GEORGES ALBERT & Fils

Contactgegevens GEORGES ALBERT & Fils: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GEORGES ALBERT & Fils: address, phone, fax, email, website, opening hours

GEORGES ALBERT & Fils

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Nouvelle 185A; 6929; Daverdisse (Haut-Fays), België

Telefoon (phone): 061 58 76 93; 061 58 87 69 (+32-061 58 76 93; 061 58 87 69) 061 58 76 93; 061 58 87 69 (+32-061 58 76 93; 061 58 87 69)

Fax (fax): 061 58 87 69 (+32-061 58 87 69) 061 58 87 69 (+32-061 58 87 69)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GEORGES ALBERT & Fils: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GEORGES ALBERT & Fils"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GEORGES ALBERT & Fils"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GEORGES ALBERT & Fils, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GEORGES ALBERT & Fils. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GEORGES ALBERT & Fils, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GEORGES ALBERT & Fils. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GEORGES ALBERT & Fils
Products information GEORGES ALBERT & Fils

BTW identificatienummer (tax): BE02339782714
Ondernemingsnummer: 1354034423
Hoofdstad (capital): 221,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 613,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Contractors - Roofing

Product categorie (product category): Houses Prefabricated

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GEORGES ALBERT & Fils
(Get full report from official database of BE for GEORGES ALBERT & Fils)

Aanvulling soorten activiteiten voor GEORGES ALBERT & Fils
Addition kinds of activities for GEORGES ALBERT & Fils

281911. Ammoniumzouten en verbindingen | Ammonium salts and compounds
306902. Rubber vloerbedekking / matten en wandbekleding | Rubber floorcoverings/mats and wallcoverings
335700. Nonferrous wiredrawing en isolatie | Nonferrous wiredrawing and insulating
02710000. Varkensdraende dieren en konijnen | Fur-bearing animals and rabbits
22111106. Cretonne, katoen | Cretonne, cotton
23960200. Kleding bevindingen en versieringen | Apparel findings and trimmings
36129901. Instrument Transformers (behalve draagbaar) | Instrument transformers (except portable)
39999930. Voorbereiding van glijbanen en tentoonstellingen | Preparation of slides and exhibits
97219906. Vredeskorps | Peace corps

Werken bij GEORGES ALBERT & Fils: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GEORGES ALBERT & Fils: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GEORGES ALBERT & Fils. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GEORGES ALBERT & Fils. Looking for open vacancies in other companies

  • coördinator kinderdagverblijven (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: KLAVERTJE 4

    Type: Vervanging brugpensioen

    vzw Klavertje 4 is op zoek naar een enthousiaste coördinator ! Als coördinator van twee kinderdagverblijven sta je in voor de dagelijkse opvolging van De Kleine Lotus in Berlaar en 't Vlindertje in Kessel. Je stimuleert en coacht de kinderbegeleiders in hun dagelijkse opdracht om zo het welbevinden van de kinderen en de medewerkers te verhogen. Je zorgt ervoor dat de uurrooster optimaal is afgestemd op de bezetting van het kinderdagverblijf. Als coördinator sta je in voor het onthaal van nieuwe ouders en kinderen en blijf je tijdens de opvang het aanspreekpunt voor ouders. Beleidsmatig en administratief word je ondersteund door de centrale zetel van vzw Dol-Fijn. Samen met je collega's van Kinderdagverblijven Dol-Fijn , werk je mee aan de toekomst en de professionalisering van de kinderdagverblijven van Scholengroep Fluxus!

  • VERKOOPSMEDEWERKER - MECHELEN - VOLTIJDS (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een winkel in Mechelen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker verkoop. Je staat in voor: het verkopen van producten (speelgoed, decoratiemateriaal, schoolspullen,...) en het adviseren van klanten. kassawerk aanvullen van de winkel/rekken ordelijk houden van de winkel ondersteuning in magazijn (vb. met stock) Je werkt voltijds en werkt elke zaterdag. Je hebt dan een vrije dag tijdens de week. Op zondag is de winkel niet open, dus hoef je niet te werken.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Zonhoven, 12 uur per week. (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, te presteren in 3 à 4 dagen, voor een gastgezin wonende te Zonhoven. Een gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken en eventueel voorbereiden van maaltijden en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudelijke Hulp Deerlijk (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ondersteun je gezinnen in hun huishoudelijke taken. Voor een gezin in Deerlijk zoeken wij een gemotiveerde huishoudhulp met oog voor detail.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Riksingen - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Excel wonder met opleiding IT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Onze klant is gespecialiseerd in beheer van gebouwen en residenties. Ze zijn op zoek naar een student, met een opleiding in of affiniteit met IT, meer bepaald met Word en excel, die een of meerdere dagen vrij heeft door de week en graag een centje willen bijverdienen. Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig opmaken van invulplatforms in Word/excel. Je beheert deze platforms , vult data aan, put gegevens in en verwerkt deze gegevens.

  • Spelhost dinerspellen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Antwerpen studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Stagiair HR-Diensten (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1522635-inline.html?cid=Partner_VDAB House of Talents groepeert 10 bedrijven : Sales Talents, Care Talents, Financial Talents, HR Talents, Executive Talents, BTS, Next-ICT,  Arcq, Chaintec en Digitalents. Onze gemeenschappelijke noemer is specialisatie, expertise, innovatie en klantgerichtheid. We bieden HR diensten aan zoals: rekrutering & selectie, projectsourcing, interim management, assessment en training. We hebben 110 interne medewerkers en stellen samen 850 mensen tewerk.  We zijn uiterst fier om in de top 10 ranking als "Great Place to Work" van Vlerick te staan en hebben kantoren in Jette, Antwerpen, Kortrijk, Leuven en Luik. Je kan dus zowel een stage lopen in een Nederlandstalige als in een Franstalige omgeving.  Een stage bij House of Talents is dat een aanrader? Luister live naar Charlotte (stagiair marketing) haar aanstekelijk enthousiasme bij Siska en oordeel zelf :-) https://youtu.be/cGEnYnsRyA8 Als stagiair word je ingezet voor een variatie aan taken: Onthaal en telefonie (NL/FR), administratieve ondersteuning: klassement, agenda beheer consultants Database beheer en update Templates communicatie (interview reports, mailings etc..) Advertenties online plaatsen Job omschrijvingen opstellen en vertalen (NL/FR) Assistentie bij rekrutering: assistentie selectie interviews en assessment centers Search en selectie kandidaten: CV search, benaderen interessante kandidaten, CV screen en telefonische screenings van sollicitanten Assistentie Senior Consultants bij klantenbeheer en vacaturebeheer

  • Projectleider Metaalconstructies (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Als projectleider behoud je het overzicht van jouw projecten. De commerciële contacten met de klant, de technische en de financiële opvolging vallen dan ook onder jouw verantwoordelijkheid. Je volgt de projecten op van A tot Z: offertes opstellen, opmetingen ter plaatse uitvoeren, ontwerp begeleiden, coördinatie naar productie, montage opvolging en facturatie. Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder.

  • Medewerker registratie Foodlabo - late shift (m/v) (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: EUROFINS FOOD TESTING BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Eurofins Food Testing voert laboanalyses uit op diverse voedingsstalen. Als administratief medewerker in de afdeling registratie ben je verantwoordelijk voor volgende taken: permanentie receptie (in ontvangst nemen van voedingsstalen afgeleverd door klanten of koeriers) het correct registreren van inkomende voedingsstalen in het softwarepakket (input parameters en andere info), bij onduidelijkheden de klant contacteren facturatie van de geregistreerde monsters

  • meewerkend diensthoofd sociale dienst OCMW B4-B5 (HOVE)

    Regio: HOVE

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR HOVE

    Type: Vaste Job

    Je stuurt het team medewerkers van de sociale dienst aan en begeleidt cliënten volledige functiebeschrijven en bijkomende informatie: www.hove.be

  • Agent de radioprotection allround (Regio Huy)

    Regio: Regio Huy

    Bedrijf: ECS

    Type: Werfreserve

    En tant qu’agent de radioprotection allround, vous êtes responsable de la réalisation de contrôles radiologiques sur des sites nucléaires en Belgique. Votre motivation, savoir-faire et communication ouverte vous permettent d’être engagé auprès de tous nos clients. Vous rejoignez une équipe jeune et stable. Vous servez d’exemple pour tout ce qui est de la sécurité et de la sûreté nucléaire ; vos tâches sont entre autres les suivantes : Réalisation de mesures de radiation et d’activité ; Rapportage quotidien des tâches réalisées / anomalies / propositions d’amélioration etc. ; Suivi de travaux comportant des risques radioactifs ; Détermination d’équipements de protection individuelle des opérateurs ; …

Zoek naar antwoorden van GEORGES ALBERT & Fils in sociale netwerken
Look for responds of GEORGES ALBERT & Fils in social networks

Lees alle opmerkingen voor GEORGES ALBERT & Fils. Laat een reactie achter voor GEORGES ALBERT & Fils. GEORGES ALBERT & Fils bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GEORGES ALBERT & Fils. Leave a respond for GEORGES ALBERT & Fils. GEORGES ALBERT & Fils on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GEORGES ALBERT & Fils op de google maps. Adres en contacten GEORGES ALBERT & Fils
Location of GEORGES ALBERT & Fils on the google maps. Address and contacts of GEORGES ALBERT & Fils

Andere gerelateerde bedrijven als come GEORGES ALBERT & Fils GEORGES ALBERT & Fils: FLBELDEM SA | JEAN-PIERRE GOSSIAUX | Coifferie (La) | BORN FREE | Y. SCHOUBEN

Other related companies as GEORGES ALBERT & Fils: FLBELDEM SA | JEAN-PIERRE GOSSIAUX | Coifferie (La) | BORN FREE | Y. SCHOUBEN

GEORGES ALBERT & Fils is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GEORGES ALBERT & Fils, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02339782714. Het bedrijf GEORGES ALBERT & Fils bevindt zich op het adres: Rue Nouvelle 185A; 6929; Daverdisse (Haut-Fays). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 221,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 613,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Houses Prefabricated. Lijst met producten zijn Contractors - Roofing.
De hoofdactiviteit van GEORGES ALBERT & Fils is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GEORGES ALBERT & Fils is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GEORGES ALBERT & Fils, openstaande posities, locatie van GEORGES ALBERT & Fils op de kaart.

GEORGES ALBERT & Fils is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is GEORGES ALBERT & Fils, company assigned to the tax number BE02339782714. The company GEORGES ALBERT & Fils is located at the address: Rue Nouvelle 185A; 6929; Daverdisse (Haut-Fays). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 221,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 613,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Houses Prefabricated. List of products are Contractors - Roofing.
The main activity of GEORGES ALBERT & Fils is Administration of Human Resource Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of GEORGES ALBERT & Fils is not available. You also can look at reviews of GEORGES ALBERT & Fils, open positions, location of GEORGES ALBERT & Fils on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GEORGES ALBERT & Fils, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GEORGES ALBERT & Fils, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GEORGES ALBERT & Fils, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GEORGES ALBERT & Fils, employees, financial statistics.