BOOMERANG

Contactgegevens BOOMERANG: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOOMERANG: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOOMERANG

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VOLKSTRAAT 49; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32384782 32384782

Fax (fax): +32 (60) 178-55-62 +32 (60) 178-55-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOOMERANG: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOOMERANG"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOOMERANG"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOOMERANG, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOOMERANG. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOOMERANG, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOOMERANG. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOOMERANG
Products information BOOMERANG

BTW identificatienummer (tax): BE06884826660
Ondernemingsnummer: 2247222900
Hoofdstad (capital): 271,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 857,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in BOOMERANG zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Jeugdherbergen and berghutten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOOMERANG
(Get full report from official database of BE for BOOMERANG)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOOMERANG
Addition kinds of activities for BOOMERANG

28190914. Kwikchloriden | Mercury chlorides
28619902. Marine winkels, hout en tandvlees | Naval stores, wood and gum
31310202. Hielkapjes | Heel caps
32639906. Witwaren, fijne soorten zwaardere tafel- of keukenartikelen | Whiteware, fine type semivitreous table or kitchen articles
50510403. Kwik | Mercury
75390103. Axle straightening, automotive | Axle straightening, automotive

Werken bij BOOMERANG: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOOMERANG: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOOMERANG. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOOMERANG. Looking for open vacancies in other companies

  • Lader/losser in Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Gezocht: gemotiveerde lader/lossers (m/v) voor een logistiek centrum te Olen, voor een gekend bedrijf met verschillende winkels in interieurszaken. Als lader/losser ga je handmatig containers lossen. Je lost de inhoud van de containers en zet het op de juiste plaats (bv. palletten, rolcontainers). Het is mogelijk dat je gebruikmaakt van elektrisch transpallet, manuele transpallet, rolcontainers, en wikkelmachine. Je zal werken in een twee-ploegensysteem.

  • Verkoper interieurwinkel Maldegem (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een gemotiveerde, goedlachse verkoper/verkoopster die echt het verkopen in zich heeft en heb je zelfvertrouwen in je kunnen? Lees dan zeker even verder. We zijn op zoek naar iemand die klaar is voor een uitdaging en waarin verkopen centraal staat in het leven. Je hoeft geen kennis te hebben van meubels, want zij bieden namelijk een opleiding on the job waarin je de kans krijgt om de zaak te leren kennen. Je hebt daarnaast een passie om mensen te overtuigen om van jou te kopen en staat klaar om mensen raad te geven bij hun keuze. Jouw taken: verkopen van de meubels klanten ontvangen, helpen en overtuigen meegaan naar mensen thuis om te helpen bij het interieur administratief werk (facturen opmaken, ..) Wat bieden wij? opleiding on the job groeimogelijkheden qua verloning kans op bedrijfswagen op lange termijn mits positieve evaluatie flexibele omgang Uurrooster: Ma: 9u30 - 18u Di: 9u30- 18u Woe: gesloten Do: 9u30 - 18u Vrij: 9u30 - 18u Za: 13u30 - 18u Zo: 13u30 - 18u Je bent vrij op woensdag, zaterdag- en zondagochend. Je kan in samenspraak nog een extra dag vrij krijgen in de week.

  • Chauffeur CE + handlanger opzetten en afbreken chalets en tenten (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Brugge zijn we op zoek naar een handlanger chauffeur CE. Je helpt ook mee met de arbeider om de tenten en chalets op te zetten en af te breken. Je werkt in een variabel uurrooster van maandag tot vrijdag. Je werkt 12u per dag in de drukste periode. Het kan eens gebeuren dat je op zaterdag werkt, maar echt niet vaak.

  • Naaier/Naaister (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw werkzaamheden bestaan uit het stikken, met een industrieel naaimachine, van industriële producten (liner producten). Daarnaast zal het ook voorkomen dat wanneer er minder naaiwerkzaamheden zijn, je meedraait in de productie, bij de inspectie en het snijden van stoffen.

  • CNC operator houtbewerking in de bouwsector (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze bouwklant regio Kortrijk zijn wij op zoek naar een CNC Houtbewerker (M/V) - Je komt terecht in een team van een 12-tal meubel makers en zal de 2 CNC machines aansturen in samenwerking met de werkvoorbereiders. - Dit betreft een job in het atelier, dagregime. (7u tem 16u15 en vrijdag tot 15u)

  • LAGO zoekt | Redder subtropisch zwemparadijs! (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vergeet de hagelwitte stranden op Aruba en de Zeedijk in Blankenberge, LAGO Beveren is dé place to be als je van zwemmen houdt. Met hun spannende wildwaterbaan, verwarmd buitenbad, verzorgd wellnesscomlex en veilige peuterbaden biedt dit zwemparadijs voor ieder wat wils! De veiligheid van de bezoekers staat ten allen tijde centraal. Hiervoor investeerde LAGO Beveren in een drenkelingendetectiesysteem, ter ondersteuning van hun team redders. Door hun succesformule kan LAGO nu enkele nieuwe redders gebruiken. Altijd al willen weten hoe het voelt een redder in nood te zijn? Haal de held in jou naar boven en laat deze unieke kans niet liggen!

  • Medewerker Commerciële Binnendienst - regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel heel dringend op zoek naar een Medewerker Commerciële Binnendienst - Medewerker Backoffice (m/v). Deze onderneming is gelegen in omgeving Lokeren. De verantwoordelijkheden voor deze functie van Medewerker Customer Service zijn: Jezal instaan voor het beantwoorden van de telefonische oproepen, mails en faxen van de klanten; Je bent verantwoordelijk voor de input van orders/bestellingen en de opvolging ervan en je hebt dus veel leverancierscontacten; Je geeft informatie rond leveringstermijnen, productspecificaties ... en jebehandelt eventuele klachten; Je maakt pickbonnen en zendbonnen op. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Huishoudelijke hulp (m/v) (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: DCR DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    We bieden een job aan als huishoudelijke hulp bij mensen thuis in de regio Stabroek, Berendrecht, Zandvliet, Hoevenen.

  • Textiel: Oproller / heftrucker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: BALTA GROUP - DIVISIE ITC

    Type: Vaste Job

    Je wordt tewerkgesteld bij een producent van kamerbreed designtapijt; afdeling 'Space' Functie: Machinaal versnijden en inpakken van tapijten. Met hamer verstevigende stukken inslaan op begin en einde van de rol. Afgewerkte rollen met een heftruck (pinvork) wegleggen.

  • werkbegeleider/coach schilder regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SOBO@WERK

    Type: Vaste Job

    Coachen en begeleiding van medewerkers in het kader van hun persoonlijke ontwikkeling en hun loopbaan Actief meewerken met de groep medewerkers bij de uitvoering van de opdracht (= schilder- en behangwerken) advies geven aan klanten over materialen, technieken, kleuren… De opdracht op een duidelijke manier uitleggen aan de medewerkers Zorgen voor een klantgerichte en kwalitatieve uitvoering Groeikansen voor de medewerkers creëren op de werkvloer Zorgen voor het toepassen, uitvoeren en aanleren van de juiste procedures en technieken, ook op vlak van veiligheid Het optimaal plannen, afstemmen en coördineren van activiteiten en bijeenkomsten Regelmatig overleg met hoofd van de afdeling

  • Traineeship Retail Operations (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Vaste Job

    Dus jij wil straks graag enkele winkels leiden? Kuis je tenen dan maar uit: binnen dit en twee jaar heb je er hier vier onder je hoede. Met bijhorende medewerkers (een kleine honderd), omzet, voorraden en heel wat winkelrekken. En niemand die jou dan nog vertelt hoe of wat. Integendeel: aan het eind van je traject kijken wij naar jouw inzichten en ideeën om onze winkels nog beter te maken. Niemand wordt geboren als Retail Operations Manager van Lidl. Sterker nog: we zijn ervan overtuigd dat alleen een intens bad in de realiteit van onze winkels je enigszins kan voorbereiden op wat je te wachten staat. Want retail is zich steeds opnieuw inzetten voor de klant. Met de winkels als ons battlefield van elke dag. En jij moet jouw troepen inspireren en aanvuren. Verkopen begint in het distributiecentrum. Daar krijgen we de bestellingen van onze winkels binnen en zoeken en stapelen we alle producten zodat ze snel en correct in de rekken kunnen komen. Daar start klantvriendelijkheid en aandacht voor detail. En dus sturen we jou er ook een tijdje heen. Zo ken je alle cruciale schakels in de Lidl-ketting door en door. Een onmisbare ervaring als je straks zélf knopen moet doorhakken. On-the-job training is maar het halve werk. We gieten ook alle verzamelde kennis en ervaring van onze anciens en specialisten over je uit. Tijdens classroom-opleidingen, coaching-sessies, peer-reviews, watch-and-learn dagen, … Zo ben jij na je traineeship klaar om te doen waarvoor we je aangeworven hebben: onze winkels en jouw team nóg beter maken.

  • flexijob (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: LA BOUFFEE

    Type: Flexijob

    enkele avonden in de week zaalhulp gezocht!

Zoek naar antwoorden van BOOMERANG in sociale netwerken
Look for responds of BOOMERANG in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOOMERANG. Laat een reactie achter voor BOOMERANG. BOOMERANG bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOOMERANG. Leave a respond for BOOMERANG. BOOMERANG on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOOMERANG op de google maps. Adres en contacten BOOMERANG
Location of BOOMERANG on the google maps. Address and contacts of BOOMERANG

Andere gerelateerde bedrijven als come BOOMERANG BOOMERANG: ANKA NV | IPPA | Lenglez Philippe SPRL | LABO MAENHOUT | Mannaerts G-Opdebeeck H

Other related companies as BOOMERANG: ANKA NV | IPPA | Lenglez Philippe SPRL | LABO MAENHOUT | Mannaerts G-Opdebeeck H

BOOMERANG is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOOMERANG, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06884826660. Het bedrijf BOOMERANG bevindt zich op het adres: VOLKSTRAAT 49; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 271,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 857,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Jeugdherbergen and berghutten. Producten gemaakt in BOOMERANG zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOOMERANG is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOOMERANG is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOOMERANG, openstaande posities, locatie van BOOMERANG op de kaart.

BOOMERANG is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOOMERANG, company assigned to the tax number BE06884826660. The company BOOMERANG is located at the address: VOLKSTRAAT 49; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 271,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 857,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Jeugdherbergen and berghutten. Products created in BOOMERANG were not found.
The main activity of BOOMERANG is Petroleum Refining and Related Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BOOMERANG is not available. You also can look at reviews of BOOMERANG, open positions, location of BOOMERANG on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOOMERANG, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOOMERANG, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOOMERANG, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOOMERANG, employees, financial statistics.