ONAFHANKLIJK ZIEKENFONDS

Particuliere bedrijvenNondepository Credit Institutions • ONAFHANKLIJK ZIEKENFONDS
Private companiesNondepository Credit Institutions • ONAFHANKLIJK ZIEKENFONDS

Contactgegevens ONAFHANKLIJK ZIEKENFONDS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ONAFHANKLIJK ZIEKENFONDS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ONAFHANKLIJK ZIEKENFONDS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ESSENWEG 12B1; 2310; RIJKEVORSEL, België

Telefoon (phone): 33093337 (+32-33093337) 33093337 (+32-33093337)

Fax (fax): +32 (64) 993-48-10 +32 (64) 993-48-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ONAFHANKLIJK ZIEKENFONDS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ONAFHANKLIJK ZIEKENFONDS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ONAFHANKLIJK ZIEKENFONDS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ONAFHANKLIJK ZIEKENFONDS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ONAFHANKLIJK ZIEKENFONDS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ONAFHANKLIJK ZIEKENFONDS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ONAFHANKLIJK ZIEKENFONDS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ONAFHANKLIJK ZIEKENFONDS
Products information ONAFHANKLIJK ZIEKENFONDS

BTW identificatienummer (tax): BE03803161621
Ondernemingsnummer: 4030303955
Hoofdstad (capital): 148,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 725,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Services: Mutuelles.

Product categorie (product category): Sécurité sociale

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ONAFHANKLIJK ZIEKENFONDS
(Get full report from official database of BE for ONAFHANKLIJK ZIEKENFONDS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ONAFHANKLIJK ZIEKENFONDS
Addition kinds of activities for ONAFHANKLIJK ZIEKENFONDS

20130305. Wijnworst, van gekocht vlees | Vienna sausage, from purchased meat
34430112. Hoppers, metalen plaat | Hoppers, metal plate
45810202. Vliegtuig onderhoud en reparatie | Aircraft servicing and repairing
50470306. Gehoorapparaten | Hearing aids
51130302. Dozen, karton en wegwerp plastic | Boxes, paperboard and disposable plastic
80599901. Convalescent huis | Convalescent home

Werken bij ONAFHANKLIJK ZIEKENFONDS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ONAFHANKLIJK ZIEKENFONDS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ONAFHANKLIJK ZIEKENFONDS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ONAFHANKLIJK ZIEKENFONDS. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch operator (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf in Sint-Truiden zijn we op zoek naar een technisch operator. - Je staat in voor het bedienen van de machines en het omstellen van de productielijnen. - Je kan kleine storingen opsporen en oplossen.

  • Draaier conventioneel (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ASAP MAASMECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De draaier is verantwoordelijk voor verwijderen van oude bekleding en voor een juiste en snelle afwerking van rollen en/of walsen volgens specificatie en/of tekening vermeld op de interne orderbon op de daarvoor bestemde draaibanken. Je staat in voor het verwijderen van oude bekleding, de draaier spant de wals/rol op in de draaibank en klokt de rol uit. Dan wordt het product conform de specificaties op de productienota en/of bijgaande tekening afgewerkt. Je bent verantwoordelijk voor de juiste invulling van de meetrapporten na afwerking van de rollen en/of walsen.

  • Service technieker HVAC (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant regio Rotselaar, is actief in verwarming, ventilatie, elektriciteit en sanitair. Zij zoeken een service technieker HVAC voor regio Vlaams-Brabant. Als service technieker sta je in voor volgende: Je verzorgt de indienststelling en het elektrische aansluiten van nieuwe huishoudelijke installaties. Bovendien sta je in voor het onderhoud en de depannages bij de klant. Je plaatst dus nooit zelf maar bent verantwoordelijk voor de inregeling, parametrering en de verslaggeving van volgende installaties: Gaswandketels met bijhorende sturingen Warmtepompen: lucht-water en lucht-lucht Ventilatiesystemen C en D Fotovoltaïsche panelen en zonneboilers

  • Metaalarbeider (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bedrijf te Genk is op zoek naar een metaalarbeider

  • Technische beambte (poetsen ihkv dienstencheques) (GOOIK)

    Regio: GOOIK

    Bedrijf: OCMW GOOIK

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen bij klanten thuis

  • Student schoonmaak (OOSTHAM)

    Regio: OOSTHAM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste en ouder dan 18 jaar? Wij zoeken een student om in een winkel in de buurt te poetsen op zondag.

  • Poetspersoneel: JOBSTUDENTEN (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor regio West- en Oost-Vlaanderen zijn we op zoek naar een allround medewerker schoonmaak. We zijn op zoek naar verschillende jobstudenten. Dit wil zeggen dat je vervangingen doet van vaste medewerkers waarbij je algemene schoonmaaktaken uitvoert. (vb afnemen van stof, dweilen,... van burelen, sanitair en gemeenschappelijke ruimten). We zoeken mensen voor de volgende periodes: - laatste week juli ? 1e week augustus - ma, di, do, vrij: 6u-9u - 27/7 ? 15/08 - 6u-11u

  • PROJECTINGENIEUR (ENERGIEMANAGEMENT) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    * Investerings- en verbeterprojecten met focus op energiemanagement * Project management, Lean management * Dendermonde Voor onze klant, een internationale productieonderneming met een vestiging in de regio van Dendermonde, zijn wij vanuit Hays Engineering Gent op zoek naar een Projectingenieur. In de job van Projectingenieur ben je verantwoordelijk voor de initiatie en opvolging van de investerings- en verbeterprojecten die hoofdzakelijk betrekking zullen hebben op energiebesparende maatregelen. Je doet dit voor de volledige vestiging in Dendermonde. Je zal de projecten van A-Z opvolgen: de studie- en engineeringfase, het selecteren van de leveranciers en aannemers, de technische uitwerking van de projecten, de opvolging en coördinatie van de planning, het bepalen van de prioriteiten, de financiële en budgettaire opvolging, de implementatie, installatie en oplevering van de projecten. Je bent het aanspreekpunt voor de verschillende partijen en je zal nauw samenwerken met de andere interne afdelingen. Je zal ook diverse verbeterprojecten implementeren op basis van Lean Management.

  • Analist - developer .NET (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Vaste Job

    110 experten van Orbid gaan elke dag met veel drive aan de slag om organisaties future proof te maken. Door hen te ondersteunen op het vlak van technologie, mensen en organisatie. We gaan op een pragmatische manier voor resultaatgerichte oplossingen waarbij de meerwaarde voor de klant centraal staat. Vanuit onze unit Development zorgen wij voor krachtige software op maat van onze klanten. We gebruiken hiervoor performante technologieën zoals .NET, Aurelia, Bootstrap en Blazor. Als Analist – Developer .NET werk je mee in maatwerkprojecten voor onze klanten. Het gaat zowel om totaalprojecten als conversies van bestaande applicaties als integratie tussen bestaande systemen. Je treedt op als aanspreekpunt voor onze klanten. Je analyseert de noden van de klant en voert haalbaarheidsstudies uit met betrekking tot onze toepassingen om een duidelijke definitie van de behoefte te kunnen opstellen. In presales trajecten biedt je technische ondersteuning. Op termijn sta je in voor het project management bij onze klanten. Dit omvat het meewerken aan projecten en het opvolgen van het projectteam, budget en scope. Op periodieke tijdstippen aligneer je dit met de klant. Een zeer afwisselend takenpakket kenmerkt deze functie. Continue bijscholing alsook kennisdeling tussen collega’s staan centraal. Lees de getuigenis van Tim en ontdek zijn ervaring als analist - developer .NET.

  • Chauffeur distributie (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

    Type: Vaste Job

    Om de logistieke dienst te versterken van een klant te Aalter zijn wij op zoek naar een chauffeur C - CE: FUNCTIE : • Op basis van de ladinglijst bepaal je een efficiënte route; • Je staat in voor het klantvriendelijk leveren van de goederen bij klanten; • Je levert volgens een variërende route in diverse regio's bij verschillende klanten • Je bent verantwoordelijk voor het proper houden van de vrachtwagen en je hebt voortdurend aandacht voor de eigen veiligheid en deze van anderen.

  • STORINGSTECHNIEKER (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC NV WEVELGEM

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic is op zoek naar Storingstechniekers die de uitdaging aangaan om dé referentie te worden bij onze klanten. Hoe een werkdag bij Logi-technic eruitziet? Je vertrekt bij jouw thuis naar één van onze 460 klanten. Daar voer je onderhoudswerkzaamheden of montageopdrachten uit. je installeert of bouwt machines om ... We hebben verschillende soorten projecten die we afstemmen op JOUW kunnen, wensen en woonplaats. Doordat je reeds een paar jaar ervaring hebt als storingstechnieker weet je van aanpakken en hoe je de klant tevreden kan stellen. Jouw passie voor techniek motiveert je om bij te leren, in verschillende ploegen te werken en zich te verplaatsen in een straal van 50 km rond je woonplaats. Neem zeker een kijkje op onze website: http://www.logi-technic.be

  • Procesoperator (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: QJOBS @WORK

    Type: Vaste Job

    Het proces bewaken en de voortgang opvolgen (via een controlekamer), afwijkingen signaleer je aan de teamleader. Grondstoffen ontvangen en manueel/computergestuurd toevoegen Kwaliteitscontroles uitvoeren (temperatuur, eiwit, vet, PH, droge stof) Je helpt mee aan het uitwendig reinigen en preventief onderhouden van de installatie.

Zoek naar antwoorden van ONAFHANKLIJK ZIEKENFONDS in sociale netwerken
Look for responds of ONAFHANKLIJK ZIEKENFONDS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ONAFHANKLIJK ZIEKENFONDS. Laat een reactie achter voor ONAFHANKLIJK ZIEKENFONDS. ONAFHANKLIJK ZIEKENFONDS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ONAFHANKLIJK ZIEKENFONDS. Leave a respond for ONAFHANKLIJK ZIEKENFONDS. ONAFHANKLIJK ZIEKENFONDS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ONAFHANKLIJK ZIEKENFONDS op de google maps. Adres en contacten ONAFHANKLIJK ZIEKENFONDS
Location of ONAFHANKLIJK ZIEKENFONDS on the google maps. Address and contacts of ONAFHANKLIJK ZIEKENFONDS

Andere gerelateerde bedrijven als come ONAFHANKLIJK ZIEKENFONDS ONAFHANKLIJK ZIEKENFONDS: D.J. Stef | Sabemaf SA | CORINNE MULLENS | Engelbosch W | SNOECK NV

Other related companies as ONAFHANKLIJK ZIEKENFONDS: D.J. Stef | Sabemaf SA | CORINNE MULLENS | Engelbosch W | SNOECK NV

ONAFHANKLIJK ZIEKENFONDS is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ONAFHANKLIJK ZIEKENFONDS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03803161621. Het bedrijf ONAFHANKLIJK ZIEKENFONDS bevindt zich op het adres: ESSENWEG 12B1; 2310; RIJKEVORSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 148,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 725,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Sécurité sociale. Lijst met producten zijn Services: Mutuelles..
De hoofdactiviteit van ONAFHANKLIJK ZIEKENFONDS is Nondepository Credit Institutions, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ONAFHANKLIJK ZIEKENFONDS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ONAFHANKLIJK ZIEKENFONDS, openstaande posities, locatie van ONAFHANKLIJK ZIEKENFONDS op de kaart.

ONAFHANKLIJK ZIEKENFONDS is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is ONAFHANKLIJK ZIEKENFONDS, company assigned to the tax number BE03803161621. The company ONAFHANKLIJK ZIEKENFONDS is located at the address: ESSENWEG 12B1; 2310; RIJKEVORSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 148,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 725,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Sécurité sociale. List of products are Services: Mutuelles..
The main activity of ONAFHANKLIJK ZIEKENFONDS is Nondepository Credit Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ONAFHANKLIJK ZIEKENFONDS is not available. You also can look at reviews of ONAFHANKLIJK ZIEKENFONDS, open positions, location of ONAFHANKLIJK ZIEKENFONDS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ONAFHANKLIJK ZIEKENFONDS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ONAFHANKLIJK ZIEKENFONDS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ONAFHANKLIJK ZIEKENFONDS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ONAFHANKLIJK ZIEKENFONDS, employees, financial statistics.