D.A.R. Woningautomatisatie

Particuliere bedrijvenJustitie, Openbare Orde en Veiligheid • D.A.R. Woningautomatisatie
Private companiesJustice, Public Order and Safety • D.A.R. Woningautomatisatie

Contactgegevens D.A.R. Woningautomatisatie: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data D.A.R. Woningautomatisatie: address, phone, fax, email, website, opening hours

D.A.R. Woningautomatisatie

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Pasbrugstraat 11; 9280; Lebbeke (Wieze), België

Telefoon (phone): 053 70 49 91 (+32-053 70 49 91) 053 70 49 91 (+32-053 70 49 91)

Fax (fax): 053 70 30 05 (+32-053 70 30 05) 053 70 30 05 (+32-053 70 30 05)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) D.A.R. Woningautomatisatie: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "D.A.R. Woningautomatisatie"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "D.A.R. Woningautomatisatie"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van D.A.R. Woningautomatisatie, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen D.A.R. Woningautomatisatie. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of D.A.R. Woningautomatisatie, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees D.A.R. Woningautomatisatie. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti D.A.R. Woningautomatisatie
Products information D.A.R. Woningautomatisatie

BTW identificatienummer (tax): BE07936767578
Ondernemingsnummer: 6258880615
Hoofdstad (capital): 725,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 108,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Door operating equipment & videophones

Product categorie (product category): Door and gate openers Automatic

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor D.A.R. Woningautomatisatie
(Get full report from official database of BE for D.A.R. Woningautomatisatie)

Aanvulling soorten activiteiten voor D.A.R. Woningautomatisatie
Addition kinds of activities for D.A.R. Woningautomatisatie

20150804. Turkije, verwerkt: vers | Turkey, processed: fresh
20990700. Klaar om te eten, salades en broodjes | Ready-to-eat meals, salads, and sandwiches
22540106. Uniepakken, breien | Union suits, knit
26750304. Stencil-kaarten, doodgesneden: gemaakt van aangekochte materialen | Stencil cards, die-cut: made from purchased materials
35350103. Pneumatische buis transportsystemen | Pneumatic tube conveyor systems

Werken bij D.A.R. Woningautomatisatie: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in D.A.R. Woningautomatisatie: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor D.A.R. Woningautomatisatie. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for D.A.R. Woningautomatisatie. Looking for open vacancies in other companies

  • operator houtbewerkingmachines (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: LEFEVERE GROEP

    Type: Vervanging brugpensioen

    Na een opleidingsperiode het bedienen, instellen en optimaal in orde houden van ondermeer CNC-gestuurde freesmachines, opdeelzagen en andere houtbewerkingmachines

  • Machinebouwer (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als machinebouwer word je opgeleid in de assemblage van stroomaggregaten, gedurende een periode van 6 tot 12 maanden. Hiervoor werk je nauw samen met collega's en supervisors en onderhou je de nodige contacten met ondersteunende afdelingen. Je assembleert stroomaggregaten van A tot Z aan de hand van vooropgestelde werkwijzen Je assembleert voortdurend verschillende types Je controleert je werkpost qua bevoorrading materiaal. Je registreert ontbrekende onderdelen. Je voert de voorgeschreven testprocedures uit en vult de testrapporten in Je maakt de stroomaggregaten volgens kenmerken, bestellingen en wijze van transport verzendklaar.

  • Onderhoudstechnieker mechaniek (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ASAP ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je gebeten door techniek, gemotiveerd en heb je al enkele jaren ervaring in technisch onderhoud? Wil je elke dag met plezier gaan werken, je uitleven in een technische omgeving en jezelf verder ontplooien? Waarom ben je dan nog niet met ons komen praten?

  • Productiearbeider (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Mechanische montage - Algemeen magazijn werk

  • CHAUFFEURS CE nationaal (Genk)- M/V (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Let's Work Industry Lummen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Lets Work Industry van Lummen zoekt gemotiveerde Chauffeur CE Je staat in voor het leveren en ophalen van voeding. Je bent in het bezit van een rijbewijs CE Je bent een polyvalente chauffeur en bent inzetbaar op verschillende diensten Je bent bereid om fysiek werk te verrichten en om afwisselend op zaterdag te werken Je bent collegiaal en je hebt aandacht voor veiligheid Je gaat verantwoordelijk om met materiaal en procedures

  • Expediteur Export (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in 2100 Deurne zijn wij op zoek naar een ervaren expediteur export. Je volgt het transport van goederen op en je informeert de klant over het verloop en stelt oplossingen voor bij eventuele problemen. Je waakt over de facturatie van het departement. Je contacteert agenten ter plaatse. Je verschaft de klant informatie over de stand van zaken doorheen alle fases van de overeenkomst (voor, tijdens en na het transport). Je communiceert met de financiële dienst en sales indien afspraken met dienstverleners of klanten niet werden nagekomen. Je staat in voor het up to date houden van systemen en data kwaliteit.

  • Onderhoudstechnieker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: T-INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - je bent verantwoordelijk voor het optimaal technisch functioneren van de inpaklijnen. - je voorziet in het nodige preventief onderhoud van de installaties, zodat eventuele technische problemen tijdig opgespoord kunnen worden en de continue goede werking van de installatie verzekerd kan worden. Daarnaast worden storingen aan installaties door jou op vakkundige wijze hersteld, zodat inpak-stilstanden tot een minimum herleid kunnen worden. •Een correcte storingsanalyse en adequate herstelling zijn hiertoe cruciaal. Dankzij jouw brede technische kennis zowel op gebied van elektriciteit, elektronica, meet- & regeltechniek, PLC-sturingen, mechanica, … verleen je de nodige technische assistentie aan ploegchefs en inpakoperatoren, zodat onze machines optimaal gebruikt kunnen worden.

  • TECHNIEKER - 2 PLOEGEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Let's Work Roeselare Industry

    Type: Studentenjob

    Let\\\'s Work is op zoek naar een gemotiveerde technieker voor een bedrijf in regio Roeselare. Je taken zijn: - Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van het machinepark - Je spoort fouten, storingen en defecten op, en lost technische kwaliteits- en productieproblemen op. - Daarnaast sta je in voor de installatie van nieuwe machines, en de uitvoering van verbeteringen aan bestaande machines en installaties - Je denkt en werkt actief mee aan de optimalisatie van het productieproces. - Je werkt afwisselend in een vroege (5u - 13u10) en late (13u - 21u10) ploeg. - Schoolverlaters komen ook in aanmerking hiervoor.

  • Spontaan Projectingenieur (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

    Type: Vaste Job

    Wordt jij blij als je in een Windows omgeving aan de slag kan en  je je hier ook steeds verder in kan verdiepen zodat je de optimale ondersteuning kan geven? Is het behandelen van de automatisch geregistreerde issues een fluitje van een cent voor jou? De issues worden gecapteerd door een geautomatiseerd systeem, waardoor er slechts een beperkte eerstelijns helpdesk is voor problemen en opdrachten in het binnen- en buitenland. Maakt het geven van tweedelijns helpdesk support je dag? Waarbij je lokale en internationale collega’s ondersteunt en opleidt in het gebruik van de IT-infrastructuur. Daarnaast analyseer je hardware- en softwarematige incidenten en los je deze op. Heeft de installatie en het onderhoud van diverse hard- en softwarecomponenten in een netwerkomgeving met zowel PC als remote (Citrix, VDI, RDS) geen geheimen voor jou? Haal jij energie uit het beheer van de volledige infrastructuur? Samen met de IT manager en collega support engineers neem je taken op in het dagelijks beheer van de IT infrastructuur, installatie en onderhoud van Microsoft netwerken, controle en beheer van de toegang tot het netwerk (AD, security), backups, problemsolving. Afhankelijk van je interesse en eigen progressie kan je op termijn meewerken aan vernieuwingsprojecten en migraties. In deze voortdurende veranderende omgeving kan je evolueren tot IT-generalist, IT-specialist of derdelijn support. Je krijgt de kans om je te verdiepen in een of meerdere specifieke domeinen zoals Virtualisatie, Networking, Security, End-user Devices, Storage, High-Availability & Disaster recovery, Managed Services, Datacenter, Mobility, Communication, Azure, IoT,… Is dit alles je op het lijf geschreven? Dan ben jij de system engineer waar wij naar op zoek zijn!

  • Werfcoördinator/preventie-adviseur (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: VIND! Engineering Roeselare

    Type: Vaste Job

    Je zorgt ervoor dat de uitvoering van de projecten bij de klant goed georganiseerd worden en vlot verlopen. Je bent mee verantwoordelijk voor preventie en veiligheid, zowel in atelier als op de werven.

  • schilder - decorateur (VLAMERTINGE)

    Regio: VLAMERTINGE

    Bedrijf: PLANCKE TOM

    Type: Vaste Job

    Samen met de zaakvoerder voert u diverse schilder- en decoratiewerken uit zowel binnen als buiten. Geïnteresseerd? Solliciteer onmiddellijk!

  • Shop advisor telecom - Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: MEDIA CENTER

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor het adviseren en verkopen van Proximus-diensten, verkoop van IT, Telecom, Photo en Multimedia Producten. www.mediacenter.be

Zoek naar antwoorden van D.A.R. Woningautomatisatie in sociale netwerken
Look for responds of D.A.R. Woningautomatisatie in social networks

Lees alle opmerkingen voor D.A.R. Woningautomatisatie. Laat een reactie achter voor D.A.R. Woningautomatisatie. D.A.R. Woningautomatisatie bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for D.A.R. Woningautomatisatie. Leave a respond for D.A.R. Woningautomatisatie. D.A.R. Woningautomatisatie on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie D.A.R. Woningautomatisatie op de google maps. Adres en contacten D.A.R. Woningautomatisatie
Location of D.A.R. Woningautomatisatie on the google maps. Address and contacts of D.A.R. Woningautomatisatie

Andere gerelateerde bedrijven als come D.A.R. Woningautomatisatie D.A.R. Woningautomatisatie: Kegels A | A. DELLA FAILLE DE LEVERGHEM | PIERRE DECHESNE | Euclide | ROORYCK

Other related companies as D.A.R. Woningautomatisatie: Kegels A | A. DELLA FAILLE DE LEVERGHEM | PIERRE DECHESNE | Euclide | ROORYCK

D.A.R. Woningautomatisatie is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is D.A.R. Woningautomatisatie, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07936767578. Het bedrijf D.A.R. Woningautomatisatie bevindt zich op het adres: Pasbrugstraat 11; 9280; Lebbeke (Wieze). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 725,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 108,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Door and gate openers Automatic. Lijst met producten zijn Door operating equipment & videophones.
De hoofdactiviteit van D.A.R. Woningautomatisatie is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van D.A.R. Woningautomatisatie is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van D.A.R. Woningautomatisatie, openstaande posities, locatie van D.A.R. Woningautomatisatie op de kaart.

D.A.R. Woningautomatisatie is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is D.A.R. Woningautomatisatie, company assigned to the tax number BE07936767578. The company D.A.R. Woningautomatisatie is located at the address: Pasbrugstraat 11; 9280; Lebbeke (Wieze). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 725,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 108,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Door and gate openers Automatic. List of products are Door operating equipment & videophones.
The main activity of D.A.R. Woningautomatisatie is Justice, Public Order and Safety, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of D.A.R. Woningautomatisatie is not available. You also can look at reviews of D.A.R. Woningautomatisatie, open positions, location of D.A.R. Woningautomatisatie on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over D.A.R. Woningautomatisatie, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf D.A.R. Woningautomatisatie, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about D.A.R. Woningautomatisatie, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company D.A.R. Woningautomatisatie, employees, financial statistics.