Hotel De L'Ourthe

Contactgegevens Hotel De L'Ourthe: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hotel De L'Ourthe: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hotel De L'Ourthe

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Vallée 20; 6990; Hotton, België

Telefoon (phone): 084 46 63 91 (+32-084 46 63 91) 084 46 63 91 (+32-084 46 63 91)

Fax (fax): 084 46 63 91 (+32-084 46 63 91) 084 46 63 91 (+32-084 46 63 91)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hotel De L'Ourthe: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hotel De L'Ourthe"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hotel De L'Ourthe"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hotel De L'Ourthe, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hotel De L'Ourthe. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hotel De L'Ourthe, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hotel De L'Ourthe. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hotel De L'Ourthe
Products information Hotel De L'Ourthe

BTW identificatienummer (tax): BE02797088623
Ondernemingsnummer: 1065368652
Hoofdstad (capital): 817,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 498,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in Hotel De L'Ourthe zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hotel De L'Ourthe
(Get full report from official database of BE for Hotel De L'Ourthe)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hotel De L'Ourthe
Addition kinds of activities for Hotel De L'Ourthe

207902. Verkorting en andere vaste eetbare vetten | Shortening and other solid edible fats
899901. Kunstenaars en artiestenstudio's | Artists and artists' studios
14469904. Filtration sand mining | Filtration sand mining
26310500. Karton, tagbord en strawboard | Cardboard, tagboard, and strawboard
32910303. Grit, staal | Grit, steel
34239915. Handgereedschap van juweliers | Jewelers' hand tools
38299910. Vloeibare scintillatie spectrometers | Liquid scintillation spectrometers
51690206. Gassen, samengeperst en vloeibaar | Gases, compressed and liquefied
65529901. Landonderdelen en ontwikkelaars, commercieel | Land subdividers and developers, commercial
73891501. Lettering service | Lettering service

Werken bij Hotel De L'Ourthe: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hotel De L'Ourthe: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hotel De L'Ourthe. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hotel De L'Ourthe. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider afvuller - dagdienst regio Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INDUSTRY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Tijdens het productieproces sta je in het etiketteren van potten en afwegen van chemische producten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het correct stapelen van deze producten. Je werkt van maandag tot en met vrijdag in dagdienst (7.45 - 16.30 uur).

  • Monteur centrale verwarming en/of sanitair en/of HVAC (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant uit regio KUURNE zijn we dringend op zoek naar monteur centrale verwarming en/ of sanitair en/ of HVAC om hun team te versterken. Voor deze vacature als arbeider bouw zullen onderstaande functies jouw dagtaak omvatten: je installeert ventilatiesystemen (HVAC) en rookgasafvoeren in: woningen appartementen scholen en rust- en verzorgingstehuizen. je plaats centrale verwarming en/ of sanitair in utiliteitsgebouwen. een binnen- of buitenvoeler installeren en afstellen voor het regelen van de temperatuur een centraal airconditioningssysteem installeren een installatie voor gecontroleerde mechanische ventilatie (GMV) installeren of vervangen defecte onderdelen vervangen of herstellen

  • Projectverantwoordelijke (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als projectverantwoordelijke zorg je ervoor dat de realisatie van lopende projecten in de werkplaats in goede banen wordt geleid : Je maakt eerst een inschatting van de nodige middelen en tijd die de uitvoering van een project in beslag zal nemen. Je bereidt werkopdrachten voor waarbij je met creatief inbeeldingsvermogen technische oplossingen bedenkt en je communiceert deze met de dienst engineering en met de werkplaats om ze te kunnen realiseren. Je communiceert ook vlot met andere afdelingen bv. met de afdeling aankoop en verzending om de nodige resources te kunnen vrijmaken of bestellen. Je neemt zelf contact op met mogelijke leveranciers om prijzen aan te vragen en te onderhandelen. Je communiceert met de verkoopafdeling om je voorbereide bestekoffertes te bespreken. Je probeert de planning zo goed mogelijk na te leven.

  • Dossierbeheerder (m/v) - Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Dossierbeheerder (m/v). Onze klant is gelegen in regio Ninove. De verantwoordelijkheden als Dossierbeheerder zijn: Inboeken van aankoop- en verkoopfacturen Verwerken van de bankverrichtingen Fiscaal beheer van eenmanszaken en vennootschapsdossiers Volledig zelfstandig voeren van de BTW aangifte Opmaken van balansen Het zelfstandig opmaken van de jaarrekening Verantwoordelijkheid over een klantenportefeuille Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Amands – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-AMANDS)

    Regio: SINT-AMANDS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • SOCIAL MEDIA & CONTENT COÖRDINATOR (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: KREFEL

    Type: Vaste Job

    Voor onze hoofdzetel te Grimbergen (Humbeek) zijn wij op zoek naar een medewerker/medewerkster voor de E-commerce. Als medewerker/medewerkster op de E-commerce afdeling neem je een centrale rol op binnen de Online Services van Krëfel. Je hebt een achtergrond in customer service en weet je te redden in beide landstalen (NL-FR). Frans als hoofdtaal is een pluspunt. Als Customer Service Medewerker/-Medewerkster ben je verantwoordelijk voor de administratieve en organisatorische opvolging van klantendossiers om maximale klantentevredenheid te bieden. Je vervult een belangrijke rol binnen de organisatie met een zeer uiteenlopend takenpakket. Je belangrijkste verantwoordelijkheden zijn : Optreden als eerste aanspreekpunt voor klanten, vooral via e-mail, sociale media als via chat om een efficiënte en klantgerichte service te bieden. Verwerken van de binnenkomende aanvragen, opmerkingen (mail, telefonisch, chat, sociale media,...) en zo snel en correct mogelijk de meest gepaste oplossing voorstellen. Problemen en klachten op een klantgerichte wijze oplossen in vlotte samenwerking met de verschillende interne diensten. Nauwkeurig verwerken en beheren van klantengegevens, zodat klantendossiers actueel blijven. Diverse administratieve handelingen om klantenaanvragen optimaal te ondersteunen. Signaleren van klantsignalen of knelpunten in de dienstverlening en het bijdragen aan verbeteringen. Ondersteunen van marketingacties en communicatie.

  • HR Manager (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: INDEPENDENT HOSPITALITY

    Type: Vaste Job

    HR Manager gezocht voor een Belgisch vakantiepark! In deze functie ben je verantwoordelijk voor het wel en wee van alle 150 medewerkers van het park! Daarnaast ben je zijdelings betrokken bij een tweede park en treed jij als overkoepelende manager. Als HR Manager heb je zowel een leidinggevende, uitvoerende als adviserende rol. Zo voorzie jij de verschillende managers van advies over het te voeren personeelsbeleid voor hun eigen teams, creëer je draagvlak op elk niveau binnen de organisatie en lever je een actieve bijdrage aan operationele werkzaamheden zoals recruitment. Heb jij minimaal zes jaar ervaring als HR manager? Beheers je naast Engels en Nederlands in perfecte mate ook redelijk de Franse taal? Ben je ondernemend en ga je resultaatgericht te werk? Dan ontvang ik graag je CV

  • Transportplanner (M/V) Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: VUYLSTEKE

    Type: Vaste Job

    U staat in, samen met uw collegas voor de organisatie en de coördinatie van het logistieke transport gebeuren. U heeft ervaring in de sector van wegtransport. Bij ons wordt u verder begeleid en opgeleid tot een volwaardig medewerker/dispatcher. Waar u ook woont, de werkplaats is altijd bespreekbaar.

  • therapeut lymfedrainage (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Willebroek en Heffen zijn we op zoek naar een therapeut lymfedrainage. Je werkt samen met sportcoach, kinesist, psycholoog, studiecoach, seksuoloog, ... Meer info over de praktijkhuizen op: www.praktijkhuispleintje.be www.praktijkhuissen.be

  • Verkoop markt flexijob (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Flexijob

    Voor een marktkramer in groenten en fruit zijn wij op zoek naar een gemotiveerde persoon om te werken op woensdag in Deinze, donderdag in Oostkamp, zaterdag in Waregem en zondag in Brugge. Je helpt mee met het opzetten van het kraam en het klaar zetten van het fruit en bedient de klanten.

Zoek naar antwoorden van Hotel De L'Ourthe in sociale netwerken
Look for responds of Hotel De L'Ourthe in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hotel De L'Ourthe. Laat een reactie achter voor Hotel De L'Ourthe. Hotel De L'Ourthe bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hotel De L'Ourthe. Leave a respond for Hotel De L'Ourthe. Hotel De L'Ourthe on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hotel De L'Ourthe op de google maps. Adres en contacten Hotel De L'Ourthe
Location of Hotel De L'Ourthe on the google maps. Address and contacts of Hotel De L'Ourthe

Andere gerelateerde bedrijven als come Hotel De L'Ourthe Hotel De L'Ourthe: Corine | Lipstick | Trigallez & Company S.P.R.L. | Centre de Psychiatrie Infantile les Goelands (J+N) | Vermeulen Maintenance Service

Other related companies as Hotel De L'Ourthe: Corine | Lipstick | Trigallez & Company S.P.R.L. | Centre de Psychiatrie Infantile les Goelands (J+N) | Vermeulen Maintenance Service

Hotel De L'Ourthe is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Hotel De L'Ourthe, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02797088623. Het bedrijf Hotel De L'Ourthe bevindt zich op het adres: Rue de la Vallée 20; 6990; Hotton. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 817,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 498,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in Hotel De L'Ourthe zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Hotel De L'Ourthe is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hotel De L'Ourthe is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hotel De L'Ourthe, openstaande posities, locatie van Hotel De L'Ourthe op de kaart.

Hotel De L'Ourthe is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Hotel De L'Ourthe, company assigned to the tax number BE02797088623. The company Hotel De L'Ourthe is located at the address: Rue de la Vallée 20; 6990; Hotton. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 817,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 498,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Hotels. Products created in Hotel De L'Ourthe were not found.
The main activity of Hotel De L'Ourthe is Primary Metal Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Hotel De L'Ourthe is not available. You also can look at reviews of Hotel De L'Ourthe, open positions, location of Hotel De L'Ourthe on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hotel De L'Ourthe, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hotel De L'Ourthe, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hotel De L'Ourthe, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hotel De L'Ourthe, employees, financial statistics.