Boudewijn I *** BVBA

Contactgegevens Boudewijn I *** BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Boudewijn I *** BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Boudewijn I *** BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 't Zand 21; 8000; Brugge, België

Telefoon (phone): 050 33 69 62 (+32-050 33 69 62) 050 33 69 62 (+32-050 33 69 62)

Fax (fax): 050 34 44 57 (+32-050 34 44 57) 050 34 44 57 (+32-050 34 44 57)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Boudewijn I *** BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Boudewijn I *** BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Boudewijn I *** BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Boudewijn I *** BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Boudewijn I *** BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Boudewijn I *** BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Boudewijn I *** BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Boudewijn I *** BVBA
Products information Boudewijn I *** BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07102081298
Ondernemingsnummer: 8229003906
Hoofdstad (capital): 640,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 240,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in Boudewijn I *** BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Boudewijn I *** BVBA
(Get full report from official database of BE for Boudewijn I *** BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Boudewijn I *** BVBA
Addition kinds of activities for Boudewijn I *** BVBA

284202. Polijstenpreparaten en aanverwante producten | Polishing preparations and related products
07119900. Bodemvoorbereidende diensten, niet inbegrepen | Soil preparation services, nec
20879904. Glace, voor het beglazen van voedsel | Glace, for glazing food
37280401. Vliegtuigen bewapening, behalve geweren | Aircraft armament, except guns
46139901. Benzinepijpleidingen (gewone dragers) | Gasoline pipelines (common carriers)
49719901. Opvangreservoir, irrigatie | Impounding reservoir, irrigation

Werken bij Boudewijn I *** BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Boudewijn I *** BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Boudewijn I *** BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Boudewijn I *** BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Junior Research Executive m/v) (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een groot marktonderzoekbureau te Berchem, zoeken wij een Research Executive voor de dienst Customer Experience. In deze boeiende functie voer je onderzoek naar consumentengedrag, klantentevredenheid, bedrijfsreputatie en medewerkerstevredenheid. Een greep uit het takenpakket: - Je staat in voor specifieke aspecten van de projectuitvoering - Je zorgt voor de opstelling en uitwerking van de vragenlijsten - Je zorgt voor de uitvoering van het veldwerk (interviews, communities, chatsessies,..) - Je volgt het veldwerk en de bijhorende analyses op en rapporteert alles aan de research manager - Je ondersteunt de realisatie van elk project en wilt expert worden in kwantitatief marktonderzoek - Je zorgt dat de klanten inzicht krijgen in de conclusies van de analyses - Je maakt gebruik van bekende technieken, maar werkt ook met nieuwe technieken (mobile apps, virtual reality, Google Glass,..) - Je bent enthousiast over elk nieuw project, en denkt creatief mee na over de verschillende aspecten van het project

 • Productie arbeider (M/V) (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Je wordt opgeleid om te pasteuriseren. - Je werkt dagelijks en hoofdzakelijk met eieren. - Elke avond reinigen met hogedrukreiniger - Fysisch zwaar werk

 • kwaliteitsmedewerker (NIEUWKERKE)

  Regio: NIEUWKERKE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Vanuit de kwaliteitsdienst zal U klantenrelaties opvolgen en beheren: o.a. de follow-up van lastenboeken en productspecificaties het beantwoorden van kwaliteitsvragen de begeleiding van klantenaudits het onderzoek van klachten de uitwerking van actieplannen enz. Daarnaast zal U instaan voor interne audits inspecties op de werkvloer en interne opleidingen. Als kwaliteitsmedewerker zal U instaan voor het opvolgen van het voorkomen van vreemde voorwerpen glascontroles Transportbandcontroles enz. Je rapporteert rechtstreeks aan de Quality Assurance Manager.

 • Energieke klusjesman Regio Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: TRIXXO JOBS SINT-TRUIDEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een energiek bedrijf regio Sint-Truiden zijn we op zoek naar een handige harry Als klusjesman sta je in voor kleine betonwerken op diverse werven. Je doet de buitenaanleg rond masten; steentjes plaatsen, omheining zetten, ... Kleine elektriciteitswerken zijn jou ook niet vreemd Je hebt een goede materiaalkennis

 • Elektricien (LANDEN)

  Regio: LANDEN

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je werkt als electricien (monteur) op grotere projecten (scholen, appartementen, ... ) in de regio Kempen, Limburg en Vl. Brabant. Je vertrekt iedere ochtend uit Landen!

 • Jobstudent (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Bijlesgever chemie (KRAAINEM)

  Regio: KRAAINEM

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor chemie aan leerlingen van het secundair onderwijs. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • GEMOTIVEERDE KEUKENMEDEWERKER M/V (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: AUB-SVP

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor hulp in de keuken. Taken en verantwoordelijkheden: Voorbereidend werk in de keuken. Snijden van groenten, voorbereiding van sauzen, nagerechten, enz.. Keukenactiviteiten uitvoeren in functie van de instructies die door de keukenchef doorgegeven worden. Zelfstandig kunnen werken wanneer de keukenchef afwezig is. Toepassen van de regels betreffende veiligheid en hygiëne.

 • Account Manager voor Nederland (GAVERE)

  Regio: GAVERE

  Bedrijf: Tasco

  Type: Vaste Job

  Tasco bvba uit Gavere biedt oplossingen voor digitale printing en finishing aan de grafische industrie. Sinds onze oprichting in 1993 zijn we uitgegroeid tot een dynamische onderneming met 22 mensen. Wij zijn op zoek naar een gedreven Account Manager voor verschillende regio’s in Vlaanderen en Nederland die samen met ons wilt verder groeien. Als Account Manager bent u verantwoordelijk voor het opvolgen van bestaande klanten en potentiële klanten gegenereerd door marketing acties. U werkt samen met 2 directe collega’s en doet daar de verkoop van machines uit het productgamma van Speciality Printing Equipment, zoals laserprinting, adresseerprinters ed. U wordt een productspecialist en bent in staat om voor elke klant de juiste oplossing voor te stellen. U bent verantwoordelijk voor de demonstraties en opendeurdagen U sluit de verkoop af en onderhandelt zelf over de prijs, de leverings- en de betalingsvoorwaarden.

 • Relatiebeheerder beleggingen - Argenta Kampenhout (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: NUYTS

  Type: Vaste Job

  Als relatiebeheerder beleggingen zet je de dienstverlening en het advies op maat aan de klant centraal. Je opdracht bestaat erin de bestaande klantenportefeuille proactief te benaderen en verder uit te bouwen. Je hebt aandacht voor cross-sell-opportuniteiten en leads voor je collega’s. Samen met de kantoorhouder zet je gerichte acties op touw om het kantoor verder te doen groeien.

 • Freelance docent copywriter Leuven (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Beste docent! We zoeken een nieuwe collega die les zal geven aan onze school. Centrum voor Avondonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Als freelance docent bij het Centrum voor Avondonderwijs geef je les aan onze cursisten. Dit doe je vanuit jouw praktijkervaring en op basis van de richtlijnen en cursusmateriaal van het CVA. Je houdt rekening met de desbetreffende doelgroep en gangbare leerplannen. Verder sta je als docent ook in voor het corrigeren van de huistaken van onze studenten en de inhoudelijke ondersteuning bij hun opleiding. Je stelt een eindexamen op en verwerkt de resultaten met degelijke feedback voor jouw cursisten..

 • Freelanc Vertegenwoordiger Zonnepanelen (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: WSA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor een gerenomeerde firma in de sector zijn wij op zoek naar freelance vertegenwoordigers. Afspraken worden voor u ingepland, mooie verloning per verkocht project. Meer info? [email protected]

Zoek naar antwoorden van Boudewijn I *** BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Boudewijn I *** BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Boudewijn I *** BVBA. Laat een reactie achter voor Boudewijn I *** BVBA. Boudewijn I *** BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Boudewijn I *** BVBA. Leave a respond for Boudewijn I *** BVBA. Boudewijn I *** BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Boudewijn I *** BVBA op de google maps. Adres en contacten Boudewijn I *** BVBA
Location of Boudewijn I *** BVBA on the google maps. Address and contacts of Boudewijn I *** BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Boudewijn I *** BVBA Boudewijn I *** BVBA: CIMA S.P.R.L. | LEKKI CONTAINER CHARLEROI | Scissors | Bastin D | Granville

Other related companies as Boudewijn I *** BVBA: CIMA S.P.R.L. | LEKKI CONTAINER CHARLEROI | Scissors | Bastin D | Granville

Boudewijn I *** BVBA is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Boudewijn I *** BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07102081298. Het bedrijf Boudewijn I *** BVBA bevindt zich op het adres: 't Zand 21; 8000; Brugge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 640,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 240,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in Boudewijn I *** BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Boudewijn I *** BVBA is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Boudewijn I *** BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Boudewijn I *** BVBA, openstaande posities, locatie van Boudewijn I *** BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Boudewijn I *** BVBA is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Boudewijn I *** BVBA, company assigned to the tax number BE07102081298. The company Boudewijn I *** BVBA is located at the address: 't Zand 21; 8000; Brugge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 640,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 240,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hotels. Products created in Boudewijn I *** BVBA were not found.
The main activity of Boudewijn I *** BVBA is National Security and International Affairs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Boudewijn I *** BVBA is not available. You also can look at reviews of Boudewijn I *** BVBA, open positions, location of Boudewijn I *** BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Boudewijn I *** BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Boudewijn I *** BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Boudewijn I *** BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Boudewijn I *** BVBA, employees, financial statistics.