JEAN-PIERRE GOSSIAUX

Contactgegevens JEAN-PIERRE GOSSIAUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEAN-PIERRE GOSSIAUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEAN-PIERRE GOSSIAUX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DERNIER PATARD 99; 1470; GENAPPE, België

Telefoon (phone): 67772291 (+32-67772291) 67772291 (+32-67772291)

Fax (fax): +32 (12) 241-75-76 +32 (12) 241-75-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEAN-PIERRE GOSSIAUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEAN-PIERRE GOSSIAUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEAN-PIERRE GOSSIAUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEAN-PIERRE GOSSIAUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEAN-PIERRE GOSSIAUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEAN-PIERRE GOSSIAUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEAN-PIERRE GOSSIAUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEAN-PIERRE GOSSIAUX
Products information JEAN-PIERRE GOSSIAUX

BTW identificatienummer (tax): BE08520965576
Ondernemingsnummer: 2614440917
Hoofdstad (capital): 183,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 497,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in JEAN-PIERRE GOSSIAUX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEAN-PIERRE GOSSIAUX
(Get full report from official database of BE for JEAN-PIERRE GOSSIAUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEAN-PIERRE GOSSIAUX
Addition kinds of activities for JEAN-PIERRE GOSSIAUX

287499. Fosfatische meststoffen, nec | Phosphatic fertilizers, nec
571905. Beddengoed en beddengoed | Beddings and linens
22990506. Roves, vlas en jute | Roves, flax and jute
51590302. Pruimen, rauw | Furs, raw
79930402. Gokautomaten, munteenheid | Gambling machines, coin-operated

Werken bij JEAN-PIERRE GOSSIAUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEAN-PIERRE GOSSIAUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEAN-PIERRE GOSSIAUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEAN-PIERRE GOSSIAUX. Looking for open vacancies in other companies

  • Field service technieker stroomaggregaten (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, regio Sint-truiden, zijn we op zoek naar een Field Service Technieker Stroomaggregaten. Als Field Service Technieker stroomaggregaten sta je in voor: • Je staat in voor het onderhoud en de herstellingen van stroomaggregaten • Je lokaliseert, bij pannes, de storingen in het aggregaat en biedt een technische oplossing aan • Je kan de componenten van defecte systemen identificeren, herstellen en/of vervangen • Je doet depannages (dringende herstellingen bij defect) op werven bij klanten en in gebouwen waar de stroomaggregaten werden geïnstalleerd • Bij de klant vervul je de rol van ambassadeur voor het bedrijf • Je stelt herstelrapporten op naar aanleiding van elke herstelling, elk onderhoud • Je rapporteert aan de after sales verantwoordelijke over het verloop van de interventies, over suggesties tot verbeteringen en over klantenvragen.

  • Medewerker bakkerij - Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een warenhuis regio Aalter zijn we op zoek naar een nieuwe medewerker voor de afdeling van de bakkerij. Een leuke uitdagende job met veel verantwoordelijkheid. Na de nodige opleiding zorg je dagdagelijks voor het volledige assortiment voor in de bakkerij.

  • Polyvalent arbeider (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Jobfixers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een dynamisch bedrijf regio Izegem zijn wij op zoek naar een polyvalent arbeider voor de opbouw en onderhoud van trailers.

  • Technisch commercieel medewerker - binnendienst (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiebedrijf zijn wij op zoek naar een enthousiaste technisch commercieel medewerker voor de binnendienst. Na een grondige opleiding kan je perfect de klant onthalen en de nodige informatie verschaffen over prijzen, producten en of diensten. Je taken zijn: Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de kassa en ontvangst klanten aan de balie, alsook balieverkoop ruwbouw- en bestratingsmaterialen; Je bent verantwoordelijk voor de balie, interne administratie, offertes, prijsaanvragen leveranciers, lastenboeken ontleden; Je kan offertes opstellen op basis van bouwplannen.

  • Metser (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ?Je voert het metselwerk uit bij de constructie van huizen en appartementen. Dit zowel in nieuwbouw- en renovatieprojecten. Afhankelijk van het type werkzaamheden kun je ingezet worden in alle fasen van het bouwproces. ?Je vertrekt vanuit het plan om eerst de funderingen te maken en de verdere rioolleidingen te leggen. ?Verder voer je de ondergrondse metselwerken uit gevolgd door het gieten van de vloerplaat. ?Daarna zet je de profielen uit voor de uiteindelijke constructie. ?Je metst binnen-en buitenmuren in verschillende steensoorten en met verschillende technieken. ?Je voegt en hervoegt. ?Indien nodig voer je kleine bekistingswerken uit. ?Je monteert stellingen en je kunt schoren op een correcte manier hanteren. ?Je past de veiligheidsvoorschriften strikt toe. ?Je werkt in een goede verstandhouding met je collega-metsers.

  • KLANTENADVISEUR (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor de ontvangst en professionele ondersteuning van de klanten die binnen komen. Je stelt de goede vragen aan de klanten, om zo exact te bepalen wat er moet gebeuren met de klant en hun wagen. Je verschaft de klanten de juiste informatie, geeft ze relevant advies rekening houdend met hun verwachtingen en wensen. Je werkt nauw samen met het atelier, waar je de werkplanning opstelt en de werkzaamheden van kort bij opvolgt. Je zorgt voor het afleveren van de wagen aan de klant. Je maakt de factuur op en verzamelt de nodige informatie om de klant te briefen over de verrichte werkzaamheden. Jouw einddoel? Versterken van klantentevredenheid dankzij jouw professionalisme, klantgerichtheid en enthousiasme! Bedrijfsprofiel: Voor onze klant binnen de automotive sector, zijn wij op zoek naar een dynamische Klantenadviseur.

  • Industrieel reiniger M/V (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je reeds ervaring als industrieel reiniger? Wens je jouw ervaring als reiniger verder te zetten? Je zorgt voor het reinigen van een productielijn in een voedingsbedrijf in Wieze. De machine wordt uiteengehaald door de firma, je zorgt ervoor dat alle stukken perfect worden gereinigd.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wichelen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Medewerker Kassa en Receptie (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Agilitas Hasselt

    Type: Studentenjob

    Als Medewerker Kassa & Receptie heb je een gevarieerde combinatiefunctie en kan je zowel op de afdeling Receptie als op de afdeling Kassa worden ingezet. Als Medewerker Receptie ben je verantwoordelijk voor het gastvrij ontvangen van bezoek. Tevens verricht je licht administratieve werkzaamheden. Als Caissière ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden op de afdeling Kassa & Receptie. Je zorgt voor een correcte verwerking van de artikelen die de klanten ter betaling aanbieden. Bedrijfsprofiel: Een grootwarenhuis specifiek voor horecazaken.

  • Kelner - jobstudent (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: LA BELLA NAPOLI

    Type: Studentenjob

    Voor de bediening zoeken we een gemotiveerde student die ons team kan ondersteunen in zijn vrije tijd.

  • Technisch operator nacht (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Talentus Hasselt

    Type: Vaste Job

    Als technisch operator heb jij de verantwoordelijkheid om jouw productielijn draaiende te houden. Hiernaast bouw je de machines om en voorziet de juiste materialen. Indien een toestel vastloopt zorg jij ervoor dat deze storing opgelost wordt. Hiervoor krijg je een grondige interne opleiding zodat je alle toestellen correct kan besturen. Ten slotte verplaatst je de producten met de heftruck. Dit alles doe je volgens de vooropgestelde veiligheidsrichtlijnen. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een gezonde en groeiende onderneming. De afdelingen bestaan uit enthousiaste collega's en hechte teams.

  • Kinderpsycholoog Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • je geeft evidence-based therapie, gebaseerd op een grondige anamnese en diagnostiek • je verzorgt een vlekkeloze en frequente clientopvolging • je richt je op kinderen en jongeren • je organiseert interne en externe trainingen • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan intervisie, supervisie en teamvergaderingen • je houdt je kennis up -to-date door bijscholing • je bouwt actief mee aan Faresa Leuven • master in de klinische psychologie, postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of in opleiding • bijkomende masters, specialisaties, postgraduaatopleidingen of expertise in diagnostiek is een plus • je hebt de voor- en de nadelen van een statuut als zelfstandige reeds afgewogen • een zelfstandige activiteit in hoofd- of bijberoep waarbij wekelijks minimum drie blokken van 4 uur worden gepresteerd.

Zoek naar antwoorden van JEAN-PIERRE GOSSIAUX in sociale netwerken
Look for responds of JEAN-PIERRE GOSSIAUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEAN-PIERRE GOSSIAUX. Laat een reactie achter voor JEAN-PIERRE GOSSIAUX. JEAN-PIERRE GOSSIAUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEAN-PIERRE GOSSIAUX. Leave a respond for JEAN-PIERRE GOSSIAUX. JEAN-PIERRE GOSSIAUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEAN-PIERRE GOSSIAUX op de google maps. Adres en contacten JEAN-PIERRE GOSSIAUX
Location of JEAN-PIERRE GOSSIAUX on the google maps. Address and contacts of JEAN-PIERRE GOSSIAUX

Andere gerelateerde bedrijven als come JEAN-PIERRE GOSSIAUX JEAN-PIERRE GOSSIAUX: LANDBOUWKREDIET | J. DEPOORTER | Maebe P | SANIFLOW | AU MARA?CHER

Other related companies as JEAN-PIERRE GOSSIAUX: LANDBOUWKREDIET | J. DEPOORTER | Maebe P | SANIFLOW | AU MARA?CHER

JEAN-PIERRE GOSSIAUX is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEAN-PIERRE GOSSIAUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08520965576. Het bedrijf JEAN-PIERRE GOSSIAUX bevindt zich op het adres: RUE DERNIER PATARD 99; 1470; GENAPPE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 183,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 497,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Rundveehouders. Producten gemaakt in JEAN-PIERRE GOSSIAUX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEAN-PIERRE GOSSIAUX is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEAN-PIERRE GOSSIAUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEAN-PIERRE GOSSIAUX, openstaande posities, locatie van JEAN-PIERRE GOSSIAUX op de kaart.

JEAN-PIERRE GOSSIAUX is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEAN-PIERRE GOSSIAUX, company assigned to the tax number BE08520965576. The company JEAN-PIERRE GOSSIAUX is located at the address: RUE DERNIER PATARD 99; 1470; GENAPPE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 183,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 497,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Rundveehouders. Products created in JEAN-PIERRE GOSSIAUX were not found.
The main activity of JEAN-PIERRE GOSSIAUX is Administration of Human Resource Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JEAN-PIERRE GOSSIAUX is not available. You also can look at reviews of JEAN-PIERRE GOSSIAUX, open positions, location of JEAN-PIERRE GOSSIAUX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEAN-PIERRE GOSSIAUX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEAN-PIERRE GOSSIAUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEAN-PIERRE GOSSIAUX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEAN-PIERRE GOSSIAUX, employees, financial statistics.