BERO-TULIP INN

Contactgegevens BERO-TULIP INN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BERO-TULIP INN: address, phone, fax, email, website, opening hours

BERO-TULIP INN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hofstraat 1A; 8400; Oostende, België

Telefoon (phone): 059 70 23 35 (+32-059 70 23 35) 059 70 23 35 (+32-059 70 23 35)

Fax (fax): +32 (11) 676-22-46 +32 (11) 676-22-46

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BERO-TULIP INN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BERO-TULIP INN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BERO-TULIP INN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BERO-TULIP INN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BERO-TULIP INN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BERO-TULIP INN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BERO-TULIP INN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BERO-TULIP INN
Products information BERO-TULIP INN

BTW identificatienummer (tax): BE05704620361
Ondernemingsnummer: 8835449218
Hoofdstad (capital): 215,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 329,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in BERO-TULIP INN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BERO-TULIP INN
(Get full report from official database of BE for BERO-TULIP INN)

Aanvulling soorten activiteiten voor BERO-TULIP INN
Addition kinds of activities for BERO-TULIP INN

1061. Ferroalloy ertsen, behalve vanadium | Ferroalloy ores, except vanadium
2875. Meststoffen, alleen mengen | Fertilizers, mixing only
228299. Gooiende en kronkelende molens, nec | Throwing and winding mills, nec
14999909. Greensand mijnbouw | Greensand mining
23719903. Bevestigingskoppen op bont nekpunten | Mounting heads on fur neckpieces
33510202. Pijp, messing en brons | Pipe, brass and bronze
34210200. Scharen, scharen, knippers, snips en soortgelijke gereedschappen | Scissors, shears, clippers, snips, and similar tools
34969915. Draadwikkeling | Wire winding
38279903. Contour projectoren | Contour projectors
42139909. Stacaravanvervoer | Mobile homes transport

Werken bij BERO-TULIP INN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BERO-TULIP INN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BERO-TULIP INN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BERO-TULIP INN. Looking for open vacancies in other companies

 • 2de Monteur (357/18050) (ESSEN)

  Regio: ESSEN

  Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Adecco Kapellen zoekt een 2de monteur (m/v) voor onze klant die een toonaangevend bedrijf is binnen de kunststofsector in België en Nederland, gelegen in Essen, met de focus op kunststofsleidingssystemen (GVK, Thermoplast, en GRE; productie, prefab en montage). De functie van een tweede monteur (m/v) ziet er als volgt uit: Doel : De 2de Monteur werkt samen in een team, monteert en repareert kunststofleidingsystemen en repareert volgens instructies kunststof tanks en apparaten op locatie bij klanten Plaats in de organisatie : De 2de Monteur maakt deel uit van de montageafdeling en werkt onder leiding van de 1ste Monteur, de Meewerkende Voorman of Montageleider. Contacten : De 2de Monteur onderhoud vooral contacten met collega's, monteurs van subcontractors en medewerkers van de klant. Je taken en verantwoordelijkheden als 2de monteur (m/v): Monteert binnen een team, min. onder toezicht van 1ste Monteur, kunststof leidingsystemen uit aangeleverde componenten of spools enerzijds, en voert anderzijds reparaties uit aan kunststof tanks en apparaten Voert (de-)montage werkzaamheden correct en veilig uit aan de hand van mondelinge instructies (door 1ste Monteur, de Meewerkende Voorman of Montageleider), montagetekeningen (vb. isometrische tekeningen), besteklijsten etc. Verricht kunststof laswerken en lamineer activiteiten Toezicht op de veiligheid van de eigen werkplek alsook andermans werkplek en collega's, andere contractoren of klanten aanspreken op onveilig werken Het naleven van de door de klant specifiek gestelde regels Tijdig gereed melden van de werkzaamheden aan zijn directe chef Signaleren van tekortkomingen en afwijkingen en deze in overleg met zijn directe chef correct afhandelen, alsook het aangeven van fouten op tekeningen. Zorgdragen voor de ter beschikking gestelde gereedschappen Medeverantwoordelijkheid dragen voor het eindresultaat van het werk Thermopol op een correcte en positieve manier vertegenwoordigen

 • Monteerder spanplafond (M/V) (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Montage van spanplafonds voor de regio West-Oost. Vlotte medewerkers voor het plaatsen van spanplafonds. We plaatsen warme en koude spanplafonds.

 • Productiemedewerker - 2 ploegen (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Reiniging van installaties, machines en werkplekken binnen de productie afdeling & aardappelsortering. Zoals: productielijnen reinigen / reinigingsplanning raadplegen / werken volgens hygiëne- & veiligheidsnormen. - Je bent ook polyvalent inzetbaar. Zoals: in overleg met de productie-ploegchef om de vooropgestelde productieplanning te realiseren / e voegt additieven toe / je maakt coatings aan en draagt zorg voor een nette werkomgeving.

 • Recruitment Consultant Engineering (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Een eerste werkervaring in sales of rekrutering is een troef. Verder beschik je als recruitment consultant over volgende competenties en talenten: Je bent leergierig en houdt van een uitdagende werkomgeving Jouw troeven zijn doorzettingsvermogen en overtuigingkracht Je bent een plantrekker en een echte doener Je bent organisatorisch sterk en kan prioriteiten leggen Je houdt van een gezonde druk & van werken met targets Professionalisme Positivisme Prestatiegerichtheid en Integriteit kenmerken jou Je weet hoe stress achter je te laten wanneer je de deur van het kantoor dichttrekt

 • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Gent - Ledeberg - Gentbrugge (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

  Type: Dienstenchequebaan

  Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

 • Dringend gezocht: Huishoudhulp M/V (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: t-interim Maasmechelen

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij t-dienstencheques aan het juiste adres!! Wij zijn dringend op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp of poetshulp in de regio Maasmechelen Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Lo-Reninge (LO-RENINGE)

  Regio: LO-RENINGE

  Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

 • Jobstudent technische en administratieve ondersteuning (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: S BILT

  Type: Studentenjob

  S.Bilt is een studiebureau in Klein-Willebroek dat veel te bieden heeft. Het kantoor is vlot bereikbaar, ook met het openbaar vervoer. Je wordt verwelkomd door aangename en behulpzame collega's. Als student zal je instaan voor de technische en administratieve ondersteuning, zowel algemeen als voor projecten. Je helpt je collega's waar nodig. Ervaring en handigheid met de meest courrante Office paketten, waaronder zeker Excel, is een must! Kennis van Autocad is een pluspunt, maar geen vereiste.

 • Project Manager Events regio Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Ergon Recruitment Kortrijk

  Type: Vaste Job

  Je draagt de eindverantwoordelijkheid over een aantal projecten. Concreet behoort dit tot je takenpakket: Je zorgt voor de commerciële uitbouw van diverse projecten. Je stuurt hiervoor een team aan van accountmanagers en commerciële medewerkers; Je stelt begrotingen, marktanalyses, verlies- en winstberekeningen, etc. op; Je draagt de eindverantwoordelijkheid over alle uitgaande documenten en briefwisseling; Je stelt campagnes, folders, brochures en mailings op een creatieve manier op; Je rapporteert aan de Unit director.

 • supervisor Callcenter (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: PASSION4BIZZ

  Type: Vaste Job

  Voor ons callcenter/adviesbureau te Kortrijk zijn wij op zoek naar een supervisor. We zoeken iemand die al een eerste ervaring heeft in het coachen, opleiden, begeleiden en opvolgen van mensen en afspraken. Ben jij de persoon die kan rapporteren, doelstellingen en plannen kan opmaken om op een zo adequaat mogelijke manier targets te behalen en afspraken in te plannen? Ben je iemand die op een duidelijke manie kan overbrengen wat er diend te gebeuren en die dit ook dagelijks/wekelijks kan raporteren? Heb jij de skills om een klein team te coachen, zowel individueel als op teamniveau? Beschik je over een goede dosis motiverende gespreksvoering? Kan je net zo makkelijk bijspringen als je merkt dat het een mindere dag is. Kan je vlot met de computer en programma's werken. Heb je geen nine to five mentaliteit maar ben je echt bereid om je schouders onder een project te zetten? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken. Stuur vandaag nog je CV en motivatiebrief door.

 • UX/UI Developer (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: FOREACH

  Type: Vaste Job

  Wijs developers en gebruikers de weg als onze nieuwe UX/UI expert. De complexe webapplicaties die we bouwen bij Foreach, hebben een intuïtieve gebruikersinterface nodig. Van belang hierbij is het efficiënt slicen van het design, zodat dit vlot ontwikkeld kan worden. Je maakt graag functionele designs die de gebruikers vlot door onze producten leiden. Maar je bent vooral technisch sterk en ziet vlot de achterliggende structuur van elk design. Dat kan je vervolgens vlot opdelen en doorgeven aan de developers. Je maakt even graag een strakke mock-up als een sprekende illustratie, en kan de behoeften van een klant omzetten naar concrete wireframes en strategieën. De eindgebruiker zit bij elke beslissing in je achterhoofd, en die beslissingen kan je ook goed uitleggen en verantwoorden aan zowel je team als aan de klant.

 • Keuken Verkoper (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: NDC

  Type: Vaste Job

  Kvik Geel is op zoek naar een Keuken Verkoper. Heb jij sales ervaring in de keukenbranche, retail of detailhandel? En gevoel voor trends, interieur en design? Dan is dit misschien wel jouw baan! Jouw uitdaging Als Verkoper bij Kvik ga je de traditionele manier waarop keukens, badkamers en garderobekasten worden verkocht doorbreken. Want onze prijzen zijn transparant. Daarom ligt de nadruk op persoonlijk advies. Je absorbeert het Kvik concept door training on the job en e-learning. Bij Kvik zijn de verkoopadviseurs de grootste fans van het concept. Met jouw gevoel voor trends, interieur en design werk je samen met de klant toe naar een droomontwerp voor hun keuken of badkamer. Klanten die in onze winkels komen voelen zich aangetrokken tot Deens Design tegen een eerlijke prijs. Door goed te luisteren en mee te denken met goede raad en praktische oplossingen, kom je meer te weten over hun droomkeuken of –badkamer. En natuurlijk ook over het budget; want kwaliteit heeft immers een prijs. Als je duidelijk hebt wat de klant wil, verkrijg je een voortrekkersrol in het verdere verkooptraject. Je vertelt enthousiast over het assortiment van Kvik en welke alternatieven er zijn. Ruimtelijk inzicht komt van pas bij het lezen en uitdenken van tekeningen. Ons eigen tekenprogramma Kvik 3D is online beschikbaar, zodat je interactief met de klant aan de slag kan en het droomontwerp tot leven komt. Samen met de klant kom je zo tot een passende offerte en kan de deal je bijna niet meer ontgaan! Het opvolgen van jouw eigen klanten na de verkoop is “part of the job”, een hoge klantentevredenheid nastreven is essentieel.

Zoek naar antwoorden van BERO-TULIP INN in sociale netwerken
Look for responds of BERO-TULIP INN in social networks

Lees alle opmerkingen voor BERO-TULIP INN. Laat een reactie achter voor BERO-TULIP INN. BERO-TULIP INN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BERO-TULIP INN. Leave a respond for BERO-TULIP INN. BERO-TULIP INN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BERO-TULIP INN op de google maps. Adres en contacten BERO-TULIP INN
Location of BERO-TULIP INN on the google maps. Address and contacts of BERO-TULIP INN

Andere gerelateerde bedrijven als come BERO-TULIP INN BERO-TULIP INN: Eurohemp | Houart (Alimentation) | VIP HAIR CLUB | LENAERTS | Borms G

Other related companies as BERO-TULIP INN: Eurohemp | Houart (Alimentation) | VIP HAIR CLUB | LENAERTS | Borms G

BERO-TULIP INN is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BERO-TULIP INN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05704620361. Het bedrijf BERO-TULIP INN bevindt zich op het adres: Hofstraat 1A; 8400; Oostende. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 215,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 329,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in BERO-TULIP INN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BERO-TULIP INN is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BERO-TULIP INN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BERO-TULIP INN, openstaande posities, locatie van BERO-TULIP INN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BERO-TULIP INN is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is BERO-TULIP INN, company assigned to the tax number BE05704620361. The company BERO-TULIP INN is located at the address: Hofstraat 1A; 8400; Oostende. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 215,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 329,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Hotels. Products created in BERO-TULIP INN were not found.
The main activity of BERO-TULIP INN is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BERO-TULIP INN is not available. You also can look at reviews of BERO-TULIP INN, open positions, location of BERO-TULIP INN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BERO-TULIP INN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BERO-TULIP INN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BERO-TULIP INN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BERO-TULIP INN, employees, financial statistics.