Borms G

Contactgegevens Borms G: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Borms G: address, phone, fax, email, website, opening hours

Borms G

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kempisch Dok Westkaai 28; 2000; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 225 12 52 (+32-03 225 12 52) 03 225 12 52 (+32-03 225 12 52)

Fax (fax): +32 (56) 421-89-89 +32 (56) 421-89-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Borms G: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Borms G"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Borms G"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Borms G, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Borms G. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Borms G, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Borms G. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Borms G
Products information Borms G

BTW identificatienummer (tax): BE06216857910
Ondernemingsnummer: 6782379150
Hoofdstad (capital): 696,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 647,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in Borms G zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Picture restoring

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Borms G
(Get full report from official database of BE for Borms G)

Aanvulling soorten activiteiten voor Borms G
Addition kinds of activities for Borms G

14110204. Graniet, afmeting-steengroeven | Granite, dimension-quarrying
22310208. Krimpdoek: wol, haarhaar, of dergelijke vezels | Shrinking cloth: wool, mohair, or similar fibers
28130100. Kooldioxide | Carbon dioxide
32810500. Monument of begrafenissteen, gesneden en gevormd | Monument or burial stone, cut and shaped
59419903. Bowling apparatuur en benodigdheden | Bowling equipment and supplies
80499907. Verloskundige | Midwife

Werken bij Borms G: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Borms G: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Borms G. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Borms G. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige spoed regio Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht op de spoedafdeling van een groot algemeen ziekenhuis. Dit ziekenhuis biedt een compleet aanbod aan basisspecialistische geneeskunde en beschikt over een spoedafdeling met MUG-functie. Hoe pas jij in dit verhaal? Je bent zeer sterk verpleegtechnisch (infuustherapie, bloedafnames, sondage, medicatietoediening,...) Je kan zelfstandig aan de slag Je bent empathisch en communicatief Je hebt affiniteit voor patiënten van allerlei leeftijden en achtergronden Je bent in staat op staand orders correct op te volgen Je legt vlot contact met patiënten en collega's Je vindt het fijn om interdisciplinair te werken Je bent stressbestendig Je hebt affiniteit voor en ervaring in spoed/intensieve zorgen Je bent in staat tegen een tijdsdruk te werken Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige maximaal ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is Project Staffing beslist iets voor jou. Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportfolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren. Begint het bij jou al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Hulp laser operator (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalverwerkingsbedrijf in Diksmuide zijn wij op zoek naar een persoon die hulp biedt waar nodig bij de laser operator. Dit voor het onderhoud van lasers zoals bijvoorbeeld de tafellatten kuisen, poetsen lasermachine, afvalbakken ledigen, transportbanden uitdraaien,enz. Met de heftruck verplaats je de metalenplaten, zo nodig bijspringen om vrachtwagens te lossen, enz.

  • Werkplaatsverantwoordelijke 2 ploegen (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werkplaatsverantwoordelijke heb je volgende taken: Je bent verantwoordelijk voor beheer en organisatie van de werkplaats Je verleent een optimale service naar klanten en techniekers Je ziet toe op de orde en netheid in de werkplaats Je doet de administratieve opvolging Je bestelt en volgt op in samenwerking met het onderdelenmagazijn Je behandelt dossiers met experten Je behandelt eventuele klachten

  • PROJECTLEIDER - OLEN - VOLTIJS - OPTIE VAST (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een hele goede kennis van elektriciteit. Goede kennis van HVAC is een must. Organisatorisch en administratief sterk zijn is zeker een vereiste. Goed kunnen samenwerken in een klein familiebedrijf waar er een open communicatie heerst is heel belangrijk.

  • Huishoudhulp regio Reet - Rumst (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in regio Oostkamp 24u/week (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, strijken, huishoudelijke taken, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in Oostkamp/Hertsberge/Waardamme. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen en strijken, andere huishoudelijke taken en ev. koken. Uren verspreid over meerdere dagen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent horeca (m/v) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

    Type: Studentenjob

    Voor een klant te Londerzeel zijn wij op zoek naar een jobstudent - horecamedewerker. Dit om te werken op zaterdag en/of zondag. Werkuren van 09.00 17.00 uur. - Jouw takenpakket bestaat uit: - Warme en koude dranken serveren. - Bedienen van klanten. - Bediening in de zaal/op terras. - Afwassen. - Orde behouden in de zaal en aan de toog.

  • Administratieve studentenjob - tot eind 2018 (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Wij zijn voor onze klant, een voedingsbedrijf regio Zwevegem, op zoek naar een administratieve kracht, ter ondersteuning van de afdeling supply chain & planning. Dit is een tijdelijk opdracht tot eind 2018.

  • Thuisbegeleid(st)er bij jongeren of volwassenen met een mentale handicap (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: DIENST AMBULANTE BEGELEIDING

    Type: Vaste Job

    De functie van de thuisbegeleid(st)er draagt ertoe bij dat: de persoon met de handicap en zijn leefomgeving meer inzicht hebben in de mogelijkheden en beperkingen van de persoon en weten hoe hier mee om te gaan, zodat de begeleiding (tijdelijk of definitief) overbodig wordt; het functioneren van de betrokken persoon verandert in positieve zin; het traject in functie van onderwijs, wonen, tijdelijke opvang…. voor de betrokken persoon en zijn omgeving wordt mee uitgestippeld.

  • Onderhoudstechnicus/ storingstechnieker (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Het doel is dat u wordt ingezet als storingstechnieker/ maintenance engineer. Hier ga je bij machine defecten, de oorzaak van het defect gaan opsporen, analyseren en de oorzaak pragmatisch en verbeteringsgericht aanpakken.

  • System engineer (MARQUAIN)

    Regio: MARQUAIN

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een firma actief in de interieursector, zijn wij op zoek een een System engineer met eventueel kennis van .NET m/v: Takenpakket: - Je staat in voor de beschikbaarheid en goede werking van alle hardware-, netwerk- en telecomcomponenten en ondersteunende software voor onze medewerkers - Je beheert de volledige IT-infrastructuur van de organisatie (hardware, software en telecom) en bent het eerste aanspreekpunt bij vragen of problemen hierrond - Je biedt ICT-ondersteuning op buitenlandse beurzen - Samen met de externe partner breng je verdere ICT-behoeften in kaart en werk je aan de ontwikkeling van diverse softwaresystemen en -rapporteringen

  • Verkopers M/V regio Blankenberge (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: NIMO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor iedereen die al professioneel bezig is en zijn/haar opties openhoudt als het gaat om geld verdienen buiten hetgeen ze al doen in hun beroep. Uren zelf te bepalen. Verkoop van klantenkaarten aan particulieren, waarmee ze rechtstreeks bij de fabrikant hun verzorgingsproducten, parfums, cosmetica, vervangmaaltijden, voedingssupplementen, end..... kunnen aankopen. Loyaliteitsprogramma en opleiding voorzien. Geen ervaring nodig, u wordt opgeleid

Zoek naar antwoorden van Borms G in sociale netwerken
Look for responds of Borms G in social networks

Lees alle opmerkingen voor Borms G. Laat een reactie achter voor Borms G. Borms G bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Borms G. Leave a respond for Borms G. Borms G on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Borms G op de google maps. Adres en contacten Borms G
Location of Borms G on the google maps. Address and contacts of Borms G

Andere gerelateerde bedrijven als come Borms G Borms G: COIFFURE JOCELYNE | Arena-Tune | Annie | ARTUS PNEUS | M J B Coach BVBA

Other related companies as Borms G: COIFFURE JOCELYNE | Arena-Tune | Annie | ARTUS PNEUS | M J B Coach BVBA

Borms G is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Borms G, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06216857910. Het bedrijf Borms G bevindt zich op het adres: Kempisch Dok Westkaai 28; 2000; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 696,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 647,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Picture restoring. Producten gemaakt in Borms G zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Borms G is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Borms G is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Borms G, openstaande posities, locatie van Borms G op de kaart.

Borms G is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Borms G, company assigned to the tax number BE06216857910. The company Borms G is located at the address: Kempisch Dok Westkaai 28; 2000; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 696,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 647,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Picture restoring. Products created in Borms G were not found.
The main activity of Borms G is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Borms G is not available. You also can look at reviews of Borms G, open positions, location of Borms G on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Borms G, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Borms G, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Borms G, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Borms G, employees, financial statistics.