Auberge du Liry

Contactgegevens Auberge du Liry: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Auberge du Liry: address, phone, fax, email, website, opening hours

Auberge du Liry

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Combattants 3; 6997; Erezée, België

Telefoon (phone): 086 47 72 65 (+32-086 47 72 65) 086 47 72 65 (+32-086 47 72 65)

Fax (fax): 086 47 74 41 (+32-086 47 74 41) 086 47 74 41 (+32-086 47 74 41)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Auberge du Liry: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Auberge du Liry"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Auberge du Liry"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Auberge du Liry, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Auberge du Liry. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Auberge du Liry, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Auberge du Liry. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Auberge du Liry
Products information Auberge du Liry

BTW identificatienummer (tax): BE03149475097
Ondernemingsnummer: 5226715087
Hoofdstad (capital): 885,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 211,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Restaurants

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Auberge du Liry
(Get full report from official database of BE for Auberge du Liry)

Aanvulling soorten activiteiten voor Auberge du Liry
Addition kinds of activities for Auberge du Liry

284403. Parfums en colognes | Perfumes and colognes
07519903. Diensten tonen, vee | Showing services, livestock
23539900. Hoeden, petten en millinery, nec | Hats, caps, and millinery, nec
23939902. Kussens, behalve lente en tapijt: aangekochte materialen | Cushions, except spring and carpet: purchased materials
32290102. Barware | Barware
34319900. Metaal sanitair, n.v. | Metal sanitary ware, nec
35420104. Swaging machines | Swaging machines
36740103. Lichtgevende dioden | Light emitting diodes
37310201. Bestrijdingsschepen, bouw en reparatie | Combat vessels, building and repairing
65310300. Vastgoed notering diensten | Real estate listing services

Werken bij Auberge du Liry: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Auberge du Liry: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Auberge du Liry. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Auberge du Liry. Looking for open vacancies in other companies

 • Inpakker/Inpakster (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: INFINITY JOBS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal instaan voor het inpakken van afgewerkte kledij. Je bent bereid om in te springen in de stikafdeling wanneer nodig. Je hoeft geen ervaren stikster/stikker te zijn, maar eenvoudige bewerkingen moeten kunnen uitgevoerd worden, dit kan zeker aangeleerd worden.

 • Profileerder metaal - nacht (ZWEVEZELE)

  Regio: ZWEVEZELE

  Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voel je je aangetrokken tot de metaalsector? Solliciteer dan nu voor deze vacature en wie weet ga je binnenkort aan de slag in je droomjob!Waar? Je gaat aan de slag bij een metaalfirma die topkwaliteit biedt op vlak van metalen dakprofielen en wandbekleding in metaal. Al jaren leveren ze bij klanten actief in de bouwsector, maar ook architecten, landbouwers, kleine en grote ondernemingen, ... Werken bij dit bedrijf is werken in een aangename werksfeer en met een mooie verloning en maaltijdcheques. Bovendien is dit een job op lange termijn en zijn er doorgroeimogelijkheden.Wat? Als profileur sta je in voor het opvolgen van een productielijn, samen met je collega. Deze lijn produceert metalen golfplaten. Volgende taken komen hierbij kijken: Slijtstukken vervangen en controles uitvoeren. De machine instellen en ze bedienen. De nodige registraties doen in SAP. Bestellingen inpakken en wegbrengen met de heftruck. Je staat in voor de aanvoer van coils (rollen staalplaten) door middel van een rolbrug naar de profileerlijn. Zoals je kan zien heb je een uitgebreid takenpakket!

 • Lasoperator (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  voor een metaalverwerkend bedrijf regio Roeselare zoeken wij LASOPERATOR (M/V) Functie : Je takenpakket bestaat vooral uit: het programma inladen in de machine de correcte grondstof klaarleggen correcte parameters, gereedschappen gebruiken het invullen van de kwaliteitsdocumenten stukken correct verpakken en etiketteren preventief onderhoud

 • HUISHOUDHULP (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: DE MUTSAERD

  Type: Dienstenchequebaan

  Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Je past diverse technieken toe voor het schoonmaken zoals afstoffen, stofzuigen, ramen kuisen, enz. Daarnaast behoort ook strijken tot je takenpakket. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de bewoner. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes en hygiënische normen van de bewoner.

 • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Leest M/V (LEEST)

  Regio: LEEST

  Bedrijf: Strong at home

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

 • Medewerker schoonmaak (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: DEVOGEL SCHOONMAAK DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Je wordt ingeschakeld om schoon te maken bij particuliere klanten thuis. Je werkt voor één vaste klant te Roeselare (met mogelijkheid tot uitbreiding klantenbestand).

 • JOBSTUDENT MEDEWERKER ZONNEBANKCENTRUM EN SCHOONHEIDSSALON (WOLVERTEM)

  Regio: WOLVERTEM

  Bedrijf: FM SECURE

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor het onthaal en het begeleiden van mensen naar de zonnebank en naar het schoonheidssalon. Je legt afspraken vast. Je krijgt van ons een opleiding om de verschillende huidtypes te leren kennen.

 • (Jobstudent) Zwemlesgever Sportoase Ter Heide Rotselaar (ROTSELAAR)

  Regio: ROTSELAAR

  Bedrijf: GROEP SPORTOASE

  Type: Studentenjob

  • Je bent verantwoordelijk voor het geven van zwemlessen. Mogelijke lessen zijn: watergewenning, het aanleren van zwemslagen,… • De lessen vinden plaats op zaterdag • Engagement voor een gans schooljaar • Administratieve opvolging: zwemlijsten invullen • Rapportering aan de zwembadmanager • Opvolgen en naleven van de nodige veiligheidsprocedures

 • Financieel analyst/Controller (SINT-DENIJS-WESTREM)

  Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een auditkantoor gelegen te regio Sint-Denijs-Westrem zijn we op zoek naar een master student. Je zal ingezet worden voor een studierelevante bijbaan met uitzicht op een vast contract bij afstuderen. Je zal ingezet worden om bij klanten langs te gaan en om financiële analyses te verrichten, je zal werkvoorbereidingen doen en tellingen. Je zal ingezet worden tijdens het academiejaar en dit gedurende 2 of 3 dagen per week

 • Senior Process Engineer (HAZOP) (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: KH Engineering België NV

  Type: Vaste Job

  De senior process Engineer is verantwoordelijk voor de opvolging en uitvoering van alle process engineering activiteiten tijdens uitvoeringh van de projecten. Tijdens concept: Evalueren van bestaande processen uitwerken van verschillende opties voor bestaande en nieuwe processen selecteren finale optie Tijdens basis ontwerp: opstellen van massa - en energiebalansen opzetten process flow diagrammen selecteren van de correcte materialen en leidingspecificaties dimensioneren van apparaten en instrumenten opstellen process datasheets uivoeren van hydraullische drukvalbeveiligingen en dimensioneren van de leidingen berekenen van overdrukbeveiligignen Verder neem je ook deel aan de veiligheidsevaluaties tijdens de verschillende stappen van het project. Je coördineert, doet de uitvoering en documentatie van de proces veiligheidstudies.

 • Vastgoedmakelaar met BIV nr (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: InstaHome

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je krijgt optimale kansen om zowel je commerciële skills als je juridische kennis bij te schaven en te vervolmaken, en dit zowel door in-huis training als middels externe opleidingen. Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt

 • Logopedist(e) (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: BalanSS

  Type: Zelfstandige activiteit

  MULTIDISCIPLINAIR CENTRUM BalanSS is op zoek naar een extra collega LOGOPEDIST. Dankzij onze kwalitatieve zorg en goede naam zijn wij in volle expansie. Op onze website www.BalanSS.be en onze Facebookpagina kan je ons beter leren kennen. Wij staan tevens open voor symbiose met andere collega's en praktijken om zo de krachten te bundelen en ons team nog meer kleur, dynamiek en kwaliteit te geven. Voel je het kriebelen? Kom eens kennismaken! Spring mee op onze multidisciplinaire groepstrein en think out of the box!

Zoek naar antwoorden van Auberge du Liry in sociale netwerken
Look for responds of Auberge du Liry in social networks

Lees alle opmerkingen voor Auberge du Liry. Laat een reactie achter voor Auberge du Liry. Auberge du Liry bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Auberge du Liry. Leave a respond for Auberge du Liry. Auberge du Liry on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Auberge du Liry op de google maps. Adres en contacten Auberge du Liry
Location of Auberge du Liry on the google maps. Address and contacts of Auberge du Liry

Andere gerelateerde bedrijven als come Auberge du Liry Auberge du Liry: FLIMMOBILIERE CHEZ RINO SPRL | D.A.R. Woningautomatisatie | CONTAINERPARK OUD TURNHOUT | Al Motawakil | FINANCIMMO

Other related companies as Auberge du Liry: FLIMMOBILIERE CHEZ RINO SPRL | D.A.R. Woningautomatisatie | CONTAINERPARK OUD TURNHOUT | Al Motawakil | FINANCIMMO

Auberge du Liry is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Auberge du Liry, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03149475097. Het bedrijf Auberge du Liry bevindt zich op het adres: Rue des Combattants 3; 6997; Erezée. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 885,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 211,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Hotels. Lijst met producten zijn Restaurants.
De hoofdactiviteit van Auberge du Liry is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Auberge du Liry is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Auberge du Liry, openstaande posities, locatie van Auberge du Liry op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Auberge du Liry is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Auberge du Liry, company assigned to the tax number BE03149475097. The company Auberge du Liry is located at the address: Rue des Combattants 3; 6997; Erezée. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 885,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 211,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Hotels. List of products are Restaurants.
The main activity of Auberge du Liry is Justice, Public Order and Safety, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Auberge du Liry is not available. You also can look at reviews of Auberge du Liry, open positions, location of Auberge du Liry on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Auberge du Liry, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Auberge du Liry, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Auberge du Liry, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Auberge du Liry, employees, financial statistics.