EBAC-W.V.C.

Contactgegevens EBAC-W.V.C.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EBAC-W.V.C.: address, phone, fax, email, website, opening hours

EBAC-W.V.C.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Immerseelstraat 47; 2160; Wommelgem, België

Telefoon (phone): 03 353 39 79 (+32-03 353 39 79) 03 353 39 79 (+32-03 353 39 79)

Fax (fax): +32 (53) 790-89-99 +32 (53) 790-89-99

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EBAC-W.V.C.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EBAC-W.V.C."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EBAC-W.V.C."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EBAC-W.V.C., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EBAC-W.V.C.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EBAC-W.V.C., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EBAC-W.V.C.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EBAC-W.V.C.
Products information EBAC-W.V.C.

BTW identificatienummer (tax): BE03098937988
Ondernemingsnummer: 1809967041
Hoofdstad (capital): 127,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 485,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Rental - Machines,apparatus & tools (Professional use); Removals (Material for) - Rental

Product categorie (product category): Humidifiers and dehydrating apparatus

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EBAC-W.V.C.
(Get full report from official database of BE for EBAC-W.V.C.)

Aanvulling soorten activiteiten voor EBAC-W.V.C.
Addition kinds of activities for EBAC-W.V.C.

28999922. vlotten | Frit
32990300. Sier- en bouwkunstwerk | Ornamental and architectural plaster work
46199901. Kolenleidingleiding operatie | Coal pipeline operation
59999918. Razors, elektrisch | Razors, electric
72180206. Werkkleding levering | Work clothing supply
73891500. Lettering en teken schilderij diensten | Lettering and sign painting services
82490200. Business training services | Business training services
96319906. Openbare dienst commissie, met uitzondering van vervoer: govt. | Public service commission, except transportation: govt.

Werken bij EBAC-W.V.C.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EBAC-W.V.C.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EBAC-W.V.C.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EBAC-W.V.C.. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Oncologie regio Antwerpen (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht op een dienst oncologie in een ziekenhuis  Je streeft de visie van dit ziekenhuis na en behandelt de patiënt met het nodige respect. Je gaat samen met het multidisciplinair team kwaliteitszorg verlenen en draagt bij tot de juiste verzorging van de patiënt. Als verpleegkundige sta je in voor deverpleegtechnische en hygiënische verzorging van de patiënten. Je zet medicatie klaar, geeftinspuitingen, verzorgt wonden, doet bloedafnames, enz. Binnen dit project staje in voor de totaalzorg van de patiënten. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • On-site Contractmanager m/v - Laakdal (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: DAOUST GEEL

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! - Als on-site contractmanager sta ja dicht bij de klant en is een hoog serviceniveau uw eerste prioriteit. - Je uitdaging is om een integrale benadering voor het onderhoudsbeheer na te streven. - Je speelt in op de behoeften van de klant via dagelijkse klantencontacten en stuurt bij daar waar nodig. - Je bent in staat extra opportuniteiten te detecteren en hierop te anticiperen - Je organiseert en controleert het werk van de eigen ploegen op de diverse sites. - Je ploeg medewerkers varieert van 3 tot 8 medewerkers, afhankelijk van het seizoen. - We verwachten dat je als leidinggevende het goeie voorbeeld geeft en meewerkt met je ploegen. - Je draagt bij aan de realisatie en opvolging van de ecologie- en biodiversiteitsdoelstellingen van onze klant.

  • Mechanisch monteur m/v (OPHASSELT)

    Regio: OPHASSELT

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de mechanische montage van onze machines en de transportbanden. Daarnaast sluit je ook motoren aan, laad je de software voor de PLC sturingen in of zorg je voor onderhoud van de machines. Naast mechanische ervaring, is kennis van elektriciteit een belangrijk pluspunt en ervaring in de machinebouw een meerwaarde Je werkt de zaken graag af en bent trots op de kwaliteit van jouw werk.

  • Magazijnier goederenontvangst (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een groot bedrijf dat zich toelegt op de bereiding van kant en klare maaltijden. Zij gaan op zoek naar een gemotiveerde magazijnier goederenontvangst. Je staat in voor de receptie van de goederen. Je zet de ingrediënten klaar voor onze keuken aan de hand van bestellingen. Je springt overal bij waar nodig.

  • Filiaalleider (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: T-INTERIM ASSE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Filiaalleider bent u verantwoordelijk voor de dagelijkse organisatie van uw winkelfiliaal. Samen met de Assistent-Filiaalleider leidt u het verkoopteam, u verzorgt de basisadministratie, u zorgt voor de juiste uitstraling en presentatie van het assortiment, voor de ontvangst en begeleiding van onze klanten, voor het uitvoeren van commerciële acties,…

  • Heftruckchauffeur 2 ploegen (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Hasselt zijn wij op zoek naar een ervaren heftruckchauffeur. Je hebt een zeer ruim takenpakket. Zo sta je in voor de toevoer van productiemiddelen naar de productie, maar je gaat ook de operatoren bijstaan bij de productielijnen. Ook het onderhoud van van het magazijn en de heftrucks neem je voor je rekening.

  • Huishoudhelden (m/v) Maldegem - solliciteer met SMS (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Maldegem en/of Moerkerke/Damme. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • Student bijrijder m/v te Humbeek (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Studentenjob

    Je zal samenrijden met de chauffeur om de bestellingen van huishoudelektro bij de klanten thuis te gaan leveren en plaatsen. Je hoeft zelf niet te rijden.

  • Jobstudent Barman / Barvrouw (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: DE ENGEL

    Type: Studentenjob

    Je helpt de drankbestellingen klaarzetten. Je vult nadien de toog en de frigo's terug aan.

  • Engineering - Student job (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUDARO

    Type: Studentenjob

    What is Studaro all about? Studaro is a young and growing HR and recruitment agency that enables young Belgian and international students & graduates to get the most out of their early stage professional career. We focus on student jobs related to the educational background, as well with your search for a first full-time job after graduation to help you launch your professional career. You can earn some extra money, while improving you resume by gaining relevant work experience. Already more than 1000 young potentials from over 90+ nationalities have joined our Studaro pack in Gent, Kortrijk, Brugge, Antwerpen, Brussel & Leuven; always looking to push their limits and stay ahead of their peers! We believe in the added value and potential of young talent, so we act as a bridge to connect them with the business industry and give employers the ability to reach out to this much desired talent. With the Studaro team we mostly go hunting ourselves for the perfect open job position that matches with your specified interests and unique profile. We'll be contacting you personally as soon as we have a fitting match for you! You can find more information on our website (https://www.studaro.com), and you can easliy register here: http://bit.ly/studaro_form

  • Installateur sanitair Antwerpen regio Kalmthout - Schoten -Zoersel (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Leerkracht(e) immersie Nederlands (TOURNAI)

    Regio: TOURNAI

    Bedrijf: ECOLE PARIS

    Type: Werfreserve

    Wij leggen een werfreserve aan voor onze school in Doornik. Wij zijn een immersieschool Nederlands. Heb je een basis Frans en wil je graag deel uitmaken van deze ervaring, aarzel dan niet om je cv op te sturen, dan voegen wij jou toe aan ons werfreserve en contacteren wij je indien nodig!

Zoek naar antwoorden van EBAC-W.V.C. in sociale netwerken
Look for responds of EBAC-W.V.C. in social networks

Lees alle opmerkingen voor EBAC-W.V.C.. Laat een reactie achter voor EBAC-W.V.C.. EBAC-W.V.C. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EBAC-W.V.C.. Leave a respond for EBAC-W.V.C.. EBAC-W.V.C. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EBAC-W.V.C. op de google maps. Adres en contacten EBAC-W.V.C.
Location of EBAC-W.V.C. on the google maps. Address and contacts of EBAC-W.V.C.

Andere gerelateerde bedrijven als come EBAC-W.V.C. EBAC-W.V.C.: Fabory Centre Gent | DEN BOSKABOUTER | MARICHAL | CARROSSERIE AELBRECHT | kinetika digital design

Other related companies as EBAC-W.V.C.: Fabory Centre Gent | DEN BOSKABOUTER | MARICHAL | CARROSSERIE AELBRECHT | kinetika digital design

EBAC-W.V.C. is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EBAC-W.V.C., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03098937988. Het bedrijf EBAC-W.V.C. bevindt zich op het adres: Immerseelstraat 47; 2160; Wommelgem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 127,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 485,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Humidifiers and dehydrating apparatus. Lijst met producten zijn Rental - Machines,apparatus & tools (Professional use); Removals (Material for) - Rental.
De hoofdactiviteit van EBAC-W.V.C. is Watervervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EBAC-W.V.C. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EBAC-W.V.C., openstaande posities, locatie van EBAC-W.V.C. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

EBAC-W.V.C. is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is EBAC-W.V.C., company assigned to the tax number BE03098937988. The company EBAC-W.V.C. is located at the address: Immerseelstraat 47; 2160; Wommelgem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 127,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 485,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Humidifiers and dehydrating apparatus. List of products are Rental - Machines,apparatus & tools (Professional use); Removals (Material for) - Rental.
The main activity of EBAC-W.V.C. is Water Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of EBAC-W.V.C. is not available. You also can look at reviews of EBAC-W.V.C., open positions, location of EBAC-W.V.C. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over EBAC-W.V.C., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EBAC-W.V.C., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EBAC-W.V.C., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EBAC-W.V.C., employees, financial statistics.