SUPER G.B. PARTNER

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • SUPER G.B. PARTNER
Private companiesTransportation Equipment • SUPER G.B. PARTNER

Contactgegevens SUPER G.B. PARTNER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SUPER G.B. PARTNER: address, phone, fax, email, website, opening hours

SUPER G.B. PARTNER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLACE DES COMBATTANTS 23; 7330; SAINT-GHISLAIN, België

Telefoon (phone): 65784445 (+32-65784445) 65784445 (+32-65784445)

Fax (fax): +32 (60) 226-21-14 +32 (60) 226-21-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SUPER G.B. PARTNER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SUPER G.B. PARTNER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SUPER G.B. PARTNER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SUPER G.B. PARTNER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SUPER G.B. PARTNER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SUPER G.B. PARTNER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SUPER G.B. PARTNER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SUPER G.B. PARTNER
Products information SUPER G.B. PARTNER

BTW identificatienummer (tax): BE08389404296
Ondernemingsnummer: 3600189208
Hoofdstad (capital): 786,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 893,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in SUPER G.B. PARTNER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Epiceries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SUPER G.B. PARTNER
(Get full report from official database of BE for SUPER G.B. PARTNER)

Aanvulling soorten activiteiten voor SUPER G.B. PARTNER
Addition kinds of activities for SUPER G.B. PARTNER

8099. Gezondheids- en geallieerde diensten, niet inbegrepen | Health and allied services, nec
17919906. Metalen lath en furring | Metal lath and furring
22110815. Spuitdoek, katoen | Tracing cloth, cotton
30210105. Galoshes, plastic | Galoshes, plastic
30899905. Billfold inserts, kunststoffen | Billfold inserts, plastics
57190202. Verlichtingsarmaturen | Lighting fixtures

Werken bij SUPER G.B. PARTNER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SUPER G.B. PARTNER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SUPER G.B. PARTNER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SUPER G.B. PARTNER. Looking for open vacancies in other companies

  • Werkvoorbereider/Calculator M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping, communicatienetwerken en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Als Werkvoorbereider/Calculator ben je verantwoordelijk voor de technisch-administratieve voorbereiding, opvolging en afrekening van de werkzaamheden in het kader van onderhoudswerken en kleinere projecten in de sector piping en mechanical, op de werf bij één van onze klanten in de Antwerpse Haven. Daarbij sta je o.a. in voor: -Prospectie nieuwe werken met de klant -Opmeten / schetsen en materiaallijsten opstellen -Technisch dossier beheren -Opvolging van werken -Budgetprijzen en calculaties maken en opvolgen -Eindafrekeningen maken en bespreken met de klant -Ondersteuning bieden aan leidinggevenden op de werf

  • Torenkraanmachinist (M/V) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT BEVEREN-WAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten te Beveren zijn we op zoek naar een torenkraanmachinist (m/v) Heb je geen hoogtevrees ? Heb je al ervaring als torenkraanmachinist ? DAN IS DEZE JOB IETS VOOR JOU! Wij zoeken dringend een torenkraanmachinist voor een werf in Beveren. Je Start om 7u00, tot +/- 17u. Je zal bovenaan in de kraan werken.

  • Klantendienstmedewerker supermarktketen, Diegem, fulltime (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als customer sercive medewerker zal je zowel telefonisch als schriftelijk vragen en bemerkingen behandelen van de klanten. Dit doe je telkens op een klantvriendelijke en professionele manier. Voor onze klant gelegen vlakbij het station in Diegem, zoeken we gemotiveerde klantendienstmedewerkers. Met vestigingen over de hele wereld (Frankrijk, Marokko, Algerije, Roemenië, Zuid-Afrika en sinds kort in België, Nederland) is dit een groeiend bedrijf met veel internationale projecten. Voor het ogenblik zoeken we een customer service agent voor een populaire supermarktketen.

  • ELEKTRICIEN MET RIJBEWIJS C m/v (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn DRINGEND op zoek naar een ELEKTRICIEN MET RIJBEWIJS C m/v Montage en onderhoud van camerasystemen. Je zal camera's plaatsen en aansluiten. 

  • Magazijnier (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP DENDERMONDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in het vervaardigen van orthopedisch maatwerk in de regio Wetteren, zijn wij op zoek naar een magazijnsmedewerker. Je zal instaan voor het ontvangst én de controle van de binnenkomende goederen. Je zal deze op de juiste plaats opbergen en ter beschikking stellen van de gebruikers. Voorts zal je instaan voor de organisatie van het magazijn met het oog op alles een geordend geheel te laten zijn. Je staat in voor de administratieve opvolging van leveringen, deze dient correct te verlopen zodat er geen fouten zijn bij het stockbeheer. Tot slot zorg je ook voor de ontvangst van leveranciers en collega's met het oog op een klantgerichte dienstverlening.

  • Enthousiaste Poetshulp / Huishoudhulp (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student(e) Poetshulp (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Studentenjob

    Voor verschillende klanten én locaties zijn we op zoek naar poetshulpen. Je wordt voornamelijk ingezet om kantoren te poetsen (bureau's, gangen, sanitair, ...) en dit in verschillende omgevingen (fabrieken, winkels, kantoren,...)

  • Jobstudent verkoopmedewerker | Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: SACHA SCHOENEN

    Type: Studentenjob

    YES. DO WHAT YOU LOVE. ALWAYS Are you a student shoelover? Trendsettend. Vooruitstrevend. Klanten inspireren. Zijn dit woorden die jou aanspreken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Jij weet als geen ander een klant met jouw energieke en spontane manier te helpen en daarmee ervoor te zorgen dat ze met de laatste trends aan hun voeten blij naar huis gaan. Wat ga je doen als student verkoopmedewerker? Als jobstudent in winkel Oostende is het je belangrijkste taak de wens van de klant te achterhalen, en deze zo snel mogelijk te vervullen. Van een warm welkom tot het juiste advies geven, jij zorgt voor dat ‘happiness’ gevoel bij de klant. Daarnaast zorg je voor: · Een recordtempo in het presenteren van de juiste maat · Een verzorgde winkel · Een perfecte presentatie van de collectie · Een snelle verwerking van de inkomende voorraad · Een goed advies over het onderhoud van de schoenen en tassen Over de Termeer Groep De Termeer Groep, een Europese multinational, heeft met de merken Sacha en Manfield 110 winkels verspreid over vijf landen. Al sinds 1909 verovert de familie Termeer de wereld van de schoenen met de merknaam Sacha. Sinds 2016 maakt het uit 1844 afstammende Manfield ook onderdeel uit van het familiebedrijf. Waar Sacha staat voor trendsettend, uitgesproken en eigen, staat Manfield voor ambacht, service en kwaliteit. Met beide een andere, maar sterk complementaire doelgroep. De optelsom van beide merken geeft het bedrijf een sterke positie in de schoenenmarkt.

  • Assistant Store Manager - Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1603800-inline.html?cid=Partner_VDAB Bij Delhaize willen we iedere dag opnieuw dat onze 250 miljoen klanten kunnen genieten van een unieke winkelervaring in één van onze 900 verkooppunten van Delhaize België.  Wij gaan voluit voor versheid en kwaliteit in een ruim assortiment van wel meer dan 24 500 producten. Wij plaatsen onze klanten centraal in alles wat we doen, de klantentevredenheid is onze absolute prioriteit.  Als Assistant Store Manager zal je deze verantwoordelijkheid opnemen samen met de Store Manager en een groot team van enthousiaste collega’s. Wil jij samen met ons ervoor zorgen dat iedereen van goed eten kan genieten, iedere dag opnieuw? Lees dan zeker verder want dan is deze job iets voor jou. Wat kan je verwachten? Training on the job Duurtijd: 12 maanden Place to be:  verschillende supermarkten in jouw regio Inhoud:  Al doende leer je hoe je de commerciële en budgettaire prestaties van jouw verkooppunt kan maximaliseren Commercieel en Operationeel beheer Meer dan de helft van jouw tijd zal je spenderen aan: Omzet en winstcijfers van de winkel optimaliseren door middel van concrete acties Coördineren en superviseren van de uitvoering van alle activiteiten met respect voor de procedures Efficiëntie van bestaande procedures en middelen optimaliseren met respect voor de strategie Leiding geven, coachen en aanmoedigen van  een team van 60 tot 90 medewerkers Samen met jouw team de klantentevredenheid garanderen en het imago van Delhaize behartigen Algemeen beheer Naast het Commercieel en Operationeel beheer, sta je ook in voor verschillende andere taken: Beheren van het budget van de winkel met het oog op het behalen van de geraamde begroting Verzekeren van een transparante en optimale samenwerking tussen de ondersteunende diensten, district managers en het terrein, door middel van open en duidelijke communicatie Garanderen van een efficiënt personeelsbeheer op vlak van organisatie, administratie en veiligheid Proactief opvolgen van relevante marktontwikkelingen en deze kennis uitwisselen met collega’s

  • Servicetechnieker (M/V) voor onze koffie-automaten (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: BDS

    Type: Vaste Job

    Ons bedrijf, BDS te Waregem, spitst zich toe op de verkoop, verhuur en uitbating van alle soorten verkoopautomaten. Dankzij onze jarenlange ervaring is ons familiebedrijf uitgegroeid tot een aanbieder van topkwaliteit met een grondige kennis van zaken. Met onze verschillende leveranciers en verschillende modellen kunnen we de klant altijd een maatoplossing bieden! Door de verdere groei van ons bedrijf gaan wij op zoek naar een servicetechnieker koffie-automaten om ons team te versterken. Altijd willen weten hoe koffie te (s)maken? Dan wil je alle details weten van onze koffiemachines! Welkom in de wondere wereld van caffeïne, melkschuim, caffe laté en chococino. Als servicetechnieker koffie-automaten sta je in voor zowel het preventief onderhoud als voor het detecteren en oplossen van defecten. Daarnaast verzorg je ook de installatie van nieuwe koffiemachines. Aan de hand van een smaaktest zorg je ervoor dat de klant opnieuw kan genieten van een heerlijke kop koffie. Je verplaatst je vanuit Waregem naar onze klanten in West- en Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Limburg. Als technieker rapporteer je rechtstreeks aan het Hoofd Techniek.

  • Beenhouwer Verkoper Liedekerke (LIEDEKERKE)

    Regio: LIEDEKERKE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Je klanten laten genieten van een heerlijk stuk vlees, dat is jouw passie. Je krijgt uitgebeend vers vlees binnen dat je verwerkt tot aanlokkelijke porties die je klanten graag in hun winkelkar leggen. Op die manier vertegenwoordig je onze beenhouwerij op de best mogelijke manier. In een professioneel uitgerust atelier versnijd, verpak en verkoop je het meest uiteenlopende vlees: van rund, varken en kalf tot lam en gevogelte. Je onderhoudt dagelijks de beenhouwerij volgens de HACCP-normen. Achter de schermen controleer je regelmatig de stock en bestel je tijdig het nodige vlees en kruiden. De toonbank is jouw pronkstuk: je presenteert het bereide vlees elke dag weer op een zo aantrekkelijk mogelijke manier. Als je klanten een speciale bestelling of wens hebben, help je hen met plezier verder. En om hen de kwaliteit van je bereidingen te laten zien, organiseer je regelmatig degustaties. De ideale gelegenheid om je vakmanschap te tonen.

  • Polyvalente Operator 3 ploegen - VAST CONTRACT - 18,5/uur ! (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    AGO gaat momenteel op zoek naar een gemotiveerde operator 3ploegen voor een stabiel bedrijf te Zwevegem. Samen met het team sta je in voor correct bedienen van de machines. Dit houdt oa in het bevoorraden van de machine met materiaal, kwaliteitscontrole, ...

Zoek naar antwoorden van SUPER G.B. PARTNER in sociale netwerken
Look for responds of SUPER G.B. PARTNER in social networks

Lees alle opmerkingen voor SUPER G.B. PARTNER. Laat een reactie achter voor SUPER G.B. PARTNER. SUPER G.B. PARTNER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SUPER G.B. PARTNER. Leave a respond for SUPER G.B. PARTNER. SUPER G.B. PARTNER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SUPER G.B. PARTNER op de google maps. Adres en contacten SUPER G.B. PARTNER
Location of SUPER G.B. PARTNER on the google maps. Address and contacts of SUPER G.B. PARTNER

Andere gerelateerde bedrijven als come SUPER G.B. PARTNER SUPER G.B. PARTNER: SANDERS-BRODEOUX W. | HEC | LIBERALE MUTUALITEIT | Filip Fietsen | CARROSSERIE PICAVET

Other related companies as SUPER G.B. PARTNER: SANDERS-BRODEOUX W. | HEC | LIBERALE MUTUALITEIT | Filip Fietsen | CARROSSERIE PICAVET

SUPER G.B. PARTNER is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SUPER G.B. PARTNER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08389404296. Het bedrijf SUPER G.B. PARTNER bevindt zich op het adres: PLACE DES COMBATTANTS 23; 7330; SAINT-GHISLAIN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 786,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 893,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Epiceries. Producten gemaakt in SUPER G.B. PARTNER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SUPER G.B. PARTNER is Transportuitrusting, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SUPER G.B. PARTNER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SUPER G.B. PARTNER, openstaande posities, locatie van SUPER G.B. PARTNER op de kaart.

SUPER G.B. PARTNER is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is SUPER G.B. PARTNER, company assigned to the tax number BE08389404296. The company SUPER G.B. PARTNER is located at the address: PLACE DES COMBATTANTS 23; 7330; SAINT-GHISLAIN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 786,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 893,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Epiceries. Products created in SUPER G.B. PARTNER were not found.
The main activity of SUPER G.B. PARTNER is Transportation Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SUPER G.B. PARTNER is not available. You also can look at reviews of SUPER G.B. PARTNER, open positions, location of SUPER G.B. PARTNER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SUPER G.B. PARTNER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SUPER G.B. PARTNER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SUPER G.B. PARTNER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SUPER G.B. PARTNER, employees, financial statistics.