HOTEL IBIS BRUSSELS CENTRE

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • HOTEL IBIS BRUSSELS CENTRE
Private companiesMetal Mining • HOTEL IBIS BRUSSELS CENTRE

Contactgegevens HOTEL IBIS BRUSSELS CENTRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HOTEL IBIS BRUSSELS CENTRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

HOTEL IBIS BRUSSELS CENTRE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ENGELANDSTRAAT 2-20; 1060; SAINT-GILLES (BRUXELLES), België

Telefoon (phone): 25414444 (+32-25414444) 25414444 (+32-25414444)

Fax (fax): +32 (82) 536-86-34 +32 (82) 536-86-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HOTEL IBIS BRUSSELS CENTRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HOTEL IBIS BRUSSELS CENTRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HOTEL IBIS BRUSSELS CENTRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HOTEL IBIS BRUSSELS CENTRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HOTEL IBIS BRUSSELS CENTRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HOTEL IBIS BRUSSELS CENTRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HOTEL IBIS BRUSSELS CENTRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HOTEL IBIS BRUSSELS CENTRE
Products information HOTEL IBIS BRUSSELS CENTRE

BTW identificatienummer (tax): BE01266967773
Ondernemingsnummer: 8452850341
Hoofdstad (capital): 764,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 204,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in HOTEL IBIS BRUSSELS CENTRE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): H?tels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HOTEL IBIS BRUSSELS CENTRE
(Get full report from official database of BE for HOTEL IBIS BRUSSELS CENTRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor HOTEL IBIS BRUSSELS CENTRE
Addition kinds of activities for HOTEL IBIS BRUSSELS CENTRE

506501. Telefoon- en telegrafische apparatuur | Telephone and telegraphic equipment
24990802. Vlaggen, hout | Flagpoles, wood
34430112. Hoppers, metalen plaat | Hoppers, metal plate
50830313. Windmachines (vorstbeveiligingsapparatuur) | Wind machines (frost protection equipment)
96519902. Bureaus van normen, overheid | Bureaus of standards, government

Werken bij HOTEL IBIS BRUSSELS CENTRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HOTEL IBIS BRUSSELS CENTRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HOTEL IBIS BRUSSELS CENTRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HOTEL IBIS BRUSSELS CENTRE. Looking for open vacancies in other companies

  • Allround medewerker (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: ASAP SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Helpen met snijden van het brood: brood op de band leggen, ingepakte broden in bakken stoppen. Helpen bij verdeling voor de chauffeurs: Helpen bij het verdelen van brood voor verschillende toeren, klaarzetten voor de chauffeurs. Allround meehelpen in de bakkerij: brood uit de ovens halen, koffiekoeken afwerken, machines proper houden, klein brood uithalen.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Leuven en omgeving

  • Huishoudhulp (M/V) Kaaskerke (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: Diensten aan Huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, enz.... Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt individueel in meerdere particuliere woningen. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de bewoner. Jouw persoonlijke coördinator ondersteunt jouw in de administratie en opvolging van de cheques. Dienstenaanhuis streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,...) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! Jouw persoonlijke coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Beschik je over een bromfiets of een wagen en ben je gemotiveerd? Solliciteer vandaag nog!

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO BEERVELDE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren.

  • Studenten voor Black Friday bij Bleckmann | Grobbendonk | van 20/11 tot 30/11 (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Studentenjob

    Voor Bleckmann in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken,... Verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

  • Student Verkoper/Verkoopster (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ADECCO ANTWERPEN BERCHEM

    Type: Studentenjob

    Als Student Verkoper / Verkoopster geef je graag advies en staan klanten voor jou centraal! Zowel in de winkel als aan de paskamers verleen je specifiek advies bij de verkoop van jeans of andere kledij. Je bent aanspreekpunt voor de klanten. Je werkt graag in teamverband Je houdt van afwisseling: naast verkoop zul je ook leveringen uitpakken, visual merchandising verzorgen, kassa, etc...

  • STUDENT Kelner Voltijds (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Camping Campina / BVBA Dageraad 16

    Type: Studentenjob

    In onze brasserie, gelegen op de Dageraadplaats, zijn wij op zoek naar een positief en enthousiast persoon om ons team te versterken. Je neemt de bestellingen op, je staat in voor het serveren van de gerechten en dranken. Je ruimt de tafels af en dekt ze in. Je zorgt voor de bediening zowel aan de bar, in de zaal als op het terras.

  • Studentenjob (m/v) te De Panne (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: HUNKEMOLLER

    Type: Studentenjob

    Hunkemöller is het toonaangevende Europese lingerie Retail bedrijf met meer dan 800 winkels in 24 landen en groeit continue! Onze passie voor lingerie en mode maar ook onze inspirerende en Fun houding heeft ons geholpen het ‘much loved, global & social brand’ te worden dat we nu zijn. Op dit moment bieden we een positie voor een leuke en flexibele studentenjob als verkoopmedewerker in onze winkels! In tegenstelling tot andere retailers zoeken we niet alleen naar een gewone jobstudent, maar ook naar een gemotiveerde jobstudent die leeft volgens onze waarden; Fun, Passie, In Touch, Inspiring en natuurlijk S*xy. Als dit allemaal op jou van toepassing is en je wilt graag in de retail werken, dan heb je alles wat nodig is om deel uit te maken van Hunkemöller als verkoopmedewerker. Jouw profiel voor een studentenjob bij ons: • Je geniet van het geven van fashionadvies aan onze klanten en inspireert hen elke dag • Je werkt zelfstandig, maar wilt succesvol zijn in een team • Je bent van nature vriendelijk, nieuwsgierig en betrouwbaar Jouw taken tijdens jouw studentenjob : • Gedurende jouw studentenjob lever je World Class Service voor de ultieme klantervaring • Ondersteun je de winkel om de verkoop te maximaliseren en de gestelde doelen te bereiken • Bied je hulp aan het team bij alle dagelijkse taken Als je op zoek bent naar een inspirerende en leuke studentenjob, solliciteer dan nu! We kijken uit naar jouw online sollicitatie.

  • Monteur om bliksembeveiliging te plaatsen (MOERKERKE)

    Regio: MOERKERKE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf zijn wij op zoek naar een monteur om bliksembeveiliging te plaatsen. Instaan voor een efficiënte, veilige, duurzame en technisch correcte montage van allerhande bliksembeveiligingsinstallaties uitgevoerd volgens de gegeven instructies en rekening houdend met deveiligheidsregels . Dit teneinde een tevreden klant en een positief imago van de onderneming te realiseren. Taken: Klaarleggen van het nodige materiaal voor de desbetreffende werf Laden camionette met het nodige materiaal specifiek voor de werf Registeren van de gebruikte materialen Registeren en stand van zaken bijhouden van de werfopdracht Nemen van foto's van de uitgevoerde werken op werf Bijwonen (en/of organiseren) van toolboxmeetings met werfleiders Installeren van allerhande bliksembeveiligingsinstallaties op hoogte Installeren van aarding & overspanningsbeveiliging Verrichten van de nodige grondwerken ( grond openbreken, aardingen kloppen, …) Spanningsvereffening van de klokken Plaatsen van daalgeleiders en plooien van basisprofielen Plaatsen van laagspanningsvereffening Plaatsen en besturen van hoogtewerkers Uitmeten van de aardingen zowel bij plaatsing als bij inspectie Controleren van materiaal alvorens aan de slag te gaan (LMRA uitvoeren) Controleren van installaties op eventuele fouten Aanpassen installaties op eventuele fouten/opmerkingen Aanduiden van gevarenzones Aantrekken van alle persoonlijke beschermingsmiddelen/ veiligheidsuitrusting Dagfiches invullen en bijhouden Briefen zaakvoerder(s) vóór en na de werkdag Contact onderhouden met werfleiders Het kan zijn dat je voor sommige projecten moet overnachten op locatie.

  • Auti-coach (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: HOUVASST Auti-coaching

    Type: Zelfstandige activiteit

    HouvASSt is op zoek naar aan auti-coach om het huidige team te versterken in haar vestiging te AALST. Als auti-coach begeleid je als zelfstandige (in bijberoep) kinderen, jongeren en/of volwassenen met (een vermoeden van) autisme en hun omgeving. Dit kan gaan over schoolcoaching, levensloopbegeleiding, psycho-educatie, gezinsbegeleiding,... en elk ander traject op maat. Elke coach wordt ingezet volgens zijn/haar sterktes en expertise! Je krijgt de kans een eigen klantenbestand op te bouwen en werkt op flexibele basis minstens een aantal uren per week.

  • Kinesiste (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

  • Kapper M/V ( leercontract ) (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: SIMON

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract bij Elithair in Haacht . Afhankelijk van je achtergrond start je met wassen en zal je worden opgeleid voor snit en brushing.

Zoek naar antwoorden van HOTEL IBIS BRUSSELS CENTRE in sociale netwerken
Look for responds of HOTEL IBIS BRUSSELS CENTRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor HOTEL IBIS BRUSSELS CENTRE. Laat een reactie achter voor HOTEL IBIS BRUSSELS CENTRE. HOTEL IBIS BRUSSELS CENTRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HOTEL IBIS BRUSSELS CENTRE. Leave a respond for HOTEL IBIS BRUSSELS CENTRE. HOTEL IBIS BRUSSELS CENTRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HOTEL IBIS BRUSSELS CENTRE op de google maps. Adres en contacten HOTEL IBIS BRUSSELS CENTRE
Location of HOTEL IBIS BRUSSELS CENTRE on the google maps. Address and contacts of HOTEL IBIS BRUSSELS CENTRE

Andere gerelateerde bedrijven als come HOTEL IBIS BRUSSELS CENTRE HOTEL IBIS BRUSSELS CENTRE: Zonneparadijs | RBA PITZEMBURG MECHELEN | SOGELEC | Cuisines Socquet SPRL | A. DROISSART

Other related companies as HOTEL IBIS BRUSSELS CENTRE: Zonneparadijs | RBA PITZEMBURG MECHELEN | SOGELEC | Cuisines Socquet SPRL | A. DROISSART

HOTEL IBIS BRUSSELS CENTRE is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HOTEL IBIS BRUSSELS CENTRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01266967773. Het bedrijf HOTEL IBIS BRUSSELS CENTRE bevindt zich op het adres: ENGELANDSTRAAT 2-20; 1060; SAINT-GILLES (BRUXELLES). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 764,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 204,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is H?tels. Producten gemaakt in HOTEL IBIS BRUSSELS CENTRE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HOTEL IBIS BRUSSELS CENTRE is Metaalmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HOTEL IBIS BRUSSELS CENTRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HOTEL IBIS BRUSSELS CENTRE, openstaande posities, locatie van HOTEL IBIS BRUSSELS CENTRE op de kaart.

HOTEL IBIS BRUSSELS CENTRE is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is HOTEL IBIS BRUSSELS CENTRE, company assigned to the tax number BE01266967773. The company HOTEL IBIS BRUSSELS CENTRE is located at the address: ENGELANDSTRAAT 2-20; 1060; SAINT-GILLES (BRUXELLES). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 764,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 204,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is H?tels. Products created in HOTEL IBIS BRUSSELS CENTRE were not found.
The main activity of HOTEL IBIS BRUSSELS CENTRE is Metal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of HOTEL IBIS BRUSSELS CENTRE is not available. You also can look at reviews of HOTEL IBIS BRUSSELS CENTRE, open positions, location of HOTEL IBIS BRUSSELS CENTRE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HOTEL IBIS BRUSSELS CENTRE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HOTEL IBIS BRUSSELS CENTRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HOTEL IBIS BRUSSELS CENTRE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HOTEL IBIS BRUSSELS CENTRE, employees, financial statistics.