Aubergesves (L')

Contactgegevens Aubergesves (L'): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Aubergesves (L'): address, phone, fax, email, website, opening hours

Aubergesves (L')

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Pourrain 4; 5340; Gesves, België

Telefoon (phone): 083 67 74 17 (+32-083 67 74 17) 083 67 74 17 (+32-083 67 74 17)

Fax (fax): 083 67 81 57 (+32-083 67 81 57) 083 67 81 57 (+32-083 67 81 57)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Aubergesves (L'): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Aubergesves (L')"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Aubergesves (L')"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Aubergesves (L'), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Aubergesves (L'). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Aubergesves (L'), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Aubergesves (L'). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Aubergesves (L')
Products information Aubergesves (L')

BTW identificatienummer (tax): BE04407958984
Ondernemingsnummer: 8724212646
Hoofdstad (capital): 799,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 676,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Restaurants

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Aubergesves (L')
(Get full report from official database of BE for Aubergesves (L'))

Aanvulling soorten activiteiten voor Aubergesves (L')
Addition kinds of activities for Aubergesves (L')

3792. Reiswagens en kampeerders | Travel trailers and campers
20150705. Konijn, verwerkt: bevroren | Rabbit, processed: frozen
38430109. Tandheelkundige handinstrumenten, nec | Dental hand instruments, nec
42260000. Speciale opslag en opslag, nec | Special warehousing and storage, nec
51310104. Beklede stoffen | Coated fabrics

Werken bij Aubergesves (L'): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Aubergesves (L'): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Aubergesves (L'). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Aubergesves (L'). Looking for open vacancies in other companies

 • Onderhoudstechnicus (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van verschillende HVAC installaties (elektriciteit, koeling, verwarming,...) Je spoort defecten aan verwarmings- en koelinstallaties, luchtbehandelingsinstallaties, split units, ventilatoren, klimatisatie op en lost ze op Je voert werken uit op sanitaire installaties Je voert kleine installatiewerken uit Je werkt zowel in team als zelfstandig

 • Operator vaste namiddag of vaste nacht (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf regio Ronse zijn we op zoek naar operatoren. Je zal tewerkgesteld worden aan een machine die kartonnen kokers produceert. Je bent verantwoordelijk voor het inpakken van de kokers, het besturen van een heftruck, de conrole van de stock en het onderhoud van de productie omgeving.

 • Winkelverkoper m/v (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klanten in de regio Beringen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelverkoper M/V. Je zal instaan voor: - Kassawerk - Winkelverkoop aan de afdeling speelgoed - Rekken inladen - Klanten verder helpen met vragen

 • Enthousisate Poetshulp/ Huishoudhulp (EKEREN)

  Regio: EKEREN

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Huishoudelijke hulp met dienstencheques regio Maarkedal (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: HULP IN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  U staat als huishoudelijke hulp in voor het onderhouden van de woning van de klant. Dit houdt volgende taken in: schoonmaken wassen en strijken bereiden van maaltijden boodschappen doen

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20 u Oekene,combineren met andere gezinnen mogelijk! (OEKENE)

  Regio: OEKENE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • jobstudent bediening kippenkraam (ICHTEGEM)

  Regio: ICHTEGEM

  Bedrijf: ADECCO TORHOUT

  Type: Studentenjob

  Als jobstudent een centje bijverdienen? Wij zoeken studenten die op zondag willen werken in Ichtegem. Je staat in voor de bediening van klanten aan een kippenkraam (kip-aan-het-spit). Je werkt van 10u tot 13u.

 • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Beringen-Tessenderlo)

  Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

 • Zorgkundige WZC Oostende (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Care Talents Kortrijk

  Type: Vaste Job

  Als zorgkundige binnen het WZC ben je verantwoordelijk voor: - hygiënische en comfortzorgen  - het opvolgen van het elektronisch patiëntendossier - de ondersteuning van de bewoners op vlak van zelfstandigheid, comfort en veiligheid - open en transparante communicatie en overleg met collega's - ... Bedrijfsprofiel: Ben jij een zorgkundige met een hart voor de ouderenzorg? Ben je bovendien op zoek naar een job binnen een vooruitstrevende organisatie? Dan ben jij de persoon die Care Talents zoekt!

 • Accountant / Dossierbeheerder - Groei naar vennoot - Herent (HERENT)

  Regio: HERENT

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Dit accountantskantoor in Herent is momenteel op zoek naar een ervaren Accountant / Dossierbeheerder om hun team van 7 dossierbeheerder te versterken. Ze hebben dit jaar hun 40 jarig bestaan gevierd en sinds de oprichting heeft de vennoot een interessant en gevarieerd portfolio opgebouwd dat bestaat uit eenmanszaken en vennootschappen. De relaties met deze klanten zijn uiteraard zeer goed onderbouwd en worden met een persoonlijke aanpak onderhouden. Accountant / Dossierbeheerder - Taken Je krijgt de volledige eindverantwoordelijkheid voor de dossiers die voorbereid worden door de je collega's. Dossiers afsluiten en optimaliseren Adviezen opstellen en bespreken met klanten Bijstand leveren bij fiscale controles Begeleiden van fusies, splitsingen, herstructureringen,… … Je wordt de rechterhand van de vennoot en neemt met verloop van tijd steeds meer verantwoordelijkheden op inzake het beleid van het kantoor.

 • STANSER MET ERVARING (LANAKEN)

  Regio: LANAKEN

  Bedrijf: HARDY VERPAKKINGEN

  Type: Vaste Job

  We zijn op zoek naar een enthousiaste stanser. Ervaring vereist. U wordt tewerkgesteld in een bedrijf met veel groeipotentieel. Jouw taken: Zelfstandig instellen en bedienen van de stansmachine Monteren en bijstellen van de stansvorm Produceren (stansen) van karton verpakkingen. Het oplossen van kleine storingen

 • Verkoopsmedewerker (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: DELICE

  Type: Flexijob

  Je staat in voor het maken en verkopen van broodjes. Daarnaast ontvang je ook betalingen.

Zoek naar antwoorden van Aubergesves (L') in sociale netwerken
Look for responds of Aubergesves (L') in social networks

Lees alle opmerkingen voor Aubergesves (L'). Laat een reactie achter voor Aubergesves (L'). Aubergesves (L') bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Aubergesves (L'). Leave a respond for Aubergesves (L'). Aubergesves (L') on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Aubergesves (L') op de google maps. Adres en contacten Aubergesves (L')
Location of Aubergesves (L') on the google maps. Address and contacts of Aubergesves (L')

Andere gerelateerde bedrijven als come Aubergesves (L') Aubergesves (L'): FLCALLAERT NV | V.D.B. KIDS CLOTHING | DESCAMPS & FILS | Centrum vr Psychiatrische Spoedgevallen CPS | ERIC SCHOEBRECHTS

Other related companies as Aubergesves (L'): FLCALLAERT NV | V.D.B. KIDS CLOTHING | DESCAMPS & FILS | Centrum vr Psychiatrische Spoedgevallen CPS | ERIC SCHOEBRECHTS

Aubergesves (L') is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Aubergesves (L'), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04407958984. Het bedrijf Aubergesves (L') bevindt zich op het adres: Pourrain 4; 5340; Gesves. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 799,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 676,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hotels. Lijst met producten zijn Restaurants.
De hoofdactiviteit van Aubergesves (L') is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Aubergesves (L') is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Aubergesves (L'), openstaande posities, locatie van Aubergesves (L') op de kaart.

Aubergesves (L') is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Aubergesves (L'), company assigned to the tax number BE04407958984. The company Aubergesves (L') is located at the address: Pourrain 4; 5340; Gesves. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 799,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 676,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hotels. List of products are Restaurants.
The main activity of Aubergesves (L') is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Aubergesves (L') is not available. You also can look at reviews of Aubergesves (L'), open positions, location of Aubergesves (L') on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Aubergesves (L'), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Aubergesves (L'), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Aubergesves (L'), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Aubergesves (L'), employees, financial statistics.