Fabory Centre Gent

Particuliere bedrijvenWatervervoer • Fabory Centre Gent
Private companiesWater Transportation • Fabory Centre Gent

Contactgegevens Fabory Centre Gent: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Fabory Centre Gent: address, phone, fax, email, website, opening hours

Fabory Centre Gent

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kaleweg 3; 9030; Gent (Mariakerke), België

Telefoon (phone): 09 216 70 70 (+32-09 216 70 70) 09 216 70 70 (+32-09 216 70 70)

Fax (fax): 09 236 42 93 (+32-09 236 42 93) 09 236 42 93 (+32-09 236 42 93)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Fabory Centre Gent: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Fabory Centre Gent"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Fabory Centre Gent"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Fabory Centre Gent, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Fabory Centre Gent. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Fabory Centre Gent, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Fabory Centre Gent. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Fabory Centre Gent
Products information Fabory Centre Gent

BTW identificatienummer (tax): BE06489318847
Ondernemingsnummer: 9550933837
Hoofdstad (capital): 558,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 458,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Fixing materials; Automobile body equipment & supplies; Tools (Electric); Garages - Equipment & Supplies; Tools - General; Hardware - Mfg. & Whol; Springs; Cutting tools

Product categorie (product category): Bolts and nuts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Fabory Centre Gent
(Get full report from official database of BE for Fabory Centre Gent)

Aanvulling soorten activiteiten voor Fabory Centre Gent
Addition kinds of activities for Fabory Centre Gent

314299. Huis slippers, nec | House slippers, nec
17990612. Voorafgemaakte open haard installatie | Prefabricated fireplace installation
20489914. Shell crushing, voor feed | Shell crushing, for feed
20740000. Katoenzaadoliefabrieken | Cottonseed oil mills
20999901. Amandel pasta | Almond pastes
22820200. Kunstmatige en synthetische vezelgarens, draaien, kronkelen, enz. | Manmade and synthetic fiber yarns, twisting, winding, etc.
38429927. Whirlpool baden, hydrotherapie apparatuur | Whirlpool baths, hydrotherapy equipment
87489908. Publishing consultant | Publishing consultant

Werken bij Fabory Centre Gent: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Fabory Centre Gent: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Fabory Centre Gent. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Fabory Centre Gent. Looking for open vacancies in other companies

  • Schilder (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: Konvert Construct Torhout

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Diksmuide gaan we op zoek naar een schilder + schrijnwerker. Je staat in voor de voorbereidende werken (afplakken, schuren, ...) Je staat ook in voor allerhande timmerwerken.

  • Slager (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als slager ben je verantwoordelijk voor het bewerken en verwerken van vlees. Daarnaast bereid je ook kant-en-klare gerechten en salades. Je zorgt er voor dat de toonbank steeds aangevuld is. Je helpt bij het reinigen en schoonmaken van de materialen, de winkel en de keuken.

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) regio Damme voor meerdere gezinnen, elk 8u/week (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor meerdere gastgezinnen in Damme, voor min. 8u/week in elk gastgezin, te presteren in 4 à 5 dagen. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijken, huishoudelijke taken, ev. de was. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp Puuur Schilde/ 's Gravenwezel (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: PUUUR ZOERSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • HEB JIJ EEN UNIVERSITAIR OF BACHELOR DIPLOMA EN NOG STUDENT? DAN IS HET U DAT WE ZOEKEN! M/V (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant actief in de houtsector ben ik op zoek naar een student die 6 weken zou kunnen werken. Wanneer:  9/7 tot 17/8 (kan een beetje afwijken naar gelang het past voor u) Functie: Werken met een weegbrug Documenten ontvangen en verwerken Geen fysiek werk Bediende profiel 2 ploegen (opleiding in dag)

  • Jobstudent winkelbediende m/v regio Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Studentenjob

    Voor de ZEB in Lommel zijn wij DRINGEND op zoek naar jobstudenten. Dit kan zowel doordeweeks als in het weekend. Je taken bestaan uit... Kassa Winkel op orde houden Klanten verder helpen

  • Student verkoop - WEEKEND M/V (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij student en op zoek naar een bijverdienste in het weekend? Ben je geboeid door het commerciële en werk je graag met klanten? Lees dan snel verder! Voor een meubelzaak regio Deinze zijn wij op zoek naar een student om in het weekend hun team te versterken. Je zal hier instaan voor het verder helpen van de klanten en het beantwoorden van hun vragen, ook zorg je ervoor dat de winkel op orde ligt en op termijn kan je ook helpen bij het opmaken van een offerte. Je werkt hier afwisselend op zaterdag en zondag tussen 09.00 - 18.00 uur.

  • Jobstudent begeleider teams in een escaperoom (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio Houthalen zijn we momenteel op zoek naar een jobstudent die teams zou kunnen begeleiden in het concept van een 'escaperoom'. Ben je communicatief en ga je graag met mensen om? Dan is deze job zeker iets voor jou! Je staat in voor de uitleg en begeleiding van groepjes die bestaan uit ongeveer 5 personen. Je geeft een leuke inleiding en een positieve wending aan hun ervaring.

  • Weekendwerk studenten logistiek/onderhoud Zorghotel De Bron (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VZW DE BRON

    Type: Studentenjob

    Beheer van de brasserie tijdens het middagmaal van de gebruikers; Hulp en ondersteuning van de gebruikers bij het nuttigen van de maaltijden; Verdeling en opruimen van de koffie; Onderhoud van de zorgflats; Verwerken van het afval en linnen; Ondersteuning van de verpleegkundigen.

  • Bijlesgever chemie (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor chemie aan leerlingen van de universiteit en/of hogeschool. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • BIJLESLEERKRACHT FRANS te 3650 DILSEN-STOKKEM (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Concreet gaat het over een BIJLESLEERKRACHT FRANS te 3650 DILSEN-STOKKEM HET BETREFT EEN ZAAKVOERDER VAN EEN BEDRIJF DAT IN KADER VAN HAAR PROFESSIONELE ACTIVITEITEN HAAR FRANS WIL OPKRIKKEN. DE FOCUS LIGT OP HET MONDELINGE. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Concreet is dit voor deze vacature: DS1.

  • HELPDESK ENGINEER (LASNE)

    Regio: LASNE

    Bedrijf: SYSTEMAT

    Type: Werfreserve

    SYSTEMAT is op zoek naar een Helpdesk Medewerker ter versterking van zijn dienst ‘Services’ in Waals-Brabant (Lasne-Waterloo) en/of Wilrijk (Antwerpen) . Als Helpdesk Medewerker biedt u de gebruikers technische bijstand. - U ontvangt oproepen van de klanten onder contract. - U neemt het probleem op zich en probeert het op te lossen door opzoekingen te doen in de databanken en op het web. - U voert de voorgestelde oplossingen in. - U sluit de beëindigde oproepen af en stuurt de niet-opgeloste problemen, naargelang het contract, door naar de betreffende personen (de second level support of de klant). - U doet ook opzoekingen om problemen van het Support team op te lossen.

Zoek naar antwoorden van Fabory Centre Gent in sociale netwerken
Look for responds of Fabory Centre Gent in social networks

Lees alle opmerkingen voor Fabory Centre Gent. Laat een reactie achter voor Fabory Centre Gent. Fabory Centre Gent bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Fabory Centre Gent. Leave a respond for Fabory Centre Gent. Fabory Centre Gent on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Fabory Centre Gent op de google maps. Adres en contacten Fabory Centre Gent
Location of Fabory Centre Gent on the google maps. Address and contacts of Fabory Centre Gent

Andere gerelateerde bedrijven als come Fabory Centre Gent Fabory Centre Gent: De Broodkorf | Carpe Diem Tuinen BVBA | Marijke | Mari?n C | Rally (Le) Caf茅

Other related companies as Fabory Centre Gent: De Broodkorf | Carpe Diem Tuinen BVBA | Marijke | Mari?n C | Rally (Le) Caf茅

Fabory Centre Gent is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Fabory Centre Gent, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06489318847. Het bedrijf Fabory Centre Gent bevindt zich op het adres: Kaleweg 3; 9030; Gent (Mariakerke). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 558,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 458,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Bolts and nuts. Lijst met producten zijn Fixing materials; Automobile body equipment & supplies; Tools (Electric); Garages - Equipment & Supplies; Tools - General; Hardware - Mfg. & Whol; Springs; Cutting tools.
De hoofdactiviteit van Fabory Centre Gent is Watervervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Fabory Centre Gent is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Fabory Centre Gent, openstaande posities, locatie van Fabory Centre Gent op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Fabory Centre Gent is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Fabory Centre Gent, company assigned to the tax number BE06489318847. The company Fabory Centre Gent is located at the address: Kaleweg 3; 9030; Gent (Mariakerke). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 558,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 458,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Bolts and nuts. List of products are Fixing materials; Automobile body equipment & supplies; Tools (Electric); Garages - Equipment & Supplies; Tools - General; Hardware - Mfg. & Whol; Springs; Cutting tools.
The main activity of Fabory Centre Gent is Water Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Fabory Centre Gent is not available. You also can look at reviews of Fabory Centre Gent, open positions, location of Fabory Centre Gent on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Fabory Centre Gent, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Fabory Centre Gent, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Fabory Centre Gent, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Fabory Centre Gent, employees, financial statistics.