERS!

Zoek naar antwoorden van PLAYSTATION-NINTENDO/ HET CMC in sociale netwerken
Look for responds of PLAYSTATION-NINTENDO/ HET CMC in social networks

Lees alle opmerkingen voor PLAYSTATION-NINTENDO/ HET CMC. Laat een reactie achter voor PLAYSTATION-NINTENDO/ HET CMC. PLAYSTATION-NINTENDO/ HET CMC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PLAYSTATION-NINTENDO/ HET CMC. Leave a respond for PLAYSTATION-NINTENDO/ HET CMC. PLAYSTATION-NINTENDO/ HET CMC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PLAYSTATION-NINTENDO/ HET CMC op de google maps. Adres en contacten PLAYSTATION-NINTENDO/ HET CMC
Location of PLAYSTATION-NINTENDO/ HET CMC on the google maps. Address and contacts of PLAYSTATION-NINTENDO/ HET CMC

Andere gerelateerde bedrijven als come PLAYSTATION-NINTENDO/ HET CMC PLAYSTATION-NINTENDO/ HET CMC: BOUCHERIE HINNENS | Apte Technics | BOOMERANG | TTC ERPE-MERE | V.C. JUPRELLE

Other related companies as PLAYSTATION-NINTENDO/ HET CMC: BOUCHERIE HINNENS | Apte Technics | BOOMERANG | TTC ERPE-MERE | V.C. JUPRELLE

PLAYSTATION-NINTENDO/ HET CMC is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PLAYSTATION-NINTENDO/ HET CMC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05707916259. Het bedrijf PLAYSTATION-NINTENDO/ HET CMC bevindt zich op het adres: Antwerpsestraat 63; 2850; Boom. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 910,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 259,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Games computers and video games. Lijst met producten zijn Television & radio - Retail; Domotics.
De hoofdactiviteit van PLAYSTATION-NINTENDO/ HET CMC is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PLAYSTATION-NINTENDO/ HET CMC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PLAYSTATION-NINTENDO/ HET CMC, openstaande posities, locatie van PLAYSTATION-NINTENDO/ HET CMC op de kaart.

PLAYSTATION-NINTENDO/ HET CMC is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is PLAYSTATION-NINTENDO/ HET CMC, company assigned to the tax number BE05707916259. The company PLAYSTATION-NINTENDO/ HET CMC is located at the address: Antwerpsestraat 63; 2850; Boom. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 910,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 259,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Games computers and video games. List of products are Television & radio - Retail; Domotics.
The main activity of PLAYSTATION-NINTENDO/ HET CMC is Petroleum Refining and Related Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of PLAYSTATION-NINTENDO/ HET CMC is not available. You also can look at reviews of PLAYSTATION-NINTENDO/ HET CMC, open positions, location of PLAYSTATION-NINTENDO/ HET CMC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PLAYSTATION-NINTENDO/ HET CMC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PLAYSTATION-NINTENDO/ HET CMC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PLAYSTATION-NINTENDO/ HET CMC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PLAYSTATION-NINTENDO/ HET CMC, employees, financial statistics.