Jaga NV

Contactgegevens Jaga NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Jaga NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Jaga NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Verbindingslaan; 3590; Diepenbeek, België

Telefoon (phone): 011 29 41 11 (+32-011 29 41 11) 011 29 41 11 (+32-011 29 41 11)

Fax (fax): 011 32 35 78 (+32-011 32 35 78) 011 32 35 78 (+32-011 32 35 78)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Jaga NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Jaga NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Jaga NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Jaga NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Jaga NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Jaga NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Jaga NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Jaga NV
Products information Jaga NV

BTW identificatienummer (tax): BE02110443115
Ondernemingsnummer: 5120422363
Hoofdstad (capital): 903,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 686,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Radiators & convectors - Central heating; Heating (Central) - Installation; Heating (Central) - Mainten. & Repair; Floor heating; Heating (Central) - Mfg. & Whol.; Heating - Warm air; Water heaters; Electrical heating

Product categorie (product category): Humidifiers and dehydrating apparatus

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Jaga NV
(Get full report from official database of BE for Jaga NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Jaga NV
Addition kinds of activities for Jaga NV

501599. Motorvoertuigonderdelen, gebruikt, nec | Motor vehicle parts, used, nec
806903. Respiratoire ziekenhuis | Respiratory hospital
36210300. Controleapparatuur voor elektrische bussen en locomotieven | Control equipment for electric buses and locomotives
36740100. Halfgeleiderdioden en gelijkrichters | Semiconductor diodes and rectifiers
63610000. Titel verzekering | Title insurance
87420409. School, universiteit, universiteitsadviseur | School, college, univeristy consultant

Werken bij Jaga NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Jaga NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Jaga NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Jaga NV. Looking for open vacancies in other companies

  • inpakker/productiemedewerkers (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AGO Inhouse Vandemoortele Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    voor onze klant, een gerenomeerd voedingsbedrijf, regio meetjesland, zoeken we gemotiveerde INPAKKERS/PRODUCTIEMEDEWERKERS. Je wordt opgenomen binnen de actieve poollijst van kandidaten en wordt in functie van de planning ingeschakeld in diverse afdelingen binnen de productie aan de hand van dagcontracten.

  • Productiemedewerker Oproepbasis (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Momenteel heeft onze klant een vermeerdering van werk tijdens deze drukke zomermaanden. Daarvoor zoeken ze iemand (voornamelijk nachtdienst) die op oproepbasis kan komen staan op één van de verschillende afdelingen: - Als reiniger - Als productie-operator: kwaliteitscontrole, messen vervangen - Als inpakker - Als batchmenger; operator - Als rijder van transpallet voor bulk te vervoeren - Als uitlezer van het product waarbij je een visuele controle uitvoert

  • Verpleegkundige regio Binkom (BINKOM)

    Regio: BINKOM

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Als verpleegkundige sta je in voor de verpleegtechnische verzorging van de bewoners. - Je zet medicatie klaar, geeft inspuitingen, verzorgd wonden, doet bloedafnames, enz. - Je houdt hierbij rekening met elke bewoner als individu waarbij je jezelf verplaatst in hun leefwereld. - Je streeft een kwalitatieve detailzorg na met de nodige portie aandacht voor de bewoner zelf. Bedrijfsprofiel: Ben jij op zoek naar een job als verpleegkundige binnen een woonzorgcentrum waar je je kan ontplooien? Wil jij een steentje bijdragen aan de warme zorg voor de bewoners? Dan ben je zeker aan het juiste adres! Het woon-zorgcentrum bedraagt 90 eenpersoonskamers en is heel groen gelegen.  Zij zijn momenteel op zoek naar voltijdse of deeltijdse vaste verpleegkundigen.

  • Polyvalente productiemedewerker - DAG of 2 ploegen m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Start People Roeselare LA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de afdeling 'mechanische ventilatie' zoeken wij een polyvalente arbeider: verpakkingswerk, orderpicking en minder complexe montage.

  • commercieel call agent (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wilt je commerciële skills ontplooien in een professionele werkervaring. Je wilt opgeleid worden tot een sales persoon en bent gedreven om alle technieken van het vak te leren. Je beschikt over de nodige communicatieve en verbale vaardigheden om de personen die je opbelt op een professionele manier te overtuigen van de voordelen van je product! Je bent commercieel ingesteld en gemotiveerd om bij te leren. Een prestatiegericht persoon die ernaar streeft iedere dag opnieuw goede resultaten te behalen! Je bent bereid te investeren en je projecten en in jezelf. Je beschikt over een heldere stem en je spreekt vlot Nederlands. Je bent bereid te werken in verschillende shiften tussen 07u en 22u. Dit van maandag tot en met zaterdag 38u/week. Je bent een gemotiveerde team player die met de glimlach aan zijn werkdag begint.

  • Student hogeschool winkelmedewerker (m/v) (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant regio Wervik zijn wij opzoek naar een HOGESCHOOL STUDENT (m/v) voor de verkoop in de winkel, dit voor weekendwerk (za en zo of enkel za of zo). Jouw profiel ziet eruit als volgt: - Je bent iedere weekend beschikbaar om te werken, - Je bent vlot en sociaal vaardig, - Je hebt bij voorkeur enige ervaring in de verkoop en staat graag in contact met klanten.

  • Jobstudent callcentermedewerker (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: PASSION4BIZZ

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar enthousiaste jobstudenten, die aan de slag willen als interne consultant. Functieomschrijving: Afspraken inplannen voor de vertegenwoordigers. Rapporteren aan je Sales Coordinator. Administratieve taken uitvoeren Offertes opmaken en opvolgen. Telefonische prospectie Competenties Jobgerelateerd: Afspraken inplannen voor de vertegenwoordigers De klantenwerving administratief opvolgen en het team informeren Klanten: Kleine en middelgrote ondernemingen (kmo's) Klanten: Kleinhandelaars Persoonsgebonden: Contactvaardig zijn Commercieel zijn Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) Regels en afspraken nakomen Klantgerichtheid Samenwerken als hecht team Zelfstandig werken Dienstverband: Deeltijds, Tijdelijk, Bepaalde Duur

  • tuinonderhoud (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: LC & DV

    Type: Studentenjob

    je zal een paar uur per week een tuin onderhouden, gras maaien, onkruid verwijderen, snoeien, opruimen, bladeren verwijderen.

  • Administratief bediende expeditie (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Expeditie Je analyseert permanent de inkomende opdrachten en plant zo efficiënt mogelijk de leveringen aan de klanten. De keuze van de meest geschikte transporteur en beheersing van transportkosten zijn belangrijke aandachtspunten. Je streeft naar hoge klantentevredenheid, door het aanspreekpunt te zijn voor het magazijn, alsook het voortdurend opvolgen van de expedities. Transport Je controleert de transport aankoopfacturen t.o.v. overeengekomen tarieven. Je vraagt transportprijzen op voor lucht en zeevracht buiten de EU (buiten tarief). Administratie Je ondersteunt het administratieve team in zijn gevarieerde taakinhoud van import, export, verzending, douane en QC. Je voert vlot kleine boekhoudkundige taken uit.

  • Assistent Productieleider (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: WILLY NAESSENS GROUP

    Type: Vaste Job

    Je zorgt ervoor dat de langetermijnplanning nageleefd wordt, je maakt hiervoor een dagdagelijkse planning op. Je regelt het werk en je zorgt dat de werkposten bemand zijn. Je houdt de algemene kwaliteit van de productie in de gaten en je behandelt klachten en problemen met de kwaliteitsverantwoordelijke en plantmanager. Kortom, je bent eindverantwoordelijk voor het optimaal realiseren van individuele- en bedrijfsdoelstellingen, met accent op productie, kwaliteit, veiligheid en orde en netheid. Dit doe je door het respectvol aansturen, begeleiden en opvolgen van alle medewerkers. Je brengt verantwoordelijkheidszin over op onze medewerkers en onderaannemers.

  • Poederlakker (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Jij krijgt de eindverantwoordelijkheid voor het lakken van de metalen.  Alle metalen worden automatisch gelakt, jij lakt bij waar nodig.  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationaal bedrijf in de technologie. 

  • tekenaar/ontwerper/projectleider see electrical (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ESK

    Type: Werfreserve

    U functie bestaat erin, nieuwe en bestaande elektrische installaties in kaart te brengen en te ontwerpen. U berekend de kortsluitstromen, spanningsvallen,.....u bent vertrouwt met het tekenpakket see electrical, eco-dial , caneco .. U stuurt een ploeg ploegbazen aan en heeft hen instructies. U kent het AREI U staat in voor het opvolgen van de projecten.

Zoek naar antwoorden van Jaga NV in sociale netwerken
Look for responds of Jaga NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Jaga NV. Laat een reactie achter voor Jaga NV. Jaga NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Jaga NV. Leave a respond for Jaga NV. Jaga NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Jaga NV op de google maps. Adres en contacten Jaga NV
Location of Jaga NV on the google maps. Address and contacts of Jaga NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Jaga NV Jaga NV: GEMEENTEBESTUUR | Smets Paul | Nachtergaele M | MAISON VAN DEN HEUVEL | TETRAMAC

Other related companies as Jaga NV: GEMEENTEBESTUUR | Smets Paul | Nachtergaele M | MAISON VAN DEN HEUVEL | TETRAMAC

Jaga NV is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Jaga NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02110443115. Het bedrijf Jaga NV bevindt zich op het adres: Verbindingslaan; 3590; Diepenbeek. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 903,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 686,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Humidifiers and dehydrating apparatus. Lijst met producten zijn Radiators & convectors - Central heating; Heating (Central) - Installation; Heating (Central) - Mainten. & Repair; Floor heating; Heating (Central) - Mfg. & Whol.; Heating - Warm air; Water heaters; Electrical heating.
De hoofdactiviteit van Jaga NV is Olie- en gaswinning, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Jaga NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Jaga NV, openstaande posities, locatie van Jaga NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Jaga NV is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Jaga NV, company assigned to the tax number BE02110443115. The company Jaga NV is located at the address: Verbindingslaan; 3590; Diepenbeek. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 903,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 686,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Humidifiers and dehydrating apparatus. List of products are Radiators & convectors - Central heating; Heating (Central) - Installation; Heating (Central) - Mainten. & Repair; Floor heating; Heating (Central) - Mfg. & Whol.; Heating - Warm air; Water heaters; Electrical heating.
The main activity of Jaga NV is Oil and Gas Extraction, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Jaga NV is not available. You also can look at reviews of Jaga NV, open positions, location of Jaga NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Jaga NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Jaga NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Jaga NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Jaga NV, employees, financial statistics.