CARROSSERIE VAN GANSEN

Contactgegevens CARROSSERIE VAN GANSEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CARROSSERIE VAN GANSEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

CARROSSERIE VAN GANSEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DRIEHOEKSTRAAT 223; 2180; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 35418664 (+32-35418664) 35418664 (+32-35418664)

Fax (fax): +32 (87) 551-82-49 +32 (87) 551-82-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CARROSSERIE VAN GANSEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CARROSSERIE VAN GANSEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CARROSSERIE VAN GANSEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CARROSSERIE VAN GANSEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CARROSSERIE VAN GANSEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CARROSSERIE VAN GANSEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CARROSSERIE VAN GANSEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CARROSSERIE VAN GANSEN
Products information CARROSSERIE VAN GANSEN

BTW identificatienummer (tax): BE03818817138
Ondernemingsnummer: 2447448730
Hoofdstad (capital): 299,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 392,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in CARROSSERIE VAN GANSEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstellingen and onderhoud van auto's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CARROSSERIE VAN GANSEN
(Get full report from official database of BE for CARROSSERIE VAN GANSEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor CARROSSERIE VAN GANSEN
Addition kinds of activities for CARROSSERIE VAN GANSEN

336401. Koper- en koperlegering sterven | Copper and copper alloy die-castings
382301. Temperatuur meetinstrumenten, industriële | Temperature measurement instruments, industrial
497199. Irrigatiesystemen, niet inbegrepen | Irrigation systems, nec
22810302. Katoen garen, gesponnen | Cotton yarn, spun
24991400. Mallets, hamers en clubs: hout | Mallets, hammers, and clubs: wood
38230307. Primaire elementen voor processtroommeting | Primary elements for process flow measurement
50430103. Drukapparatuur, fotografisch | Printing apparatus, photographic
57229903. Naaimachines | Sewing machines
59610402. Collectibles en antiek, postorder | Collectibles and antiques, mail order
59630403. Inrichting, met inbegrip van meubels, huis-naar-huis | Furnishings, including furniture, house-to-house

Werken bij CARROSSERIE VAN GANSEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CARROSSERIE VAN GANSEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CARROSSERIE VAN GANSEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CARROSSERIE VAN GANSEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Airport Crew (m/v) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als onthaalmedewerker zorg je ervoor dat de passagiers op de luchthaven hun reis op een aangename manier kunnen aanvatten of afronden. Je staat samen met een team van dynamische collega’s in voor de vlotte doorstroming van reizigers aan de veiligheidscontrole en paspoortcontrole. Je pakt eventuele problemen pro-actief en diplomatisch aan, en biedt hulp en advies waar nodig. Je bekwaamt je in de geldende regels en procedures, de luchthaven zal voor jou geen geheimen kennen. Als je merkt dat reizigers naar iets op zoek zijn, ga je er naartoe en probeer je hen verder te helpen. Verder help je aan de douane reizigers verder die problemen ervaren met het inscannen van hun ticket. Bovendien zal je aan de douane worden ingezet om ervoor te zorgen dat passagiers vlot aanschuiven. Welke rol je ook uitoefent, je bent hét aanspreekpunt voor de gasten van de luchthaven. Met de glimlach garandeer je een continue, kwaliteitsvolle dienstverlening. Kortom, je maakt het bezoek aan de luchthaven een aangename beleving.

  • Business support Secretary Medewerker /Administratief Bediende (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Zaventem zijn wij op zoek naar een administratief medewerker / Business Support Secretary Medewerker (m/v). Je komt terecht in een team van enthousiaste collega’s die samen een breed en afwisselend administratief takenpakket vervullen en hiermee heel wat afdelingen binnen het bedrijf ondersteunen. Hierbij een greep uit je takenpakket: - zelf brieven opstellen of de brieven van anderen verbeteren – in het Nederlands en het Frans, volgens de huisstijl van het bedrijf het intranet up-to-date houden korte vertalingen maken mailings verwerken notulen opstellen powerpoint presentaties opmaken personeelsevenementen, meetings (intern en extern) en opleidingen organiseren drukwerk beheren travel: trein- en vliegtuigtickets boeken, hotelovernachtingen regelen, taxi’s reserveren Tenslotte word je ook opgeleid om onze telefonistes te vervangen wanneer hier nood aan is. Ook in piekperiodes zal je ingeschakeld worden als telefonist(e). Kortom … je bent een echte allrounder. En dat maakt het juist zo aangenaam, want je komt in contact met werkelijk alles en iedereen!

  • Vastgoedadviseur (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je investeert je tijd hoofdzakelijk in het uitbreiden van je klantenbestand. Dit doe je door toekomstige klanten onvoorwaardelijk te adviseren onder meer door een eerlijke en correcte schatting te doen van hun woning. Je overige tijd besteed je aan het begeleiden van potentiële kopers en de algemene opvolging van je klantendossiers.

  • HUISHOUDHULP (M/V) LOVENDEGEM (deeltijds - zelf te kiezen) (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: DIENSTEN-AAN-HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Zonhoven (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: BELLA!HUISHOUDHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Ik ben op zoek naar een huishoudhulp voor mijn klanten in Zonhoven en omgeving (Houthalen- Genk - Hasselt - Heusden Zolder naar keuze) Je staat in voor alle huishoudelijke taken : Het schoonmaken van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen), lappen van de ramen, soms de was doen, strijken enz... Rooster en werkuren zijn samen te bespreken! Het kan parttime zijn en groeien tot fulltime indien gewenst.

  • All round operator medewerker - 2ploegen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Voor een houtverwerkende firma in Menen zijn wij op zoek naar een all-round operator in één bepaalde afdeling. Het gaat om verschillende jobs en dus verschillende taken in die afdeling. • Je laadt en lost vrachtwagens en containers met de heftruck • Je bent operator aan de pers, zaag- schuur en / of inpak • Orderpicking om zo de productie vlot te laten verlopen • Je zorgt voor orde en netheid aan de werkpost

  • MAGAZIJNIER (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Talentus Leuven

    Type: Vaste Job

    Wat gaat er allemaal in jou takenpakket als magazijnier zitten :  Je kan zelfstandig werken; je gaat onderdelen voor wagens opzoeken, verdelen, bestellen en stockeren;  je gaat de communicatie verzorgen tussen de verschillende diensten die betrekking hebben tot jouw afdeling. Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een grote speler op de automarkt zijn wij op zoek naar een magazijnier voor hun vestiging te Aarschot!

  • Magazijnbediende voor mooie garage (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een mooie garage, gelegen in de regio Lokeren, ben ik op zoek naar een Magazijnbediende. Als Magazijnbediende zal je een veelzijdig takenpakket voor jouw rekening nemen: Voorraadbeheer van auto-onderdelen Opmaak en opvolging van schadedossiers Tussenpersoon vormen tussen de klant en de verzekeringsmaatschappijen Receptie/onthaal ondersteunen ... Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Technisch Operator (drukafwerkingsmachine) - 2 ploegen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Vaste Job

    Als Technisch Operator voor een drukkerij te Turnhout : stel je de automatische machine om en bedien je ze onderhoud je de machine en je werkplek doe je nodige administratie volg je de processen en procedures op

  • Kok Asian Cuisine (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: van der valk beveren nv

    Type: Vaste Job

    Taken Bereiden van Sushi gerechten Bereiden van diverse Aziatische gerechten Live sushi bereiden in de lounge OZZO Bereiden van Sushi-buffetten, Meewerken aan de Sushi-workshops die georganiseerd worden voor ons cliënteel Wanneer nodig meedraaien met het keukenteam voor evenementen, banketten Je bent ook bereid om mee te werken aan evenementen op locatie Profiel Kennis van de Aziatische keuken is een must In deze functie is flexibiliteit (weekend, avond, feestdagen) en stressbestendigheid een absolute must Je kan je uitdrukken in de Nederlandse en/of Engelse taal Je bent een echte teamplayer Je past de hygiënenormen (HACCP) toe Eigen vervoer is, gezien de werkuren, aangewezen

  • .NET ontwikkelaar (M/V) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: UNAICLE BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Je vervoegt het ontwikkelteam en staat in voor het ontwikkelen en onderhouden van toepassingen. Je zal ook verantwoordelijk zijn voor het uitrollen van de nieuwe functionaliteiten alsook het onderhouden van bestaande toepassingen.

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

Zoek naar antwoorden van CARROSSERIE VAN GANSEN in sociale netwerken
Look for responds of CARROSSERIE VAN GANSEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor CARROSSERIE VAN GANSEN. Laat een reactie achter voor CARROSSERIE VAN GANSEN. CARROSSERIE VAN GANSEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CARROSSERIE VAN GANSEN. Leave a respond for CARROSSERIE VAN GANSEN. CARROSSERIE VAN GANSEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CARROSSERIE VAN GANSEN op de google maps. Adres en contacten CARROSSERIE VAN GANSEN
Location of CARROSSERIE VAN GANSEN on the google maps. Address and contacts of CARROSSERIE VAN GANSEN

Andere gerelateerde bedrijven als come CARROSSERIE VAN GANSEN CARROSSERIE VAN GANSEN: BUREAU BLANC SUR BLANC | XAVIER BONNET | RAEMAEKERS BERNADETTE | Collines de Wavre | RUDI RUTTEN

Other related companies as CARROSSERIE VAN GANSEN: BUREAU BLANC SUR BLANC | XAVIER BONNET | RAEMAEKERS BERNADETTE | Collines de Wavre | RUDI RUTTEN

CARROSSERIE VAN GANSEN is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CARROSSERIE VAN GANSEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03818817138. Het bedrijf CARROSSERIE VAN GANSEN bevindt zich op het adres: DRIEHOEKSTRAAT 223; 2180; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 299,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 392,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Herstellingen and onderhoud van auto's. Producten gemaakt in CARROSSERIE VAN GANSEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CARROSSERIE VAN GANSEN is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CARROSSERIE VAN GANSEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CARROSSERIE VAN GANSEN, openstaande posities, locatie van CARROSSERIE VAN GANSEN op de kaart.

CARROSSERIE VAN GANSEN is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is CARROSSERIE VAN GANSEN, company assigned to the tax number BE03818817138. The company CARROSSERIE VAN GANSEN is located at the address: DRIEHOEKSTRAAT 223; 2180; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 299,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 392,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Herstellingen and onderhoud van auto's. Products created in CARROSSERIE VAN GANSEN were not found.
The main activity of CARROSSERIE VAN GANSEN is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of CARROSSERIE VAN GANSEN is not available. You also can look at reviews of CARROSSERIE VAN GANSEN, open positions, location of CARROSSERIE VAN GANSEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CARROSSERIE VAN GANSEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CARROSSERIE VAN GANSEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CARROSSERIE VAN GANSEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CARROSSERIE VAN GANSEN, employees, financial statistics.