Elim

Contactgegevens Elim: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Elim: address, phone, fax, email, website, opening hours

Elim

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Dorpsstraat 30; 9667; Horebeke (Sint-Maria-Horebeke), België

Telefoon (phone): 055 45 63 69 (+32-055 45 63 69) 055 45 63 69 (+32-055 45 63 69)

Fax (fax): 055 45 63 69 (+32-055 45 63 69) 055 45 63 69 (+32-055 45 63 69)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Elim: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Elim"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Elim"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Elim, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Elim. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Elim, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Elim. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Elim
Products information Elim

BTW identificatienummer (tax): BE03476867675
Ondernemingsnummer: 6230865478
Hoofdstad (capital): 632,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 456,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in Elim zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Elim
(Get full report from official database of BE for Elim)

Aanvulling soorten activiteiten voor Elim
Addition kinds of activities for Elim

356803. Rijden, kettingen en tandwielen | Drives, chains, and sprockets
384102. Diagnostische apparatuur, medisch | Diagnostic apparatus, medical
509403. Horloges, horloges en onderdelen | Clocks, watches, and parts
606299. Staatskredietverenigingen, nv | State credit unions, nec
35520120. Winders, textielmachines | Winders, textile machinery
35640102. Luchtzuiveringsapparatuur | Air purification equipment
59959902. Brillen, voorschrift | Eyeglasses, prescription

Werken bij Elim: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Elim: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Elim. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Elim. Looking for open vacancies in other companies

  • Beproever (elektro)mechanica - NMBS (Mechelen) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRALE WERKPLAATS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Wij zoeken een energieke beproever (elektro)mechanica: Je voornaamste taak is het uitvoeren van remtesten en het opsporen van fouten op de remuitrusting van een trein. Op basis van de resultaten van de uitgevoerde proeven beslis je welke de volgende te nemen stappen zijn. Op regelmatige basis rapporteer je de resultaten van uitgevoerde proeven aan je teamleader en de productieleider “In- en uitgangscontrole”. Je doet voorstellen om belangrijke en gecompliceerde storingen te verhelpen. Andere taken zijn: testen en afregelen van treindeuren, controle en testen van de pneumatische systemen van een trein, mechanische controles, testen van de elektrische controlecircuits van het remsysteem, deurbediening, … . Is dit iets voor jou? Dan kom je terecht in het Team In- en Uitgangscontrole van de Centrale Werkplaats Mechelen. Je werkt samen met een gezonde mix van een 30-tal mensen met jonge frisse ideeën en met mensen met een gevulde rugzak aan ervaring. Je werkt in een technologische omgeving waar voldoende vrijheid gegeven wordt om de dagelijkse puzzel van problemen aan te pakken.

  • Winkelbediende met kennis elektronica (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ASAP BEVEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je technisch aangelegd en heb je kennis van elektronica? Sta je graag in de verkoop en is klanten adviseren je passie? We zijn op zoek naar een enthousiast persoon, die naast verkoop ook mee instaat voor de installatie en onderhoud van machines (grasrobotten) De installatie en onderhoud van de machines gebeurt op verplaatsing bij de klanten in de tuin. Het is dus voor jou geen probleem om je handen vuil te maken en ook dien je in het bezit te zijn van een rijbewijs B. Een greep uit je taken: - de klant adviseren bij de aankoop van een machine en alle administratieve handelingen uitvoeren - winkel aanvullen + orderlijk houden - mailverkeer opvolgen, bestellingen opvolgen en klanten contacteren - Geen schrik om ook de handen uit de mouwen te steken en zich vuil te maken (NIEUWE tuinmachines monteren + voorzien van brandstof – machines van klant mee uit de wagen nemen voor herstelling + herstelde terug in de wagen zetten)

  • Machinesteller (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: t-interim Puurs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als machine-operator behoren volgende zaken tot jouw takenpakket: Afhankelijk van jouw tewerkstellingsplaats sta je in voor de opstart en opvolging van de productiemachine Je zorgt voor de controle van de kwaliteit en optimale vooruitgang van het productie/inpakproces Je zorgt voor de grondstofbevoorrading aan de machine – je verwittigt tijdig de verantwoordelijke grondstofbevoorrading of steller voor deze zwaardere zaken Verpakken van afgewerkte producten volgens bepaalde richtlijnen Opgelegde kwaliteitscontroles uitvoeren Invullen van de machine productie bon Verwittigen van steller bij technische problemen. Verwittigen van verantwoordelijke planning / productiemanager bij langere stilstanden = alternatief werk Orde en netheid van en rond de machine.Voorkomen van machine stilstanden door zelf kleine interventies uit te voeren

  • Medewerker Snijcentrum volcontinu (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: ADECCO ONSITE AGC

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor AGC in Mol zoeken we momenteel een medewerker snijcentrum voor het volcontinu systeem. Je zal gesneden glas stapelen en vastzetten en wegbrengen naar stockage/verzending om het te kunnen verzenden naar de klant. Deze functie valt onder het volcontinu systeem, wat wil zeggen dat je 1 dag met de vroege werkt, 1 dag met de late, 1 dag met de nacht en dan heb je 2 dagen rust.

  • Hotel receptionist (m/v) (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: FORUM JOBS GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons in Westerlo zijn we opzoek naar een receptionist die vrij snel kan opstarten in een variabel takenpakket. Het onthaal en verwelkoming van de klanten. De check-in en check-out. Behandelen van de boekingen (telefonisch per mail aan de receptie of online). Communicatie. Bediening van de bar en restaurant – bijspringen indien nodig. Klaarzetten van ruimtes. Informeren van de klanten en adviseren.

  • Deeltijdse poetshulp/Onderhoudsmedewerker 12uren/week (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een deeltijdse onderhoudsmedewerker voor het poetsen van motorhomes. Dit altijd op dinsdag, woensdag en vrijdag van 9u tot 13u. U zorgt er voor dat de motorhomes er terug als nieuw uitzien om terug verhuurd te worden. Uw takenpakket zou als volgt zijn Poetsen van het interieur Van onze huurwagens voor zij vertrekken of wanneer zij terug komen Van de tweedehands en nieuw te leveren motorhomes Interieur motorhomes showroom Poetsen : shop

  • Huishoudhulp regio Neerpelt (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Bellegem-Rollegem (BELLEGEM)

    Regio: BELLEGEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Jobstudent Keuken (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: MOLENHEIDE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn aan het uitkijken naar een gedreven jobstudent voor onze keuken. Samen met onze koks sta je mee in voor de bereiding en mis-en place van onze gerechten.

  • Calculator (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een familiale KMO in Ieper, gespecialiseerd in plaatbewerking en constructies op maat, zoeken wij een calculator. Op basis van de aangeleverde tekening van de klant, bereken je de kostprijs. Je neemt telefonisch of per mail contact op met de klant. Zelf moet je kunnen inschatten of het product gemaakt kan worden in productie. Je geeft verschillende parameters in in het computersysteem en je houdt rekening met oa. de grondstofprijzen om de juiste prijs door te geven aan de klant.

  • Projectingenieur Elektriciteit (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het ontwerp en de realisatie van elektrische en ICT-installaties van projecten die meestal bestaan uit spoorwegstations en parkings. Deze elektrische installaties zijn meer bepaald: verlichting, vermogensverdeling, liften en roltrappen. Voor de ICT-installaties (branddetectie, inbraakdetectie, toegangscontrole, camerabewaking, data- en controlenetwerken, sonorisatie, enz.) wordt samengewerkt met een studiebureau. Tijdens de ontwerpfase realiseer je de opmaak van de studie van deze elektrische en ICT-installaties, resulterend in een set van plans en een lastenboek met technische specificaties van deze installaties. Voor de uitwerking van de plans kan gerekend worden op de ondersteuning van een Tekenaar/ Designer van de opdrachtgever. In de werffase volg je de werf op het vlak van elektriciteit op. Dit omvat hoofdzakelijk het verlenen van advies tijdens de uitvoering en het nazicht van de materiaalfiches. Daarnaast neem je deel aan werfvergaderingen, waarbij je vanzelfsprekend geschreven stukken en notulen ter staving beheert. Het regelmatig contact onderhouden met de bouwheer en aannemer is tijdens deze fase noodzakelijk.

  • Vastgoedmakelaar met BIV nr (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je krijgt optimale kansen om zowel je commerciële skills als je juridische kennis bij te schaven en te vervolmaken, en dit zowel door in-huis training als middels externe opleidingen. Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt

Zoek naar antwoorden van Elim in sociale netwerken
Look for responds of Elim in social networks

Lees alle opmerkingen voor Elim. Laat een reactie achter voor Elim. Elim bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Elim. Leave a respond for Elim. Elim on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Elim op de google maps. Adres en contacten Elim
Location of Elim on the google maps. Address and contacts of Elim

Andere gerelateerde bedrijven als come Elim Elim: CARROSSERIE VAN GANSEN | PEARLE OPTICIENS | WAPENS B. & B. | BINCHE MOTORS | CYBERONICS EUROPE

Other related companies as Elim: CARROSSERIE VAN GANSEN | PEARLE OPTICIENS | WAPENS B. & B. | BINCHE MOTORS | CYBERONICS EUROPE

Elim is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Elim, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03476867675. Het bedrijf Elim bevindt zich op het adres: Dorpsstraat 30; 9667; Horebeke (Sint-Maria-Horebeke). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 632,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 456,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in Elim zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Elim is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Elim is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Elim, openstaande posities, locatie van Elim op de kaart.

Elim is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Elim, company assigned to the tax number BE03476867675. The company Elim is located at the address: Dorpsstraat 30; 9667; Horebeke (Sint-Maria-Horebeke). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 632,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 456,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Hotels. Products created in Elim were not found.
The main activity of Elim is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Elim is not available. You also can look at reviews of Elim, open positions, location of Elim on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Elim, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Elim, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Elim, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Elim, employees, financial statistics.