Cuisines Socquet SPRL

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • Cuisines Socquet SPRL
Private companiesMetal Mining • Cuisines Socquet SPRL

Contactgegevens Cuisines Socquet SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cuisines Socquet SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cuisines Socquet SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Quai Saint-Michel 12; 1390; Grez-Doiceau, België

Telefoon (phone): 010 84 40 74 (+32-010 84 40 74) 010 84 40 74 (+32-010 84 40 74)

Fax (fax): 010 84 22 82 (+32-010 84 22 82) 010 84 22 82 (+32-010 84 22 82)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cuisines Socquet SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cuisines Socquet SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cuisines Socquet SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cuisines Socquet SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cuisines Socquet SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cuisines Socquet SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cuisines Socquet SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cuisines Socquet SPRL
Products information Cuisines Socquet SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE07161132812
Ondernemingsnummer: 2732269287
Hoofdstad (capital): 944,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 586,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Furniture - Mfg. & Whol.

Product categorie (product category): Wall cupboards

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cuisines Socquet SPRL
(Get full report from official database of BE for Cuisines Socquet SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cuisines Socquet SPRL
Addition kinds of activities for Cuisines Socquet SPRL

249911. Decoratief hout en houtwerk | Decorative wood and woodwork
371400. Motoronderdelen en accessoires | Motor vehicle parts and accessories
381205. Verdediging systemen en apparatuur | Defense systems and equipment
514907. Crackers, koekjes en bakkerijproducten | Crackers, cookies, and bakery products
673301. Private estate, persoonlijke investering en vakantiefondsen trusts | Private estate, personal investment and vacation fund trusts
22530102. Strandkleding, breien | Beachwear, knit
27590802. Poster, inclusief billboards: drukwerk, NSK | Posters, including billboards: printing, nsk
35560404. Maltfabrieken | Malt mills
51490800. Gedroogd of ingeblikt voedsel | Dried or canned foods
57340202. Magnetische schijven | Magnetic disks

Werken bij Cuisines Socquet SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cuisines Socquet SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cuisines Socquet SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cuisines Socquet SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Key Account Beheerder (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • je bent binnen het bedrijf het aanspreekpunt tussen de aan jou toevertrouwde major account(s) en de eigen DSV operationele diensten • je bent degene die zorgt voor de registratie van de transportorders, bewerkt en verwerkt deze en waakt over een stipte uitvoering ervan • de verwachtingen van jouw klanten breng je op een correcte en professionele manier over naar de operationele diensten • het onderhandelen met klanten en operations om tot aanvaardbare oplossingen te komen is voor jou geen probleem • Je behandelt klachten professioneel • je meet en evalueert regelmatig de kwaliteit van onze performantie en rapporteert deze aan jouw klanten via ons eigen softwarepakket • je functioneert in een team en waakt ook over andere klanten als back-up aanspreekpunt

  • Onderhoudstechnieker/CNC operator (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalbedrijf gespecialiseerd in het draaien en frezen van onderdelen (metaal, kunststof, non ferro), zij wij op zoek naar een onderhoudstechnieker met onmiddellijke opstart! Naast het elektrisch en mechanisch onderhoud van de CNC machines, wordt je daarnaast ook ingeschakeld voor het draai- en freeswerk. Het bedrijf levert stukwerk aan allerlei sectoren: industrie, landbouw, medische sector, bouw en entertainment.

  • MACHINEBOUWER/MONTEUR - REGIO MENEN - OPTIE VAST (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in de regio Menen, gespecialiseerd in speciale machinebouw, is op zoek naar een machinebouwer/monteur. Takenpakket? Maken van onderdelen en/of volledige prototype machines. Samenstellen van volledige machines: mechanisch, pneumatisch en elektrisch. Plaatsen van de machines bij klanten in binnen- en buitenland. Interventies bij klanten op bestaande machines.

  • Huishoudhulp regio SCHILDE - onmiddellijke opstart! (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: Itzu

    Type: Dienstenchequebaan

    Onmiddellijke opstart : Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

  • THUISHULP via dienstencheques (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ESTA

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen bij de mensen thuis, boodschappen doen.

  • POETSHULP/ HUISHOUDHULP in regio Adegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: MS Mode

    Type: Studentenjob

    Looking for a challenge? Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Jobstudent Verkoop, die ervan houdt om de curvy lady te adviseren en ervoor te zorgen dat ze steeds straalt. Ben jij de perfect fit om ons team op regelmatige basis, tijdens het weekend of de vakanties, te vervolledigen? Als verkoopspecialist ben je de ambassadeur van het merk MS Mode en een inspirator voor onze curvy klant. Je bent specialist als het gaat om de perfect fit (perfecte pasvorm) en hebt vakkennis als het gaat om pasvorm en materiaal. Als geen ander weet jij onze klant te enthousiasmeren voor onze collectie. Bovendien ontvang jij de klant met een ‘welkom’ gevoel als zij de winkel binnen stapt. Als mode-expert voorzie je onze klant van vakkundig advies en help je hen met het samenstellen van een totale outfit. Je hebt een enthousiaste en gedreven personality waarmee je de klant voorziet van uitstekende service. Jij kan immers de shopervaring van onze curvy klant rechtstreeks beïnvloeden. Je werkt binnen een hecht verkoopteam en naast het adviseren van de klant, verricht je diverse commerciële activiteiten zoals het bedienen van de kassa en het voorbereiden en presenteren van de collectie door middel van visual merchandise (VM).

  • Procesoperator Productie Thermische Centrales (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ENGIE Electrabel

    Type: Vaste Job

    De BU GENERATION EUROPE (BU GEN) is verantwoordelijk voor het beheer en de exploitatie van de thermische productieactiviteiten van ENGIE in Europa, bestaande uit aardgas-, steenkool-, biomassa- en grootschalige warmtekrachtcentrales. Met zijn 1 600 medewerkers exploiteert deze multidisciplinaire businessunit circa 22 GW op 68 sites in 9 landen (België, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Italië, Nederland, Portugal, Spanje en het Verenigd Koninkrijk). Onze onderneming is opgedeeld in 4 clusters: Gas Benelux, Gas France & South Europe, Coal en European Maintenance Services (EMS). De functie van Senior Operator Rodenhuize bij de Entiteit Brugge-Gent-Brussel van de Cluster Gas Benelux omvat de volgende taken: De vijf thermische centrales van de entiteit Brugge - Gent - Brussel leveren een perfecte aanvulling op de intermitterende hernieuwbare energieproductie op basis van wind en zon, en ondersteunen op die manier de energietransitie. Onze flexibele gascentrales Herdersbrug en Drogenbos spelen o.a. een essentiële rol in het ondersteunen van de stabiliteit op het transmissienet, zowel in STEG- als in peak-modus, en staan garant voor het snel aanvullen van de elektriciteitsproductie uit wind en zon aan wanneer nodig. De centrale van Rodenhuize is de grootste Belgische biomassacentrale en neemt zo deel in het behalen van de globale doelstelling omtrent CO2-reductie en groene energie. De centrale van Knippegroen zet het hoogovengas van de staalproductie bij een klant om in elektriciteit en de centrale van Schaarbeek zet de warmte van een afvalverbrandingsoven bij een klant om in elektriciteit, en beide centrales dragen zodoende bij aan het nuttig gebruik van de restgassen en restwarmte en ruimer aan de CO2-doelstellingen. Jouw missie je verzekert een veilige, economische en bedrijfszekere uitbating van de installaties, rekening houdend met vergunningen en wettelijke verplichtingen je verzekert een proactieve bediening van en toezicht over de uitrustingen vanuit een controlezaal alsook in de installatie zelf, ten einde te waken over de naleving van de voorschriften en onregelmatigheden op te sporen. Vanuit de controlezaal worden de verschillende centrales van Rodenhuize, Drogenbos en Schaarbeek bestuurd je noteert in een logboek alle handelingen die werden uitgevoerd tijdens de shift en de voornaamste werkingsparameters van de centrale(s) teneinde een precies beeld te geven van de situatie van de installaties je werkt mee met een productieleider aan de veiligstelling van de installaties teneinde de onderhoudsteams hun werk in alle veiligheid te laten uitvoeren je controleert mede met een productieleider de goede en veilige werking van de installaties na interventie van het onderhoudsteam teneinde onregelmatigheden op te sporen alvorens de installatie terug in dienst wordt gesteld je werkt in opdracht van een productieleider en rapporteert aan hem je onderneemt de nodige acties bij incident/ongeval teneinde de veiligheid te garanderen je verricht technisch administratieve taken (opmaken van o.a. procedures, incidentverslagen, testrapporten, dossiers nieuwe installaties) je reageert alert op alarmen en bedrijfsinstructies om schade en onbeschikbaarheden te voorkomen en doet verbeteringsvoorstellen

  • Bijverdienste Mamzel (homeparty's) (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: MAMZEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar ‘Mamzellen’. Mamzel maakt mensen blij. Van maker tot koper. En het liefst ook iedereen daartussenin want Mamzel creëert kansen. Lokale designers krijgen een platform. Klanten worden in staat gesteld om via hun consumptiegedrag van de wereld een mooiere plek te maken. Mensen uit kansengroepen krijgen een constructieve tijdsbesteding. Je verkoopt onze artikelen via mamzelparty’s aan huis. Daar vertel je wat ons assortiment zo bijzonder maakt. Want achter elk item schuilt een verhaal, dat het vertellen waard is. Mamzel kiest steeds voor leveranciers die mee bouwen aan een mooiere wereld. Of dat nu op maatschappelijk, esthetisch of ecologisch vlak is. Meer info op www.mamzel.eu - mamzel worden

  • Docent Engels (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio URSEL (URSEL)

    Regio: URSEL

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • STAGIAIR OFFICE MANAGEMENT (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Leercontract

    BESTSELLER is een door waarden gedreven familiebedrijf met een duidelijke visie: we brengen de nieuwste modetrends naar een breed publiek, betaalbaar en van de beste kwaliteit. Met meer dan 3000 shops in 38 landen en zo’n 15000 werknemers, plaatst Bestseller zich tussen de leiders binnen de branche. JACK & JONES, één van de merken van BESTSELLER, staat garant voor modieuze en betaalbare mannenkledij, met een goede fit en innovatieve materialen. De vijf verschillende collecties ORIGINALS by JACK & JONES, CORE by JACK & JONES, PREMIUM by JACK & JONES, JACK & JONES TECH en JACK & JONES VINTAGE CLOTHING, sluiten aan bij de leefwereld van elk type man. JACK & JONES kent dan ook een enorme groei. Wij bieden je een leerrijke stage aan als office medewerker in ons kantoor te Antwerpen. Tijdens deze stage zal je ons retail team ondersteunen in allerlei administratieve taken. Er is zeker en vast de mogelijkheid om de taalvaardigheid (Frans & Engels) uit te breiden gedurende de stage. TAKENPAKKET • Inkomende en uitgaande post verwerken • Opmaken power points • Teksten vertalen • Het retail team ondersteunen bij allerlei administratieve taken • De kalender en agenda van het retail team beheren • Uitwerken van projecten

Zoek naar antwoorden van Cuisines Socquet SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Cuisines Socquet SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cuisines Socquet SPRL. Laat een reactie achter voor Cuisines Socquet SPRL. Cuisines Socquet SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cuisines Socquet SPRL. Leave a respond for Cuisines Socquet SPRL. Cuisines Socquet SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cuisines Socquet SPRL op de google maps. Adres en contacten Cuisines Socquet SPRL
Location of Cuisines Socquet SPRL on the google maps. Address and contacts of Cuisines Socquet SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Cuisines Socquet SPRL Cuisines Socquet SPRL: Polly Magoo | Address Real Estate SPRL | Camille Warzee ETS | FAME | Office-Line

Other related companies as Cuisines Socquet SPRL: Polly Magoo | Address Real Estate SPRL | Camille Warzee ETS | FAME | Office-Line

Cuisines Socquet SPRL is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cuisines Socquet SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07161132812. Het bedrijf Cuisines Socquet SPRL bevindt zich op het adres: Quai Saint-Michel 12; 1390; Grez-Doiceau. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 944,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 586,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Wall cupboards. Lijst met producten zijn Furniture - Mfg. & Whol..
De hoofdactiviteit van Cuisines Socquet SPRL is Metaalmijnen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cuisines Socquet SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cuisines Socquet SPRL, openstaande posities, locatie van Cuisines Socquet SPRL op de kaart.

Cuisines Socquet SPRL is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cuisines Socquet SPRL, company assigned to the tax number BE07161132812. The company Cuisines Socquet SPRL is located at the address: Quai Saint-Michel 12; 1390; Grez-Doiceau. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 944,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 586,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Wall cupboards. List of products are Furniture - Mfg. & Whol..
The main activity of Cuisines Socquet SPRL is Metal Mining, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Cuisines Socquet SPRL is not available. You also can look at reviews of Cuisines Socquet SPRL, open positions, location of Cuisines Socquet SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cuisines Socquet SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cuisines Socquet SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cuisines Socquet SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cuisines Socquet SPRL, employees, financial statistics.