Turks-Belgische Kulturele en Sociale Vereniging

Particuliere bedrijvenJustitie, Openbare Orde en Veiligheid • Turks-Belgische Kulturele en Sociale Vereniging
Private companiesJustice, Public Order and Safety • Turks-Belgische Kulturele en Sociale Vereniging

Contactgegevens Turks-Belgische Kulturele en Sociale Vereniging: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Turks-Belgische Kulturele en Sociale Vereniging: address, phone, fax, email, website, opening hours

Turks-Belgische Kulturele en Sociale Vereniging

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Molenstraat 11; 2400; Mol, België

Telefoon (phone): 014 32 24 70 (+32-014 32 24 70) 014 32 24 70 (+32-014 32 24 70)

Fax (fax): +32 (16) 615-10-45 +32 (16) 615-10-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Turks-Belgische Kulturele en Sociale Vereniging: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Turks-Belgische Kulturele en Sociale Vereniging"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Turks-Belgische Kulturele en Sociale Vereniging"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Turks-Belgische Kulturele en Sociale Vereniging, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Turks-Belgische Kulturele en Sociale Vereniging. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Turks-Belgische Kulturele en Sociale Vereniging, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Turks-Belgische Kulturele en Sociale Vereniging. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Turks-Belgische Kulturele en Sociale Vereniging
Products information Turks-Belgische Kulturele en Sociale Vereniging

BTW identificatienummer (tax): BE05959777832
Ondernemingsnummer: 3879791259
Hoofdstad (capital): 478,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 508,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in Turks-Belgische Kulturele en Sociale Vereniging zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Social service organizations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Turks-Belgische Kulturele en Sociale Vereniging
(Get full report from official database of BE for Turks-Belgische Kulturele en Sociale Vereniging)

Aanvulling soorten activiteiten voor Turks-Belgische Kulturele en Sociale Vereniging
Addition kinds of activities for Turks-Belgische Kulturele en Sociale Vereniging

09130202. Kreeft, vangen van | Crayfish, catching of
20959902. Koffie roosteren (behalve groothandelaars) | Coffee roasting (except by wholesale grocers)
27310204. Handboeken: uitgeverij en drukwerk | Textbooks: publishing and printing
34460202. Gratings, loopvlak: gefabriceerd metaal | Gratings, tread: fabricated metal
35990103. Reuzenrad | Ferris wheels
48229900. Telegraaf en andere communicatie, nec | Telegraph and other communications, nec
59489901. Lederwaren, behalve bagage en schoenen | Leather goods, except luggage and shoes

Werken bij Turks-Belgische Kulturele en Sociale Vereniging: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Turks-Belgische Kulturele en Sociale Vereniging: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Turks-Belgische Kulturele en Sociale Vereniging. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Turks-Belgische Kulturele en Sociale Vereniging. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Care Professional (WATERMAAL-BOSVOORDE)

    Regio: WATERMAAL-BOSVOORDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zoeken we een 'customer care professional': Zo nauwkeurig en volledig mogelijk de vragen van klanten beantwoorden (telefonisch, e-mail of per post) Administratieve taken uitvoeren met betrekking tot de inschrijving van nieuwe klanten Programmatie en activatie van de verkoopterminals Kleine technische problemen oplossen De rekeningen van klanten nakijken en eventuele fouten rechtzetten  

  • Operator (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bestuurder industriële machines zal je divers inzetbaar zijn op verschillende machines voor het transport en verwerking in een recuperatie-/productieproces in de metaalverwerkende industrie. Dit houdt in uitsorteren, zeven van materialen, transport van potten met vloeibaar staal, kraanwerkzaamheden, laden van vrachtwagens. Daarnaast wordt er verwacht flexibel te zijn naar andere werkzaamheden, zoals snijbranden, manueel uitsorteren, … Je wordt tewerkgesteld in een sterk internationale omgeving met de nodige aandacht voor veiligheid. Het betreft hier een functie met optie vast, een degelijke training-on-the-job wordt voorzien.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Bornem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent slagerij weekend (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij in de regio Deinze zijn we op zoek naar een jobstudent, je zal in het weekend een dag bijspringen. Je staat in voor: - Helpen in de winkel, verkoop - Meehelpen bij het voorbereiden en verpakken van schotels - Vlees snijden

  • Chauffeur rijbewijs B Bpost Brugge (jobstudent) (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Studentenjob

    Bpost Brugge zoekt jobstudenten die op de volgende dagen kan werken: - 1 jobstudent vanaf maandag 29/10 van 4u30 tot 12u36 (voor de krantenronde) - 1 jobstudent vanaf dinsdag 30/10 van 4u55 tot 13u01 (voor de krantenronde) - 1 jobstudent vanaf zaterdag 3/11 van 7u tot 15u06 (voor de pakjes) Je wordt tewerkgesteld met de wagen om kranten te leveren of pakjes te leveren in en rond Brugge. Een rijbewijs B hebben is dus verplicht. We zoeken 1 jobstudent per dag. Vrij te kiezen of je elke dag wilt werken, of 2 dagen of maar 1 dag. We zoeken wel studenten die dit wekelijks (of zoveel mogelijk) kunnen doen.

  • Technicus Voice Communications (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: Belgocontrol

    Type: Vaste Job

    De functie Als Technicus Voice Communications verzeker je de luchtvaartveiligheid door het onderhouden, het optimaliseren en het plaatsen van de systemen binnen het domein van Voice Communications en door het monitoren van digitale en analoge communicatiesystemen. Je rapporteert hierbij rechtstreeks aan de Verantwoordelijke Gespecialiseerde Cel Maintenance. Het daarbij uit te voeren takenpakket is veelvoudig:   • Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van het preventief onderhoud van de aanwezige systemen en verzekert een gespecialiseerde      ondersteuning op vraag van de collega-technici van de cel multidomeinen. Hierbij verifieer je ook de conformiteit van de systemen inzake      opgelegde normen en onderhoudt de systemen.   • Je staat mee in voor het correctief onderhoud door de concrete bewaking uit te voeren op het functioneren van de systemen op basis van      monitoringsgegevens.        o Je analyseert en zorgt voor concrete oplossingen van werkingsproblemen in samenwerking met de verantwoordelijke. Ook hier                      verzeker je een gespecialiseerde ondersteuning op vraag van de collega-technici van de cel multidomeinen.        o Je voert de noodzakelijke herstellingen uit en je waakt over de interoperabiliteit van de reeksen systemen. • Je werkt mee aan de optimalisatie van bestaande systemen en aan de installatie van nieuwe systemen.        o Je doet verbetervoorstellen en brengt wijzigingen aan.        o Verder werk je mee aan projecten rond nieuwe systemen en dit onder leiding van de Project Manager CNS/ATM/MET-systemen en                  binnen het eigen expertise-domein. • Je monitort tijdens je waakdienst vanuit het Technical Watch Office alle systemen om de optimale werking ervan te garanderen.      o Je treedt op als centraal aanspreekpunt voor alle aangesloten klanten en systemen.      o Je houdt toezicht op de uitrustingen.      o Je spoort anomalieën op en identificeert deze op continue wijze. Hierbij coördineer je ook de tussenkomsten voor correctief onderhoud          in functie van de opgespoorde anomalieën en voert binnen het eigen expertise-domein ook de interventies op de systemen uit.      o Je volgt nadien de ondernomen acties op en stelt alle betrokkenen op de hoogte van de situatie van de systemen.      o Je onderhoudt tevens een database van de gebeurtenissen.

  • Beenhouwer Verkoper Liedekerke (LIEDEKERKE)

    Regio: LIEDEKERKE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Je klanten laten genieten van een heerlijk stuk vlees, dat is jouw passie. Je krijgt uitgebeend vers vlees binnen dat je verwerkt tot aanlokkelijke porties die je klanten graag in hun winkelkar leggen. Op die manier vertegenwoordig je onze beenhouwerij op de best mogelijke manier. In een professioneel uitgerust atelier versnijd, verpak en verkoop je het meest uiteenlopende vlees: van rund, varken en kalf tot lam en gevogelte. Je onderhoudt dagelijks de beenhouwerij volgens de HACCP-normen. Achter de schermen controleer je regelmatig de stock en bestel je tijdig het nodige vlees en kruiden. De toonbank is jouw pronkstuk: je presenteert het bereide vlees elke dag weer op een zo aantrekkelijk mogelijke manier. Als je klanten een speciale bestelling of wens hebben, help je hen met plezier verder. En om hen de kwaliteit van je bereidingen te laten zien, organiseer je regelmatig degustaties. De ideale gelegenheid om je vakmanschap te tonen.

  • Assistent - ploegchef drukkerij (2 Ploegen) - Mondi Poperinge (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: MONDI POPERINGE

    Type: Vaste Job

    Mondi Group is een wereldwijde marktleider in de papier en verpakkingssector. De groep telt meer dan 25.000 medewerkers en is actief in meer dan 30 landen. Mondi Poperinge is gespecialiseerd in de productie van openmond zakken met een PE-film, bestemd voor de voedingsmiddelenindustrie, de sector van de dierenvoeding en de chemische industrie. Meer dan een halve eeuw geleden werden de eerste papieren zakken in Mondi Poperinge geproduceerd. In de loop der jaren werden vele uitdagingen aangegaan en werd er systematisch geïnvesteerd. Om de hoogste product- en servicekwaliteit te verzekeren, investeren we in permanente kennis, technologie en in onze mensen! https://www.mondigroup.com/en/home/ Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een assistent ploegchef voor onze drukkerij. Je zal tewerkgesteld worden in 2 ploegen. Na een succesvolle interne opleiding, zal je samen met jouw collega's instaan voor het bedienen van de drukmachines. Daarnaast zal je instaan als assistent-ploegchef en de dagelijkse gang van zaken in goede banen leiden en bespreken met de afdelingsverantwoordelijke van de drukkerij. Taken: Je bent het eerste aanspreekpunt van de verantwoordelijke van de drukkerij, je zal instaan als assistent ploegchef. Je bent verantwoordelijk voor de orde, netheid en veiligheid van de drukmachine. Vervaardigen van de voordruk volgens de fiches met de zakgegevens, de bestelling en de werkvoorschriften. Bediening, regeling en afstelling van de drukmachine. Verantwoordelijk voor de correcte en tijdige voorbereiding (toevoer) van materiaal voor de voordruk (rollen papier, inkt, ...). Informeren van de overste in geval van afwijking van de planning, stilstand, tekort aan materiaal, ... Identificeren en informeren m.b.t. mogelijke verbetering voor zwakke punten. Doorgeven van informatie bij ploegwissel.

  • E & I Ingenieur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een E&I Ingenieur voor de regio Gent. verantwoordelijkheden: - lastenboeken opmaken (voor om aarding tankenparks, algemene aarding, middenspanning, datakabels, automatisatie, instrumentatie,...) - obv lastenboek: tender uitschrijven - binnenkomende offertes bekijken en onderaannemers kiezen - coördineren en controleren van werken onderaannemers - opvolgen betalingen - schrijven vergunningnen - ad hoc field problemen oplossen

  • businesspartner jobhunter (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: HIPO.HR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je begeleidt de kandidaten van intake tot vaste tewerkstelling (interview, assessment, opmaak kandidaat-rapport, deelname aan intake bij het bedrijf, …) Je contacteert actief bedrijven en bouwt een netwerk uit. Als HR-businesspartner detecteer (analyseer) je alle HR-vragen van de bedrijven in jouw regio. Deze breng je in kaart en deel je met collega’s. Je neemt deel aan netwerkevents met coaches, HR-verantwoordelijken, bedrijfsleiders (ondernemers) en freelancers.

  • Verkoper op beurzen en/of in winkelcentra (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: HOOFTMAN CONSULTING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Is gezondheid en sport voor jou belangrijk? Wil je graag werken met een vlot verkopend, kwalitatief product? Zijn een goede, positieve en eerlijke werksfeer met toffe, jonge (of jongdenkende) collega's voor jou belangrijk? Ben je niet bang om mensen aan te spreken, werk je graag op resultaat en word je daar graag correct en goed voor verloond? Dan is dit misschien wel dé opportuniteit die je zoekt. Wij doen heel veel beurzen (+/- 10 per maand) in Vlaanderen (en Nederland) en zoeken gemotiveerde, zelfstandige verkopers om onze producten te verkopen (in concreto de Vibromix van Münich Spring, krachtig sport- en gezondheidsgerelateerd toestel). Alle verkopers worden betaald op commissiebasis (mooie verdienste!) en alle kosten worden door ons gedragen. Dit kan voltijds of deeltijds gedaan worden, volgens onderlinge afspraken. Ben jij de gemotiveerde verkoper die wij zoeken? Neem dan snel contact met ons op.

  • ERVAREN MECANICIEN BMW @ VERHELST OOSTENDE (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: BMW Group Belux

    Type: Werfreserve

    Je voert als technieker de onderhouden en mechanische werkzaamheden uit volgens de kwaliteitsstandaarden van BMW. Je gaat met de wagens naar de keuring. Je maakt de wagens klaar zodat ze tijdig kunnen afgeleverd worden. Je voert de klassieke controles uit met de universele meettoestellen in de concessie. Je communiceert als klantgerichte medewerker met je werkplaatsleider over de ondernomen acties om de klanten gedetailleerd te kunnen informeren. Je zorgt als fiere medewerker voor een nette en ordelijke werkplaats.

Zoek naar antwoorden van Turks-Belgische Kulturele en Sociale Vereniging in sociale netwerken
Look for responds of Turks-Belgische Kulturele en Sociale Vereniging in social networks

Lees alle opmerkingen voor Turks-Belgische Kulturele en Sociale Vereniging. Laat een reactie achter voor Turks-Belgische Kulturele en Sociale Vereniging. Turks-Belgische Kulturele en Sociale Vereniging bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Turks-Belgische Kulturele en Sociale Vereniging. Leave a respond for Turks-Belgische Kulturele en Sociale Vereniging. Turks-Belgische Kulturele en Sociale Vereniging on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Turks-Belgische Kulturele en Sociale Vereniging op de google maps. Adres en contacten Turks-Belgische Kulturele en Sociale Vereniging
Location of Turks-Belgische Kulturele en Sociale Vereniging on the google maps. Address and contacts of Turks-Belgische Kulturele en Sociale Vereniging

Andere gerelateerde bedrijven als come Turks-Belgische Kulturele en Sociale Vereniging Turks-Belgische Kulturele en Sociale Vereniging: BRUSSEL-ZEEHAVEN | Couez Thibaut | DE VALLEI | Roose Frank | K. SIMONS

Other related companies as Turks-Belgische Kulturele en Sociale Vereniging: BRUSSEL-ZEEHAVEN | Couez Thibaut | DE VALLEI | Roose Frank | K. SIMONS

Turks-Belgische Kulturele en Sociale Vereniging is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Turks-Belgische Kulturele en Sociale Vereniging, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05959777832. Het bedrijf Turks-Belgische Kulturele en Sociale Vereniging bevindt zich op het adres: Molenstraat 11; 2400; Mol. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 478,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 508,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Social service organizations. Producten gemaakt in Turks-Belgische Kulturele en Sociale Vereniging zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Turks-Belgische Kulturele en Sociale Vereniging is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Turks-Belgische Kulturele en Sociale Vereniging is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Turks-Belgische Kulturele en Sociale Vereniging, openstaande posities, locatie van Turks-Belgische Kulturele en Sociale Vereniging op de kaart.

Turks-Belgische Kulturele en Sociale Vereniging is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Turks-Belgische Kulturele en Sociale Vereniging, company assigned to the tax number BE05959777832. The company Turks-Belgische Kulturele en Sociale Vereniging is located at the address: Molenstraat 11; 2400; Mol. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 478,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 508,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Social service organizations. Products created in Turks-Belgische Kulturele en Sociale Vereniging were not found.
The main activity of Turks-Belgische Kulturele en Sociale Vereniging is Justice, Public Order and Safety, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Turks-Belgische Kulturele en Sociale Vereniging is not available. You also can look at reviews of Turks-Belgische Kulturele en Sociale Vereniging, open positions, location of Turks-Belgische Kulturele en Sociale Vereniging on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Turks-Belgische Kulturele en Sociale Vereniging, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Turks-Belgische Kulturele en Sociale Vereniging, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Turks-Belgische Kulturele en Sociale Vereniging, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Turks-Belgische Kulturele en Sociale Vereniging, employees, financial statistics.