Scissors

Contactgegevens Scissors: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Scissors: address, phone, fax, email, website, opening hours

Scissors

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Oude Beurs 1; 2000; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 232 33 96 (+32-03 232 33 96) 03 232 33 96 (+32-03 232 33 96)

Fax (fax): +32 (68) 786-25-22 +32 (68) 786-25-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Scissors: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Scissors"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Scissors"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Scissors, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Scissors. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Scissors, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Scissors. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Scissors
Products information Scissors

BTW identificatienummer (tax): BE02870697021
Ondernemingsnummer: 8781066894
Hoofdstad (capital): 141,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 534,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in Scissors zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Scissors
(Get full report from official database of BE for Scissors)

Aanvulling soorten activiteiten voor Scissors
Addition kinds of activities for Scissors

723102. Schoonheidsscholen | Beauty schools
01619900. Groenten en meloenen, nec | Vegetables and melons, nec
25310400. Stadionmeubilair | Stadium furniture
29929900. Smeeroliën en -vetjes, n.v. | Lubricating oils and greases, nec
34699904. Elektronische behuizingen, gestempeld of geperst metaal | Electronic enclosures, stamped or pressed metal
37990204. Golfkarretjes, aangedreven | Golf carts, powered
56990301. Badpakken | Bathing suits
79410200. Dienstverlening voor het stadion event operator | Stadium event operator services
79969902. Pier, amusement | Pier, amusement

Werken bij Scissors: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Scissors: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Scissors. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Scissors. Looking for open vacancies in other companies

 • Bekister met ervaring (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: INFINITY JOBS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  U hebt reeds een aantal jaar ervaring als bekister en een stabiel werkverleden. Zwaar werk schrikt u niet af.

 • ERVAREN ELEKTRICIEN DOMOTICA --> REGIO SCHOTEN (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als ELEKTRICIEN bij onze klant zullen jou taken bestaan uit : · Je staat in voor het aanleggen van de elektrische installatie in grote woningen en villas. · Installatie van kabelgoten. · Kappen en slijpen van inbouwdozen, sleuven voor bekabelingen. · Trekken en aansluiten van bekabelingen. · Plaatsen en aansluiten van verlichting, stopcontacten, enz. · Plaatsen en aansluiten van zekeringskasten. · Het installeren van onderdelen van domotica-systemen (lichtsturing, luidsprekers, enz) · Interventies aan elektrische installaties. · Je bent van begin tot einde betrokken tijden het project.

 • chauffeur CE (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Chauffeur CE zal je: Voornamelijk met de huifwagen rijden Soms ook met container rijden Soms ook moeten inspringen in de productie dagritten doen (met 1 à 2 stops per dag) in België Nederland en Duitsland

 • Onderhoudselektricien tweeploegen (BUGGENHOUT)

  Regio: BUGGENHOUT

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Bij Ontex te Buggenhout zijn we op zoek naar een ervaren onderhoudselektricien in 2-ploegen ter versterking van het technisch team. Je komt terecht in een ervaren team van 2 elektriciens, 2 mecaniciens en 1 automatisatie technieker. Als onderhoudselektricien sta je in eerste instantie in voor zowel het preventief als curatief onderhoud. Hieronder valt onder meer het onderhouden van de herstellingswerken aan zowel de productielijnen, de machines als de wisselstukken. Daarnaast doe je ook de onderhoudswerken aan diezelfde productielijnen, machines en wisselstukken. Als tweede luik help je mee met de (om)bouw van machines en de elektrische werken tijdens veranderingsprojecten volgens productspecificaties.

 • Huishoudhulp/Poetshulp in regio Zemst (ZEMST)

  Regio: ZEMST

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Rumbeke , combineren met andere gezinnen mogelijk. (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Dit gezin is op zoek naar iemand die 8 u op de donderdag kan gaan poetsen & strijken.Er is een klein hondje aanwezig.Ruime parking voor de woning. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Overijse (OVERIJSE)

  Regio: OVERIJSE

  Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Overijse en omgeving.

 • studenten inkomende telefonie (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een contactcenter zoeken we werkwillige studenten die ondersteuning kunnen bieden op de facturatiedienst van een firma. Je helpt bestaande klanten verder en aan het einde van het gesprek maak je indien mogelijk een commerciële bocht. Je werkt op de dienst inbound, wat wil zeggen dat je inkomende oproepen zal behandelen. Je hoeft dus zelf niet uit te bellen naar mensen. Concreet zoeken we voor de divisie Gent een aantal jobstudenten die direct aan de slag kunnen gaan.

 • Senior Business Controller (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Financial Talents Brussel

  Type: Vaste Job

  Je zal fungeren als de rechterhand van de controlling manager Je bent verantwoordelijk voor diverse rapporteringen naar het management  Cost reporting: opvolging kosten van de unit + analyses uitvoeren, forecasting, mensen hierin opleiden en van bewust maken Uitvoeren van verschillende analyses voor jouw unit: variantie, costs, operationeel, ... Business cases initiëren en opvolgen van A tot Z + presentie aan management en directiecomité Fungeren als aanspreekpunt van verschillende entiteiten Ad hoc projecten begeleiden van A tot Z (uitrollen idee, marktstudie, budgetten, etc.) Bedrijfsprofiel: Voor een van onze klanten in Zaventem zijn we actief op zoek naar een gedreven en gepassioneerde Business Controller. Als Business Controller bij onze klant word je verwacht een gezonde dosis ambitie te hebben en geen schrik te hebben van hoge verwachtingen. Je wordt de rechterhand van de Finance & Controlling Manager.

 • Laborant - 2 ploegen (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: TecQuality Deinze

  Type: Vaste Job

  Als LABORANT voert u op een systematische wijze en volgens voorgeschreven procedures controles uit op grondstoffen, op tussenproducten, het proces en op afgewerkte producten met als doel alle afwijkingen te detecteren. U rapporteert hierbij aan de teamleader labo. Hierbij zijn uw voornaamste taken en verantwoordelijkheden: Uitvoeren van kwaliteitscontroles volgens voorgeschreven methodes en procedures Verwerken, rapporteren en vrijgeven van analyse resultaten (SAP, Excel of Access); Kalibratie van meetapparatuur Sensorische analyses Up-to-date houden van het labohandboek

 • BIJLESLEERKRACHTEN (regio TIELT/WEST-VLAANDEREN) (Regio Tielt)

  Regio: Regio Tielt

  Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: T2018

 • Osteopaat m/v (LEBBEKE)

  Regio: LEBBEKE

  Bedrijf: SPORTMEDISCH CENTRUM LEBBEKE

  Type: Zelfstandige activiteit

  patiënt gericht werken, teamplayer, zelfstandig contract

Zoek naar antwoorden van Scissors in sociale netwerken
Look for responds of Scissors in social networks

Lees alle opmerkingen voor Scissors. Laat een reactie achter voor Scissors. Scissors bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Scissors. Leave a respond for Scissors. Scissors on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Scissors op de google maps. Adres en contacten Scissors
Location of Scissors on the google maps. Address and contacts of Scissors

Andere gerelateerde bedrijven als come Scissors Scissors: KAPSALON MASSART | LEMMENS PAUL | CR?CHE DE SCHAERBEEK | A.V.L. Woningbouw nv | Mstrat bvba

Other related companies as Scissors: KAPSALON MASSART | LEMMENS PAUL | CR?CHE DE SCHAERBEEK | A.V.L. Woningbouw nv | Mstrat bvba

Scissors is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Scissors, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02870697021. Het bedrijf Scissors bevindt zich op het adres: Oude Beurs 1; 2000; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 141,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 534,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in Scissors zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Scissors is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Scissors is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Scissors, openstaande posities, locatie van Scissors op de kaart.

Scissors is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Scissors, company assigned to the tax number BE02870697021. The company Scissors is located at the address: Oude Beurs 1; 2000; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 141,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 534,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in Scissors were not found.
The main activity of Scissors is National Security and International Affairs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Scissors is not available. You also can look at reviews of Scissors, open positions, location of Scissors on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Scissors, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Scissors, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Scissors, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Scissors, employees, financial statistics.