Belvédère (Le)

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • Belvédère (Le)

Contactgegevens Belvédère (Le): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Belvédère (Le): address, phone, fax, email, website, opening hours

Belvédère (Le)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Emile Bossaert 5; 1081; Bruxelles (Koekelberg), België

Telefoon (phone): 02 414 59 82 (+32-02 414 59 82) 02 414 59 82 (+32-02 414 59 82)

Fax (fax): 02 414 59 82 (+32-02 414 59 82) 02 414 59 82 (+32-02 414 59 82)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Belvédère (Le): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Belvédère (Le)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Belvédère (Le)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Belvédère (Le), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Belvédère (Le). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Belvédère (Le), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Belvédère (Le). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Belvédère (Le)
Products information Belvédère (Le)

BTW identificatienummer (tax): BE03152770996
Ondernemingsnummer: 5840850830
Hoofdstad (capital): 680,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 141,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in Belvédère (Le) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Belvédère (Le)
(Get full report from official database of BE for Belvédère (Le))

Aanvulling soorten activiteiten voor Belvédère (Le)
Addition kinds of activities for Belvédère (Le)

17999910. Epoxy applicatie | Epoxy application
20910310. Vis, uitgehard, NSK | Fish, cured, nsk
50910700. Boten, kano's, watercraft en apparatuur | Boats, canoes, watercrafts, and equipment
51980102. Kleuren en pigmenten | Colors and pigments
72159900. Muntwasserijen en schoonmaakdiensten, noch | Coin-operated laundries and cleaning, nec

Werken bij Belvédère (Le): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Belvédère (Le): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Belvédère (Le). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Belvédère (Le). Looking for open vacancies in other companies

 • Elektricien voor bedrijf in Puurs - schoolverlaters welkom ! (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een kleine zaak regio Bornem, zijn we op zoek naar een elektricien. Takenpakket: Je zal mee instaan voor het trekken van kabels, aansluiten van de elektriciteit, bevestigen van de zekeringskast,...

 • Wegenwerker (ESSEN)

  Regio: ESSEN

  Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant in de regio Kalmthout zijn we opzoek naar een grondwerker voor de rioleringen. Je zult voornamelijk worden ingezet in de regio Noorderkempen. Aanbod: Na een geslaagde proefperiode via Randstad heb je kans op een vast contract Doorgroeimogelijkheden Aantrekkelijk salaris met alle voordelen van de bouw

 • DRINGEND productiemedewerkers gezocht voor Cornby in Gent! (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES CORNBY

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Vanwege een aankomende drukke periode zijn we voor onze vestiging Cornby in Zwijnaarde op zoek naar gemotiveerde productiearbeiders. In Dacor wordt vooral gewerkt met paté en ham. Je komt nooit rechtstreeks in contact met het vlees aangezien je steeds handschoenen, een mondmasker, laarzen en een vest draagt. De werkomstandigheden voldoen aan strenge hygiëne- en veiligheidsvoorschriften.

 • Dossierbeheerder Mobility (m/v) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ACTIEF ANTWERPEN OFFICE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor internationale klant, gespeciliaseerd in expertises, zijn wij op zoek naar enthousiaste medewerkers. Je takenpakket zal bestaan uit volgende onderdelen: - Je biedt ondersteuning in het plannen van expertise-afspraken. - Je bent verantwoordelijk voor het dagelijks administratief verwerken van expertiseresultaten met de nodige inhoudelijke interpretatie van het dossier. - Je zorgt voor het actief controleren en opvolgen van openstaande dossiers; Je verzorgt de communicatie met de verschillende partijen in een dossier (verzekerde, makelaar, garages, verzekeringsmaatschappijen,…); - Voor de excellente dienstverlening aan onze klanten zorg jij zelf, dankzij je snelle en efficiënte wijze van handelen in de schadedossiers;

 • Teamleader Magazijnier (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Synergie Brussel Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als teamleader sta je rechtstreeks onder de magazijnoverste en zal je instaan voor het dagdagelijks goed functioneren van het team. Je zal de organisatie regelen van volgende taken die door een ploeg van 8 medewerkers worden uitgevoerd : Laden / lossen vrachtwagens · Goederen in ontvangst nemen · Registratie aantal colli's - gewicht - maten en merken · Nazicht bij schade en/of tekorten van goederen · Goederen verplaatsen met behulp van een heftruck / elektrische transpallet · Goederen in opslagzone plaatsen · Goederen volgens kenmerken verzamelen en over verschillende posten van de locatie verdelen · Palletisatie van goederen met plastic film / in palletboxen · Labelen van goederen · Werkzone reinigen en opruimen.

 • Gemotiveerde huishoudhulp voor regio Oedelem (deeltijds of voltijds) (OEDELEM)

  Regio: OEDELEM

  Bedrijf: TRIXXO HOME OEDELEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij van poetsen en wil jij er ook jouw job van maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden jou een aangename werkomgeving met leuke klanten en een consulente die jou respectvol en correct behandelt. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer... jij bent onze grootste troef! Jouw taak bestaat hoofdzakelijk uit het onderhoud/schoonmaken van de woning van onze particulieren maar kan aangevuld worden met volgende taken: wassen en strijken, boodschappen doen en koken. Werken met dienstencheques kan zowel deeltijds als voltijds. Je spreekt met jouw consulent af welke dagen en uren jij wenst te werken. Een rooster op maat voor een perfect evenwicht tussen werk en privé! Werk je momenteel al als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend gesprek.

 • Poetshulp /Huishoudhulp in Anderlecht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ANDERLECHT)

  Regio: ANDERLECHT

  Bedrijf: HET POETSBUREAU

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Handlanger (KRUISHOUTEM)

  Regio: KRUISHOUTEM

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Je zal instaan voor het aanbrengen en plaatsen van materialen voor wegenwerken. Bovendien help je de kraanman met geven van aanwijzingen en voer je overblijvende graafwerken uit.

 • Meertalig Technisch Commercieel Medewerker (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een Meertalig Technisch Commercieel Medewerker. -Assistent van de export manager / key account manager -Rechtstreeks contactpersoon voor de 2 Franstalige verkopers -Orderverwerking en facturatie van de bestellingen van de vestigingen (NL en IT) -Technische vertalingn -Volledige administratieve verwerking van order tot factuur -Telefonisch contact met de klanten -Voorbereiden van contracten, boeken van vluchten en hotels, documentair krediet,...

 • Zelfstandige Kantoorhouders (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: DERBY LADBROKES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

 • Logopediste te Wachtebeke/Lochristi (WACHTEBEKE)

  Regio: WACHTEBEKE

  Bedrijf: LOGOPRAXIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Logopraxis is een gespecialiseerde multidisciplinaire praktijk te LOCHRISTI en WACHTEBEKE voor logopedie, psychologie, psychomotoriek en diëtiek opgericht in 2004. Door onze jarenlange ervaring zijn we een gevestigde waarde geworden in onze tak van de hulpverlening. Wij zoeken een enthousiaste collega om onze bloeiende en groeiende groepspraktijk te versterken. Onze logopedisten leggen zich toe op alle facetten van de logopedie met name diagnostiek en behandeling en dit zowel voor kinderen, jongeren als volwassen . Multidisciplinair werken is onze troef. Daarnaast heeft iedere therapeut binnen onze groepspraktijk een eigen specialisatie uitgebouwd, waardoor we aan elke hulpvraag tegemoet kunnen komen.

 • Social media recruiter (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: OYEN MARCO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je hebt een zeer goede affiniteit met de sociale media en je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste. Dan kan dit weleens iets voor jou zijn! Onder supervisie van een ervaren recruiter zal je meewerken aan het gehele proces. Naar de toekomst toe zal je instaan om zelf de gefocusde kandidaten aan te werven. Je werkt mee aan de uitbouw van onze groep in zijn geheel. Een specifieke taak is het uitdenken en het uitwerken van een online marketingsstrategie. Daarnaast help je met andere marketingactiviteiten zoals het opzetten van promotiecampagnes, het beheren van onze sociale media en het promoten van evenementen. Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten. Wij zijn actief in de sector Health & Beauty: gezondheid en schoonheid. Wij brengen kwalitatief hoogwaardige producten op de markt waardoor iedereen er goed uitziet en ook gezonder leeft.

Zoek naar antwoorden van Belvédère (Le) in sociale netwerken
Look for responds of Belvédère (Le) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Belvédère (Le). Laat een reactie achter voor Belvédère (Le). Belvédère (Le) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Belvédère (Le). Leave a respond for Belvédère (Le). Belvédère (Le) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Belvédère (Le) op de google maps. Adres en contacten Belvédère (Le)
Location of Belvédère (Le) on the google maps. Address and contacts of Belvédère (Le)

Andere gerelateerde bedrijven als come Belvédère (Le) Belvédère (Le): Muylaert J-P | D. & B. INFO | FE. PLASTIC PATRICK | SUPER G.B. PARTNER | Azzetti D

Other related companies as Belvédère (Le): Muylaert J-P | D. & B. INFO | FE. PLASTIC PATRICK | SUPER G.B. PARTNER | Azzetti D

Belvédère (Le) is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Belvédère (Le), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03152770996. Het bedrijf Belvédère (Le) bevindt zich op het adres: Avenue Emile Bossaert 5; 1081; Bruxelles (Koekelberg). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 680,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 141,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in Belvédère (Le) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Belvédère (Le) is Transportuitrusting, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Belvédère (Le) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Belvédère (Le), openstaande posities, locatie van Belvédère (Le) op de kaart.

Belvédère (Le) is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Belvédère (Le), company assigned to the tax number BE03152770996. The company Belvédère (Le) is located at the address: Avenue Emile Bossaert 5; 1081; Bruxelles (Koekelberg). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 680,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 141,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hotels. Products created in Belvédère (Le) were not found.
The main activity of Belvédère (Le) is Transportation Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Belvédère (Le) is not available. You also can look at reviews of Belvédère (Le), open positions, location of Belvédère (Le) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Belvédère (Le), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Belvédère (Le), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Belvédère (Le), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Belvédère (Le), employees, financial statistics.