Centrum vr Psychiatrische Spoedgevallen CPS

Contactgegevens Centrum vr Psychiatrische Spoedgevallen CPS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Centrum vr Psychiatrische Spoedgevallen CPS: address, phone, fax, email, website, opening hours

Centrum vr Psychiatrische Spoedgevallen CPS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ankerstraat 91; 9100; Sint-Niklaas, België

Telefoon (phone): 03 760 07 60 (+32-03 760 07 60) 03 760 07 60 (+32-03 760 07 60)

Fax (fax): 03 760 07 61 (+32-03 760 07 61) 03 760 07 61 (+32-03 760 07 61)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Centrum vr Psychiatrische Spoedgevallen CPS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Centrum vr Psychiatrische Spoedgevallen CPS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Centrum vr Psychiatrische Spoedgevallen CPS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Centrum vr Psychiatrische Spoedgevallen CPS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Centrum vr Psychiatrische Spoedgevallen CPS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Centrum vr Psychiatrische Spoedgevallen CPS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Centrum vr Psychiatrische Spoedgevallen CPS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Centrum vr Psychiatrische Spoedgevallen CPS
Products information Centrum vr Psychiatrische Spoedgevallen CPS

BTW identificatienummer (tax): BE06761779785
Ondernemingsnummer: 3319488525
Hoofdstad (capital): 420,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 270,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in Centrum vr Psychiatrische Spoedgevallen CPS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Medical centers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Centrum vr Psychiatrische Spoedgevallen CPS
(Get full report from official database of BE for Centrum vr Psychiatrische Spoedgevallen CPS)

Aanvulling soorten activiteiten voor Centrum vr Psychiatrische Spoedgevallen CPS
Addition kinds of activities for Centrum vr Psychiatrische Spoedgevallen CPS

355499. Papierindustrie machines, nec | Paper industries machinery, nec
866100. Religieuze organisaties | Religious organizations
22999905. Hand geweven stoffen | Hand woven fabrics
32729902. Droogmengsel beton | Dry mixture concrete
33129902. Electrometallurgical staal | Electrometallurgical steel
34829905. Pellets en bb's, pistool- en luchtgeweermunitie | Pellets and bb's, pistol and air rifle ammunition
39990109. Sterilisatoren, kapper en schoonheidssalon | Sterilizers, barber and beauty shop
59610401. Munten, postorder | Coins, mail order
80519903. Geestelijke retardatie ziekenhuis | Mental retardation hospital

Werken bij Centrum vr Psychiatrische Spoedgevallen CPS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Centrum vr Psychiatrische Spoedgevallen CPS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Centrum vr Psychiatrische Spoedgevallen CPS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Centrum vr Psychiatrische Spoedgevallen CPS. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier rijbewijs C + heftruck m/v (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze stock te Vilvoorde zijn we op zoek naar een gemotiveerde en ervaren magazijnier die in het bezit is van een attest voor heftruckchauffeur en rijbewijs C. Het beheer van onze stock gebeurt in ons ERP Kimoce. Hiervoor is een basiskennis pc en Windows noodzakelijk.

  • monteur te Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Genk actief in elektrotechnische installaties, sanitair- en constructiewerken zijn we op zoek naar een hulpmonteur geen hoogtevrees hebben, Vca attest is een pluspunt! ervaring met zonnepanelen, sanitair, onderhoud van machines is een Pluspunt! ervaring in het monteren van constructiewerken, montagewerken is een MUST! na interim kans op vast  

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hechtel-Eksel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HECHTEL-EKSEL)

    Regio: HECHTEL-EKSEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Bediende orderinput (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Zulte zijn wij op zoek naar een administratief bediende orderinput. Jouw voornaamste taak bestaat er uit om de bestellingen (die via mail binnen komen) in te geven in het interne systeem.

  • STUDENT Grafisch bediende (VLIMMEREN)

    Regio: VLIMMEREN

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student(e) om mee te helpen met wat administratief werk. Het gaat voornamelijk om foto's bewerken, tems op verzamelwebsites plaatsen, ... Wij denken dan aan iemand die een beetje vertrouwd is met fotoshop en die feeling heeft voor fotografie.

  • JOBSTDENT om balustrades/leuningen/trappen te installeren. (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Jobstudent om te helpen bij de installatie van balustrades, leuninigen ne trappen.

  • Verpleegkundige voor nachtdienst (NEDER-OVER-HEEMBEEK (BRUSSEL-STAD))

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: DE OVERBRON

    Type: Vaste Job

    Woonzorgcentrum De Overbron vzw is op zoek naar deeltijdse of voltijdse verpleegkundigen voor ons Nederlandstalig, kleinschalig, betaalbaar en familiaal woonzorgcentrum voor ouderen. De Overbron is gelegen aan de rand van Vlaams-Brabant, in Neder-Over-Heembeek, grenzend aan Vilvoorde en Grimbergen. We zijn gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. We hebben een RVT en een ROB-erkenning. We werken bewust met een ruime personeelsploeg. We hebben een zorgteam dat 50% boven de Vlaamse norm zit. We willen onze bewoners gelukkig maken en daarvoor ook investeren in kwaliteit voor onze bewoners. We willen dat ons personeel tijd kan vrijmaken voor onze bewoners en niet vol stress van hier naar daar moeten hollen omdat er gewoon te weinig zorgpersoneel aanwezig is. Gelukkig personeel zorgt ook voor gelukkige ouderen. U werkt mee aan een gezellige, warme en veilige sfeer voor onze 59 bewoners. We verwachten van onze verpleegkundigen dat ze een excellente zorg verstrekken en medische hulp verlenen aan onze bewoners. Maar we verwachten echt meer dan dat. Het is onze uitdrukkelijke doelstelling dat onze bewoners niet alleen kwaliteitsvolle zorg krijgen, maar bovendien gelukkig kunnen zijn in De Overbron. De functie van verpleegkundige is daarin cruciaal. We zoeken mensen die graag met ouderen samenwerken. We zoeken verpleegkundigen die hun job met liefde vervullen en graag in groep werken. We zoeken warme en zorgzame medewerkers die in een kleinschalig woonzorgcentrum deel willen uitmaken van een enthousiaste en uitgebreide personeelsploeg. Onze nieuwe verpleegkundigen maken deel uit van een ploeg met een ergotherapeut, twee kinesisten, twee hoofdverpleegkundigen, een dagelijks verantwoordelijke, een animator, zes andere verpleegkundigen, negen zorgkundigen, zeven mensen voor de logistiek en het onderhoud en drie mensen voor de techniek en het zakelijk beheer. Er is dus bij ons echt ruimte om tijd te nemen voor een babbel met onze bewoners en om te zorgen voor een goede band met de collega's en bewoners. Wij zijn géén commercieel centrum. We zitten gemiddeld ruim onder de dagprijs van andere woonzorgcentra en toch fors boven de personeelsnorm van de Vlaamse overheid. Alle middelen gaan naar de ondersteuning van onze bewoners en investeringen in personeel en infrastructuur. We willen jullie met open armen ontvangen. We kunnen bieden wat andere centra bieden, maar bovenal kunnen we je een warme werksfeer aanbieden. We kijken met interesse uit naar je kandidatuur.

  • Service Desk Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: Anankei

    Type: Vaste Job

    - Je bent het eerste aanspreekpunt binnen de ICT-afdeling voor alle gebruikers wat betreft incidenten; - Je bent verantwoordelijk voor de afhandeling van incidenten, het beheer en de registratie ervan; - Je verzorgt de installatie van workstations, smartphone, tablets en werkt mee aan implementatieprojecten, zowel technisch als applicatief - Je analyseert gemelde 'Incidenten', 'Service Requests' en 'Problems' en tracht deze op te lossen alvorens te escaleren naar de departementen operations en/of Applications delivery & sourcing; - Je volgt zowel technische als functioneel gerelateerde 'Incidenten', 'Service Requests' en 'Problems' op en biedt lange termijn oplossingen aan; - Je werkt mee aan de implementatie, onderhoud en beheer van een support tool die ITIL georiënteerd is. - Je ondersteunt de eindgebruikers door het schrijven van werkinstructies en het geven van gebruikerstrainingen. - Je werkt samen met een collega van een andere afdeling om file structuren aan te maken en user rechten aan te maken. - Je werkt mee aan het opbouwen en onderhouden van een knowledge base.

  • Projectverpleegkundige regio Aalst (contract onbepaalde duur) (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: X-Care

    Type: Vaste Job

    Als projectverpleegkundige ga je op een compleet nieuwe manier aan het werk: je combineert een vast contract bij een sterke organisatie als X-Care, met een carrière vol boeiende projecten in jouw regio. Via X-Care wissel je projecten in ziekenhuizen af met projecten in de thuiszorg, woonzorgcentra, maar evengoed ga je tijdelijk aan de slag als bedrijfsverpleegkundige, kom je terecht in een wijkgezondheidscentrum of een centrum voor mensen met een beperking. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. X-Care ondersteunt je bij deze projecten met een nauwgezette opvolging, feedback, coaching, toffe teamactiviteiten, bijscholingen en workshops. Bovendien bieden we jou een aantrekkelijke verloning op maat aan, inclusief bedrijfswagen. De voordelen aan het werken als projectverpleegkundige: Een vast contract van onbepaalde duur Tijdelijke opdrachten (1 maand, 3 maand, 6 maand), dus nooit vervallen in sleur of routine Je leert enorm veel bij, krijgt een brede kijk op de zorgsector en je eigen kunnen Je kan jouw opgedane ervaring en kennis delen met anderen tijdens je projecten Je leert heel wat nieuwe mensen kennen Je kan proeven van alle aspecten van de verpleging. Je hoeft dus geen keuze te maken. Ook een bedrijfswagen behoort tot de mogelijkheden. Momenteel zijn wij op zoek naar projectverpleegkundigen regio Aalst voor een eerste project in een ziekenhuisomgeving.

  • Meet-en regeltechnieker (DAGDIENST) (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: CITRIQUE BELGE

    Type: Vaste Job

    Analytisch storingzoeken en doelgericht storingsonderhoud om de continuïteit van de fabriek maximaal te waarborgen. Alsook het uitvoeren van preventieve onderhoudstaken zodanig dat de optimale werking van de installaties en apparatuur gegarandeerd blijft. De voornaamste verantwoordelijkheden omvatten: Uitvoeren van preventieve en curatieve onderhoudstaken in het domein van de meet- en regeltechniek; Uitvoeren van storingsanalyses; ISO kalibraties uitvoeren volgens de voorgeschreven procedures; Interveniëren in het domein van de meet-, regel en instrumentatietechniek bij onvoorziene storingen aan de installaties; Elektrisch beveiligen en ontveiligen volgens de gangbare lockout-tagout procedures ter voorbereiding van geplande onderhoudswerken inclusief functionele controle vóór herindienstname;

  • Logopedist Regio Kortrijk Marke (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: De Rynck Elza

    Type: Zelfstandige activiteit

    In onze praktijk zijn we nog op zoek naar een collega. Er zijn momenteel 15 uren ter beschikking waarbij na verloop van tijd zeker uitbreiding mogelijk is! We behandelen zowel kinderen alsook volwassenen met articulatie-, taal-, leer- en stemproblemen. Regio: Kortrijk en Marke. Aarzel zeker niet om contact op te nemen en even te komen kijken. We maken met plezier tijd voor je vrij.

  • Kinderanimator (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: ANIMAGIE

    Type: Werfreserve

    Voor onze evenementen in kinderanimatie voor bedrijven en bij mensen thuis,leggen wij momenteel een wervingsreserve aan. Als animator zal je instaan voor volgende taken: Knutselactiviteiten Grime, ballonplooien, ... Je werkt op basis van een door ons voorbereid draaiboek.

Zoek naar antwoorden van Centrum vr Psychiatrische Spoedgevallen CPS in sociale netwerken
Look for responds of Centrum vr Psychiatrische Spoedgevallen CPS in social networks

Lees alle opmerkingen voor Centrum vr Psychiatrische Spoedgevallen CPS. Laat een reactie achter voor Centrum vr Psychiatrische Spoedgevallen CPS. Centrum vr Psychiatrische Spoedgevallen CPS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Centrum vr Psychiatrische Spoedgevallen CPS. Leave a respond for Centrum vr Psychiatrische Spoedgevallen CPS. Centrum vr Psychiatrische Spoedgevallen CPS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Centrum vr Psychiatrische Spoedgevallen CPS op de google maps. Adres en contacten Centrum vr Psychiatrische Spoedgevallen CPS
Location of Centrum vr Psychiatrische Spoedgevallen CPS on the google maps. Address and contacts of Centrum vr Psychiatrische Spoedgevallen CPS

Andere gerelateerde bedrijven als come Centrum vr Psychiatrische Spoedgevallen CPS Centrum vr Psychiatrische Spoedgevallen CPS: FLNICHE TRADING SA | Liberaal Trefpunt | DEREWAL | GUIDO DE DECKER | CHRISTINE GRANDCHAMPS

Other related companies as Centrum vr Psychiatrische Spoedgevallen CPS: FLNICHE TRADING SA | Liberaal Trefpunt | DEREWAL | GUIDO DE DECKER | CHRISTINE GRANDCHAMPS

Centrum vr Psychiatrische Spoedgevallen CPS is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Centrum vr Psychiatrische Spoedgevallen CPS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06761779785. Het bedrijf Centrum vr Psychiatrische Spoedgevallen CPS bevindt zich op het adres: Ankerstraat 91; 9100; Sint-Niklaas. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 420,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 270,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Medical centers. Producten gemaakt in Centrum vr Psychiatrische Spoedgevallen CPS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Centrum vr Psychiatrische Spoedgevallen CPS is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Centrum vr Psychiatrische Spoedgevallen CPS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Centrum vr Psychiatrische Spoedgevallen CPS, openstaande posities, locatie van Centrum vr Psychiatrische Spoedgevallen CPS op de kaart.

Centrum vr Psychiatrische Spoedgevallen CPS is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Centrum vr Psychiatrische Spoedgevallen CPS, company assigned to the tax number BE06761779785. The company Centrum vr Psychiatrische Spoedgevallen CPS is located at the address: Ankerstraat 91; 9100; Sint-Niklaas. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 420,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 270,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Medical centers. Products created in Centrum vr Psychiatrische Spoedgevallen CPS were not found.
The main activity of Centrum vr Psychiatrische Spoedgevallen CPS is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Centrum vr Psychiatrische Spoedgevallen CPS is not available. You also can look at reviews of Centrum vr Psychiatrische Spoedgevallen CPS, open positions, location of Centrum vr Psychiatrische Spoedgevallen CPS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Centrum vr Psychiatrische Spoedgevallen CPS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Centrum vr Psychiatrische Spoedgevallen CPS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Centrum vr Psychiatrische Spoedgevallen CPS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Centrum vr Psychiatrische Spoedgevallen CPS, employees, financial statistics.