Chalet de Wijndael CV

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • Chalet de Wijndael CV
Private companiesCoal Mining • Chalet de Wijndael CV

Contactgegevens Chalet de Wijndael CV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Chalet de Wijndael CV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Chalet de Wijndael CV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Oostendestraat 333; 8820; Torhout, België

Telefoon (phone): 050 22 09 56 (+32-050 22 09 56) 050 22 09 56 (+32-050 22 09 56)

Fax (fax): +32 (55) 528-65-33 +32 (55) 528-65-33

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Chalet de Wijndael CV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Chalet de Wijndael CV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Chalet de Wijndael CV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Chalet de Wijndael CV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Chalet de Wijndael CV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Chalet de Wijndael CV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Chalet de Wijndael CV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Chalet de Wijndael CV
Products information Chalet de Wijndael CV

BTW identificatienummer (tax): BE03583435058
Ondernemingsnummer: 2087921142
Hoofdstad (capital): 607,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 593,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in Chalet de Wijndael CV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Chalet de Wijndael CV
(Get full report from official database of BE for Chalet de Wijndael CV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Chalet de Wijndael CV
Addition kinds of activities for Chalet de Wijndael CV

2522. Kantoormeubelen, behalve hout | Office furniture, except wood
243100. Millwork | Millwork
301101. Binnenbuizen, alle soorten | Inner tubes, all types
22119921. Schrobdoeken | Scrub cloths
22840201. Katoen draad | Cotton thread
25999907. Ziekenhuis meubilair, behalve bedden | Hospital furniture, except beds
35890105. Popcorn machines, commercieel | Popcorn machines, commercial
52119910. Structurele kleiproducten | Structural clay products

Werken bij Chalet de Wijndael CV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Chalet de Wijndael CV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Chalet de Wijndael CV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Chalet de Wijndael CV. Looking for open vacancies in other companies

  • Management assistant deeltijds (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zoek je een job als assistente, organiseer je graag evenementen, en wil je terecht komen in de mediawereld? Grijp dan jouw kans want voor onze klant in Vilvoorde zoeken we een Management assistant deeltijds. Je zorgt voor het time management en het agendabeheer van de Manager en voorziet ruimte in de agenda om lopende projecten af te handelen en op te volgen, en plant de meetings van de Manager in. Verder overleg je zeer veel met andere afdelingen en beheer je de opleidingen en het opleidingsbudget van het team (inclusief bezoek aan congressen, inschrijvingen, reizen en hotels boeken, ...). Je bereidt ook meetings en presentaties voor en maakt verslagen van de meetings zelf. Verder organiseer je team evenementen zoals teambuildings, opleidingsdagen, nieuwjaarlunches, ... Je bent ook verantwoordelijk voor het behandelen van de mails en het klassement van de Manager. Verder maak je een canvas van jaarlijks terugkerende meetings en workflows (zoals bijvoorbeeld het jaarplan) en maak je een draaiboek voor ad hoc situaties aangaande collega's (bijvoorbeeld voor een verjaardag, geboorte, huwelijk, verhuis, ziekte collega, ...)

  • Bediende Facturatie Brandweerzone Centrum Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als medewerker facturatie kom je terecht in een team van 5 personen: - Jouw kerntaak ligt op de facturatie wespenverdelging en andere administratieve taken (vb datacontrole, telefoons beantwoorden) - Debiteurnummers opvragen in WEBBV (bevolkingstoepassing) en via interface opmaak facturen. - Uitrollen uit SAP en versturen naar de burger.

  • OPERATOR FREESMACHINE (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevende firma in Maldegem die instaat voor de productie en de verkoop van PVC-materialen zijn wij nog op zoek naar een OPERATOR voor de freesmachine te bedienen. Je bent samen met je collega\\\'s verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en bijsturen van de productielijn voor het frezen van de PVC wandtegels onder leiding van de ploegchef. De firma voorziet een interne opleiding om je met de machine(s) te leren werken. Daarna ga je zelfstandig aan de slag. Gemotiveerd zijn, initiatief durven nemen, problemen in kaart brengen en dit rapporteren naar je ploegchef toe, ... behoren tot je takenpakket. Het belangrijkste aan de job is dat de continuïteit kan gewaarborgd worden, zodat de machines niet stilvallen.

  • Aankoper Bouw-Wegenbouw (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Beerse zijn we op zoek naar een aankoper bouw-wegenbouw Als aankoper sta je in voor het opzetten, optimaal beheren, bijsturen en opvolgen van de aankoopprocessen voor de werf-gerelateerde aankopen. Samen met de projectleiders en werkvoorbereiders vertaal je de technische behoeftes naar een duidelijke offerteaanvraag. Je werkt planmatig in functie van de werfplanning Je maakt een selectie van potentiële leveranciers of onderaannemers Je interpelleert hen naar hun mogelijkheden en voorwaarden Je maakt een analytische afweging op zowel technische inhoud als op prijs om tot optimale besluitvorming te komen. Dit voor conforme alsook voor variante uitvoeringen. Je bewaakt de aankoopbudgetten van verschillende werven. Je selecteert in overleg met hoofd aankoop en projectleider de te weerhouden optie. Je voert verkennende-, onderhandelings- en afsluitende gesprekken met potentiële partners. Je vertaalt de eindafspraken cijfermatig en inhoudelijk correct in een bestelbon of contract Je geeft terugkoppeling aan de afdeling calculatie in functie van de optimalisatie van het toekomstige calculatieproces Je staat in voor het onderhouden van duurzame relaties met leveranciers en onderaannemers en waakt over de kwaliteit. Je organiseert op regelmatige basis evaluatiemomenten. Je bent verantwoordelijk voor de vele facetten die het gehele aankoopproces rijk is. Je rapporteert in directe lijn aan het hoofd van de aankoopdienst

  • HUISHOUDHULP (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: DC - HESTIA

    Type: Dienstenchequebaan

    Je geniet van een afwisselende job en staat de gezinnen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken. Door jouw hulp word je voor het gastgezin onmisbaar. Hestia stelt jou aan het gezin voor en zorgt voor een stabiele werkomgeving en een duidelijke communicatie. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio As (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-Oost Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio As en omgeving

  • Medewerker schoonmaak (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DEVOGEL SCHOONMAAK DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je wordt ingeschakeld om schoon te maken bij particuliere klanten thuis. Je werkt voor één vaste klant te Roeselare (met mogelijkheid tot uitbreiding klantenbestand).

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Piringen - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Bijverdienste in de horeca - studenten/flexi (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een restaurant in Menen zijn wij op zoek naar iemand om telkens op vrijdag van 10u tot 15u te komen helpen, om: - te poetsen - af te wassen - te helpen in de zaal en keuken

  • Studentenjob 18+ weekends/vakantie/vrije dagen (ASTENE)

    Regio: ASTENE

    Bedrijf: ENERVIK CONSULTING

    Type: Studentenjob

    Wilt u ervaring opdoen in de sales en hierbij geniet van een heel mooi loon? Wij begeleiden u om een topverkoper te worden! We zijn verkozen tot het beste startende saleskantoor in belgie door onze partners dus we zijn een snel groeiend bedrijf.

  • Junior Projectleider Bouw (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674211-inline.html?cid=Partner_VDAB Als Junior Projectleider Bouw ondersteun je zowel in studie- als uitvoeringsfase de projectmanager bij verschillende bouwprojecten. Je bent ook verantwoordelijk voor eigen deelprojecten die je zelfstandig uitwerkt. • Opstarten en beheren van de projectdossiers • Ondersteunen van de projectmanager bij de planning van de bouwprojecten • Verzamelen van gegevens en actualiseren van de projectmanagementinstrumenten • Uitvoeren van opmetingen en inventariseringen • Actualiseren van bouwplannen • Controleren en bijsturen van technische studies en werken • Bewaken van budget en financiële ontwikkeling • Rapporteren van de voortgang van de projecten aan de projectmanager • Opstellen van offertes en calculaties • Signaleren van eventuele risico’s

  • KEUKENMEDEWERKER FLEXIJOB (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: BRASSERIE CENTRAL

    Type: Flexijob

    Voor onze zaak zoeken wij gemotiveerde medewerker voor hulp in onze keuken. U helpt bij de voorbereiding, wast groenten, serveert gerechten op borden en helpt mee voor algemeen onderhoud van de keuken. Interesse? Solliciteer snel.

Zoek naar antwoorden van Chalet de Wijndael CV in sociale netwerken
Look for responds of Chalet de Wijndael CV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Chalet de Wijndael CV. Laat een reactie achter voor Chalet de Wijndael CV. Chalet de Wijndael CV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Chalet de Wijndael CV. Leave a respond for Chalet de Wijndael CV. Chalet de Wijndael CV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Chalet de Wijndael CV op de google maps. Adres en contacten Chalet de Wijndael CV
Location of Chalet de Wijndael CV on the google maps. Address and contacts of Chalet de Wijndael CV

Andere gerelateerde bedrijven als come Chalet de Wijndael CV Chalet de Wijndael CV: FLDOMO ZELE NV | FA. DE VOLDER | RENE VAN HOOGENDORP | LUC VAN DE SYPE | Rutten Alex

Other related companies as Chalet de Wijndael CV: FLDOMO ZELE NV | FA. DE VOLDER | RENE VAN HOOGENDORP | LUC VAN DE SYPE | Rutten Alex

Chalet de Wijndael CV is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Chalet de Wijndael CV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03583435058. Het bedrijf Chalet de Wijndael CV bevindt zich op het adres: Oostendestraat 333; 8820; Torhout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 607,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 593,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in Chalet de Wijndael CV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Chalet de Wijndael CV is Steenkoolmijnen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Chalet de Wijndael CV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Chalet de Wijndael CV, openstaande posities, locatie van Chalet de Wijndael CV op de kaart.

Chalet de Wijndael CV is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Chalet de Wijndael CV, company assigned to the tax number BE03583435058. The company Chalet de Wijndael CV is located at the address: Oostendestraat 333; 8820; Torhout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 607,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 593,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Hotels. Products created in Chalet de Wijndael CV were not found.
The main activity of Chalet de Wijndael CV is Coal Mining, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Chalet de Wijndael CV is not available. You also can look at reviews of Chalet de Wijndael CV, open positions, location of Chalet de Wijndael CV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Chalet de Wijndael CV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Chalet de Wijndael CV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Chalet de Wijndael CV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Chalet de Wijndael CV, employees, financial statistics.