RENE VAN HOOGENDORP

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • RENE VAN HOOGENDORP
Private companiesCoal Mining • RENE VAN HOOGENDORP

Contactgegevens RENE VAN HOOGENDORP: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RENE VAN HOOGENDORP: address, phone, fax, email, website, opening hours

RENE VAN HOOGENDORP

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NIEUWE DREEF 2; 2920; KALMTHOUT, België

Telefoon (phone): 36668544 (+32-36668544) 36668544 (+32-36668544)

Fax (fax): +32 (10) 877-49-55 +32 (10) 877-49-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RENE VAN HOOGENDORP: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RENE VAN HOOGENDORP"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RENE VAN HOOGENDORP"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RENE VAN HOOGENDORP, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RENE VAN HOOGENDORP. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RENE VAN HOOGENDORP, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RENE VAN HOOGENDORP. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RENE VAN HOOGENDORP
Products information RENE VAN HOOGENDORP

BTW identificatienummer (tax): BE04870208740
Ondernemingsnummer: 9356750488
Hoofdstad (capital): 638,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 456,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Produits: Produits de Droguerie.. Spécialités: Acupuncture.

Product categorie (product category): Drogueries. Médecines alternatives

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RENE VAN HOOGENDORP
(Get full report from official database of BE for RENE VAN HOOGENDORP)

Aanvulling soorten activiteiten voor RENE VAN HOOGENDORP
Addition kinds of activities for RENE VAN HOOGENDORP

22530101. Badpakken en badpakken, breien | Bathing suits and swimwear, knit
30699905. Schuim rubber | Foam rubber
58120300. Fastfood restaurants en stands | Fast food restaurants and stands
63710000. Pensioen-, gezondheids- en welzijnsfondsen | Pension, health, and welfare funds
73790201. Computer hardware vereisten analyse | Computer hardware requirements analysis
73891703. Log en timmerman | Log and lumber broker

Werken bij RENE VAN HOOGENDORP: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RENE VAN HOOGENDORP: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RENE VAN HOOGENDORP. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RENE VAN HOOGENDORP. Looking for open vacancies in other companies

  • Telesales M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het aanmaken van nieuwe klanten en het pamperen van bestaande klanten. Als telesales zal je op een vrolijke, enthousiaste, positieve manier prospecten benaderen en afspraken maken voor de vertegenwoordiger. Je bent een commercieel talent die het zeker niet erg vindt om 120 calls per dag te doen. Naarmate je goed bent ingewerkt mag je soms een meeting meevolgen of de klanten bezoeken.

  • Klantgerichte Inside Sales Medewerker (m/v) te Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Secretary Plus Management Support

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Inside Sales Medewerker (m/v) het aanspreekpunt voor klanten, verdelers en vertegenwoordigers. Een greep uit jouw verantwoordelijkheden: - Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten, via mail en telefoon, - Je denkt mee met de klant naar een oplossing op maat en voorziet heb van het nodige (technische) advies, - Je neemt nieuwe bestellingen aan en geeft deze correct in, - Je volgt de leveringen op en koppelt hierover terug naar de klant, - Je maakt de klant wegwijs in nieuwigheden en acties.

  • Technisch magazijnier (HAMONT)

    Regio: HAMONT

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant actief in de metaalsector zijn we op zoek naar magazijnier. Je zal instaan voor het bevoorraden van de productielijn, het klaarleggen van materiaal alsook het afboeken van goederen in het computerprogramma Navision. Je rijdt dagelijks met de hef en reachtruck.

  • particuliere huishoudhulp met dienstencheques m/v (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF OPGLABBEEK

    Type: Dienstenchequebaan

    Schoonmaak van particuliere woningen

  • Huishoudhulp (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: t-interim Mechelen

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Bedrijfsprofiel: Op zoek naar een flexibele job met aandacht voor jouw persoonlijke situatie? Bied je nu aan als huishoudhulp bij t-interim. En profiteer van een degelijke opleiding en begeleiding.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Heers (HEERS)

    Regio: HEERS

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Huishoudhulp regio Herentals/Wiekevorst (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Steam & Clean

    Type: Dienstenchequebaan

    Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ... Aantal uren en dagen in overleg Goede verloning Werk in eigen streek Vast contract Verplaatsingsvergoeding Was-en telefoonvergoeding Eindejaarspremie Werkkledij Geen avond- of weekendwerk Hoe solliciteren Stuur een email naar [email protected] met je naam, adres, telefoonnummer en email-adres. Beschrijf daarin bondig wat je werkervaring is en wat je graag zou willen doen. Wij zorgen voor je planning in een vast uurrooster (deeltijds of voltijds) met een contract van onbepaalde duur. Je hoeft geen diploma te hebben, werkervaring is meegenomen, maar geen must. Nederlands begrijpen is meegenomen.

  • Klantenadviseur - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Wil je graag werken bij een internationale speler binnen de banksector? Hou je van klantencontact? Dan is een job als klantenadviseur zeker iets voor jou! We zijn op zoek naar een klantenadviseur voor ons kantoor in Sint-Niklaas. Je ontwikkelt en beheert een klantenportefeuille op een proactieve manier, in samenwerking met het hele team en onder toezicht van de kantoordirecteur, en in overeenstemming met de doelstellingen en de strategie van de bank en de doelstellingen van het agentschap. Jouw taken zien er als volgt uit: Portefeuilles op een proactieve en autonome manier met de klanten beheren. De opvolging van het commerciële actieplan voor particuliere klanten waarborgen, en dit in samenwerking met de kantoordirecteur. Het commerciële actieplan omzetten in concrete acties, en de uitvoering, het verloop, de opvolging en de communicatie ervan waarborgen. Steeds een professionele houding hebben tegenover de klanten en prospecten die met de bank in contact treden, zowel per telefoon, per e-mail als face-to-face. Klantenbinding opbouwen door regelmatige proactieve contacten en een bepaald aantal afspraken per werkdag maken. Verkoopopportuniteiten bij klanten optimaliseren om de doelstellingen van het agentschap te overtreffen. Aan het rotatiesysteem voor het beheer van de kassa en de GAB deelnemen (indien verkooppunt met kassa en geen commerciële medewerker). De interne en externe referrals (klanten), de marketingcontacten en andere contacten (leads) actief gebruiken. Andere taken: specifieke taken uitvoeren om bij te dragen aan de goede werking van het agentschap en/of van de sector.

  • Logistiek bediende expeditie (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: BELGIAN LOGISTIC CENTER

    Type: Vaste Job

    Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een gemotiveerd logistiek bediende expeditie. Je hoofdtaak zal bestaan uit het opvolgen en beheren van internationale verzendingen teneinde te voldoen aan de douane-eisen en de klant te bevoorraden met de gevraagde goederen. Een greep uit jouw takenpakket: *Verzorgen van de verzending en het opmaken van transit -, import - en exportdocumenten. *Verwerken van orders, inplannen van transporten en containers. *Onderhouden van contacten met de klanten over de voortgang van dossiers. *Onderhouden van contacten met het douanekantoor en externe leveranciers. *Ontvangen van douaniers. *Inklaren van de goederen/producten. *Het TAS-systeem beheren in functie van een correcte facturatie. *Betalingen van invoerrechten en accijnzen laten uitvoeren door de afdeling accounting. *Stockcontroles uitvoeren. *..

  • CHAPPELEGGER (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ANMAPA CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn dringend op zoek naar ervaren chappers. Je kunt zelfstandig chappen. Verder doe je de voorbereiding van de werkvloer en afwerking bij particulieren.

  • Sales & Media Advisor (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1664294-inline.html?cid=Partner_VDAB Realisatie van een hoogwaardig zesmaandelijks magazine, dat deel uitmaakt van een eigen interactief concept, een gezonde marketingmix en een digitaal platform, volop in ontwikkeling; Onder leiding van onze hoofdredacteur Stefaan Van Laere en grafisch designer Ellen Piot gaat ons magazine voortaan door het leven als het Ontdekkingsmagazine voor Levensgenieters; Een instapklaar commerciëel uitgewerkt concept met bewezen verkoopresultaten; Ruime commerciële ondersteuning, gekoppeld aan een voortdurende “on the field” begeleiding;

  • Ontbijthulp en kamerpersoneel (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: COMBERGH

    Type: Flexijob

    Je zorgt ervoor dat onze gasten opgewekt opstaan en met een goed gevoel aan hun dag kunnen beginnen. Verder zorg je er ook voor dat de gasten s'avonds tevreden in een propere kamer terechtkomen. Je bereidt het ontbijt voor, serveert het ontbijt aan de gasten en zorgt dat de ontbijtruimte proper is. Nadien zorg je dat de kamers van de gasten proper zijn.

Zoek naar antwoorden van RENE VAN HOOGENDORP in sociale netwerken
Look for responds of RENE VAN HOOGENDORP in social networks

Lees alle opmerkingen voor RENE VAN HOOGENDORP. Laat een reactie achter voor RENE VAN HOOGENDORP. RENE VAN HOOGENDORP bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RENE VAN HOOGENDORP. Leave a respond for RENE VAN HOOGENDORP. RENE VAN HOOGENDORP on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RENE VAN HOOGENDORP op de google maps. Adres en contacten RENE VAN HOOGENDORP
Location of RENE VAN HOOGENDORP on the google maps. Address and contacts of RENE VAN HOOGENDORP

Andere gerelateerde bedrijven als come RENE VAN HOOGENDORP RENE VAN HOOGENDORP: FLGRAFI-HOLD NV | Brawers | Mobicom BVBA | AMC GEDINNE | JOHAN KUYPERS

Other related companies as RENE VAN HOOGENDORP: FLGRAFI-HOLD NV | Brawers | Mobicom BVBA | AMC GEDINNE | JOHAN KUYPERS

RENE VAN HOOGENDORP is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RENE VAN HOOGENDORP, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04870208740. Het bedrijf RENE VAN HOOGENDORP bevindt zich op het adres: NIEUWE DREEF 2; 2920; KALMTHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 638,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 456,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Drogueries. Médecines alternatives. Lijst met producten zijn Produits: Produits de Droguerie.. Spécialités: Acupuncture..
De hoofdactiviteit van RENE VAN HOOGENDORP is Steenkoolmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RENE VAN HOOGENDORP is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RENE VAN HOOGENDORP, openstaande posities, locatie van RENE VAN HOOGENDORP op de kaart.

RENE VAN HOOGENDORP is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is RENE VAN HOOGENDORP, company assigned to the tax number BE04870208740. The company RENE VAN HOOGENDORP is located at the address: NIEUWE DREEF 2; 2920; KALMTHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 638,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 456,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Drogueries. Médecines alternatives. List of products are Produits: Produits de Droguerie.. Spécialités: Acupuncture..
The main activity of RENE VAN HOOGENDORP is Coal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of RENE VAN HOOGENDORP is not available. You also can look at reviews of RENE VAN HOOGENDORP, open positions, location of RENE VAN HOOGENDORP on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RENE VAN HOOGENDORP, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RENE VAN HOOGENDORP, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RENE VAN HOOGENDORP, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RENE VAN HOOGENDORP, employees, financial statistics.