BELLE VUE (HOTEL)

Contactgegevens BELLE VUE (HOTEL): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BELLE VUE (HOTEL): address, phone, fax, email, website, opening hours

BELLE VUE (HOTEL)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Jean Bertholet 5; 6690; Vielsalm, België

Telefoon (phone): 080 21 62 61 (+32-080 21 62 61) 080 21 62 61 (+32-080 21 62 61)

Fax (fax): 080 21 62 01 (+32-080 21 62 01) 080 21 62 01 (+32-080 21 62 01)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BELLE VUE (HOTEL): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BELLE VUE (HOTEL)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BELLE VUE (HOTEL)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BELLE VUE (HOTEL), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BELLE VUE (HOTEL). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BELLE VUE (HOTEL), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BELLE VUE (HOTEL). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BELLE VUE (HOTEL)
Products information BELLE VUE (HOTEL)

BTW identificatienummer (tax): BE09652008056
Ondernemingsnummer: 3365356445
Hoofdstad (capital): 219,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 469,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in BELLE VUE (HOTEL) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BELLE VUE (HOTEL)
(Get full report from official database of BE for BELLE VUE (HOTEL))

Aanvulling soorten activiteiten voor BELLE VUE (HOTEL)
Addition kinds of activities for BELLE VUE (HOTEL)

13890301. Zuurwaterputten | Acidizing wells
14119909. Serpentine, dimensie-quarrying | Serpentine, dimension-quarrying
22699902. Afwerking: rauwe voorraad, garen en smalle stoffen | Finishing: raw stock, yarn, and narrow fabrics
28340501. antacida | Antacids
29920103. Rusthoudende verbindingen, dierlijke of plantaardige oliebasis | Rust arresting compounds, animal or vegetable oil base
32290804. Stationery's glaswerk: inkwells, clip cups, enz. | Stationers' glassware: inkwells, clip cups, etc.
35550202. Platen, offset | Plates, offset
35790105. Letter vouw-, vul- en afdichtingsmachines | Letter folding, stuffing, and sealing machines
38429925. Tong depressoren | Tongue depressors
50519905. Nails | Nails

Werken bij BELLE VUE (HOTEL): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BELLE VUE (HOTEL): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BELLE VUE (HOTEL). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BELLE VUE (HOTEL). Looking for open vacancies in other companies

 • Operator VPK vaste nacht (OUDEGEM)

  Regio: OUDEGEM

  Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze grote klant VPK te Oudegem, zijn we op zoek naar een operator voor de vaste nachtploeg te versterken. Qua jobomschrijving: Het opstarten en bewaken van het volledige productieproces van de machine: een afwerkingmachine produceert meestal verschillende producten per ploeg. Ieder product vereist een wissel van stempels, stansen, inkt en karton. Het instellen van de machine en het treffen van alle nodige voorbereidingen. Het mee instaan voor een goede technische en veilige werking van de machine. Het geven van vaktechnische aanwijzingen en instructies aan ondersteunende medewerkers. Het overleggen met verantwoordelijken productie, stempels/stansen/inkt, technische dienst, planning en distributie.

 • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Itegem (ITEGEM)

  Regio: ITEGEM

  Bedrijf: HET POETSPALEIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet 2018 goed in en contacteer ons! Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Herenthout, Noorderwijk, Olen, Itegem, Morkhoven, Wiekevorst, Herentals, Itegem Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio wetteren (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Student Administratie (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

  Type: Studentenjob

  Voor ons kantoor te Tielt gaan we op zoek naar een student om onze administratie te versterken! Je kan je vrijmaken vanaf 8 oktober tot eind december, begin januari? Je kan je 3 dagen per week vrijmaken? Of bent veel halve dagen vrij? (Wij zijn zeker flexibel!) Dan ben jij de student die wij zoeken!! Taken: Prestaties Verlengen contracten Opmaak contracten Opvolgen studenten C4 - loonfiches meegeven Belangrijk - je hebt geen eindverantwoordelijkheid.

 • Student vastgoedbediende elke zaterdag (HEIST-AAN-ZEE)

  Regio: HEIST-AAN-ZEE

  Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

  Type: Studentenjob

  Ben jij een gedreven student die op zoek is naar een administratief commerciële functie? Voor een immobiliënkantoor in Knokke-Heist is Adecco Experts op zoek naar een student die graag wilt bijstaan in de administratie, in de verhuur (meegaan met klanten naar appartementen, meetstaten opmeten), assisteren in de verkoop en klassement.

 • Jobstudent orderpicker tijdens schooljaar - m/v (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: ADECCO ONSITE VAN MARCKE

  Type: Studentenjob

  Wil je graag als jobstudent op je lesvrije (halve) dag een centje bijverdienen als orderpicker / magazijnier te Kortrijk? Dan hebben wij een leuke job voor jou! Van Marcke is een firma gespecialiseerd in sanitair en centrale verwarming. Voor de logistieke site in Kortrijk is Adecco Van Marcke op zoek naar jobstudenten die naar gelang hun beschikbaarheid kunnen ingezet worden. Jouw taken als jobstudent orderpicker / magazijnier zijn onder meer: orders klaarmaken / klaarzetten goederen voor chauffeurs, orders verpakken, laden van vrachtwagens, opkuisen van het magazijn.

 • Chauffeur - Jobstudent (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: Tempo-Team

  Type: Studentenjob

  Voor een transportfirma zijn wij op zoek naar studenten die op regelmatige basis als chauffeur willen werken op maandag (ongeveer van 14u-22u) en eventueel ook op andere dagen van 15u-21u. Je rijdt rond met koelwagens om producten tot bij de klanten te brengen. Je vertrekt vanuit Oostakker.

 • Technische Administratieve Support Service (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

  Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

  Bedrijf: TOMACH ENGINEERING nv.

  Type: Vaste Job

  Opzoeking van High Voltage, Low Voltage en LAS plannen in Project Wise (planotheek). Het onderhouden van een kwaliteitsvolle database van plannen (versies en metadata). Reservaties van plannen voor externen in Project Wise (planotheek). Het beheren van contacten met externen (recepties, verificaties, opmerkingen, ...) en de nodige acties ondernemen. Kwaliteitscontrole na ontvangst van plannen na projecten door een externe firma en/of na Redlining op post. Plannen in Project Wise (planotheek) invoeren, aanpassen en verwijderen. De opvolging en de nodige acties ondernemen bij het versturen van plannen naar de Service Centers, alsook het klassement on-site. Het aanmaken van maplijsten voor het klassement op de posten. Het beheren van Constructie dossiers. Audits uitvoeren on-site.

 • Chauffeur CE vaste rit (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: XWIFT

  Type: Vaste Job

  Wegens sterke groei, zijn we op zoek naar een chauffeur C/CE voor rondritten met optie vaste uren die ons team van 125 chauffeurs kan versterken. Door ons uitgebreid klantenbestandkan je kiezen en kom je bij: verschillende klanten in diverse sectoren wat zorgt voor veel afwisseling in je job een vaste klant met vaste uren wat zorgt voor een vaste structuur en vaste uren De opdracht krijg je door van onze dispatch en je vertrekt vanuit je eigen woonplaats. Je laadt de vrachtwagen bij de klant en je werkt volgens de regels van ladingzekerheid. Je lost op verschillende stopplaatsen. Per dag voer je 1 of 2 rondritten uit voor een klant. Wil jij onze nieuwe collega worden? Twijfel dan niet

 • PLAATBEWERKER-OPERATOR ROL/PLOOIMACHINE (BEVEREN-LEIE)

  Regio: BEVEREN-LEIE

  Bedrijf: TYPHOON

  Type: Vaste Job

  Na een inloopperiode kan je verschillende machines correct instellen en bedienen. Je werkt CNC gestuurd. Je bewerkt vlakke metaalplaat en gerolde onderdelen. Je werkt dagelijks nieuwe en diverse stukken af waarbij je oog hebt voor kwaliteit en projectvoorschriften volgt.

 • Team Lead Finance (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: CCV Belgium

  Type: Vaste Job

  Als Team Lead Finance ben je verantwoordelijk voor de aansturing van twee Financial Officers en vijf Billing & Collection Officers. Jouw doel is om de kwaliteit van de afdeling steeds te optimaliseren en om de goede teamwerking te waarborgen. Je begeleidt de medewerkers bij hun professionele ontwikkeling, zowel op vlak van hard skills als soft skills. Daarnaast fungeer je als regisseur bij het opstellen en optimaliseren van de administratieve en financiële processen, waarbij je de vertaalslag maakt van het strategisch financieel beleid naar de operationele workflows. Je waakt over de permanentie binnen het team en ondersteunt jouw teamleden bij de dagelijkse uitvoering van hun job. Je fungeert als centraal aanspreekpunt en helpt hen bij concrete vraagstukken. Het regelmatig voeren van evolutie- en coachinggesprekken behoort eveneens tot jouw verantwoordelijkheden. Ten slotte ben je een sleutelfiguur voor de samenwerking met de andere diensten en departementen binnen CCV Belgium. Je rapporteert aan de Head of Finance

 • Zelfstandig psycholoog (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: WINANDY HÉLÈNE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Psychologische begeleiding en therapie aan (jong)volwassenen in een privépraktijk.

Zoek naar antwoorden van BELLE VUE (HOTEL) in sociale netwerken
Look for responds of BELLE VUE (HOTEL) in social networks

Lees alle opmerkingen voor BELLE VUE (HOTEL). Laat een reactie achter voor BELLE VUE (HOTEL). BELLE VUE (HOTEL) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BELLE VUE (HOTEL). Leave a respond for BELLE VUE (HOTEL). BELLE VUE (HOTEL) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BELLE VUE (HOTEL) op de google maps. Adres en contacten BELLE VUE (HOTEL)
Location of BELLE VUE (HOTEL) on the google maps. Address and contacts of BELLE VUE (HOTEL)

Andere gerelateerde bedrijven als come BELLE VUE (HOTEL) BELLE VUE (HOTEL): BACOB | Turks-Belgische Kulturele en Sociale Vereniging | E5 MODE | PACKY CLEANING | JAN VAN HEUGTEN

Other related companies as BELLE VUE (HOTEL): BACOB | Turks-Belgische Kulturele en Sociale Vereniging | E5 MODE | PACKY CLEANING | JAN VAN HEUGTEN

BELLE VUE (HOTEL) is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BELLE VUE (HOTEL), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09652008056. Het bedrijf BELLE VUE (HOTEL) bevindt zich op het adres: Rue Jean Bertholet 5; 6690; Vielsalm. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 219,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 469,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in BELLE VUE (HOTEL) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BELLE VUE (HOTEL) is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BELLE VUE (HOTEL) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BELLE VUE (HOTEL), openstaande posities, locatie van BELLE VUE (HOTEL) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BELLE VUE (HOTEL) is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is BELLE VUE (HOTEL), company assigned to the tax number BE09652008056. The company BELLE VUE (HOTEL) is located at the address: Rue Jean Bertholet 5; 6690; Vielsalm. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 219,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 469,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Hotels. Products created in BELLE VUE (HOTEL) were not found.
The main activity of BELLE VUE (HOTEL) is Justice, Public Order and Safety, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BELLE VUE (HOTEL) is not available. You also can look at reviews of BELLE VUE (HOTEL), open positions, location of BELLE VUE (HOTEL) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BELLE VUE (HOTEL), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BELLE VUE (HOTEL), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BELLE VUE (HOTEL), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BELLE VUE (HOTEL), employees, financial statistics.