Bero Hotel Tulip Inn

Contactgegevens Bero Hotel Tulip Inn: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bero Hotel Tulip Inn: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bero Hotel Tulip Inn

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hofstraat 1A; 8400; Oostende, België

Telefoon (phone): 059 70 23 35 (+32-059 70 23 35) 059 70 23 35 (+32-059 70 23 35)

Fax (fax): 059 70 25 91 (+32-059 70 25 91) 059 70 25 91 (+32-059 70 25 91)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bero Hotel Tulip Inn: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bero Hotel Tulip Inn"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bero Hotel Tulip Inn"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bero Hotel Tulip Inn, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bero Hotel Tulip Inn. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bero Hotel Tulip Inn, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bero Hotel Tulip Inn. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bero Hotel Tulip Inn
Products information Bero Hotel Tulip Inn

BTW identificatienummer (tax): BE06220428466
Ondernemingsnummer: 5947692871
Hoofdstad (capital): 999,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 571,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Seminars (Organisation of)

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bero Hotel Tulip Inn
(Get full report from official database of BE for Bero Hotel Tulip Inn)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bero Hotel Tulip Inn
Addition kinds of activities for Bero Hotel Tulip Inn

799907. Schietfaciliteiten en boogschieten rijstroken | Shooting facilities and archery lanes
22419903. Stof, dierlijke vezel: smal geweven | Fabric, animal fiber: narrow woven
31990306. Zitgordels, leer | Seat belts, leather
38290104. Brandstofsysteem instrumenten, vliegtuigen | Fuel system instruments, aircraft
38610109. Filmfilm | Motion picture film
50910705. zeilplanken | Sailboards
86990200. Leeskamers en andere culturele organisaties | Reading rooms and other cultural organizations

Werken bij Bero Hotel Tulip Inn: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bero Hotel Tulip Inn: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bero Hotel Tulip Inn. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bero Hotel Tulip Inn. Looking for open vacancies in other companies

 • Elektriciens (m/v) (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: SEA-INVEST

  Type: Vervanging brugpensioen

  GST NV maakt deel uit van de groep Sea-Invest NV. Sea-Invest, met hoofdkantoor in Gent, is één van de grootste overslagbedrijven van bulkgoederen en fruit in de wereld en telt ondertussen meer dan 2500 medewerkers. Voor ons bedrijf GST NV, gelegen te Gent (Desteldonk), zijn we op zoek naar een flexibele en gemotiveerde medewerker met gevoel voor verantwoordelijkheid. Uw taken bestaan uit het onderhoud van de verschillende installaties op de terminal (havenkranen, transportbanden,...) U staat in voor het opsporen en herstellen van elektrische pannes. De functie bevat een zeer gevarieerde waaier aan werkzaamheden, naast het elektrisch onderhoud helpt u mee met het algemeen onderhoud en een efficiënte werking van de terminal. Elke dag is anders aan de haven.

 • Proeven van een job in de chocolade? (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Start People Oostende

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als inpakker ben je een belangrijke schakel in het productieproces! Je bent o.a. verantwoordelijk voor: De kwaliteitscontrole van de afgewerkte producten (vb. Zit het correcte aantal pralines in de doos? Klopt de houdbaarheidsdatum?) Het behandelen van de materialen volgens de geldende HACCP-normen Het inpakken van allerlei chocoladeproducten in de aangewezen verpakkingen (zeevruchten, truffels, pralines,...) Als productiemedewerker ben je ook verantwoordelijk voor: Het etiketteren van de verpakkingen op een manuele of geautomatiseerde manier Het palletiseren van de dozen op het einde van de productielijn De orde en netheid op de werkplaats behouden

 • Verkoopmedewerker bakkerij regio Melle (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Jouw takenpakket: Je staat in voor de verkoop van de dagverse producten en het correct afrekenen en beheren van de kassa. Samen met jouw collega’s vorm je een hecht team die sterk klant-en verkoopgericht is.  Je bereidt met zorg belegde broodjes en salades voor de klanten.  Naast de dagdagelijkse taken zoals de winkel klaarzetten, onderhouden en bestellingen opvolgen, zorg je ervoor dat de werkplaats voldoet aan alle hygiënische normen.  Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.  Bedrijfsprofiel: Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de verkoopsector? Heb je een grote interesse in voeding en een passie voor alles wat met brood te maken heeft? Dan is deze vacature écht iets voor jou!

 • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: Select HR Gent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als ADMINISTRATIEF MEDEWERKER WAGENPARK beheer je een vloot van een 1000-tal wagen en ben je verantwoordelijk voor volgende taken: Opvolgen en opmaken van tankkaarten voor werknemers; Inplannen van korte termijn huurwagens; Controleren van binnenkomende auto's op eventuele beschadiging; Opvolgen van ongevallen dossiers;  Correct ingeven van gegevens in het 'car fleet systeem'; Ondersteunen in allround administratieve taken op de HR afdeling;   Bedrijfsprofiel: Samen met onze klant, een internationale speler in zijn domein, gaan wij op zoek naar een ADMINISTRATIEF MEDEWERKER die instaat voor het wagenpark.

 • KRAANMAN - REGIO KRUISHOUTEM - OPTIE VAST (KRUISHOUTEM)

  Regio: KRUISHOUTEM

  Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor het uitvoeren van diverse graafwerkzaamheden binnen de afdeling wegen of de afdeling kabels en leidingen. Je bestuurt en bedient een mobiele kraan (rups of banden).

 • Postbode St-Pieters-Leeuw (m/v) (SINT-PIETERS-LEEUW)

  Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

  Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Een belangrijk deel van uw werk speelt zich af in het distributiekantoor. Je ontvangt de zendingen die tot jouw ronde behoren. Je zorgt er zelf voor dat je postronde gestructureerd en efficiënt verloopt. De rest van de tijd werk je in de buitenlucht: je reikt de gesorteerde post uit per fiets, motorfiets of per auto.

 • Dispatcher (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: Konvert Interim Sint-Niklaas

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je ondersteunt de planner in zijn dagelijkse activiteiten en je zorgt voor de administratieve opvolging en afhandeling van alle transportdossiers. Je hebt dagelijks veelvuldig contact met onze klanten inzake hun transportopdrachten, terugmeldingen, extra kosten, …). Je volgt de chauffeurs continue op en ziet toe op het naleven van de rij- en rusttijden. Je maakt het kostendossier aan en zorgt voor de dagelijkse aanmeldingen. Je houdt verschillende lijsten up-to-date.

 • Student chauffeur B (ASSEBROEK)

  Regio: ASSEBROEK

  Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

  Type: Studentenjob

  Voor een tof bedrijf zoeken wij een student chauffeur. Je gaat met de wagen en een kleine aanhangwagen op pad om op evenementen of feesten een photobooth af te leveren. Caravan plaatsen op de gewenste plaats, photobooth aansluiten en het decor in orde maken. Daarna blijf je als begeleider bij de photobooth gedurende het event. Je bent het rechtstreekse aanspreekpunt voor de klant en de gasten op het event.

 • Storingstechnieker (BEERSE)

  Regio: BEERSE

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant te Beerse zijn we op zoek naar een storingstechnieker Vaktechnische vaardigheden mbt het onderhoudsproces : Technische basisbekwaamheden hebben - theoretisch en praktisch (elektriciteit, motoren, elektrische installaties, meetapparatuur, meet en regeltechnieken, pneumatica, hydraulica, gasinstallaties,...) Technische vaardigheden en bekwaamheden (veiligheid op het vlak van apparatuur, motoren en hun besturing, lastechnieken, lagers vervangen, boren, lassen, slijpen, zagen, aandrijftechniek, regeltechniek, meettechnieken, programmatietechnieken,...) Productietaken opnemen (vervangen van operatoren aan de lijnen, bijspringen in piekmomenten) Beoordelen van storing, fout zoeken en probleemoplossing (kennis hebben van de sturingskast, machine elektrisch begrijpen, symptomen bevragen en interpreteren,...) Herstellingen uitvoeren Instellen en afregelen (frequentiebesturing, servosturing, procesparameters, ...) Preventief onderhoud verrichten Registreren

 • Office Manager Waregem (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ITZU JOBS

  Type: Vaste Job

  - Het beheren van een key-account / inhouse-klant - Het opbouwen, beheren en ontwikkelen van klantenrelaties door een gerichte marktbewerking - Je brengt de lokale HR-wereld in kaart en weet wat er beweegt in de markt - Je doet actief aan prospectie en netwerking - Je streeft naar een efficiënte werking van het kantoor: je plant en organiseert het werk - Je stuurt, ondersteunt en motiveert dagelijks je team in hun core business: matching - Je staat in voor coaching en ontwikkeling van de medewerkers op kantoor - Je rapporteert de resultaten en de inspanningen van het kantoor

 • Psychotherapeut kinderen en jongeren op zelfstandige basis (URSEL)

  Regio: URSEL

  Bedrijf: DE LEIDRAAD

  Type: Zelfstandige activiteit

  Psychotherapeut kinderen en jongeren op zelfstandige basis De Leidraad is een multidisciplinair centrum voor psychotherapie en counseling met een praktijkruimte in Ursel en één in Beernem. We werken vanuit een integratieve visie waarin het welbevinden van de cliënt voorop staat. Onbevooroordeeld kunnen werken en een positieve ingesteldheid zijn bij ons onontbeerlijk! We werken met zeer uiteenlopende aanmeldingsvragen. Omdat ons cliëntenbestand blijft groeien, zijn we op zoek naar een psychotherapeut met specialisatie kinderen en jongeren die op zelfstandige basis wil instappen in onze praktijk. We zoeken iemand die bereid is een dagdeel (bij voorkeur op woensdag, vrijdag of zaterdag) per week te werken vanuit onze praktijk en mee het cliëntenbestand uit te bouwen. Je kiest zelf hoeveel cliënten je ziet per week. Gezocht profiel - Zelfstandig in hoofd- of bijberoep. - Professionele bachelor in een menswetenschappelijke richting. - Bijkomende therapie opleiding gevolgd hebben is een must! - Gepassioneerd zijn om kinderen te helpen. - Bereid zijn je minimum 1 dagdeel ( bij voorkeur op woensdag, vrijdag of zaterdag) per week beschikbaar te houden voor begeleidingen. - Je kan extra tijd vrijmaken voor de communicatie (mails, telefoons) die nodig is voor een goede samenwerking en je bent bereid aanwezig te zijn op het maandelijks overleg - Minstens 2 jaar ervaring als therapeut. Kennis van speltherapeutische en creatieve technieken zijn een groot pluspunt! - Uitvoeren van het therapeutisch beleid van de groepspraktijk. - Bereidheid om deel te nemen aan de teamwerking en de uitbouw van de praktijk.

 • Deegroller M/V FLEXI-JOB (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Julie's House

  Type: Flexijob

  Je rolt het deeg aan de hand van een rolmachine. Repetitief werk.

Zoek naar antwoorden van Bero Hotel Tulip Inn in sociale netwerken
Look for responds of Bero Hotel Tulip Inn in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bero Hotel Tulip Inn. Laat een reactie achter voor Bero Hotel Tulip Inn. Bero Hotel Tulip Inn bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bero Hotel Tulip Inn. Leave a respond for Bero Hotel Tulip Inn. Bero Hotel Tulip Inn on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bero Hotel Tulip Inn op de google maps. Adres en contacten Bero Hotel Tulip Inn
Location of Bero Hotel Tulip Inn on the google maps. Address and contacts of Bero Hotel Tulip Inn

Andere gerelateerde bedrijven als come Bero Hotel Tulip Inn Bero Hotel Tulip Inn: RESTAURANT 'T HOOGVELD | GUY WEYGERS | Pittoors Elektro Center | Vroman NV | PIZZA HUT

Other related companies as Bero Hotel Tulip Inn: RESTAURANT 'T HOOGVELD | GUY WEYGERS | Pittoors Elektro Center | Vroman NV | PIZZA HUT

Bero Hotel Tulip Inn is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bero Hotel Tulip Inn, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06220428466. Het bedrijf Bero Hotel Tulip Inn bevindt zich op het adres: Hofstraat 1A; 8400; Oostende. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 999,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 571,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Hotels. Lijst met producten zijn Seminars (Organisation of).
De hoofdactiviteit van Bero Hotel Tulip Inn is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bero Hotel Tulip Inn is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bero Hotel Tulip Inn, openstaande posities, locatie van Bero Hotel Tulip Inn op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bero Hotel Tulip Inn is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bero Hotel Tulip Inn, company assigned to the tax number BE06220428466. The company Bero Hotel Tulip Inn is located at the address: Hofstraat 1A; 8400; Oostende. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 999,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 571,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Hotels. List of products are Seminars (Organisation of).
The main activity of Bero Hotel Tulip Inn is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Bero Hotel Tulip Inn is not available. You also can look at reviews of Bero Hotel Tulip Inn, open positions, location of Bero Hotel Tulip Inn on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bero Hotel Tulip Inn, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bero Hotel Tulip Inn, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bero Hotel Tulip Inn, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bero Hotel Tulip Inn, employees, financial statistics.