Belle Vue

Contactgegevens Belle Vue: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Belle Vue: address, phone, fax, email, website, opening hours

Belle Vue

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Wilfordkaai 37; 9140; Temse, België

Telefoon (phone): 03 711 08 08 (+32-03 711 08 08) 03 711 08 08 (+32-03 711 08 08)

Fax (fax): 03 771 57 58 (+32-03 771 57 58) 03 771 57 58 (+32-03 771 57 58)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Belle Vue: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Belle Vue"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Belle Vue"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Belle Vue, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Belle Vue. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Belle Vue, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Belle Vue. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Belle Vue
Products information Belle Vue

BTW identificatienummer (tax): BE03366180419
Ondernemingsnummer: 5106140136
Hoofdstad (capital): 238,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 408,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Restaurants

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Belle Vue
(Get full report from official database of BE for Belle Vue)

Aanvulling soorten activiteiten voor Belle Vue
Addition kinds of activities for Belle Vue

2611. Pulpmolens | Pulp mills
223103. Vouw-, doek- en bekledingsstoffen: wol | Felts, blanketing and upholstery fabrics: wool
226203. Decoratieve afwerking van kunstmatige breedgeweven stoffen | Decorative finishing of manmade broadwoven fabrics
07820000. Gras- en tuindiensten | Lawn and garden services
24110302. Pulpwood Camp gebruikt geen pulpmolen op dezelfde locatie | Pulpwood camp not operating a pulp mill at same site
39490305. loopbanden | Treadmills
80490502. Verpleegkundigen, geregistreerd en praktisch | Nurses, registered and practical
92230401. Correctionele instellingen, federale overheid | Correctional institutions, federal government

Werken bij Belle Vue: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Belle Vue: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Belle Vue. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Belle Vue. Looking for open vacancies in other companies

 • Bakkershulp Regio Zottegem (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als bakkershulp zal je instaan voor de afwerking en inpak van patisserie. Hiervoor krijg je voldoende opleiding en coaching, maar we zijn toch op zoek naar iemand met ervaring of een opleiding in de voeding. Schoolverlaters zijn ook welkom! Je werkt in de dagploeg (7u30-15u30) van maandag tot vrijdag  Bedrijfsprofiel: Voor een voedingsbedrijf, gelegen in de regio Zottegem, zijn we op zoek naar een bakkershulp. Je komt terecht in een kleine maar semi-ambachtelijke grootbakkerij, waar Kwaliteit centraal staat. Daarom gebruiken ze, voor hun breed assortiment, de beste grondstoffen. 

 • Medewerker snijzaal (WICHELEN)

  Regio: WICHELEN

  Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar medewerkers om de voorziene piek op te vangen van september tot januari. (optie vast kan hieruit voortvloeien) Je zal tewerkgesteld worden als polyvalent medewerker in de snijzaal. Jouw job bestaat uit 3 werkposten: vouwen: ter voorbereiding van het snijden, zal je de stof vouwen, gladstrijken, kwaliteitscontrole uitvoeren snijden: je zal de snijrobots bedienen en de uitgesneden stukken 'uitrapen', vervolgens sorteer je alles en leg je klaar voor de volgende post bundelen: de laatste stap in het proces is om alle onderdelen in pakketten te verzamelen zodat ze kunnen gestikt worden

 • Productie Supervisor (m/v) (2 ploegen) (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in de regio van Aalst zijn wij op zoek naar een productie supervisor (m/v) die in twee ploegen wilt werken. Samen met uw team van stellers en operatoren van metaalpersmachines zorgt u voor het goede verloop van het productiegebeuren. Hierbij combineert u technische, menselijke en organisatorische aspecten. U superviseert de werkverdeling, zorgt voor begeleiding en opleiding en waakt over het rendement van de productie en over de kwaliteit van onze producten. U bent verantwoordelijk voor het opmaken, opvolgen en bijsturen van de planning voor de metaalafdeling.. U staat garant voor de leverbetrouwbaarheid naar onze klanten toe. U houdt daarbij rekening met de beschikbare grondstoffen, personeel, machinecapaciteiten en gereedschappen.

 • Ervaren medewerker voor het uitbenen van vlees! (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal hoofdzakelijk instaan voor het uitbenen van verse varkensbuiken, ontbenen van gedroogde hammen, ed.

 • Vacature chauffeur CE deeltijds (HAM)

  Regio: HAM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een transportbedrijf in Tessenderlo zijn we dringend op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs CE voor een bijverdienste. Je werkt van maandag tem vrijdag. Je werkuren zijn +/- van 14:00 tot 22:00. Je vertrekt vanuit Tessenderlo en doet één verplaatsing naar Grobbendonk en terug. Indien gewenst kan dit gecombineerd worden met andere ritten zodat je voltijds te werk wordt gesteld.

 • TECHNIEKER ROLLEND MATERIAAL - KALLO (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant gevestigd te Kallo zijn wij op zoek naar een technieker voor het onderhoud en herstellingen van rollend materiaal. Opgelet! Geen ervaring met rollend materiaal, maar wel als technieker? Ook jij komt in aanmerking! Als technieker zal jouw takenpakket o.a bestaan uit: 20 % Depannages 60 % onderhoud/herstellingen rollend materiaal 10 % klussen gebouw 10 % administratie

 • Inpakker/operator M/V (HERENT)

  Regio: HERENT

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Je werkt in de afdeling die instaat voor de inpak. - Je helpt mee aan de lijn: inpakken, labelen, gewicht controleren, ... - Je ondersteunt de andere medewerkers aan de verschillende lijnen. - Je bent flexibel en grijpt in wanneer er zich problemen voordoen binnen de productie. - Je voert controle uit op de instellingen van de machines en lost mogelijke problemen op. Na een maand heb je kans door te groeien naar een functie met grotere verantwoordelijkheid.

 • JOBSTUDENTEN MAGAZIJN (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant te Kontich, groothandel in accessoires en kerstartikelen zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om te werken tijdens de week voor algemeen magazijnwerk. Taken: Inpakken, orderpicking, laden/lossen, labellen,..

 • STUDENT VERKOPER JACK & JONES Oostende (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

  Type: Studentenjob

  JACK & JONES OOSTENDE IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van JACK & JONES? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: • Service is bij JACK & JONES prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je maakt de klanten wegwijs in de verschillende collecties, je geeft hen styling advies op maat en informeert hen over de verschillende producten, fittings en materialen; • Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; • Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); • Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; • Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

 • Medewerker recyclagepark (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Studentenjob

  Zorg jij ervoor dat je studentenkamer er altijd opgeruimd en netjes bij ligt? Dan bij jij de student die wij zoeken voor onze vacature als parkwachter bij Igean! Voor deze job zoeken we iemand die als parkwachter aan de slag wil gaan in het containerpark dat wordt beheerd door Igean. Hier is geen enkele werkdag hetzelfde: je moet dus van afwisseling houden! Jij heet de bezoekers welkom in het recyclagepark en kijkt het afval na dat ze willen komen sorteren. Een vlotte babbel in het Nederlands gaat je makkelijk af: jij zorgt ervoor dat iedere bezoeker zijn afval in de juiste container deponeert. Loopt het toch eens mis, kan je op een vriendelijke manier uitleggen hoe er best gesorteerd kan worden. Een stappenteller heb jij niet meer nodig, je bent de hele dag in de weer en dit zowel in openlucht als binnen.

 • Plaatser van modern schrijnwerk (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: vind! Waregem

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het plaatsen van stalen schrijnwerk. Dit zijn voornamelijk ramen, deuren, balustrades en grotere stalen constructies. Je werkt hiervoor steeds op verplaatsing.

 • NATIONAAL CHAUFFEUR CE (HEESTERT)

  Regio: HEESTERT

  Bedrijf: VANDENDRIESSCHE

  Type: Vaste Job

  Voor ons transportbedrijf zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur met rijbewijs CE en geldige code 95 (vakbekwaamheid) Je verzorgt een 10-tal klanten per dag en helpt zelf bij het laden en lossen van jouw vrachtwagen. De bestemmingen blijven in België. De werkuren zijn van 5u-16u, kleine afwijkingen zijn mogelijk.

Zoek naar antwoorden van Belle Vue in sociale netwerken
Look for responds of Belle Vue in social networks

Lees alle opmerkingen voor Belle Vue. Laat een reactie achter voor Belle Vue. Belle Vue bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Belle Vue. Leave a respond for Belle Vue. Belle Vue on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Belle Vue op de google maps. Adres en contacten Belle Vue
Location of Belle Vue on the google maps. Address and contacts of Belle Vue

Andere gerelateerde bedrijven als come Belle Vue Belle Vue: BBV | SPORTVER. HET CONGRES | ONAFHANKLIJK ZIEKENFONDS | Rayet Anne | AERTSEN JOZEF EN RAF

Other related companies as Belle Vue: BBV | SPORTVER. HET CONGRES | ONAFHANKLIJK ZIEKENFONDS | Rayet Anne | AERTSEN JOZEF EN RAF

Belle Vue is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Belle Vue, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03366180419. Het bedrijf Belle Vue bevindt zich op het adres: Wilfordkaai 37; 9140; Temse. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 238,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 408,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hotels. Lijst met producten zijn Restaurants.
De hoofdactiviteit van Belle Vue is Nondepository Credit Institutions, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Belle Vue is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Belle Vue, openstaande posities, locatie van Belle Vue op de kaart.

Belle Vue is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Belle Vue, company assigned to the tax number BE03366180419. The company Belle Vue is located at the address: Wilfordkaai 37; 9140; Temse. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 238,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 408,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hotels. List of products are Restaurants.
The main activity of Belle Vue is Nondepository Credit Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Belle Vue is not available. You also can look at reviews of Belle Vue, open positions, location of Belle Vue on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Belle Vue, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Belle Vue, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Belle Vue, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Belle Vue, employees, financial statistics.