TETRAMAC

Contactgegevens TETRAMAC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TETRAMAC: address, phone, fax, email, website, opening hours

TETRAMAC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AU FONDS R?CE 5; 4300; WAREMME, België

Telefoon (phone): 19331809 (+32-19331809) 19331809 (+32-19331809)

Fax (fax): +32 (63) 169-18-71 +32 (63) 169-18-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TETRAMAC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TETRAMAC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TETRAMAC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TETRAMAC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TETRAMAC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TETRAMAC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TETRAMAC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TETRAMAC
Products information TETRAMAC

BTW identificatienummer (tax): BE05671112060
Ondernemingsnummer: 5591735839
Hoofdstad (capital): 348,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 241,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in TETRAMAC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Locations de machines and équipement pour la construction

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TETRAMAC
(Get full report from official database of BE for TETRAMAC)

Aanvulling soorten activiteiten voor TETRAMAC
Addition kinds of activities for TETRAMAC

097101. Speldiensten | Game services
29529901. Asfalt verzadigd bord | Asphalt saturated board
50130204. Testapparatuur, motor | Testing equipment, engine
59320100. Huishoudelijke artikelen en apparaten, tweedehands | Home furnishings and appliances, secondhand
73890310. Promotie en verkoop van handelszegels | Trading stamp promotion and redemption

Werken bij TETRAMAC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TETRAMAC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TETRAMAC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TETRAMAC. Looking for open vacancies in other companies

 • Sorteerder (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een groothandel in fruit en groenten zijn we op zoek naar een sorteerder. Je staat in voor het sorteren van leeggoed, groenten- en fruitbakken.

 • Chauffeur B+C / magazijnier (HARELBEKE)

  Regio: HARELBEKE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma te Harelbeke zijn we op zoek naar een B + C chauffeur die ook aan de slag wil als magazijnier. Je bent in het bezit van een heftruckattest en B+C rijbewijs. Soms ga je op de baan met de bestelwagen, soms ga je op de baan met de vrachtwagen. Je levert dranken bij de klanten thuis af. De ladingen zijn vooral bakken, geen vaten.

 • Tijdelijk Customer Service Medewerker (m/v/x) (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: Start People Mechelen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Kan jij oproepen en e-mail vlot beantwoorden in het Nederlands & Engels? Streef jij naar een hoge klantentevredenheid? Dan ben jij wellicht de Customer Service Medewerker (m/v/x) die wij zoeken! Benieuwd naar jouw taken? Lees dan zeker verder! - Verwerken van outbound orders volgens de verschillende WMS systemen en procedures; - Behandelen van allerhande klantgerichte activiteiten; - Opbouwen en onderhouden van een goede relatie met klant(en) en/of vervoerders en zorgdragen voor een optimaal relatiebeheer met de klant tav operationele zaken met als doel de klanttevredenheid te verhogen; - Optreden als eerste aanspreekpunt in telefonische of directe contacten met de externe klant(en) en interne afdelingen voor het inwinnen of doorgeven van informatie; - Behandelen van verzoeken en klachten en hiervoor oplossingen vinden en aanbieden, rekening houdend met het belang van zowel de klant als de eigen organisatie; - Op een zo nauwkeurig mogelijke manier beantwoorden van alle mogelijk gestelde vragen van de klant (leveringen, retours, transportproblemen, afwijkende condities, spoedorders, enz), na grondige analyse en de nodige opzoekingen via alle mogelijke systemen die tot zijn/haar beschikking staan; - Het aanleveren van gegevens voor rapporteringen en KPI’s volgens de bestaande afspraken zowel intern als met de klant(en).

 • Werfmedewerker chemie (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: ADECCO RONSE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio RONSE zoeken wij 2 werfarbeiders Taken: Aanbrengen van zuurbestendige coatings op beton en staalconstructies Voornamelijk werken op werven in chemiebedrijven (zoals Nyrstart, BASF, Sidmar) Inspectie en herstellen van inwendige coating in tanks Uitbreken van zuurvaste stenen of tegels met elektrische breekhamer Betegelen van inkuipingen Inwendig metsen van bakken of tanks Lamineren van beton en staal Aanbrengen van epoxy / polyeruthaan chape op beton Werken op verplaatsing op werven in Belgie, Nederland, Luxemburg, Noord Frankrijk, toch voornamelijk in België.

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Erpe-Mere en omstreken (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Student(e) Poetshulp (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Actief Interim Mechelen

  Type: Studentenjob

  Voor verschillende klanten én locaties zijn we op zoek naar poetshulpen. Je wordt voornamelijk ingezet om kantoren te poetsen (bureau's, gangen, sanitair, ...) en dit in verschillende omgevingen (fabrieken, winkels, kantoren,...)

 • Jobstudent administratie (M/V) (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Studentenjob

  Wegens sterke groei zijn wij op zoek naar een Jobstudent (m/v)met de juiste waarden, en passie voor de job!   Je zorgt voor de administratieve ondersteuning bij financiële dossiers.

 • Jobstudent bouwkunde (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: t-interim Malle

  Type: Studentenjob

  Voor een zelfstandige uit Ranst zijn we op zoek naar een jobstudent bouwkunde.   Het bedrijf is gespecialiseerd in afbraakwerken, elektriciteit.  Tewerkstelling van 1 dag om de 14 dagen.  Nazien van meetstalen.

 • Account Manager (Farmaceutische industrie) (BONHEIDEN)

  Regio: BONHEIDEN

  Bedrijf: VISTALINK

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van de farmaceutische markt en rapporteert wekelijks aan de Sales Manager. Je werkt mee aan de versterking van de marktpositie en bent verantwoordelijk voor de volledige verkoop, lokaal in België. Je bent sterk resultaatgedreven en werkt samen met je technische collega’s aan het behalen van de vooropgestelde groeidoelstellingen binnen de specifieke doelmarkt. Je wil mee je schouders zetten onder het volgende groeiplan! Je bent vertrouwd met de automatiseringswereld en de specifieke eigenheden van een KMO in een industriële B2B omgeving. Je kent de automatiseringswereld met zijn specifieke concurrenten, marktevoluties naar robotisatie, Industrie 4.0 etc. Vanuit je technische kennis kan je meedenken met je klant maar ook samenwerken met je eigen R&D team. Je bent vertrouwd met het verkopen en verdedigen van inhoudelijke complexe en zeer technische aanbiedingen met een ROI karakter en een terugverdientijd. Prospectie maakt deel uit van je wekelijkse bezigheden en je beheert en managet je offerteportefeuille tot in alle details. Als gedreven technische (verkoops)consultant weet je de vragen van je klanten te behandelen in samenwerking met onze R&D afdeling en de ondersteunende Inside Sales afdeling, naar winnende offertes en later gerealiseerde projecten met een duidelijke meerwaarde voor onze klanten. Trefwoorden: Resultaten behalen en groei realiseren, uitstekende commerciële feeling, automatisatie & technologie binnen industriële productieomgevingen (farma, automobiel, voeding, …)

 • Zelfstandig podoloog - Campus Rumst en Bornem (REET)

  Regio: REET

  Bedrijf: HEILIGE FAMILIE

  Type: Zelfstandige activiteit

  AZ Rivierenland (AZ Heilige Familie Rumst en Sint-Jozefkliniek Bornem & Willebroek) is op zoek naar een enthousiaste zelfstandige podoloog. Je staat in voor de podologische raadpleging 2 dagen per week op campus Rumst en 1 dag per week op campus Bornem. Je staat in voor preventie, screening en behandeling van de diabetes voet. Dit zowel bij de ambulante als de gehospitaliseerde patiënt. Je voert instrumentele behandelingen en wondzorg uit bij andere risico groepen zoals, vaatlijden, neurologische stoornissen, reumavoet, …. Je werkt zelfstandig in supervisie met diabetologen en je hebt een nauwe samenwerking met andere disciplines binnen het ziekenhuis, vb. geriatrie, nierdialyse, vaatheelkunde, plastische heelkunde, orthopedie, … . Je werkt zelfstandig na een inwerkperiode.

 • Loopbaancoach (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

 • Kinesitherapeut(e) (DESSEL)

  Regio: DESSEL

  Bedrijf: Patri Corpus

  Type: Zelfstandige activiteit

  Gemotiveerde, zelfstandige kinesitherapeut(e) gezocht voor een fulltime job in onze groepspraktijk te Dessel in een multidisciplinair kader.

Zoek naar antwoorden van TETRAMAC in sociale netwerken
Look for responds of TETRAMAC in social networks

Lees alle opmerkingen voor TETRAMAC. Laat een reactie achter voor TETRAMAC. TETRAMAC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TETRAMAC. Leave a respond for TETRAMAC. TETRAMAC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TETRAMAC op de google maps. Adres en contacten TETRAMAC
Location of TETRAMAC on the google maps. Address and contacts of TETRAMAC

Andere gerelateerde bedrijven als come TETRAMAC TETRAMAC: COIFFURE NEW LOOK | Broux G | GSM shop | Neven Textiel (Huis) | BENOIT BRUYERE

Other related companies as TETRAMAC: COIFFURE NEW LOOK | Broux G | GSM shop | Neven Textiel (Huis) | BENOIT BRUYERE

TETRAMAC is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TETRAMAC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05671112060. Het bedrijf TETRAMAC bevindt zich op het adres: AU FONDS R?CE 5; 4300; WAREMME. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 348,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 241,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Locations de machines and équipement pour la construction. Producten gemaakt in TETRAMAC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TETRAMAC is Olie- en gaswinning, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TETRAMAC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TETRAMAC, openstaande posities, locatie van TETRAMAC op de kaart.

TETRAMAC is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is TETRAMAC, company assigned to the tax number BE05671112060. The company TETRAMAC is located at the address: AU FONDS R?CE 5; 4300; WAREMME. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 348,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 241,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Locations de machines and équipement pour la construction. Products created in TETRAMAC were not found.
The main activity of TETRAMAC is Oil and Gas Extraction, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of TETRAMAC is not available. You also can look at reviews of TETRAMAC, open positions, location of TETRAMAC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TETRAMAC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TETRAMAC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TETRAMAC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TETRAMAC, employees, financial statistics.