Centre de Psychiatrie Infantile les Goelands (J+N)

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • Centre de Psychiatrie Infantile les Goelands (J+N)
Private companiesPrimary Metal Industries • Centre de Psychiatrie Infantile les Goelands (J+N)

Contactgegevens Centre de Psychiatrie Infantile les Goelands (J+N): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Centre de Psychiatrie Infantile les Goelands (J+N): address, phone, fax, email, website, opening hours

Centre de Psychiatrie Infantile les Goelands (J+N)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Haute 46; 5190; Jemeppe-sur-Sambre (Spy), België

Telefoon (phone): 071 78 79 04 (+32-071 78 79 04) 071 78 79 04 (+32-071 78 79 04)

Fax (fax): +32 (61) 210-40-34 +32 (61) 210-40-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Centre de Psychiatrie Infantile les Goelands (J+N): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Centre de Psychiatrie Infantile les Goelands (J+N)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Centre de Psychiatrie Infantile les Goelands (J+N)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Centre de Psychiatrie Infantile les Goelands (J+N), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Centre de Psychiatrie Infantile les Goelands (J+N). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Centre de Psychiatrie Infantile les Goelands (J+N), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Centre de Psychiatrie Infantile les Goelands (J+N). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Centre de Psychiatrie Infantile les Goelands (J+N)
Products information Centre de Psychiatrie Infantile les Goelands (J+N)

BTW identificatienummer (tax): BE05232482910
Ondernemingsnummer: 6360504150
Hoofdstad (capital): 992,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 760,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Homes for children

Product categorie (product category): Hospitals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Centre de Psychiatrie Infantile les Goelands (J+N)
(Get full report from official database of BE for Centre de Psychiatrie Infantile les Goelands (J+N))

Aanvulling soorten activiteiten voor Centre de Psychiatrie Infantile les Goelands (J+N)
Addition kinds of activities for Centre de Psychiatrie Infantile les Goelands (J+N)

275908. Poster en decal druk en gravure | Poster and decal printing and engraving
10310201. Calamine mijnbouw | Calamine mining
20829903. Dranken, mout | Liquors, malt
28510300. Putty, houtvullers en sealers | Putty, wood fillers and sealers
35320402. Auto dumpers, mijnbouw | Car dumpers, mining
38299920. Thermomagnetische zuurstofanalysator | Thermomagnetic oxygen analyzer
57340000. Computer en software winkels | Computer and software stores

Werken bij Centre de Psychiatrie Infantile les Goelands (J+N): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Centre de Psychiatrie Infantile les Goelands (J+N): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Centre de Psychiatrie Infantile les Goelands (J+N). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Centre de Psychiatrie Infantile les Goelands (J+N). Looking for open vacancies in other companies

  • Beproever elektriciteit - NMBS Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: NMBS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    We zoeken een gemotiveerde medewerker. Je voornaamste taak is het uitvoeren van elektrische proeven op motorstellen, zowel laag- als hoogspanning. Je gaat op zoek naar fouten en zorgt voor oplossingen. Op basis van de resultaten van de uitgevoerde proeven beslis je wat de volgende te nemen stappen zijn. Je rapporteert op regelmatige basis de resultaten van de uitgevoerde proeven aan je teamleider en aan de productieleider ‘In- en uitgangscontrole’. Je doet voorstellen om belangrijke en gecompliceerde storingen te verhelpen. Je zorgt voor het ritvaardig maken van een motorstel: verloden van schakelaars, klaarzetten van het motorstel, … Is dit iets voor jou? Dan word je tewerkgesteld in het team ‘’In- en uitgangscontrole’ dat bestaat uit een 30-tal werknemers. Het team bestaat uit mensen met jonge frisse ideeën en mensen met technische ervaring. Zij werken in een technologische omgeving waar er voldoende vrijheid is om de dagelijkse puzzel van problemen aan te pakken.

  • Medewerker Verkoop - administratie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent een echte duizendpoot en je houdt van veel afwisselling? Dan is deze job zeker iets voor u! Je staat zowel in voor de verkoop, inpak van cadeaus en kassa als voor administratie en telefoons.

  • BANDENMONTEUR (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant een bedrijf te Mechelen zijn we dringend op zoek naar een bandenmonteur! Als Bandenmonteur: Sta je in voor het monteren en demonteren van wielen, banden en velgen. Herstel je en zorg je voor de wielbalans en wielgeometrie. Varieert je opdracht van het herstellen van nagelgaten en kleine beschadigingen in het loopvlak en de zijwanden van personenwagens, tot het vulkaniseren van vrachtwagenbanden. Jij zorgt ervoor dat de banden weer in topconditie zijn, helemaal klaar voor op de weg.

  • Technisch coördinator opleidingen (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je brengt alle technische opleidingsbehoeften binnen de bouwgroep in kaart en organiseert hiervoor de noodzakelijke opleidingen in samenspraak met de verschillende bedrijven. Je staat in voor de opvolging en de evaluatie van de door jou georganiseerde opleidingen. Je fungeert als aanspreekpunt t.b.v. het normbeheer en de Technische Bibliotheek. Je werkt nauw samen met de Administratief Coördinator en je rapporteert rechtstreeks aan de verantwoordelijke. Takenpakket: - Je detecteert de technische opleidingsbehoeften voor zowel arbeiders als bedienden en organiseert hiervoor de gepaste opleidingen. - Je spreekt de opleidingsbehoeften, -inhoud en –planning door met de bedrijven. - Je stelt de inhoud van de technische opleidingen samen en werkt ze uit, al dan niet in samenwerking met externen. - Daar waar mogelijk/haalbaar, geef je zelf opleidingen. - Je communiceert met sectorinstellingen t.b.v. de financiële tussenkomsten voor opleidingen. - Je verricht de administratieve en financiële opvolging van de technische opleidingen. - Je evalueert de georganiseerde opleidingen en stuurt daar waar noodzakelijk bij. - Je evalueert de doeltreffendheid van de georganiseerde opleidingen in samenwerking met de bedrijven. - Je bereidt het periodiek intern werkoverleg voor. Je hebt een actieve inbreng in de continue optimalisatie van de interne werking, waarbij je focus ligt op kwaliteitsverbetering en toepassen van nieuwe opleidingsinhoud/uitvoeringsmethodes. - Je fungeert als aanspreekpunt ten behoeve van de technische wetgeving en het normbeheer. - Je ondersteunt de teamverantwoordelijke in zijn samenwerking met de onderwijsinstellingen. (begeleiding werf- en bedrijfsbezoeken, schoolopdrachten, geven van infosessies)

  • Voltijds medewerker onderhoud dagdienst!! (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Actief Aarschot

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote, bloeiende en groeiende, horecazaak in Aarschot, zijn we vanuit Actief Aarschot op zoek naar een voltijds medewerker. Jij zal 's morgens instaan voor het poetsen van de brasserie, de feestzaal, de keuken, de toiletten... afhankelijk van jouw takenpakket... Aansluitend zal jij mee in de keuken aan de afwas werken...

  • Technieker (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken: Technieker Je trekt kabels door voor het plaatsen van installaties . Je werkt aan de klimaatsregelingsinstallaties (HVAC) . Je plaatst kabelgoten en leidingen . Je stelt diagnoses van storingen aan installaties en herstelt de defecte onderdelen .

  • Account Receivable (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De Accounts Receivable Officer is oa verantwoordelijk voor: het doorgeven en opvolgen van de dossiers incasso en advocaten om een tijdige inning van de facturen te waarborgen het behandelen van de claims bij de financiële maatschappijen het opvolgen van de maandelijkse debiteurenlijst het behandelen van de aanmaningen het uitvoeren van credit checks het registreren van klachten

  • Technieker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar een TECHNIEKER. Je takenpakket zal onder meer bestaan uit storingen zelfstandig oplossen, dit zowel mechanisch als elektrisch, en preventief onderhoud. Eveneens ga je aanpassingen verrichten aan de productielijnen, deze optimaliseren en sta je in om nieuwe productielijnen mee op te bouwen.

  • Poetshulp Diepenbeek (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PUUUR HASSELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Gemotiveerde jobstudenten voor weekendwerk (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Taken als jobstudent:  Je kan worden ingeschakeld om 's middags in de keuken hapjes te bereiden, kindergerechten te bereiden of de afwas weg te werken.  Je kan ook werken in de avondshift. Hier sta je dan in voor de bereiding van hapjes, frietjes, fondue of de afwas.  Werk je liever in de zaal? Dan sta je in voor het onthaal van klanten. Je verzorgt de bestellingen, tafels afruimen en helpt de barmedewerkers om de frigo's aan te vullen.  Je werkt steeds klantvriendelijk en hebt respect voor hygiënevoorschriften en je werkomgeving.  Bedrijfsprofiel: Voor een aantrekkelijke horeca en entertainment zaak in Sint-Niklaas zijn we op zoek naar jobstudenten voor weekendwerk. 

  • Online marketeer (AFSNEE)

    Regio: AFSNEE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een dynamische dienstverlenend bedrijf zijn we op zoek naar een online marketeer die mee zal instaan voor de ondersteuning van de verdere groei van de organisatie.  Deze internationaal gerenomeerde marktleider zoekt een proactief iemand die continu op zoek gaat naar nieuwe online opportuniteiten om zoveel mogelijk goede leads uit de markt te halen. Ben jij op zoek naar de volgende stap in jouw online marketingcarrière? Dan bieden wij jou een uitdagende job in een snel groeiende en –veranderende markt.  Vanuit Google Analytics volg je alle online campagnes (SEA, SEO, Display, Affiliate, Social) op voor elk van de productsegmenten met als doel een zo efficiënt mogelijke leadgeneratie. Je bent continu op zoek naar nieuwe leadkanalen en bent contactpersoon voor alle online leadpartners, waarbij je op regelmatige basis de resultaten analyseert en waar nodig bijstuurt. Je bent eindverantwoordelijk voor alle websites en landingspagina’s waarbij optimale leadgeneratie voorop staat. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het continu voeden van deze sites met nieuwe relevante content, gebruik makend van ons CMS. Je stuurt het SEA- en SEO-agentschap aan en je legt je eveneens toe op de verdere optimalisatie van onze e-mail campagnes via onze e-mailtool. Je rapporteert aan de Marketing Manager. Je biedt ondersteuning in de uitvoering van het marketing- en communicatieplan en denkt proactief mee rond de ontwikkeling van online en offline campagnes. Kortom, je streeft naar een toppositionering van de verschillende online tools (website, landingspagina’s, nieuwsbrieven, …) van thyssenkrupp Home Solutions als marktleider in een zeer uitdagende markt. Iets voor jou? Stuur dan zeker je cv en een korte motivatie naar [email protected] t.a.v Céline Vereecke. 

  • Verkopers M/V De Panne-Oostende FR en NL (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: NIMO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor iedereen die al professioneel bezig is en zijn/haar opties openhoudt als het gaat om geld verdienen buiten hetgeen ze al doen in hun beroep. Uren zelf te bepalen. Verkoop van klantenkaarten aan particulieren, waarmee ze rechtstreeks bij de fabrikant hun verzorgingsproducten, parfums, cosmetica, vervangmaaltijden, voedingssupplementen, end..... kunnen aankopen. Loyaliteitsprogramma en opleiding voorzien. Geen ervaring nodig, u wordt opgeleid

Zoek naar antwoorden van Centre de Psychiatrie Infantile les Goelands (J+N) in sociale netwerken
Look for responds of Centre de Psychiatrie Infantile les Goelands (J+N) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Centre de Psychiatrie Infantile les Goelands (J+N). Laat een reactie achter voor Centre de Psychiatrie Infantile les Goelands (J+N). Centre de Psychiatrie Infantile les Goelands (J+N) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Centre de Psychiatrie Infantile les Goelands (J+N). Leave a respond for Centre de Psychiatrie Infantile les Goelands (J+N). Centre de Psychiatrie Infantile les Goelands (J+N) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Centre de Psychiatrie Infantile les Goelands (J+N) op de google maps. Adres en contacten Centre de Psychiatrie Infantile les Goelands (J+N)
Location of Centre de Psychiatrie Infantile les Goelands (J+N) on the google maps. Address and contacts of Centre de Psychiatrie Infantile les Goelands (J+N)

Andere gerelateerde bedrijven als come Centre de Psychiatrie Infantile les Goelands (J+N) Centre de Psychiatrie Infantile les Goelands (J+N): A-Z Renovation | Decloedt A | Verhoeven E | Setime NV | Manutan SA

Other related companies as Centre de Psychiatrie Infantile les Goelands (J+N): A-Z Renovation | Decloedt A | Verhoeven E | Setime NV | Manutan SA

Centre de Psychiatrie Infantile les Goelands (J+N) is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Centre de Psychiatrie Infantile les Goelands (J+N), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05232482910. Het bedrijf Centre de Psychiatrie Infantile les Goelands (J+N) bevindt zich op het adres: Rue Haute 46; 5190; Jemeppe-sur-Sambre (Spy). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 992,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 760,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Hospitals. Lijst met producten zijn Homes for children.
De hoofdactiviteit van Centre de Psychiatrie Infantile les Goelands (J+N) is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Centre de Psychiatrie Infantile les Goelands (J+N) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Centre de Psychiatrie Infantile les Goelands (J+N), openstaande posities, locatie van Centre de Psychiatrie Infantile les Goelands (J+N) op de kaart.

Centre de Psychiatrie Infantile les Goelands (J+N) is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Centre de Psychiatrie Infantile les Goelands (J+N), company assigned to the tax number BE05232482910. The company Centre de Psychiatrie Infantile les Goelands (J+N) is located at the address: Rue Haute 46; 5190; Jemeppe-sur-Sambre (Spy). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 992,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 760,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Hospitals. List of products are Homes for children.
The main activity of Centre de Psychiatrie Infantile les Goelands (J+N) is Primary Metal Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Centre de Psychiatrie Infantile les Goelands (J+N) is not available. You also can look at reviews of Centre de Psychiatrie Infantile les Goelands (J+N), open positions, location of Centre de Psychiatrie Infantile les Goelands (J+N) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Centre de Psychiatrie Infantile les Goelands (J+N), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Centre de Psychiatrie Infantile les Goelands (J+N), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Centre de Psychiatrie Infantile les Goelands (J+N), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Centre de Psychiatrie Infantile les Goelands (J+N), employees, financial statistics.